Neuroloog waarschuwt voor hersenbeschadiging door mondkapjes

Margareta Griesz-Brisson werkt als neuroloog in Mulheim en Londen. Ze vertelt waarom de corona maatregelen, en dan met name het mondkapje een regelrechte ramp zijn niet alleen voor jongeren, maar voor iedereen die zich de adem laat afsnijden.

Kijk hier naar haar video bericht via Facebook

Of bekijk het hier via BitChute (als FB het onverhoopt heeft verwijderd)

Immuunsysteem

Om te beginnen zegt ze ter geruststelling dat we onze gezondheid grotendeels in eigen handen hebben. Door goede voeding, goed water, veel beweging, gezelligheid, vreugde, liefde en veel frisse lucht kunnen we zelf ons immuunsysteem versterken.

De neuroloog vindt het opvallend dat de regering dat nu net verbiedt. De overheid beveelt juist aan om de handen te desinfecteren, afstand te houden tot elkaar en mond- en neusbedekking.

Handdesinfectie zorgt voor allergieën, huidziekten en allerlei eczeem.

Misdaad

Afstand houden of social distancing is een brutaliteit, een verachting van de mens en pure wreedheid.

Het gebruik van mondkapjes beschouwt ze als een misdaad, want de mens kan zonder voeding, dagen lang zonder water, maar slechts minuten lang zonder zuurstof. Het mondmasker veroorzaakt zuurstofgebrek en een overschot aan kooldioxide.

Zuurstofgebrek

Ze waarschuwt dat de hersenen zeer gevoelig op zuurstofgebrek reageren. Er zijn zelfs hersencellen die niet langer dan drie minuten zonder zuurstof kunnen overleven. De acute symptomen van het optredende tekort aan zuurstof zijn hoofdpijn, benauwdheid, concentratiestoornissen en een tragere reactiesnelheid.

Maar het is allemaal nog erger voor de muilkorfdrager. Hersencellen delen zich niet of nauwelijks. Dus als de regering straks de bevolking weer toelaat gewoon te gaan ademen, zullen de verloren cellen door deling niet meer teruggewonnen kunnen worden. Wat weg is blijft weg!

En dan nog iets belangrijks voor angstige mensen. Zij geloven dat zij zich kunnen beschermen tegen virussen. Echter heeft een virus een grootte van 0,8 micrometer, terwijl de poriën van het mondkapje in grootte variëren tussen 80 en 500 micrometer.

Een masker beschermt dus helemaal niet tegen een virus!

Kinderen en jongeren

De neuroloog geeft dus aan dat zuurstofgebrek de hersenen beschadigt. Voor de jeugd en jongeren zijn de mondmaskers helemaal ontoelaatbaar, omdat zij een zeer actief en adaptief immuunsysteem hebben. Hun hersenen zijn net zo actief.

Het kind moet zoveel leren. Volgens mevrouw Griesz-Brisson snakken de hersens van de jongeren naar zuurstof. Hen beroven van zuurstof is niet alleen een gevaar voor hun gezondheid, maar ook misdadig.

Het zuurstofgebrek remt de ontwikkeling van de hersenen en de ontstane schade kan niet meer worden teruggedraaid.

Meer gevaar

Er is nog een ander gevaar van het dragen van muilkorven op dagelijkse basis, met name gedurende meerdere uren. Als iemand besmet is met een luchtwegvirus kan iets van het virus uitgestoten worden bij iedere ademhaling.  Hierdoor zal iemand met een goed sluitend mondkapje virussen steeds opnieuw inademen waardoor de concentratie van het virus in de longen en neuspassages toeneemt. (zie ook)

Collega’s

Dokter Margareta roept haar collega’s op wakker te worden. Zij zegt dat ze weet hoe schadelijk zuurstofgebrek is voor de hersenen, maar de cardioloog weet dit voor het hart en de longarts voor de longen. Gebrek aan zuurstof veroorzaakt schade aan elk orgaan.

Ook de Ierse professor Cahill vertelt aan Del Bigtree in een interview dat mondmaskers zorgen dat de drager minder zuurstof binnenkrijgt. Ye wijst erop dat de latent aanwezige virussen, inclusief corona, juist opnieuw naar boven zullen komen. Voeding, vitamines (en zo min mogelijk stress) houden je afweersysteem op peil. (lees hier verder)

Verantwoordelijkheid

Wie draagt de verantwoordelijkheid voor deze misdaad, vraagt Griesz-Brisson zich hardop af?

“Wij zijn verantwoordelijk voor wat we denken. Niet de media.”
“Wij zijn verantwoordelijk voor wat we doen. Niet onze baas.”
“We dragen verantwoordelijkheid voor onze gezondheid. Niet de WHO.”
“We dragen verantwoordelijkheid voor wat in ons land gebeurt. Niet de regering.”

“Word wakker!”

Rob Vellekoop, 2 oktober 2020

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.