Nee!

NEE!

Enorm veel mensen maken bezwaar tegen de maatregelen die ons van onze vrijheid beroven. Met name het anderhalve meter regime, en de draconische boetes hebben ontzettend veel verontwaardiging opgeroepen!

In de media wordt onze stem echter doodgezwegen. De polls willen ons doen geloven dat we een kleine minderheid zijn.

MAAR IS DAT WEL ZO?

Vormen we inmiddels geen STILLE, MORELE MEERDERHEID? Zonder het zelf te weten?

Probeert men ons te laten geloven dat we “vrijwel alleen staan”, zodat we de moed opgeven?

Omdat de media onze visie negeren, moeten we elkaar kunnen gaan herkennen. Zodat we weten dat we NIET alleen staan. Zodat we de moed NIET opgeven! Gesterkt door elkaar!

Ik roep iedereen op die bezwaar maakt tegen dit totalitaire beleid, om het NEE! plaatje te printen. Plak het op je raam, of de achterruit van je auto! Of waar je maar wilt!

Zonder verdere tekst. Gewoon als HERKENNINGSTEKEN, zodat we van elkaar weten wanneer we gelijkgestemden tegenkomen, en hoeveel.

Niet direct als protestactie, niet als oproep tot het overtreden van maatregelen, maar als TEKEN dat wij elkaar begrijpen, en dat we VERRE VAN alleen staan!

DEEL, PRINT EN PLAK!

Maak foto’s als je de print in het straatbeeld ziet, en deel de foto’s op Facebook!

(oproep van Pieter Stuurman, door ons van harte ondersteund)

4 Comments

  1. Ik kan zowel onze zoon als mijn moeder niet omhelzen of goed zien. Mijn moeder zie ik alleen op foto’s of ik moet 120 km rijden om buiten te staan en dan naar één hoog te zwaaien. Onze zoon zie ik op 2 meter afstand terwijl hij binnen zit en ik met mijn man buiten op een bankje! Toch kan het niet anders. Je moet er niet aan denken om niet alleen hèn maar ook nog eens de medebewoners, personeel en huisgenoten van ze te besmetten!

  2. Schandelijk die socialistische afgunst van reageerders op GeenStijl, die het terecht vinden dat een in Duitsland woonachtige Nederlander, die op bezoek wil bij zijn familie in Nederland, niet toegelaten wordt.
    Elders verzoekt politie Duitse bezoekers rechtsomkeert te maken. Verzoeken tegenover verbieden. Hoe zit dat? Wat een zwijnenstal is Nederland geworden.
    nationaal-socialisme of socialisme is om het even. Het is een kwestie van de grenzen even verder opschuiven, om de natie op te schalen naar Europa, zodat het grotere territorium behept blijft met nog steeds dat smeria nationalisme, maar intussen wel rechtse partijen uitmaken voor nationalisten en nazi’s. Driekwart van de Nederlanders denkt niet anders dan de Duitsers onder Hitler.

  3. Goed idee van Pieter Stuurman! Ik doe mee! !ik denk dat er veel mensen Nee zeggen tegen de getroffen maatregelen. Misschienhoef je het niet eens te printen. Gewoon een (hangeschreven) briefje met Nee! Op de ruit van je auto en huis.voor mijn part op jje voorhoofd geschreven. Maar hoeveel mensen lezen deze Dlmplus,? Het zou als de “teddy beren tellen” actie moeten gaan!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.