Artsen komen met vernietigende informatie covid-19 vaccin (1)

Talrijke regeringen kijken halsreikend uit naar het covid-19 vaccin. Volksgezondheidsminister De Jonge heeft al een voorschot van 300 miljoen erop genomen. Maar een aantal artsen waarschuwen, met gevaar voor eigen leven, voor de vernietigende gevolgen van dit vaccin voor de gezondheid en de totale controle van de mensheid.

Er komen drie artsen aan het woord over het covid-19 vaccin. Dat zijn de doktoren Carrie Madej, Kaufman en Wodarg. In dit eerste artikel van drie in totaal, trekt Carrie van leer tegen vaccins, die ze al twintig jaar lang bestudeert.

Censuur

Artsen en onderzoekers hebben al vele jaren geprobeerd deze informatie openbaar te maken, maar ze zijn op de een of andere manier tot zwijgen gebracht. Volgens Carrie hebben ze getracht het aan het publiek bekend te maken, maar helaas worden de media gecontroleerd.

Dus daarom zie je niet meer zorgprofessionals en onderzoekers zich hierover uitspreken. Je ziet enkelen, maar je ziet niet de groep, omdat ze niet het gevoel hebben dat ze vrijheid van meningsuiting hebben.

Nieuw soort mens

Dr Carrie trekt gefundeerd een aantal alarmerende conclusies over het komende covid-19 vaccin. Om te beginnen vertelt ze dat de vaccins volgens geen enkele wetenschappelijke methodologie veilig zijn. Ze brengen niet alleen kanker en mutagene cellijnen in ons lichaam, maar ook gifstoffen en verschillende dierlijke genomen. Ze hebben geen bewijs dat het werkt.

De recombinante DNA en recombinante RNA-technologie zal permanente en onbekende genetische veranderingen veroorzaken in het lichaam van een persoon. Er zal geen weg terug meer zijn. Dit creëert in wezen een nieuw soort mens! Dit zijn slechts enkele van haar schokkende conclusies.

Dr Carrie is arts interne geneeskunde en osteopathisch geschoold. Haar video is van Youtube verwijderd, maar duikt gelukkig steeds weer op. Onderstaand staat een uitgebreide samenvatting van de tekst van haar verhaal. In het slot staat de bron vermeld voor mensen die de video zelf willen bekijken op Bitchute.

Mens wordt genetisch gemodificeerd organisme

(snap je nu waarom EU tijdelijk minder strenge eisen aan GMO stelt ?)
Volgens Dr Carrie is het corona virus covid-19 vaccin ontworpen om van mensen genetisch gemodificeerde organismen te maken. De vraag is hoe menselijk we daarna nog zijn.

Net zoals Monsanto zaden genetisch modificeert zal het covid-19 vaccin dit met ons doen, stelt Carrie. Zij onderbouwt dat op een heldere manier. Ieder van ons heeft genoeg DNA voor een lengte 1,6 miljard kilometer. Dit DNA bevat de blauwdruk van het menselijk leven, hoe het creeert, functioneert, hoe het lichaam groeit, enzovoort.

Ons DNA is vergelijkbaar met een computer of binaire code. Dat wil zeggen dat een kleine verandering in de code een enorm effect heeft. Je kunt een gen of genoom invoegen, zodat je er iets extra‘s in kunt doen, of je kunt er iets uit halen, je kunt een deel verplaatsen en in een ander gebied zetten. Of je kunt een synthetisch gen of een genoom van een ander organisme nemen.

Als je dit doet herschrijf je de genetische code.

Deze technologie proberen ze dit jaar 2020 uit te rollen. Er wordt gewerkt met een technische cellijn, synthetische of een genetisch gemodificeerde cellijn.

Wat biedt dit voor commerciële voordelen?

Natuurlijke zaken of iets uit de natuur kan niet worden gepatenteerd. Het wilde type zaad is dus niet patenteerbaar. Wel kan een patent of octrooi genomen worden op iets dat is gemaakt, aangepast of ontwikkeld.

Bijvoorbeeld Monsanto dat zaden genetisch kan wijzigen. Aan de buitenkant ziet het er hetzelfde uit, maar aan de binnenkant niet meer. Op deze manier hebben ze controle, bezitten ze deze zaden.

Dit vertaald naar een menselijke cellijn betekent dat we gepatenteerd kunnen worden. Iets wat gepatenteerd is moet eigenaren hebben.

Dus wat gebeurt als ons DNA gemodificeerd wordt met genen van een andere soort, zijn we dan nog steeds menselijk? Is dit transhumanisme? En wat als ons DNA, ons genoom, is gewijzigd dus gepatenteerd en een eigenaar heeft? Dit speelt zich hier af. Dit heet recombinant DNA en recombinante RNA-technologie en dit is wat voorgesteld wordt voor het Covid-19 vaccin.

De koploper in recombinante DNA-technologie is Inovio. Dit bedrijf wordt financieel ondersteund door de Gates foundation. Glaxo Smith Kline (GSK), Sanofi en ook Moderna zitten daarin.

Dit DNA-vaccin nooit eerder gebruikt op mensen

Ze stellen nu voor om iets te gebruiken, bij iedereen te injecteren, dat nooit eerder ingezet is.

Er worden versneld vaccin proeven gedaan op een niveau en in een tempo dat Carrie nooit eerder heeft gezien. Volgens Carrie slaan ze dierproeven over en gaan direct testen op mensen (Brazilië bijvoorbeeld). Ze gebruiken geen deugdelijke wetenschappelijke methoden, geen gerandomiseerde placebo gecontroleerde onderzoeken, geen degelijk wetenschappelijk protocol.

VS en aansprakelijkheid

(In de Verenigde Staten) zijn vaccinproducten vrijgesteld van product aansprakelijkheid. Dus als het vaccin aanvallen, verlammingsverschijnselen, en dergelijke veroorzaakt zijn de producenten als groep niet aansprakelijk.

Deze bedrijven hebben eveneens een vrijstelling voor gerandomiseerde controleproeven. Zo werken ze met het covid-19 vaccin, maar onlangs ook met andere vaccins. Ze zijn ook vrijgesteld van de plicht om te bewijzen dat deze producten doen wat ze zeggen te zullen doen.

Zo hoeven ze alleen maar te bewijzen dat het vaccin antilichamen aanmaakt. Alleen omdat je antistoffen hebt, dat maakt je nog niet immuun. We weten dat namelijk niet zeker.

Dus, concludeert Dr Carrie, het werkt helemaal niet. Laten we ons dan afvragen wat het doel er wel van is.

Kanker

Veel vaccins gebruiken vijf ingeschakelde foetale cellijnen uit de jaren 60. Dit is een onsterfelijk gemaakte cellijn, met andere woorden het is een cel die het vermogen heeft verloren om door apoptose te gaan. Apoptose of celdood is het natuurlijke celproces dat leidt tot het afsterven van cellen die een afwijking vertonen en daardoor niet goed meer functioneren.

Een cel die niet door dat stervensproces heen kan is kanker. Dat is de definitie van kanker.

Dr Carrie: Dus ze benutten veel woorden zodat u niet beseft dat u een kankercel gebruikt.

Een andere term voor geaborteerde foetale cellen is diploide cellen.

Ze hebben ook andere termen hiervoor, maar ik geef u alleen de belangrijkste.

Enkele van de vaccins die deze kankerachtige cellijnen gebruiken zijn MMR (mazelen, bof, rode hond), water pokken, gordelroos, hepatitis A en B, poliovaccin en andere.

123rf

Kanker volgens Italianen

In een Italiaans rapport, gesteund door de Italiaanse regering en een groep wetenschappers (Corvelva), geven ze hun conclusies over enkele van de vaccins. Ze verklaren dat eerder genoemde vaccins:

– een verhoogd risico van kanker hebben, verhoogd risico op mutagenese of mutante genen

– verhoogd risico op overdracht van levende infectie; vaak zijn er bacteriën, een contaminant of een mycoplasma pneumoniae. Dit is een veel voorkomende bacterie omdat het verontreinigd is. Dat heeft eigenlijk niets te maken met het vaccin zelf, maar ze zijn daar, dus je krijgt een infectie bovenop het vaccin.

Ze zegt, ik vertel jullie dit omdat kan worden overwogen om dit als mogelijk biowapen te worden gebruikt.

Ze injecteren kanker in uw lichaam samen met zeer giftige stoffen, zoals kwikderivaten en afgeleide van aluminium en dergelijke. Naast het onbekende effect van de combinatie van een opeenhoping van deze vaccins samen en het synergetische effect dat optreedt.

Als je bijvoorbeeld 1 vaccin hebt met een bekend aantal bijwerkingen en je plaatst ze binnen een tijdsbestek in een menselijk lichaam dan is het niet A plus B is gelijk aan A en B. Nee, de twee samen kunnen een synergetisch effect hebben en honderd keer meer nadelige effecten hebben dan wat je je alleen kunt voorstellen.

We weten dit niet, omdat er geen onderzoek naar is gedaan.

Waarom worden vaccins zo enorm gepusht?

Het huidige onderzoek en het bewijs ervan is gebrekkig, dus laten we het geld volgen. Dit geeft meestal een beter inzicht.

In 2011 kreeg het Duitse bedrijf CureVac 33 miljoen dollar voor hun onderzoek en ontwikkeling van RNA-vaccins.

Moderna Therapeutics ontving in 2013 zo|n 25 miljoen dollar voor R&D van RNA-vaccins.

In 2015 ving Inovio 45 miljoen dollar voor hun DNA-vaccins, waarvan ze toegeven dat ze DNA-nanotechnologie gebruiken. Nanotechnologie gebruikt microscopisch kleine robotachtige organismen.

Al deze bedrijven worden ondersteund door de Gates Foundation of zijn hiermee in verband te brengen.

123rf

Licentie

Tot dusver hebben deze bedrijven geen licentie voor deze producten voor gebruik op mensen, vanwege het feit dat deze vaccins onvoldoende immuniteit hebben verschaft bij proeven met mensen. Voldoende immuniteit wil alleen zeggen dat je een bepaalde hoeveelheid antistoffen hebt.

Dit toont echter niet aan dat de persoon volledig immuun is in het openbaar…welk virus er ook is of bacteriën waartegen ze je proberen te beschermen.

Het blijkt alleen in vitro, in een reageerbuis, hoeveel antilichamen.

Dit is geen goede wetenschap om de werkzaamheid van deze vaccins te bewijzen. Zelfs als ze dit zouden kunnen krijgen.

Naar volledige controle van menselijk lichaam

In 2010 is DARPA – een agentschap ter verdediging van het Pentagon met een geavanceerd onderzoeksproject – een militaire tak, begonnen zich te richten op DNA en RNA-vaccins.

Ze hadden een synthetisch DNA-vaccin dat kan worden geleverd via niet-invasieve elektroporatie. Hiervoor hebben ze een soort sticker met micro-naalden erin voor op je huid. Je voelt het nauwelijks binnendringen en in hun woorden „Het is om te versterken en te ondermijnen“ van mensen op genetisch niveau.


Dit is ongeveer hetzelfde jaar waarin Bill Gates III begon om het DNA-RNA flink te financieren met eerder genoemde bedrijven.

In 2012 erkent DARPA een hersenmachine-interface te hebben. AI (artificial intelligence) en het menselijk brein vormen samen een neuraal netwerk. Daarmee hebben ze het vermogen om te communiceren door alleen te denken of beïnvloed of gecontroleerd te worden op afstand.

Hersencomputerinterface

Next-gen en niet-chirurgische nanotechnologie omvat niet-invasieve of minimaal invasieve hersencomputerinterfaces.
Niet-invasief noemt men methodes waarbij men niet hoeft binnen te dringen om DIRECT te lezen en te schrijven in JE HERSENEN.
Lees en schrijf direct, daar herschrijven wat er in je hersenen gebeurt, jouw herinneringen, jouw gedachten,
Mensen zouden kunnen denken dat dit alles heel opwindend is. Je leert bijvoorbeeld karate door het te downloaden en je kunt het.
Maar, zegt Carrie, denk je dat je dat kan beheersen?

Iets anders beheerst jou. Iets is jouw emoties aan het herschrijven, jouw ervaringen.

Op deze manier heb je misschien kunstmatige herinneringen aan dingen en weet je niet meer wat realiteit is.
Je bent een computerprogramma geworden, ook een personage in een computerprogramma, dat je niet onder controle hebt.

Hydrogels

Daarnaast financierde DARPA een bedrijf dat zachte hydrogels produceert. Onder de huid geïnjecteerd kan je hiermee gezondheidsmonitoring uitvoeren.
Ze synchroniseren met een smartphone app om de gebruiker onmiddellijk inzichten over de gezondheid te geven. Echter de hydrogel-nanotechnologie groeit en verspreidt zich na implementatie in het lichaam.
We weten niet hoe dit ons DNA beïnvloedt, wel dat het informatie rechtstreeks en continu kan verzenden naar kunstmatige intelligentie (AI).
Dus alles werkt met smartphones en gezondheids-apps.
Je kunt het uitzetten, maar je kunt het niet wissen, Dat is onmogelijk.

Op deze manier wordt voor altijd alles in je lichaam gecontroleerd.

Bijvoorbeeld als je angstig bent, je emoties, je slaap. Continu weten ze alles over je. Deze info gaat naar een AI programma.

Conclusie

Vaccins voor covid-19

 • zijn niet veilig, volgens geen enkele wetenschappelijke methodologie
 • ze brengen kanker en mutagene cellijnen in ons lichaam
 • ze introduceren gifstoffen in ons lichaam
 • ook introductie van verschillende dierlijke genomen in ons lijf
 • ze hebben geen bewijs dat wat de vaccins zouden doen ook werkelijk gerealiseerd wordt
 • recombinante RNA en recombinante DNA technologie zou permanente en onbekende genetische veranderingen veroorzaken
 • permanent, zodra het DNA is veranderd. Er is geen weg terug
 • wie dit ook op de markt brengt kent het uiteindelijk resultaat niet.
 • brengen nanotechnologie en roboteffecten in het lichaam

Bron bitchute.com

Dr Carrie Madej

Dr. Carrie is medisch directeur van de Phoenix Medical Group of Georgia, waar ze een full-time praktijk heeft in interne geneeskunde.
Meer info over haar vind je hier

 

Rob Vellekoop, 16 juli 2020

26 Comments

 1. Opvolger van Ab klink, die ook zo’n voorliefde had maar te bestellen, volk betaalt toch?
  Wordt eens tijd met deze heren af te rekenen?

 2. Ik plaats dit op facebook en ik word voor 3 dagen geblokt..mag de waarheid niet op tafel komen.

 3. Dank je wel om het te plaatsen op FB!
  Je kunt het ook doorsturen aan anderen daar kan FB niets aan doen.

 4. Ik vind het heel interessant. Ik dacht al langer aan wat dan de daadwerkelijke endgame is van deze hele opgeblazen crisis en naar alle waarschijnlijkheid moedwillig verspreid virus.

  MAAR en dit is wel een grote maar. waar zijn de andere bronnen die genoemd worden? Waar is de link die inzicht biedt in de documenten die het geldstroom van kracht voorzien? Waar is de onderbouwing voor het rapport van Corvelva? Waarom worden doktoren Carrie, Kaufman en Wodarg niet met hun volle namen en toenamen genoemd?

  Ik mis nu de body in dit verhaal. Omdat de waarschuwing erin en de implicaties zo groot zijn, moet hier meer met bewijzen worden gesproken. anders presenteer het liever dan ook als dusdanig: Een mogelijkheid, niet een absoluut. Nu heb ik het gevoel dat dit juist ondermijnend werkt. (Ook gezien de reacties die ik krijg op het delen van dit interessante artikel.)

 5. Kaufman, Wodarg e.d. daarover heb ik al artikelen geschreven. En er volgen er meer.
  In voorgaande artikelen heb al ettelijke artsen aan het woord gelaten die met ongeveer dezelfde beweringen komen. Alles bijeen brengen in 1 artikel is niet doende. Dan haakt 90% van de lezers na 1000 woorden af. Dus ofwel kijk terug in de artikelen van artsen over covid op de site of wacht nog even voor nog meer onderbouwing.

  Wij verzamelden van nog meer medici hun verklaringen over covid-19. Hun reacties spreken de berichten verspreid door de main stream media tegen.

  Prof Cahill #lockdown is vergissing, 1,5 meter en #mondkapjes onnodig

  Arts laat zich niet mond snoeren over corona, zet alles op het spel voor vrijheid van zijn kinderen

  Medici die zich geen #corona crisis laten aanpraten (2)

  Arts over #corona virus, niemand durft nog te zeggen: Stop, er is niets aan de hand

  NL longarts legt in 8 minuten absurditeit #corona maatregelen bloot

  Luister naar medicus Zach Bush en besef hoeveel covid-19 leugens er zijn

 6. Ik was even bang dat dit serieus was, maar gelukkig is dit alleen onzin.

 7. Leer eerst eens schrijven, wat een half gebakken copy paste nonsense interpretatie artikel. Dat je dit überhaupt durft te verkopen. Ik zou me echt schamen als ik dit geschreven had. Mensen geloven dit ook nog.

 8. Beste Pietje, het artikel is de weergave van de verklaring die Dr Carrie geeft in de video waarvan de bron onderin het artikel is vermeld.
  Misschien moet jij beter leren lezen. Het is maar een vriendelijke suggestie.

 9. Waarom zou deze verklaring van Dr Carrie onzin zijn?
  Waar baseer je dat op?
  Of wil je dat graag geloven? Of kan je feiten overleggen waarin staat dat het in ontwikkeling zijnde vaccin vrij is van gen manipulatie?

 10. Dit is meer een uitdieping en bevestiging wat ik al op meerdere websites heb gezien oa. Café weltschmerz,wakkermens, vaccinvrij, stichting Jas.
  Het is zeer beangstigend waar ze mee bezig zijn. Wat vooral ook frustreert is het feit dat bijna niemand in je omgeving het wil horen. Men kan of wil het niet zien en gelooft domweg de gecensureerde media. Er ontstaat tweestrijd door.

 11. Blunders op blunders en toch maken ze promotie?
  Ambtenaren en seminars ambtenaren moeten dit niet pikken en opnemen voor de bevolking, belasting problemen van onlangs zijn voorboden hiervan, deze gaan ook niet vrijuit?
  Liberte, fraternite en egalite!

 12. Karaktermoord,wie wil nou het bezit slaaf van Bill Gates worden?

 13. Ik lees elke keer: ze doen dit en ze doen dat, maar het is mij niet duidelijk wie we nu eigenlijk bedoeld wordt met ‘ze’. Is dat de overheid, de wetenschappers, een of ander duister genootschap, aliens? Dat je kritisch blijft nadenken is prima. Maar zoals het hier geschreven is, vind ik het alleen maar stemmingmakerij.

 14. Het is deze arts die dat op deze manier omschrijft en dus in het midden laat welke machtsinstelling zij hiermee bedoelt.

 15. De werkelijke geschiedenis van de mensheid
  https://www.youtube.com/watch?v=-kLrlhJA0Xk

  De werkelijke feiten waarom in de 6e eeuw De 5 boekdelen van Enough uit de bijbel werden verbannnen
  https://www.nairaland.com/2825425/why-book-enoch-removed-bible/21

  Wat zijn de werkelijke betekennissen van de woorden in de bijbel die voor velen geacadabra zijn >>https://www.youtube.com/watch?v=CcHA7u6X9pM

  De 4e Paus heeft dit veranderd >> De Goden schiepen de hemel & aarde >> veranderd in > God schiep de hemel en aarde <
  HIEROM >> https://www.youtube.com/watch?v=vjVNZR9YFdY

  Kortom, de Bijbel is 1 grote LEUGEN, gebaseerd op MACHT, rijk worden over de rug van de armen, hou het gepeupel zo dom mogelijk als het maar zijn kan.

  Een plan, achter een plan, achter een plan, achter een plan, en jullie met zijn allen stinken er met zijn allen in.

  Sufferds.

  Word eens wakker

 16. Reny……misschien moet jij je eerst eens goed verdiepen in de geschiedenis…..verdeel en heers is nu op en top aan de orde….is president Kennedy voor niks gestorven? en pim en…..enz enz. Wat zou deze site ermee winnen om onzin uit te kramen? dat doet het jip en janneke nos journaal wel!

 17. Dank voor de vertaling van dit verhaal (ik kreeg juist vanmorgen via B.izar de youtube film binnen van hetgeen zij zegt maar begreep niet alles wat ze daar vertelde in het Engels).

  Heeft er niets mee van doen hier denk ik, maar kan iemand mij eens uitleggen waarom er de nodige lieden zijn die ene Trump (Dump noem ik’m) als een soort van verlosser zien? Met al zijn oorlogstaal, dreigementen, zijn IsraHell politiek, militaire budget verhogingen etc.

  En wat moet ik denken van die Q-Anon beweging? Ik lees hierover niets in de echte media (niet de NOS en co dus, dat is het echte nepnieuws). Zoveel hoog geplaatste lieden zouden zijn of worden nog opgepakt???? Ik lees/hoor daar echt niks over bij bijvoorbeeld Weltschmerz, het Duitse KenFm of Nachdenkzeiten…

  Groet,

  Harold Mulder
  Nijmegen

 18. Deze dokter heeft het wel bij het rechte eind. Ga maar eens checken op de World Economic Forum met hun video ‘great reset’, dan zul je zien, dat deze pandemie voor hun een gouden kans is om economische grote veranderingen te maken, die ze al een tijdje wilden uitvoeren. Of kijk maar eens waar Elon Musk mee bezig is, velen noemen hem een visionair, de dude heeft een hoofdimplant uitgevonden, die info zal geven naar je wifi. En hij heeft al succes met het experimenteren ervan. Hij verwacht het binnen vijf jaar al , het eindproduct. Gates lacht elke keer hij vaccin zegt, ik vind daar niets grappig aan. Waarschijnlijk omdat hij het geld voelt rinkelen, kassa ! kassa! plus hij is een globalist, in ted tv 2015 (op you tube ) ‘voorspelde’ hij wat er nu gebeurt. En volgens mij is hij geen waarzegger. Ook zegt hij dat we geen keuze zullen hebben, we MOETEN het vaccin nemen. Tja, wat biljonairs tegenwoordig zonder medische voorgeschiedenis, toch allemaal kunnen bereiken. o ja, en WHO dat zit in de zak van China, communistisch tot en met. Maar hey, beticht hun maar van ‘conspiracy ‘ theorie, straks ga je wensen dat het zo was. Maar dit is realiteit mensen, ook je corona test, van Kary Mullis, dient niet voor virussen. En toch gebruiken ze deze test, de man had het nog zo expleciet gezegd: het dient niet om hiv mee op te sporen of andere virussen. Hij is spijtig genoeg vorig jaar al gestorven, wel handig voor de WHO natuurlijk. Ga op onderzoek , er is nog heel veel info beschikbaar op het wereldwijde web, maar je moet wel moeite doen. Wakker worden is de boodschap.

 19. Bijzonder dat men hier conclusies trekt over Covid-19 vaccins in het algemeen. Op dit moment zijn pharma-giganten uit verschillende landen bezig met het ontwikkelen/testen van elk hun eigen vaccin. Gaat het hier dan alleen uit het in Duitsland ontwikkelde vaccin voor het Amerikaanse Pfizer? Dit maak ik niet op uit het artikel.

 20. De vooraanstaande immunologe doctor Dolores Cahill,die advies geeft aan de EU,schreef een vernietigend artikel over de coronavaccins en beschreef ze zelfs als dodelijk op lange termijn.

 21. Ik denk dat nu inmiddels wel is bewezen dat de vaccins voor grote bijwerkingen zorgen. Ik heb bijv. zes chauffeurs in dienst, drie daarvan kregen enkele maanden na vaccinatie, kanker, long verwijderd, kwaadaardige tumor urineleider en een man van 23 met een hersentumor. Gisteren iemand met een lichte tia. Allemaal gevaccineerd. De ongevaccineerden mankeren gek genoeg niets. Ik heb er enorm veel over gelezen en heb mijn plan hierover wel getrokken. De rest mag denken wat ze willen. De toekomst zal het ooit bewijzen. Als je iets verder zoekt zijn er genoeg artikelen te lezen over synthetische DNA. Ik ben blij dat er mensen zijn die dit soort zaken bespreekbaar willen maken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.