Volgens Cahill kan je op deze manier veilig de winter door komen

Gezond (foto 123rf)

Tips om de winter gezond door te komen van professor Dolores Cahill. Er is geen reden tot angst, ook al willen de gezamenlijke massa media dit de bevolking wel doen geloven.

Immuniteit

Corona virussen circuleren elke vier van de tien jaar. Veertig procent van de griep zijn corona virussen en dertig procent van de verkoudheid is ook corona virus. En betoogt Cahill nadat je waterpokken hebt gekregen ben je de rest van je leven daarvoor immuun. Ook voor griepvirussen bouwen we immuniteit op.

Volgens Cahill kom je om het jaar in aanraking met het coronavirus. Tussen de vijfentachtig en achtennegentig procent zal zelfs geen symptomen krijgen, doordat je immuunsysteem het virus zal herkennen en het eruit zal gooien. Zelfs als het nog aan de oppervlakte zit kan het je lichaam niet binnen dringen. Hierdoor hoef je gaan antibodies aan te maken. Je krijgt de symptomen zelfs niet.

Dus 85% tot 98% zal negatief zijn voor de test. Het belangrijkste is dat de hele bevolking deze virussen iedere winter tegenkomt. Na twee of drie weken zullen mensen geen symptomen hebben (9 van de 10). De mensen die wel ziek worden (1 op de 10) krijgen griepsymptomen en knappen op. Dit alles dankzij je immuunsysteem.

Dit jaar hadden we influenza-B (december 2019), influenza-A (kerst 2019) en coronavirus rond januari, februari, maart 2020.

Dus je zou je kunnen herinneren dat je ze alle drie hebt gehad. Corona gaf griepachtige verschijnselen.

Voed je immuunsysteem

Ondertussen heeft Dolores Cahill nog meer goed nieuws, wanneer ze vertelt dat we zelf ons immuunsysteem een handje kunnen helpen.

Dit doe je met

 • goede voeding,
 • water drinken en slapen. Zo help je je immuunsysteem om het griepvirus aan te vallen.
 • Maar als je slechte kwaliteit voeding hebt, dan kan je dit aanvullen met vitamine D, C en zink.
  Met name zink helpt volgens Cahill het immuunsysteem. Zonder zink werkt het namelijk niet zo goed.
 • HCQ (Je kunt dit ook preventief nemen, namelijk een dosis per maand (1 x 100 mg).
 • steroide inhalator

Het mooie is dat wanneer je immuunsysteem het coronavirus ziet, je immuunsysteem wordt gestimuleerd zodat je minder symptomen ontwikkelt, of zelfs helemaal geen.

Coronavirus

Het coronavirus is seizoensgebonden, het heeft de grootste impact tussen december en april. In iedere regio bouwen mensen immuniteit op in zes weken. Dit verspreidt zich normaliter over de hele wereld zodat iedereen het binnen vijf weken krijgt.

Dus, concludeert ze opgewekt, iedereen die in januari nog leeft heeft een immuniteitsreactie gegeven op het virus.

Met andere woorden, ze zijn mensen aan het testen die het al gehad hebben. Maar de test kan ook door een verkoudheid al positief uitpakken.

In maart 2020 riep de WHO de pandemie uit. Ze zeiden dat het al in 114 landen was. Wat in feite betekent dat het virus al over de hele wereld verspreid was. Dit is niet tegen te houden.

Dolores Cahill is niet de eerste de beste. Ze heeft een graad in moleculaire biologie en een PhD in immunologie. Ze is regeringsadviseur voor Ierland en adviseur bij de EU.

Bekijk alles terug op de video van haar persconferentie

 

Rob Vellekoop, 8 oktober 2020

3 Comments

 1. Veilig de winter doorkomen?

  Ik weet wel zeker van niet! In de winter zijn virussen veel actiever en zullen er veel meer mensen als “positief” worden getest. Daarom zal de grimmigheid van de tweede lockdown de eerste in alles overtreffen. Eind dit jaar zullen de eerste banken omvallen en volgend jaar regent het faillissementen en werklozen. Volgens een recent onderzoek van een groep Italiaanse wetenschappers (het betreft dus geen solitair onderzoek) zal de grote vuurstorm pas gaan losbreken als voldoende mensen hun bestaansgrond zijn kwijtgeraakt. Uiteindelijk zullen we met digitaal geld in het financiële fascisme worden geleid. We gaan een zeer moeilijke en zelfs gevaarlijke tijd tegemoet en dat heeft het diep onnozele electoraat geheel en al aan zichzelf te danken. De coronapandemie? Volkomen fake! Er is immers geen oversterfte. Ter nadere oriëntatie:

  https://www.youtube.com/watch?v=sSHeeBvXOhM&t=518s

 2. Voor wie mijn comment en de link naar Ernst Wolff begrepen heeft:

  Professor Dolores Cahill is iemand die heel veel weet over heel weinig. En daardoor het belangrijkste mist: het overzicht.

  Het hoogst bereikbare is natuurlijk als je alles weet over niets. Dan ben je corona-clown Rutte.

 3. En dan ook nog adviseur bij de EU…..hier past mij slechts een eerbiedig zwijgen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.