Plein, Den Haag – Het is tijd om op te staan #metwiekomjijnaardenhaag

Foto R. Vellekoop

Mordechai Krispijn en Frank Ruesink roepen mensen op om naar Den Haag te komen op dinsdag 6 oktober. Want zeggen de initiatiefnemers, de maatregelen gaan maar door en ondertussen is het duidelijk geworden dat het niets te maken heeft met een virus. Het is tijd om op te staan. De Spoedwet is voorbereid om er voor de herfstvakantie doorheen te drukken.

Wanneer is een goed moment om op te staan?

Mordechai vraagt aan de kijker wanneer het een goed moment is om op te staan.<

Hij laat zaken de revue passeren die de meeste bezorgde burgers op het netvlies hebben. Wat was een goed moment?
– politiegeweld op 21 juni tegen vredelievende demonstranten in Den Haag?
– de ouderen die gedwongen in eenzaamheid moesten sterven?
– het aanvankelijke verbod om HCQ en zink te gebruiken van huisarts Elens?
– het plaatsen van Covid-19 op lijst A van ernstige infectieziekten terwijl het sterftepercentage ligt tussen 0,16 en 0,35%?
– de niet werkende PCR test?
– Rutte die in maart 2020 voor groepsimmuniteit ging en dit zich daarna opeens niet meer kon herinneren?
– Klaver van Groen Links en de PvdA die voor de Spoedwet gaan, na aanvankelijk nee gezegd te hebben?
– De Jonge die het vaccin als enige oplossing ziet?

Bekijk hier Krispijns oproep

Spoedwet

Ook brengt Krispijn de Spoedwet naar voren. Deze zal volgens hem deze week instemming worden gebracht. Hij vraagt zich af wat we nu nog kunnen doen om de Spoedwet niet te laten doorgaan. Ook hoe het mogelijk is dat een klein groepje mensen beslissen voor 17 miljoen. Tja, dat is inderdaad een pijnlijke constatering die in een klap het democratische gehalte van NL reduceert tot nul.

Krispijn:”Dit gaat niet over covid-19, dit gaat over controle, over beperking van je vrijheid. Vrijheid en gezondheid gaan hand in hand.”

Kantelpunt

Voor Mordechai was het kantelpunt, eigenlijk punten, de huilende arts uit Duitsland die meldde dat er drie kinderen zijn overleden door het dragen van mondkapjes. En hij zag babytjes die al mondkapjes droegen!
Toen kwam het voor hem eng dichtbij, want vertelt hij, achter gesloten deuren is voorbereid dat scholen een dringend advies krijgen om de kinderen mondkapjes te laten dragen. Desondanks gaan scholen veel verder dan het advies. Ze hoeven dus helemaal niets met mondkapjes, maar doen het toch. Volgens Krispijn gaat het steeds zo. De macht delegeert Rutte aan het volk, die op deze manier allemaal controleurs worden.

Plaats en tijd

Dinsdag 6 oktober tussen 19.00 uur en 22.00 uur.

Verzamelen tussen 19.00 uur en 19.30 uur

Plein, Den Haag

11 Comments

 1. Met de anti-corona maatregelen wordt de wereldbevolking met nieuwe gehoorzaamheid en ontmoediging klaargemaakt voor het nieuwe digitale geldsysteem waarbij we het laatste restje aan vrijheid zullen kwijtraken. Maar dat niet alleen. De maatregelen zijn ook een business-model. Zo is het vermogen van de superrijken (waaronder de sympathieke en onbaatzuchtige Bill Gates, Elon Musk, Mark Zuckerberg en Jeff Bezos van Amazon) tijdens de corona-crisis met 434 miljard dollar toegenomen.

  Voor die mensen die nog steeds zelfstandig denken (wat zijn dat toch voor mensen!) en die zelfs demonstreren tegen de maatregelen is er ook een business-model: arrestaties en stokslagen. Dus:

  ALLE LIEGENDE POLITICI UIT HUN AMBT EN BERECHTEN!

 2. Mensen hebben allang door, dat je met demonstreren niet verder komt, in het land van verraad en corruptie.
  Een agenda erop na houden en elke dag dat een groepje zich belachelijk loopt te maken, mag de volgende dag de ander zich weer uit laten lachen.

  Dit kwaad dat echt alles aanpakt om de burgers te kunnen treiteren, dwars te zitten en te verdelen. Hebben GEEN recht. En MOGEN geen wetten uitvaardigen vanwege hun criminele intenties.

  Wie hier nog enige geloofwaardigheid voor heeft is zelf ook niet meer te redden
  Wie dit accepteert is de vrijheid niet waard.
  En wat mij nog meer opvalt is, dat we meer als slaven lopen te miepen, en dan gebeurt er dit, en dan gebeurt er dat…
  Zal ik u even in uw arm knijpen ?
  En ga net zolang door tot u daar kwaad om word, want dat word u …, blijft u dan nog steed miepen of mept u een keer goed weg ?

  Het moooie is met deze landverraders dat zij het leger, en de politie mee hebben…. wat vertelt dit eigenlijk ?
  Er is geen democratie, nooit geweest.., en een overheid ?
  Een overheid mag zich pas zo noemen als zij ook voor het volk staan, en dat doen ze niet…, dus ?
  Een dictatuur, met heel veel schapen die allen blind stoicijns geloven wat een ander voor ze fantaseert.

 3. De wolven die de pandemie (of “pandemie”) hebben georganiseerd en hun helpers (de honden, hyena’s en ratten), hebben als doel de bokken van de schapen te scheiden om de laatste groep te elimineren.
  Voor de bokken gloort, in hun optie, het slavenbestaan. Richt u niet uitsluitend op de honden, hyena’s en ratten, maar confronteer hen wel zo veel mogelijk.

 4. Pas op, ze lokken uit om het Europese leger in te zetten. Demonstreren heeft dat dan zin?Net zoals petities, die teken ik al 20 jaar en alles gaat gewoon door. Het enige wat wellicht zal helpen is >>>>Niet meer betalen, van belasting of zorgverzekering? Als iedereen massaal stopt met betalen, hebben wij de macht.

 5. Nog even iets anders: bij onze supermarkt is het gehalte aan mondkapjes tot boven de 70% gestegen.
  Ik heb mij voorgenomen mensen zonder mondkapje vriendelijk te gaan groeten en de anderen te negeren (los van de vraag in hoeverre de keuze uit principe, praktisch of zelfs uit verstrooidheid is gedaan).

 6. @zomaar iemand,
  Mocht het dragen van een mondkapje onvermijdelijk worden zet er dan wat op, bv:
  Muilkorf,
  Monddood,
  Zuurstof hinder = hersenschade,
  Bacteriën broeinest,
  Virusdoorlatend,
  enz.
  Ik krijg overigens de indruk dat het mondkapje een hip modeartikel aan het worden is. Straks hoor je er niet meer bij zonder zo’n vod voor je muil.

 7. Ik zou wel willen maar kan niet, heb een gekneusde rib en COPD/astma en ben oud, zonder auto, maar eerlijk gezegd, ik kom ook niet als ik gezond was en jong en met een auto omdat het geen enkele zin heeft, dit demonstreren is precies wat zij (dat zooitje stront in dat Haagse kakelhuis) wensen dat we doen. Dat is in hun scenario ingecalculeerd en betekent geen enkel gevaar voor hen. Als we iets willen bereiken zullen we andere middelen moeten gebruiken. Zoals iemand hier al stelt ophouden met belasting betalen bijvoorbeeld. Maar dat moet dan wel heel groot worden opgezet en aangepakt, als eenling maakt het ook niets uit, word je gewoon je huis uitgedonderd, dat maakt hen niets uit. Dus wat dan?

 8. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  op het ene moment hoor je dat er een forse toenamen zijn van covid-19,een aantal uren later hoor je dat de uitslag van geteste mensen later beschikbaar zijn door de drukte.

  Schiet mij maar lek!!!
  Wat ook een gegeven is dat er in de zuider buurlandje ook een bagger is geworden…men heeft daar de ouder gevallen van een paar maanden ook er bij geteld…..zo krijg je dus ook een forse toenamen van covid-19.

  het is nu zaak dat er dus zoveel meer mensjes positief verklaart gaan worden,ivm het vaccin….die gozer die dat op de wereld aan de man gaat brengen…die is 10x wat 10000000x zijn leven lang rijk!!…die gaat zingen—ik ben binnen en hoef nooit meer te beginnen(werken).

  Ik dank U!!

 9. Kan iemand mij vertellen welke landen noet samenwerken met de WHO? Ik wil echt vertrekken, wil geen vaccinatie!

 10. Mensen moeten wakker worden en met ondersteuning van de overheid dan buigen ze gelijk Om?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.