Vrijheidsactie in Den Haag op 18 juli tegen 1,5 meter maatschappij

Opnieuw organiseert Staopvoorvrijheid een vrijheidsdemonstratie, deze keer op het Malieveld in Den Haag. Van 12 tot 17 uur vindt met instemming van de burgemeester een betoging voor vrijheid en tegen de 1,5 meter samenleving plaats.

Helaas is de locatie van deze demo tot op het allerlaatste moment onzeker geweest doordat de overheid zich hierover nog niet had uitgesproken.

Bekijk het videoverslag van onze collega’s van Onrecht TV

3 Comments

  1. Tactiek: zo lang mogelijk onzeker houden. Mensen uit de andere kant v.h. land kunnen dan niet meedoen. Er kan niks georganiseerd worden, geen afspraken gemaakt. Succesvol hoor, en ja het mag dan opeens wel doorgaan….

  2. @Zeeuwse
    Je hoeft niet persee in den haag te protesteren.Overal in het land zijn op het ogenblik vredelievende protestgroepen actief. Zie een vorig bericht hier op de site met uitnodigingen voor telegram app.
    Soms kan je meerijden met iemand naar den haag…..

  3. Inderdaad. protesteren kan overal waar jezelf aanwezig bent! Vanwege mijn ouderdom””de geest is jong. ben ik van mening dat wij absoluut overtuigd dat wij samen moeten protesteren tegen deze “machtswellustelingen”. Wioj als mens hebben een zelfbeschikkingsrecht , ieder mens wéét dit! Opkomen voor onze rechten! Eerste vereiste. Hety is van belang dat wij dit met z’n allen beseffen en Protesteren tegen die Idiotie hoe wij ons moegten laten be-invloeden van wat zij willen dat wij toestaan! Wij, met z’n Allen bepalen welke richting wij kiezen. Dat is contra. van wat de Pharmaceutische Industrie van ons allen willen! Weiger en beslis zelf! DOEN.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.