Corona crisis is een aanzet tot een mondiale coup

Foto Bart Rovers

Bijdrage van Bart Rovers*

Vandaag was ik in de gelegenheid om eens rustig na te denken wat nu het verband is met de noodverordeningen van het afgelopen half jaar en de ‘Noodwet’ die binnenkort dreigt te worden ingevoerd.Daarvoor ga ik terug naar maart toen de lockdown, de noodmaatregelen van toepassing werden.

Ik weet dat intuïtie een goede raadgever is, maar soms is mij de boodschap van zo’n ingeving nog niet geheel duidelijk. Voortdurend liep ik met de gedachte rond:  “het deugt niet, het deugt niet”.

Wat er niet deugde van nieuwe situatie wist ik toen niet. Ik had al ergens in het begin van de ‘lockdown’ al een keer een artikeltje gelezen over de vraag of het (toen nog) coronavirus wel het ‘killersvirus’ wel zou zijn zoals het werd voorgesteld. In dit artikel (het verscheen bij klimaatgek.nl) sprak de auteur over de griepepidemie van 2017/18 met een cijfer van 9400 overledenen.

Misschien destijds wel wat te voorbarig om conclusies te trekken omdat het sterftecijfer van COVID-19 nog niet definitief vast stond, maar toch wel een reden om je af te vragen waarom men zulke draconische maatregelen trof.

Weer iets later las ik een artikel bij de Correspondent en werd ik op een denkfout gewezen die veel mensen in het begin van de crisis hadden, namelijk dat men in april nog geen vergelijking kon maken met de griep uit 2017/18 en de cijfers naast elkaar zetten dus ‘appels met peren vergelijken’ was.    Ik gaf mijn denkfout toe, omdat ik erg gesteld ben op de juistheid (eerlijkheid) van de feiten.

Inmiddels weten we dat het sterftecijfer van die beruchte griep inderdaad veel hoger ligt dan COVID-19 nu. Griep en COVID-19 zijn afgezien van de cijfers ook maar ten dele met elkaar te vergelijken, dus toch een beetje ‘appels en peren’. Maar een ‘killervirus’? Dat blijkt nu wel anders te zijn.

Weer wat later trof ik bij klimaatgek.nl van Rob de Vos, iemand die van grafieken houdt (logisch voor een geograaf) een artikel aan over Corona in Zweden. Ik vroeg Rob of hij conclusies kon trekken uit deze grafiek en antwoordde mij dat dit nog veel te voorbarig is.

Inmiddels had ik al het gerucht al horen rondgaan dat men het in Zweden anders aanpakte met de crisis. Feitelijk was dit ook zo. Ik keek verschillende malen naar die grafiek in dat artikel en opnieuw begon er bij mij iets te dagen. Dat was een opvallende grafiek, het verloop van deze leek erg op die van andere landen. “Aha, dus welke lockdown of zelfs geen je er ook op na houdt, het lijkt niets uit te maken”, dacht ik met enige opwinding. De ‘appels en de peren’ begonnen al te rotten.

Bijna overal een lockdown, de onze zelfs een ‘intelligente’(!), de één nog harder dan de andere, de grenzen gingen dicht, maatregelen werden genomen die op elkaar leken en de discussie over vaccins laaide op. Ik herinnerde mij de foto die ik in mijn woonplaats Nijmegen genomen had en wist toen ik die foto maakte dat de tekst wel eens op waarheid kon berusten.

“Best mogelijk, maar toch…”

Foto Bart Rovers

Ik heb (gek genoeg?) maar 1 keer zo’n miniaffiche gezien, maar met een sterke voorspellende waarde als je het mij vraagt. De tekst is er gedeeltelijk afgescheurd, maar er staat het volgende: “CORONA CRISIS is de eerste aanzet tot een MONDIALE COUP! Onze vrijheid is kostbaar! Wegens internetcensuur laat mij hangen.”

Telkens weer bijna overal hetzelfde patroon is er (bijna) wereldwijd te zien in het crisisverloop. Laten we even kijken naar ons land. Wat zien we daar?

Nu ga ik weer terug naar mijn gedachten die ik had over de crisis. In het begin, maar ook later verschillende malen kreeg ik de ingeving in een experiment terecht gekomen te zijn. Wij allemaal zijn proefkonijn geworden en in een groot laboratorium terecht gekomen. We worden op de proef gesteld om ons te testen op een nieuw systeem. Dat doen onze overheden waarschijnlijk in opdracht van een grotere macht, al is dat wellicht nu nog speculatief. De naam van het grote experiment (opgedeeld in kleinere experimenten) heet ‘lockdown’. Eerst eens even kijken hoe één en ander uitpakt, voordat Het Nieuwe Systeem definitief in werking gesteld wordt.

We kennen de deelexperimenten die in de lockdown ingezet worden. Die experimenten worden uitgevoerd om ons gedrag te beïnvloeden en te controleren. Vervolgens na enkele maanden is het volk het zat en wil weer de vrijheid terug. Dan komen er versoepelingen, maar die mogen niet te ver gaan, het grote experiment moet door gaan. De versoepelingen dienen als zoethoudertje van het volk, je moet immers draagvlak kweken, je moet je proefpersonen tevreden houden. De versoepelingen zijn aan zoveel voorwaarden gebonden en het lijkt alsof we vrijheid terug krijgen, maar het zijn dus schijnvrijheden.

De willekeur hoort bij het spel, bij het experiment. En de repressie ook, anders kun je niet onder dwang een hele bevolking als proefkonijn gebruiken. Alles wat in de Noodwet vastgelegd wordt is afgelopen half jaar uitvoerig getest op de bevolking.

En zo wordt de coronacrisis het voorportaal, de experimenteertuin voor de Noodwet bij ons. En zo gaat ook in andere landen. Niet overal een Noodwet, maar wel noodtoestanden met harde lockdowns. Telkens hetzelfde patroon, met hier en daar wat verschillen, maar opvallend veel overeenkomsten.

Sinds de bevrijding van Nederland 75 jaar geleden is er geen wet zo bedreigend voor onze democratie en vrijheid geweest als de zogenaamde spoedwet, de COVID-19 wet die binnenkort naar het er uit ziet in de Tweede Kamer wordt aangenomen. De generale repetitie voor die wet hebben we al meegemaakt: 6 maanden lockdown met tal van gedragsexperimenten, valse voorlichting, angstcampagnes, politiegeweld tegen vreedzame demonstranten (kan met filmpjes die de NOS niet laat zien aangetoond worden), demonstratieverboden, hoge boetes omdat je per ongeluk te dicht bij iemand loopt of zit, privacyschending, enzovoort.

Nu komen de maatregelen die tot sociale ontwrichting, heel veel angst en grote economische schade hebben veroorzaakt vast te liggen in een wet. Een wet waarin per decreet door de minister besluiten worden genomen en het parlement buiten spel gezet wordt. Een wet waarin wordt bepaald hoe je met je familie en vrienden om moet gaan, verplicht in quarantaine moet, verplicht wordt tot het volgen van onzinnige regels onder druk van hoge boetes en gevangenisstraf. Dat zijn nu al de feiten.

Het kan ook zijn dat je denkt: “Ach daar heb je hem weer altijd met dat wantrouwen naar de overheid, dat weten we nu wel en ik heb geen behoefte meer in dit soort teksten…”

Wacht dan gerust de wet af en merk in de praktijk wat het zal zijn om je vrijheid kwijt te zijn.

Geloof wat je wilt geloven, je mag vinden van mij wat je wilt, ik vertel hier wat mijn bevindingen zijn.

Twijfel je nog? Stel vragen, stel de vraag: klopt dit wel? Nieuwsgierig? Kijk dan naar de onderstaande filmpjes en oordeel zelf.

https://www.youtube.com/watch?v=KWtbLuR7uHc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=y0i2WVSovGI&app=desktop

Nog even een citaat van onze Koning Willem Alexander van 4 mei 2020 op de Dam te Amsterdam:

“Niet normaal maken wat niet normaal is, en, onze vrije democratische rechtsstaat koesteren en verdedigen. Want alleen die biedt bescherming tegen willekeur en waanzin.”

 

Bart Rovers, 7 september 2020

3 Comments

  1. Mijn intuïtie. Deze locksdown komt vanuit Amerika de wereld in! De chemtrails waren verdwenen in maart en april, toen het angstnieuws volop begon samen met de lockdown. We hadden ineens prachtige blauwe luchten weken achtereen, had ik sinds 2009 niet meer gezien! Amerika wil iets van de wereld en alhoewel vele mensen Trump als redder zien vraag ik me af of hij niet de valse profeet is waar zovelen in geloven! In feite hebben onze heersers een spel meegespeeld -onder dreiging? of voor geld -? Blijf bij jezelf, laat je niet teveel meeslepen en weet je Goddelijke licht te behouden in deze chaos. Want in jou zit het Goddelijke welke je moet activeren zodat de collectieve geest de goede richting in gaat. Own it! https://www.youtube.com/watch?v=gYcbGOf1R0U&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1RSyOdxT065zEPReN5soOHNmJ_WUwuSeDpzzWtIwHlnozU6BYGsuzqaOA

  2. Uiteraard wordt er een agenda uitgerold. Maar mbt de opmerking van onze koning ; zonder zijn handtekening geen noodwet. We gaan ‘t zien.

  3. De 1ste kamer moet eerst deze wet bevestigen,gezien forum van democratie al de wacht is aangezegd ben ik benieuwd of deze t zal tegengouden

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.