Vrijheidsdemonstraties 1 en 2 augustus

01aug2020

Viruswaanzin – Dag van de democratie

14.00 tot 16.00 uur

Malieveld, Den Haag

Meer informatie

02aug2020

Demo voor de vrijheid

12.00 tot 15.00 uur

Boulevard 1945 bij Villa De Bank, Enschede

Meer informatie…

02aug2020

Vrijheids demonstratie

12 uur tot 17 uur

Drafbaan Stadspark in Groningen

Meer informatie

02aug2020

Demonstratie voor de vrijheid

van 13 tot 15 uur

Museumplein, Amsterdam

Meer informatie

9 Comments

 1. “Viruswaanzin”. Samen demonstreren met goedkeuring van Mark Rutte en schouder aan schouder met de politie. Deelnemers moeten zich wel even aanmelden zodat “Viruswaanzin” het deelnemersaantal kan doorspelen naar hun vrienden bij de politie.

  Èrger kan niet!

 2. Viruswaanzin: “Als je komt laat het ons even weten via deze link”.
  Goed en mijn respect dat je er bij was, daar niet van.

 3. Er zijn ook demonstraties tegen de corona maatregelen geweest die niet de goedkeuring van de politie (dus van het parlement) hadden en die natuurlijk ook niet ergens op een weiland maar voor de parlementsgebouwen hebben plaatsgevonden waar dat hoort. Zo’n demonstratie had een paar weken geleden in Servië plaats:

  https://www.youtube.com/watch?v=HMiegFH-qaU&t=7s

 4. mensen zoals jij hans, zijn precies wat dit regiem nodig heeft voor hun verdeel-en-heers tactiek. Als je het er niet mee eens bent, spreek je de organisatie aan maar hou je je mond in het openbaar want de commentaren lezen ZIJ ook………..Het is koren op hun molen en geeft ze een soort van “vrijbrief” om door te gaan met hun “tactiek van de verschroeide aarde”.

 5. Jeanine: ik kàn niet datgene zijn wat dit regiem nodig heeft. Ik zit niet om economische redenen in Hongarije maar ik ben een politieke vluchteling. Ik ben iemand die in 2006 “te veel” aan de weet is gekomen en heb na acht jaren van de meest smerige terreur van het O.M. Groningen mijn land moeten verlaten. Heb vertrouwen in mij en misschien wordt in mijn comments verderop duidelijk dat het beslist niet in mijn bedoeling ligt om verdeeldheid te zaaien.

 6. vrijheid en democratie zijn elkaars vijand. gaan nooit hand in hand.

  maar wat een spektakel! de kakafonie van al die wakkere schapen.
  willen ze nu vrijheid of democratie? besluit wat je wil, het kan niet allebei.

  wakkere schapen mekkeren over vrijheid maar hebben geen idee wat dat is.
  wakkere schapen mekkeren over de democratie maar die hebben ze precies zoals deze bedoeld is.

  zucht, ongeneeslijk.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.