Mensen misleid door coronacrisis: vijf argumenten

Er zijn veel mensen die aanvoelen dat het corona-crisiscircus dat uitgerold wordt niet klopt. Ik som vijf argumenten op voor misleiding rond de verspreiding van Covid-19 en de maatregelen daartegen.

1. Cijfers

Al vanaf de eerste dagen van de uitbraak in Nederland presenteren het RIVM en de massamedia cijfers over het aantal mensen dat positief getest is, het aantal ziekenhuisopnames en het aantal doden door Covid-19. (zie RIVM)

Dr Wodarg relativeert gepubliceerde cijfers en zegt hierover:
“Dus afhankelijk van welk deel van de bevolking je onderzoekt, of het nu de hele bevolking is, mensen in de wachtkamers van artsen, mensen in het ziekenhuis of als je ernstig zieke patiënten onderzoekt op de intensive care, die aan het sterven zijn. Steeds wanneer je de test doet zal je ook 5 tot 15 procent coronavirussen vinden.

Of je hieraan sterft of aan andere virussen terwijl je ook corona hebt is niet met zekerheid vast te stellen.

“Dus als je kijkt naar de sterftecijfers in Italië, dan moet je weten waar de testen zijn afgenomen, waar en op welke manier de paar beschikbare tests zijn gebruikt.
Zijn ze gebruikt in een ziekenhuis bij ernstige of dodelijk zieke mensen, dan stijgt natuurlijk het corona sterftecijfer. Alleen omdat daar gekeken is vanwege de specifieke groep die werd geobserveerd.

Zo relatief zijn dus de gepubliceerde cijfers en zo manipuleerbaar, maar de regering ontleent hieraan wel een dreiging en  baseert op deze dreiging de maatregelen zoals de ‘intelligente lock down’.

2. Dreiging

We leven in een noodtoestand, die over het algemeen lock down genoemd wordt. De reden hiervoor is de dreiging dat COVID-19 talrijke extra doden tot gevolg zal hebben. Let wel er heeft zich nog steeds geen ramp voltrokken, wel herhalen de massa media dagelijks de dreiging van talloze sterfgevallen.

En ook Rutte houdt het volk voor tijdens zijn aankondiging van de lock down dat dit is bedoeld om te voorkomen dat ons land misschien onvoldoende intensive care units zal hebben om de zieken te kunnen opvangen.

Juridisch gesproken moet er echter eerst sprake zijn van een ramp, voordat de noodtoestand kan worden uitgeroepen. Bijna alle landen van de wereld hebben deze regel aan hun laars gelapt.

Zij presenteren de dreiging alsof zich de ramp al voltrokken heeft!

De Duitse jurist Jens Stiehler zegt dat de huidige noodtoestand niet rechtmatig is.

“Er is geen noodtoestand, waarbij het leven, de gezondheid of eigendommen van heel veel mensen gevaar lopenEen ramp kan men niet preventief uitroepen. (…) Een ramp is een noodtoestand en niet als er angst is voor een noodtoestand.“

3. Seizoensgriep

De corona covid-19 variant is niets meer dan een seizoensgriep. Corona komt jaar na jaar terug en dat is in de medische wereld algemeen bekend. Het is dus helemaal niet nodig om anders op een griepgolf te reageren dan in andere jaren.

Professor Karin Mölling, 17-3-2020, virologe
“De virusinfectie is niet ernstig. Het niveau van endemie infectie is hoog. (Red. dat wil zeggen, het aantal besmettingen is relatief constant) Het moet duidelijk gemaakt worden dat er geen hoge sterftegraad is. Dan neemt de angst af. Er sterven ieder jaar 650.000 mensen aan griep (Duitsland) en daarover worden we evenmin geïnformeerd.” (Lees hier verder)

Dr Wodarg
“Er zijn ongeveer 100 verschillende type virussen, die voortdurend veranderen. Er is verschillende jaren onderzoek gedaan in Glasgow. Ze bekeken misschien 8 a 10 verschillende virussen en het corona virus zat daar altijd bij.

Van 2005-2013 checkten ze virussen die voorkomen bij ademhalingsziekten. Bij acute ademhalingsziekten zijn normaal 7 tot 15% corona virussen betrokken. Een groot aandeel van deze virussen is normaal.”

Grafiek. In het groen het coronavirus

4. Quarantaine

Quarantaine betekent het afschermen van een bepaald gebied waar veel mensen zijn besmet. Er zijn dan reisbeperkingen of reisverboden van en naar dit gebied. Het wordt ook soms toegepast op een persoon voor wie besmetting extra gevaarlijk is door bijvoorbeeld een zwak immuunsysteem.

Met andere woorden het is bedoeld om zieken en zwakkeren af te schermen, maar niet om miljoenen mensen huisarrest te geven die de ziekte nog niet hebben opgelopen.

De opgepakte juriste Bahner stelt in haar verklaring dat een kleine minderheid van de bevolking het risico loopt om ernstig ziek te worden bij besmetting met COVID-19. En dat gerichte maatregelen een veel betere bescherming zullen bieden, die gebaseerd zijn op het principe dat ieder verantwoordelijk is voor de bescherming van zijn eigen gezondheid. (lees verder)

5. Pandemie die nooit stopt

Deze pandemie is door de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen op 12 maart 2020, omdat er meer dan 20.000 bevestigde COVID-19 gevallen zijn met bijna 1000 doden in Europa. En het aantal mensen dat hiervan slachtoffer wordt zal naar verwachting verder toenemen. (Een pandemie kan volgens het WHO maanden of zelfs jaren duren)

In principe kan deze pandemie dus heel lang duren. Net zoals de in 2002 gestarte War on Terror nog steeds NIET gestopt is.

Of er komt ieder jaar een andere virusvariant terug waaraan de media ook full time aandacht besteden, waardoor we jaarlijks een pandemie hebben?

Onderstaande studie wil ons doen geloven dat we misschien zelfs een aantal lock downs per jaar nodig zullen krijgen.

Ook voor de ‘oorlog tegen de terreur’ geldt dat het aantal slachtoffers van aanslagen te verwaarlozen is, maar dat we wel voortdurend alert moeten blijven. Bovendien zijn er mensen speciaal voor aangenomen om de dreiging in kaart te brengen en gevaar te elimineren. Over het terugdraaien hiervan wordt zelfs niet nagedacht.

Dus welke garantie hebben wij, volgzame wereldburgers, dat aan deze ‘intelligente’ staat van beleg ooit een einde komt? Virussen blijven immers altijd bestaan en de mogelijkheid dat mensen besmet raken eveneens.

Kortom voor de machthebbers van de wereld biedt dit een uitgelezen mogelijkheid de angst jaar na jaar op peil te houden onder dreiging van een nieuwe corona-uitbraak.

De onzekerheid zal hierdoor verder toenemen. Welke ondernemer durft nog een zaak te beginnen, terwijl de overheid op ieder moment een lock down kan afkondigen voor onbepaalde tijd?

Rob Vellekoop, 17 april 2020

12 Comments

 1. “In principe kan deze pandemie dus heel lang duren. Net zoals de in 2002 gestarte War on terror nog steeds gestopt is.” Hier pntbrerkt het woordje “niet”

 2. Het zijn allemaal testen.

  Een grote oorlog, heeft geen zin, omdat ie alles vernietigend zal zijn.

  Maar dreigen met false flags blijken zeer effectief:

  Dat begon met 9/11 ( goedkeur voor start afpakken privacy en starten Midden Oosten oorlogen)

  Toen kreeg je de “terroristische aanslagen” om afvallige MP’s te waarschuwen , niet zelf een pad te bewandelen ( Frankrijk, Duitsland)

  Ook zijn er de financiële crises. Die maken de burger arm, en de ultra rijken nog rijker

  Vervolgens kwam er de klimaathoax. Nog meer Angst

  Maar het werk was nog niet af. De Corona crisis. Maximale angst, maximale afhankelijkheid. Weg democratie, weg privacy.

  Voor de heersende macht, waren dit allemaal stappen die wel gekozen waren en die denk ik toch tot hun eigen verbazing, zonder slag en stoot( dus zonder oorlog) hun doel lieten bereiken.

  Nog nooit eerder in de tijd is de mens zo zwaar bedonderd als nu. Zelfs het merendeel van de zogenaamde wetenschappers en “filosofen” zijn ziende blind en horende doof. Blind gemaakt door het financiële infuus waaraan ze hangen. De media wordt volledig beheerst.

  Dus ook niet eerder dan nu, is het zo belangrijk zelf de keus te maken, want dat kan nog steeds. Als dat lukt, gaan ze niet in je hoofd zitten.
  Ik kies God en zijn Woord.

  Kies wijs!

 3. De BildeRberg-groep Sloper,
  De Sloper,

  Het kudde schaapjes volk wat niet meer kan denken en zich afhankelijk heeft laten maken.

  Oproep luid dan ook…back to the basic…en wel ver voor de agrarische revolutie.
  Toen kon de mens nog echt voor zich zelf zorgen en was men van niemand afhankelijk.

  Ik dank U!

 4. Tijdens de gewone griepgolf van bv. 2017-2018 met 9.500 sterfgevallen, was er geen sprake van een tekort aan reguliere IC bedden. Tijdens de griepgolf 2020 moeten ziekenhuizen alle zeilen bijzetten om extra IC plaatsen te creëren. Door de genomen maatregelen waarbij sprake is van minder onderling contact zie je nu het aantal besmette patienten stabiliseren c.q. dalen waardoor de IC capaciteit minder problematisch wordt. Wanneer Nederland verhoudingsgewijs net zo veel IC plaatsen zou hebben gehad als Duitsland was er waarschijnlijk niks aan de hand. Het probleem is namelijk niet dat er veel sterfgevallen zijn of komen, maar een dreigend tekort aan IC plaatsen waardoor artsen voor grote dilemma’s komen te staan.

 5. Deze gehele “pandemie” is op dezelfde leest geschoeid als de klimaat hoax. Wat daar niet lukte door de wereldwijde protesten, krijgt nu een tweede kans met deze virus-hoax. Weet u het nog, we moeten allemaal van het gas af…? En dat dit het nieuwe verdien model zou betekenen voor de banken? De overheid zou de transitie naar warmtepompen financieel aantrekkelijk maken met leningen. U begrijpt het al, de banken kregen deze mogelijkheid in de schoot geworpen, met behulp van de overheid. We zien nu hetzelfde gebeuren, de overheid zou het aantrekkelijk maken dat de banken leningen gaan verstrekken aan hen die in de knel komen. Opnieuw een sterk verdien model voor banken. Dit terwijl de grote banken al zijn geholpen om van vervelende leningen af te komen door de ECB. Kassa!!! Ik wens allen veel wijsheid bij de komende verkiezingen.

 6. alleen bangmakerij om zo pasjes en vaccinatie met chip te kunnen op een legale wijze aan de bevolking wereldwijd op te leggen

 7. De BildeRberg-groep Sloper,
  De Sloper,

  Ik heb hier ook nog iets grappigs,

  Winden laten in corona tijd–hou je broek aan–.
  Zoals bekend kan het corona virus ook worden overgedragen via je ontlasting.
  Dat bracht ABC er toe om Dr. Norman Swan,een Australische deskundige,te vragen hoe het met scheten en windjes is.

  De dokter sluit niet uit dat als die ongehinderd de ruimte in gaan er besmetting mogelijk is als de windmaker het virus draagt.

  Maar het is bijna nooit erg:we hebben immers als we onder de mensen zijn een onderbroek aan.

  Om te voorkomen dat de ziekte mogelijk via fecale deeltjes wordt overgedragen, mogen mensen geen wind laten zonder hun ondergoed en/of broek aan.

  Hoe moet het dan onder de lakens??
  Niet meer met de been op en neer,een gas masker op onder de lakens??

  Maak van een scheet een donder slag!!!

  Ik dank U weer o zo vriendelijk!

 8. Wat zijn mensen toch laag gezonken, functioneren op half-wakkere capaciteit met hun blik op oneindig – of op hun smartphone om hun vertrouwde social media eindeloos te volgen voor nutteloze updates. Wij kunnen niet meer voor onszelf zorgen, zijn vergeten mens te zijn, zijn afhankelijke slapende zieltjes gevangen in een hersendood omhulsel van weinig tot geen bewustzijn. Jullie kunnen alles wijsgemaakt worden, want dat laat de geschiedenis zien. Zo in en in triest.

  btw. wij worden reeds allemaal bestraald middels 5G van bovenaf, via oa. de leuk satellietjes van meneertje Musk en nog wat andere aardige filantropisch ingestelde duivelsaanbidders.

  Ben benieuwd wanneer DLM als FAKE NIEUWS in de media bestempeld zal worden en de host geforceerd de website offline moet halen onder dwang van een enorme boete – simple keuze in deze op geld gebaseerde maatschappij.
  Laten wij allen dan uitwijken naar de betrouwbare Nu.nl.. kuch kuch (geen corona, gewoon sarcasme)

 9. Maak je geen zorgen, DLM Plus is al door Ollongren en cs als fake nieuws site bestempeld.

 10. Ik zie wat er aan de hand is. Maar waarom kiezen de overheden er nu voor om zo overdreven te reageren met lockdowns. Wat zit hier achter?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.