Laten christelijke partijen zich verleiden door de duivel?

Foto 123rf

Bijdrage van Peter Vlug*

Peter Vlug doet een bewogen oproep aan de christelijke partijen om Jezus te volgen en zich niet over te geven aan het kwaad. Zij hebben een doorslaggevende invloed tijdens de komende stemming in het parlement over de Spoedwet. Wat gaan deze partijen, met de C in hun doelstelling, doen? Laten zij zich verleiden tot een keuze voor een (medische) dictatuur?

In het midden van het paradijs stonden twee bomen. Eén boom van het leven en één boom voor de kennis van goed en kwaad. Het was verboden om van de vruchten van de boom van de kennis van goed en kwaad te eten. De slang satan loog Eva en Adam voor en zei je zult niet sterven als je van de vrucht van deze boom van de kennis van goed en kwaad eet, maar je zult zijn als de goden die eeuwig leven en goed en kwaad kunnen doen. Eva liet zich verleiden door de slang satan en at van de verboden vrucht en zo kwam de dood in de wereld. Deelnemen aan het kwaad is dodelijk. Een fatale keus.

Ook in onze dagen moeten onze parlementariërs weerstand bieden aan de verleidelijke leugens van slang satan.
Jezus zegt duidelijk in de bijbel dat wanneer iemand besmettelijk ziek wordt deze persoon zich één of meerdere keren aan de dokter moet tonen. Blijkt deze persoon dan de besmettelijke ziekte te hebben dan wordt hij of zij in gedwongen isolement opgesloten. Ook moet deze persoon met een bel lopen en roepen als mensen in de buurt komen dat hij besmettelijk ziek is.

Jezus zegt: “Doe de zieke in gedwongen isolement.”

De slang satan zegt: “Doe iedereen na een lockdown in het hele land in gedwongen isolement.”

Foto 123rf

Deze week moeten de parlementariërs opnieuw kiezen voor Jezus of voor de slang satan. Dat de VVD en D66 stemmen vòòr de corona spoedwet is duidelijk. Maar wat doen de christenen met de C in hun doelstelling?

De CDA, CU en SGP roep ik op om tegen de spoedwet van hun christelijke voorman Hugo de Jonge te stemmen. Volg Jezus en stem overeenkomstig de bijbel en luister niet naar de vicepremier. Wanneer de parlementariërs wel naar de slang satan luisteren en ingaan op zijn verleidelijke leugenachtige aanbod dan zal het stemgedrag van de CDA, CU en SGP de doorslag geven.

Het zijn dus de christen parlementariërs die bepalen of we gaan doen wat Jezus heeft opgedragen in Zijn wet of dat ze wetteloos ingaan op de verleidingen van de slang satan en zijn dictatoriale bewind. Als de corona wet er doorkomt dan zegt Jezus dat het land geoordeeld wordt vanwege de bijbelloosheid/wetteloosheid en dan zijn de christenen, door hun stem gedrag, hiervoor verantwoordelijk. Zo helpen ze de corona spoedwet wel aan een meerderheid maar de bijbel zegt duidelijk “gij zult de meerderheid in het kwade niet volgen”. Volg Jezus.

Door: Peter Vlug van de Zebulon beweging.

Voor de leesbaarheid heeft de schrijver Jezus gebruikt voor: Schepper, JHWH God de Vader en Jeshua. Bijbel voor het eerste en tweede testament (OT en NT). Dokter voor priester. Ziekte voor melaatsheid. Uitgangsteksten zijn Genesis 3, Leviticus 13 en 14, Jesaja 58:1, Lucas 5:12,13 en Exodus 23:2.

5 Comments

 1. Dag Peter,
  Ik bid dat inderdaad de CU en de SGP tegen de spoedwet zullen stemmen.

  Wat betreft de bomen in het paradijs (de boom des levens en de boom van de kennis van goed en kwaad) heb ik zojuist een heel goede uitleg gezien op YT van zuster Brenda Weltner, over dualiteit, die ik iedereen zeer kan aanbevelen:
  https://www.youtube.com/watch?v=lmJNdf4CXis
  Met een hartelijke groet, in Christus, Louise

 2. Zoals altijd zal ook deze keer blijken dat Jezus’ instructie wijsheid is.

  Én quarantaine heeft tot doel het verminderen van het risico dat anderen worden besmet. Dat zit in de definitie.

  Hoe dan gezonde mensen afzonderen? Quarantaine is het niet.

 3. FvD is in middels de wacht aangezegd door de deep state.
  Thierry hoort erbij als eieren voor zijn geld kiest?

 4. @willem

  zomaar iets terugroepen zonder enige onderbouwing, dat is kolder!!!

  Ik ben zelf ook christen, vaak genoeg hier gezegd en weet ook niet meer of ik nog naar mijn eigen kerk wil.
  Zij (PKN) dwalen inderdaad. Ze lopen zelfs vooruit op de cultuurmarxisme.
  Genderneutraal, klimaat vredesmissies etc. etc.

  Je kunt je afvragen waarom.

  Omdat het protestantisme bijna geen bestaansrecht meer heeft, dus doe je maar mee.
  Net als de vakbonden, die denken dat ze serieus overleg hebben met de regering maar een achterban die alleen maar slinkt.

  Daarnaast is de vraag wat gebeurt er op het wereldtoneel.
  Daar is Rome toch wel een rare partij. Zij zitten denk ik wel samen met de grote jongens/meisjes lijnen naar de toekomst uit te stippelen.

  Parallel met joden is het Zionisme
  De zionisten hebben een enorme vinger in de pap ( volgens mij maken ze de pap) maar het Joodse geloof zal ze een biet zijn en Jezus nog steeds een vijand. Hoe eerder het christendom weg is hoe beter.

  De islam zou nog wel eens zuiverder kunnen zijn. niet in de leer, want daar gaan wel dingen fout. maar in hun consequent zijn. Lees nog eens over Saladin en de kruistochten zou ik zeggen.

  Is het al tijd voor terugkeer Jezus?
  Dat denk ik helaas nog niet.

  Tijd van valse profeten? VOLOP!!!!!

  raad:

  Leef dichtbij uw hart en geest, God laat zich daardoor kennen.
  De wereld? Achja de wereld. Een aaneenschakeling van ongelukken, met ooit een mooie start, met Jezus weer een mooie belofte en een goed einde.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.