Toekomstbeeld van de ongevaccineerde mens

Foto 123rf

Bijdrage van Norbert Pols

Uiteindelijk zal de gehele populatie gevaccineerd zijn.
Ja, ook jij gaat gewoon de spuit krijgen. Dat is niet nieuw. In april 2019, nog voor het woord “Corona” gevallen was, is al besloten dat vaccineren in het arbeidscontract van sommige beroepsgroepen moet worden opgenomen. De volgende stap is “alle beroepsgroepen”, daarna volgen de mensen met uitkering en uiteindelijk kan niemand straks een boodschap doen als er geen bewijs van vaccinatie is.<
Je bent straks linksom of rechtsom verplicht tot het accepteren van een spuit met voor jou onbekende inhoud, omdat je anders niet overleven kunt.

Rechten

Het goede nieuws is dat je rechten hebt en op juridische basis de spuit kunt weigeren. Het slechte nieuws is dat, binnen een gevaccineerde maatschappij, jij een rechteloze éénling bent. Je kunt geen geld verdienen, ontvangen of uitgeven. Je kunt niet vluchten want je komt ongevaccineerd het land niet uit dus, je mag creperen.

Dus ja, je hebt rechten en die mag je claimen. Je kunt allerhande rechten claimen maar, je verliest het recht ongevaccineerd te overleven. Er staat een document online dat je vertelt op welke manier je de spuit kunt omzeilen. Dat is een schijnveiligheid waarachter menig anti-vaxxer zal schuilen. Het geeft slechts uitstel. Uiteindelijk zal de ongevaccineerde mens smeken om de spuit voor een boterham met pindakaas, omdat je niets meer zonder de juiste documentatie kunt krijgen.

Mondkapjes

Voor het zover is, krijgen we eerst de strijd om de mondkapjes. Het is allemaal strategie. Hoe plooibaar zijn we met z’n allen? Het is nu hoog zomer, Corona overleeft niet bij deze temperaturen en toch lopen mensen om elkaar heen. We zijn geconditioneerd op het houden van afstand. Bij sommige winkels moet je nu weer een muntje in het karretje gooien, ondanks dat het karretje nog steeds ‘verplicht’ is. ‘Het nieuwe normaal’ is allang ingetreden en je zult zien dat nog voor de winter het dragen van een mondkapje in de buurtsuper verplicht is. Daar kun je niets tegen doen want de winkelketens gaan je daartoe verplichten.

Ook hier heb je rechten maar niet binnen de supermarkt. In de openbare ruimte ligt dat misschien anders, volgens onderstaand document heb je tal van rechten maar, de maatschappelijke druk zal mensen tot de mondkap verplichten. Als gemuilkorfde honden zullen we onze boodschappen doen en men zal het ding op de stoep blijven dragen. Dit gaat niet over de wet. Dit gaat over het MKB die slaafs de ongegronde adviezen van de overheid volgt om jouw gedrag te veranderen.

Horeca

De horeca lijkt voorop te lopen. Die gaat nu haar bezoekers registreren. Hopelijk levert dit de nekslag op voor een branche die zich van meet af aan heeft laten vernederen met de Corona-regelgeving. De horeca heeft met de intrede van het rookverbod de knoet van de overheid leren kennen en het geheugen van de branche lijkt in tact. Gewillig worden gasten nu gesommeerd afstand binnen eigen familie te houden.

Gedwee heeft de horeca haar productiecapaciteit beperkt door het aantal gasten te beperken en met shifts te werken.

Straks moet je je als gast identificeren zodat je geregistreerd kunt worden. Die registratie komt in een database en, als er bij iemand Corona wordt vastgesteld zit jij twee weken thuis en is de kroeg even lang dicht. De vervolgstap is duidelijk, horeca personeel gaat verplicht gevaccineerd worden. De gasten krijgen nog keus, ben je gevaccineerd dan gaat je leven verder, ben je dat niet dan zit je twee weken thuis.

Werkgevers

Dat wordt vervolgens een strop voor werkgevers die gezond personeel ziek moeten melden. Dus na de horeca zal een werkgever geneigd zijn een voorkeur voor gevaccineerd personeel te hebben.
En ja, je hebt allerhande rechten te claimen, maar je gaat dit verliezen zoals de roker in 2001 verloor. Daar begon het met de slogan, “We lossen het samen wel op”, toen kwam de rookruimte, daarna moest er afbuiging komen en vervolgens werd de afgezogen rookruimte verboden.

De techniek bleek te werken, het gedrag van mensen werd veranderd met fascisme. Bedrijven werden gedwongen middels wetgeving het gedrag van hun personeel te beïnvloeden totdat de laatste vrije ziel met zijn vieze gewoonte in de kou moest staan.

We zijn een slappe soort

Straks is de meerderheid voorzien van een mondkap. Daarna komt de vaccinatie en je kunt je beroepen op de wet totdat de coronawetgeving daaraan een einde maakt. Het nieuwe normaal is puur fascisme en reken erop dat we samen helemaal niets gaan oplossen omdat steeds meer mensen zullen toegeven. We zijn een slappe soort, behept met individuele belangen en verliezen daarmee als collectief onze vrijheid.

Veel mensen zullen verbolgen reageren over hoe vrijheid ondergeschikt is aan de gezondheid van enkelingen. Uiteindelijk was ‘meeroken’ nog schadelijker gemaakt dan het roken zelf. Ook dat werd als zoete koek geslikt door een stelletje individuen die met angst overladen zijn door een overheid die keihard in onze levensstijl ingreep.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes

Norbert Pols, 12 augustus 2020

22 Comments

 1. Wanneer ik alhier een reactie schrijf . Komt er na enige tijd wanneer je aan het afronden bent , om het te verzenden ,zo’n zwart vierkant met witte letters , waarin iets staat , dat het zicht op je tekst halveert, en waarop je dan onder die tekst drukt op ok – in de cookie zin – en vervolgens is je hele tekst weg!

 2. Het betoog van Norbert Pols, is ongekend zelf-ondergravend , door het alhier etaleren van een opvallend gebrek aan onderscheidingsvermogen ,
  wanneer hij de vrijwaring van rookverslaving voor de omgeving , kennelijk een aanpak en gevolg vind , vergelijkbaar met hetgeen deze persoon over het virus verhaal wil vertellen .

 3. Zielig als je zo naar de zaken kijkt als jij.
  Ik ben geen slapjanus zoals jij.
  Ik ben eigen baas, en werk vanuit huis.
  De boodschappen kan ik laten bezorgen. En het land niet uit? We wonen in de EU dus welke grens wordt bewaakt?
  En vluchten??! Laat me niet lachen, ik vlucht voor niemand.
  Ik weet wat Ik wil, en Ik doe wat Ik wil. Kan dat niet goedschiks dan maar kwaadschiks.
  Voor de nieuwe bestuurders ligt een hagelpatroon klaar. Kom ongevraagd op mijn erf en je verlaat het geperforeerd.
  Ik neem geen schijt van niemand. Ik krijg geen spuit van niemand.
  Zoals ik zijn er veeeel meer! Ook nog meer schapen maar daar houd Ik mij niet mee bezig.
  Ik heb andere hobbys.

 4. Rob, dat begrijp ik op mijn beurt dan weer niet.

  Norbert Pols schrijft , ik citeer

  ‘ Veel mensen zullen verbolgen reageren over hoe vrijheid ondergeschikt is aan de gezondheid van enkelingen. Uiteindelijk was ‘meeroken’ nog schadelijker gemaakt dan het roken zelf. Ook dat werd als zoete koek geslikt door een stelletje individuen die met angst overladen zijn door een overheid die keihard in onze levensstijl ingreep.‘

  Let even op Rob ‘ de gezondheid van enkelingen ‘ . Wanneer je een dergelijk vertekend perspectief onderhoud , dan betreft het mede-wandelaars , in de optocht waarvan ik niet meeloop.

  ‘ meeroken ‘ . Ja , is , om mentaal te incasseren , wanneer het niet jouw , ding is , tartend , omdat het ongevraagd , jouw toch al kleine microklimaat
  Penetreert en negeert. Nog even geheel los van gezondheid. Even bruuskerend als blikjes en flesjes en papier op de grond, dus categorie, ‘ na mij de zondvloed’ , of het nu een vliegtuigtickit is , of autorijden waar fietsen volstaat, of plof-vlees eten , of nertsen kopen . Of , boeren , of in iemands gezicht hoesten, geheel los van Corona. Verwerpelijk.

 5. Jij , Rob, je begreep het niet. Vandaar mijn uitleg. Het nadeel van de terechte ontzetting over wat aan mensen thans overkomt , via media en politiek, impliceert nog niet dat ik , of wie dan ook, zich klakkeloos , voegen , binnen een nogal gemankeerd soort vergelijken ! Het is helaas , het etaleren van dit onvermogen, dat alles wat wel relevant en juist wel beschikt over noodzakelijke kwaliteiten , in staat is de opgelegde eenkennigheid te doorbreken, waaraan dit ‘ spuien ‘ hoofdzakelijk afbreuk doet ,

  Café Weltschmerz , en Viruswaarheid , beschikken doorgaans over level . Alhoewel , Viruswaanzin , helaas ook , het meemarcheren van de megastallen – mentaliteit , niet weet te pareren . Niet dat deze kapitaal aarde , plant, voedsel en dieren aantasters , ( het betreft overigens ook maar een segment van de agrarische en voedings verstrengelde , georganiseerde scheefgroei) , alleen het gezicht van de omgang van boeren met aarde, dieren, planten , zaden en voedsel , toonzetten , maar je dient als Viruswaarheid een aanmerkelijk kritischer vermogen en zelf-beheer , binnen je draagkracht te organiseren , en dat verkwansel je nogal, wanneer je die kwaliteiten slechts eenzijdig en selectief aanwend. Dat maakt zo ongeloofwaardig, dat het ogenblikkelijk je platvorm afbreekt.

 6. Ik sterf nog liever een gewisse dood, dan dat ik ten onder ga als een bruikbare idioot. Ik ben het eens met Robert. Nooit en te nimmer zal ik mij kleineren tot het dystopische gedachtegoed van Norbert Pols. Dit gaat nog steeds over angst. Niet voor een virus, maar voor de aftakeling en negatieve transformatie van onze maatschappij. Vrij walgelijk eigenlijk.

  Het is jouw website en jouw blog, Rob, maar let even op met wat je deelt. Deze negatieve, slachtoffererende houding wordt onze ondergang. In die zin mag je je best wat meer bewust zijn van de energie die je naar buiten brengt. Deze strijd is verre van gestreden. En als jij vindt van wel dan is dat je goedrecht, maar dan zou ik je willen suggereren naar het donkere hoekje in de kamer en de strijd voor onze vrijheid over te laten aan hen die bereid zijn om alles te geven.

 7. Wetenswaardig, een deel van dit verhaal staat ook al in het 2000 jaar geleden boek:
  ‘Openbaring’. N.l. dat er een tijd zal komen dat niemand meer iets kan kopen of verkopen zonder dat hij of zij voorzien is van een bepaald merkteken.
  Lees Openbaring 13 : 16 maar es.

 8. Inderdaad zullen we allen gedwongen worden het vaccin te nemen. Als ik zo de mensen in het straatbeeld gadesla met hun mondkapjes op dan merk ik dat ze reeds goed gaar ‘gekookt’ zijn om als eerste in de rij te gaan staan voor het vaccin. De media heeft schitterend werk geleverd om de burgers te indoctrineren met angst, twijfel en verdeeldheid onder elkaar.

 9. Wie ook gelijk heeft in deze discussie: Ondanks wat voor argumenten voor of tegen dan ook, stel ik als gepensioneerd stuk ‘Dor Hout’ met longemfyseem dat ik het verdom om me te laten muilkorven door in mijn ogen bedenkelijke types als Gates die graag miljarden wensen binnen te harken via het scheppen van een hoax waar de hele wereld de negatieve gevolgen van gaat ondervinden, correctie al aan het ondervinden is. Al die slapers die niet willen accepteren dat er heel veel corrupte criminele politici, journalisten en wetenschappers rondlopen op deze wereld: Wordt eens wakker voor het te laat is en je een chip geïmplanteerd krijgt. Persoonlijk wens ik dat soort risico niet te nemen. Liever slachtoffer van een griepepidemie dan straks als robot bestuurd door Gates en trawanten.

 10. Jij snapt het tenminste Dirk verslype, in tegenstelling tot enkele anderen. Norbert schetst een toekomstbeeld waar de Elite ons in een openbare kooi wil hebben (concentratiekamp zal ik masr niet schrijven). Ik ben het dan ook helemaal met hem eens. Het is aan ons om op tijd wakker te worden, toch 12gauge en Cojona? Alleen jammer van zijn vergelijking met roken/rokers

 11. N.Pols gebruikt de vergelijking met het rookverbod JUIST voor DUMMIES zoals die van de meeste commentaren. Niemand heeft het hier over de VN-Agenda’s of over de illegale corona-maatregelen, en als het aan hun ligt dan zijn we verloren. MAAR NU KOMT HET ; ook gevaccineerden zal alles ontnomen worden. Iedere beslissing op alle gebieden die het bestaan van een mens bepalen zal voor ons – en niet door onszelf gemaakt worden. Waardeloze site is dit.

 12. Ik ben het eens met de boze oude man, zou hem liever de oude wijze man willen noemen, want hij stelt zich zelf in staat vrij te zijn door op te staan tegen de gevestigde orde, ( regeringen) een stel idioten , psychopaten, die uitsluitend aan het luciferiaanse idee van macht wellust denken, om de werkelijke GOD van zijn troon te stoten.
  En inderdaad is het zo dat we in een opgelegde facistische samenleving leven waarin we beperkt en beroofd worden van onze vrijheden.
  Mensen word aub wakker zoals deze oude wijze man.
  Ik onderschrijf het verhaal van Norbert Pols

 13. Mijn dank Norbert. Door dit artikel open je hopelijk de ogen van velen. De vergelijking met roken is als voorbeeld een hele juiste. Het gaat er niet om of je voor of tegen bent; jemoet leren inzien dat onze vrijheid en ons zelfbeschikkingsrecht beetje bij betje afgeknabbeld wordt door de personen die wij denken gekozen te hebben als het kiesstelsel nog zou werken! We worden er allemaal ingeluisd welke mening je ook denkt te mogen hebben.

 14. Anti Vaxxers (waaronder ik) zullen zich moeten verenigen in een grote club, tesamen met anti-vaxx artsen en deskundigen. Als eenling anti-vaxx gaan we het NIET redden. Waarom niet? Zoek het maar op. Op de website van de EU staat letterlijk het plan (doelstelling) dat iedereen een vaccinatiepaspoort moet hebben in 2022. En op het World Economic Forum (onder item Strategic Intelligence)gaan ze nog een forse stap verder. Op hun website wordt duidelijk dat de doelstelling is, dat iedereen in 2030 voorzien is van een onderhuidse chip. Tja, inderdaad. Het ziet er ECHT niet best uit. Als we ons niet MASSAAL hier tegen gaan verzetten, komt het NIET goed.

 15. Wat Norbert wil zeggen : is dat ze ons alles kunnen laten doen wat hun willen.Over het algemeen zijn wij meelopers .kudde dieren .wij volgen wel.Behalve ik.NORBERT HEEFT GELIJK.

 16. Ik denk niet dat het zo’n vaart zal lopen in het land met de actie natie afgeknipt en een intelligente per mail maar ik vraag me wel af op welke partij kun je nog stemmen wie heeft dit in zijn programma?
  Pik voor ma wil ik niet steunen maar ik ben wel blij dat de lobby van pik te bakken uiteindelijk heeft verloren en zou hoop ik dat we deze lobby van big farma ook kunnen overwinnen
  Want beiden zijn gewetenloos en alleen uit op winst

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.