Hoe waardeloze PCR-test grondslag van Ruttes coronamaatregelen vormen

We hebben tot 22 augustus moeten wachten totdat Van Dissel toegeeft dat een positief getest persoon helemaal niet besmet hoeft te zijn. Zijn uitspraak is het topje van de ijsberg van het schandaal dat in de toekomst covidgate zal heten. Het coronabeleid van Rutte is de ergst denkbare aanslag op de volksgezondheid. Ondertussen gaat de gezamenlijke angstcampagne van regering en reguliere media gewoon door.

Van Dissel over de PCR-test

(Op 3.01 minuten)”….dat een positieve PCRtest betekent dat je genetisch materiaal aantoont, maar niet per definitie dat je levend virus aantoont.”, aldusVan Dissel

De PCR test dient als basis voor alle door Rutte genomen corona-maatregelen. Per 1 juni heeft het kabinet zich voorgenomen tienduizenden van deze tests te gaan uitvoeren. Ze beweren hiermee aan te kunnen tonen welke mensen besmet zijn met het covid-19 virus. Blijkbaar gebruikt de regering onbetrouwbare tests om de besmetting aan te tonen. Toch blijven zij hierop hun beleid baseren en zaaien met gebruik van de massa media dagelijks paniek in de samenleving. De roep om strengere maatregelen weerklinkt dan ook weer, ook vanuit de Tweede Kamer die de Spoedwet nog steeds niet hebben aangenomen. Zelfs vanuit de oppositie. Van Haga vormt een gelukkige uitzondering. Hij blijft kritisch het beleid van Rutte en De Jonge tegen het licht houden.

Van Dissel geeft een minuten lang durend antwoord aan Kamerlid Van Haga tijdens een commissievergadering van de Tweede Kamer.
Van Haga stelt een heldere vraag aan de directeur van het Centrum Infectiebestrijding van het RIVM, namelijk “Wat is de foutmarge van de PCR-tests”.
Op deze vraag geeft Van Dissel geen antwoord.

Foutmarge PCRtest

Onderstaande grafiek beantwoordt de vraag Van Haga wel.

De grafiek is van het in 1998 opgerichte “Deutsche Netzwerk Evidenzbasierte Medizin e.V.”. Dit is een wetenschappelijk vakclub in Berlijn die zich bezig houdt met evidence based geneeskunde. De organisatie telt ongeveer 1.000 leden vanuit de gezondheidszorg. Zij staan kritisch tegenover de corona maatregelen omdat deze weinig bewijs als onderbouwing heeft, noch over covid-19 noch wat betreft de effectiviteit van de maatregelen.

Van de 100.000 geteste personen, uit de groep van mensen die ziek zijn of tot de risico-groep behoren, hebben daadwerkelijk 49 Corona. Dus van 95,4% van alle ‘Positief getesten’ zijn false positive en hebben dus helemaal geen corona besmetting opgelopen.

Wat zegt een positieve PCRtest?

Een positieve PCRtest kan dus niet vertellen dat:

 1. Iemand besmet is.
  (besmetting betekent het overbrengen van levende, in engere zin pathogene, micro-organismen van de ene plaats naar de andere)
 2. Iemand ziek is.
 3. Iemand geïnfecteerd is.
  (een infectie is het zich na besmetting handhaven en vermenigvuldigen van ziektekiemen, dit kan dus een volgende fase zijn van een besmetting, maar dit hoeft niet)
 4. Iemand ziek zal worden.

Desondanks overladen de media het arme Nederlandse volk met besmettingsaantallen die de pan uit rijzen en een tweede golf lijken aan te geven.

Ontdekker PCRtest waarschuwde al heel lang geleden

Al deze conclusies over de PCRtest hoeven helemaal geen verbazing op te roepen. Deze zijn namelijk allemaal al heel lang bekend.

Kary Mullis is de uitvinder van de PCRtest. Hij won in 1993 hiervoor de Nobel Prijs in de categorie Wetenschappen.

Mullis verklaarde:
PCR is bedoeld om stoffen kwalitatief te identificeren, maar is ongeschikt om aantallen te schatten. Hoewel er een algemene misvatting is dat virale lading testen feitelijk de aantallen virussen in het bloed tellen, kunnen deze testen helemaal geen vrije infectieuze virussen detecteren.

De testen kunnen genetische reeksen van virussen detecteren, maar niet de virussen zelf.”

Meer kritiek op PCR test

Hoogleraar Capel

Meer kritiek op PCR test

Veel meer mensen hebben zich ondertussen kritisch uitgelaten over de PCR test. Ik haal de uitspraken van twee van hen aan.

Ook bij Capel krijgt de PCR test er van langs, zoals bij al zoveel deskundigen, die door de massa media echter niet worden geciteerd. Volgens de hoogleraar kan je met een pcr test geen actieve virussen testen. Wel is de test ontzettend gevoelig zodat een heel klein stukje DNA van een virus al genoeg is voor een positieve test.

Capel:

“We zien bij de tweede golf, die zogenaamd aanwezig is, wordt helemaal niet gekeken naar besmetting, maar of er ergens een fragment van een virus in de neus te vinden is.”

De test is zo gevoelig dat 1 molecuul al voldoende is.

Huisarts Elke de Klerk:

“Als je geen tv kijkt dan denk je wat is hier aan de hand. Er gebeurde namelijk niets meer in de wereld buiten corona.
En er komen geen tegengeluiden vanuit de beroepsgroep (van artsen). Praten voor artsen betekent een risico voor hun baan. Artsen die opstaan worden gecensureerd. Denk aan Rob Elens en David Prins.
Ik moest een paar keer als reden van overlijden COVID-19 invullen en dat was ook bij patiënten die nog niet positief getest waren. Ik heb gehoord dat er ook in het buitenland zulk soort dingen aan het licht gekomen zijn. En voegt ze nog toe:”De RT-PCR test is volgens de maker van de test Mullis niet geschikt voor diagnose van virale effecten.”

Petitie NL terug naar normaal

Artsen en andere medische deskundigen roepen mensen op de petitie te tekenen onder het motto ‘Stop de angst voor corona en start het open debat’.
Kijk op Nederland terug naar normaal

Rob Vellekoop, 27 september 2020

16 Comments

 1. Dank je Rob. Ik heb wel een aanvulling:

  Zat er gister nog aan te denken hoe tegenstrijdig dit is. En dit onderstaande artikel benoemt het. Exact. Wow. Mooi. Eindelijk. En dat mag nu de wereld in.

  De kou tussen mensen onderling die ervoor zorgt dat wij symptomen krijgen wordt ons nu verweten. Ultiem staaltje ‘verdeel en heers’, ‘verwar en plunder’.

  Ga zelf maar na. Als het virus had bestaan, kwam het wel uit de waterkraan. Dan moet je douchen met een paraplu. Wie doet dat? Niemand. Dus loopt iedereen het virus op en wat gebeurt er? Helemaal niets. Omdat er niets aan de hand is en ons tegenstrijdige flauwekul wordt verteld. Verzonnen onzin. Dogma. Indoctrinatie…

  overwegende, dat:

  – het rivm in januari al vastgesteld heeft dat het virus lang niet zo besmettelijk is en hun aanbevelingen slechts richtlijnen zijn

  – als er al een dodelijk virus is zou dat u en mij allang getroffen hebben via de waterkraan; de logica erachter is niet consistent;

  – virussen bestaan niet; internationale lijkschouwers hebben niets aangetroffen bij autopsie zodat niemand is overleden aan dit virus; virologen loven honderdduizend euro uit om te bewijzen dat er virussen bestaan want er is er nóóit eentje geïsoleerd – hetgeen ik al leerde op de middelbare school van een eigenwijze biologieleraar. We kijken slechts naar symptomen…

  Anders gezegd, doe gerust jouw eigen onderzoek en laat jou niet langer mis-leiden door tegenstrijdige regels die ons monddood maken en vernederen als slaven zonder dat er iets aan de hand is. Dat heeft een naam en heet gezond verstand. Da’s verboden tegenwoordig kennelijk.

  Dit schrijf ik af en toe aan mensen en instanties met overdreven denkbeelden of maatregelen die
  aandringen op excessief handen wassen, het dragen van mondkapjes en het aandringen op de spoedwet.

  Feit is dat in Nederland die belachelijke, achterlijke en achterbakse spoedwet, die volledig onnodig is, er nog niet is vanwege het tegengeluid van hen die openlijk DURVEN te demonstreren. De rest van verNeederland is er te bang voor en blíjft thuis… uit angst voor straf om tegen het systeem op te staan. En zulk volk… zij verdedigen het Systeem waardoor zij gegijzeld worden en slaaf gemaakt zijn, tegen beter weten in en tot bloedens toe. Dat heet Stockholm-syndroom. Is een ziekte…

  De MEGA FRAUDE: ons eigen DNA wordt ons verkocht als het dodelijke ‘coronavirus’ | De Binnenlandsche Bataafsche Courant – https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/09/12/de-mega-fraude-ons-eigen-dna-wordt-ons-verkocht-als-het-dodelijke-coronavirus/

  rj

 2. Van Dissel moet dus in het NRC lezen hoe de PCR test werkt?
  Opgelet Mark en Jaap: De PCR test en jullie beleid hierop in Jip en Janneke taal:
  Stel je loopt op straat met een blinddoek voor. Je bukt en voelt in de goot of daar wat ligt. Je vindt een stukje rubber van een ruitenwisser. Je constateert dat je een auto hebt gevonden. Hoera!!!
  Maar pas op hoor!!! Dit is niet zo maar een auto…… Dit is een hele gevaarlijke auto die iedereen dood gaat rijden. Maar gelukkig,
  als je nou snel een mondkapje op doet dan kan jou niks overkomen.
  Snappen jullie het nu ook Mark en Jaap? Of zal ik het komen voorlezen?

 3. 81% van de Nederlanders is naar de stembus gesloft om daar zaken te doen met misdadigers van de ergste soort. Deze mensen moeten zich de ogen uit de kop schamen want die hebben Rutte en zijn trawanten in het zadel gezet.

  En dan van die badgasten die gaan zoeken naar fragmenten van een virus in je neus….

  Nou: dàt doe ik zelf wel als ik voor het stoplicht sta. En als ik die fragmenten te pakken heb kijk ik of niemand het ziet ….en dan eet ik ze op. Klaar ermee!

 4. We moeten vooral niet denken dat het uiterst gevaarlijke corona killer-virus een gewoon griepvirus is. Daarom is er dit jaar wèl een corona-golf terwijl de jaarlijkse griepgolf voor het eerst is uitgebleven. Sterker nog: de griep is ineens VERDWENEN.

  Wàt een bagger! En wat hebben de Nederlanders toch steeds ontzettend veel pech met nadenken als ze naar de stembus gaan. Maar de meeste Nederlanders zijn het hele covid-theater over drie jaar wel weer vergeten.

  WANT DAN HEBBEN DE MENSEN HEEL ANDERE ZORGEN.

  Dan is de tijd aangebroken waarin televisie kijkend Nederland wordt afgestraft op een manier waarvan ze nooit hebben durven dromen.

 5. De coronamaatregelen hebben NIETS met de volksgezondheid te maken maar ALLES met het versneld vernietigen van de economie. Ons reeds doodzieke (want door de elite beschaafd kapot gegraaide) monetaire systeem is achter de coulissen van het virus-theater tegen de betonnen muur gereden. Ze laten dit systeem nu vallen en we worden naar een nieuw geleid. Geld met rente kan echter alleen bestaan bij de gratie van “onbeperkte” economische groei. De economie moet daarom eerst vernietigd voor het nieuwe systeem geïmplementeerd kan worden.
  Het oude monetaire systeem droeg de oorlog in zich als wolken de regen en van het nieuwe moeten we het zelfde verwachten. Onder een video van de Duitse econoom Dr. Markus Krall kwam ik dit korte maar treffende comment tegen:

  “We moeten blij zijn met het corona virus want deze keer hoeven we geen oorlog te voeren om de economie te vernietigen.”

 6. Dat de regering ons gewoon voorliegt, bang maakt, aanzet tot onnodige medische handelingen …dat is toch strafbaar. Die lui moeten m.i. vervolgd worden, met hoge straffen als eis!!

 7. Voor diegenen die graag op de hoogte willen zijn en blijven van de gebeurtenissen die er ècht toe doen (die vinden we achter het coronatheater) wil ik graag de video’s van de Duitse deskundige Ernst Wolff (der “Wolff of Wall-street”) aanraden. Kom je er achter waar die hele corona-bagger vandaan komt. Je vindt de grote profiteurs van de corona maatregelen. Wolff geeft uitleg over de werking van het IMF, de rampzalige positie waarin de banken verkeren en over de uiterst kwalijke samenwerking tussen onze politici en enkele reeds zeer vermogen groot-graaiers die nooit genoeg hebben. Want geld is ook macht dus invloed. Onder hen de eigenaar van Amazon, van google en facebook. Ook “weldoener” Bill Gates en “genie” Elon Musk horen er bij. Want “Wie heel erg rijk wordt krijgt als vanzelf ook een heel goede naam”. (Erich Kästner)

  Je moet bij Ernst Wolff wel de moed hebben af te dalen in de beerput van de zware criminaliteit. Wolff werd als kind in China naar school gereden met een dienstauto en chauffeur. Maar onderweg zag hij zijn klasgenootjes op klompen door de modder lopen. Dit beeld is hem altijd bijgebleven en heeft hem aan het denken gezet.

  Ernst Wolff: een aanrader!

 8. Die rutte voelt nattigheid, laat niet voor niks de burgemeesters de kolen uit het vuur halen, want op de dag wordt ER zeker met dit handelen afgerekend?

 9. De “anderhalve meter coach”, de “social distance manager” dit verzín je toch niet … is dit dan het ne plus ultra van de BULLSHIT BAAN en dit in een ‘anderhalve meter’ waanzin die de hele economie aan gort helpt. Wie schaamt zich nou niet voor deze NSB mentaliteit … we moeten vrezen dat het weinigen zijn !!! ;

  eenvandaag.avrotros.nl/item/de-crisis-levert-ook-werk-op-deze-mensen-hebben-juist-door-corona-een-baan/

 10. In vergelijking met “down under” komen we hier in VerNEEderigNSBland dan nog “goed” weg …

  economedian.com/2020-09-28wat-is-er-met-australie-aan-de-hand.html

  … maar hoelang nog voordat ook hier … !!!

 11. Corné heeft een vet punt: Nederland heeft méér NSB-ers dan in de dertiger jaren.

  “Wollt ihr den totalen Krieg?” Jaaa! Führer befehl! Und wir zahlen die Folgen!

  “Willen jullie maatregelen tegen de griep? Jaaa….Rutte beveel! Wij betalen de gevolgen!

  Kijk, zo makkelijk gaat dat. En opnieuw wordt de economie die aan een geperverteerd betaalmiddel is opgehangen vernietigd. Om de gore hebzucht. Terwijl de kleine man zich weer alles laat wijsmaken omdat hij denkt dat de echte wereld zich afspeelt op de televisie….geen stap verder gekomen in 80 jaar. Ondertussen halen onze “volksvertegenwoordigers” (ik weet niet hoe het de lezer vergaat maar ik krijg van dit woord altijd een bijzonder vieze smaak in de mond) hun directieven op bij Larry Fink van de Black Rock investeringsbank waar niet alleen ijverig wordt gewerkt aan een nieuw digitaal geldsysteem (wèg laatste restje vrijheid) maar waar ook de wereldwijd toegepaste anti-corona maatregelen zijn ontworpen. Maskers, handjes wassen, afstand houden, chaos….nieuwe gehoorzaamheid en moedeloosheid moeten ons voorbereiden op wat komen gaat: een mondiale economische en financiële crash van een proportie die zijn weerga in de geschiedenis niet kent.

  BEDANKT RUTTE EN CONSORTEN!

 12. Ik snap niks van die grafiek en deze tekst: “Van de 100.000 geteste personen, uit de groep van mensen die ziek zijn of tot de risico-groep behoren, hebben daadwerkelijk 49 Corona. Dus van 95,4% van alle ‘Positief getesten’ zijn false positive en hebben dus helemaal geen corona besmetting opgelopen.”
  Als ik de grafiek bekijk zie ik dat uit 100.000 mensen 50 positief getest zijn. Uiteindelijk blijken er 1048 positief te zijn? En hoe komt men aan 4,6%, 49 van 100.000 is geen 4,6%.

 13. Volgens mij is 0,05% terecht positief getest. Maar 1048 positieve tests is 20,96 keer zoveel. Nog steeds maar iets meer dan 1 % maar toch enorm overdreven.
  Net als alle cijfers en grafieken, ze worden ofwel per week ofwel in het rood gemaakt, als het maar alarmerend is.?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.