Vrijheidsacties weekeinde van 8 en 9 augustus

08aug2020

Walk of Freedom naar de Grebbeberg

10.00 uur

Hotel de Wereld, 5 mei plein, Wageningen

Meer info

Meer informatie…

15aug2020

Demo Samen 1 Schouder Aan Schouder

Deze demo heeft uiteraard als doel om onze stem te laten horen tegen de 1,5 meter, daarnaast staat ook het verbinden van mensen en groepen hierin centraal.

van 12:00 tot 17:00

Koekamp, Den Haag

Meer informatie…

2 Comments

 1. De MSM dient geen ander doel dan te zorgen dat de heersende mening de mening van de heersenden is. En als we zien met welk gemak die hele coronahysterie wereldwijd zijn intrede heeft kunnen doen dan zijn er twee conclusies:

  Dit hele zaakje is afkomstig uit de kapot gegraaide financiële wereld, dus afkomstig van een lijk dat alleen nog moet omvallen.

  De kleine man laat zich alles wijsmaken.

  We zien hier ook duidelijk de diepe betrokkenheid tussen de institutionele beleggers (dat zijn bankiers, er is geen bankdirectie zonder institutionele beleggers) en hun serviele handlangers in de politiek. Handlangers geneigd tot alle kwaad en weinig goeds. Zeer verontrustend is het feit dat die handlangers nog steeds de indruk wekken alles onder controle te hebben.

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Vanaf 10=08-2020 lagere rente bij kopen op afbetaling:
  Het helpt iets,maar wie helpt het dan wel niet?

  Schuldpraat:
  Ik zou tot mijn 71e bezig zijn met afbetalen,daarom moeten de mensen langer door werken.

  Het is dat U nu lekker voor lage rente mag gaan door choppe,het helpt alleen maar de ondernemer mee die op deze manier overeind blijft…en dat U nog vele male meer en dieper in de schulden komt te zitten…( is de eerste klas volksverlakkerij)en kijk ook verder als u over een aantal weken zonder werk kom te zitten vanwege de zeer slechte wereld economie….want ook BV NL…gaar minder draaien…alleen maar meer graaien.

  Kijk AH heeft in het begin van de covid tijd de prijsje omhoog gedaan,de goed kopere vakken vullertjes die hebben als beloning een bol.com bon van 25,00 euro ontvangen die zei alleen maar bij bol kunnen besteden en zo krijgt de AH die heerlijke goedkope bonus weer terug…de aandeelhouders die rijgen vele male wat meer…goed beleid!!
  Die zelfde prijsje bij AH zijn nog lekker hoog—alles wat—is toch gekoppeld aan de olie prijs????

  Ik dank U!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.