Professor Cahill stelt gerust en geeft oplossing voor #corona

In een uur durende persconferentie van 22 september geeft professor Cahill vooral veel goed nieuws over corona. Een van haar belangrijkste conclusies: nooit eerder in de geschiedenis hadden we een lockdown vanwege griep (corona) met een sterftekans van 1 op de 1,8 miljoen. En bang hoeven we helemaal niet te zijn.

Immuniteit

Corona virussen circuleren elke vier van de tien jaar. Veertig procent van de griep zijn corona virussen en dertig procent van de verkoudheid is ook corona virus. En betoogt Cahill nadat je waterpokken hebt gekregen ben je de rest van je leven daarvoor immuun. Ook voor griepvirussen bouwen we immuniteit op.

Volgens Cahill kom je om het jaar in aanraking met het coronavirus. Tussen de vijfentachtig en achtennegentig procent zal zelfs geen symptomen krijgen, doordat je immuunsysteem het virus zal herkennen en het eruit zal gooien. Zelfs als het nog aan de oppervlakte zit kan het je lichaam niet binnen dringen. Hierdoor hoef je gaan antibodies aan te maken. Je krijgt de symptomen zelfs niet.

Dus 85% tot 98% zal negatief zijn voor de test. Het belangrijkste is dat de hele bevolking deze virussen iedere winter tegenkomt. Na twee of drie weken zullen mensen geen symptomen hebben (9 van de 10). De mensen die wel ziek worden (1 op de 10) krijgen griepsymptomen en knappen op. Dit alles dankzij je immuunsysteem.

Dit jaar hadden we influenza-B (december 2019), influenza-A (kerst 2019) en coronavirus rond januari, februari, maart 2020.

Dus je zou je kunnen herinneren dat je ze alle drie hebt gehad. Corona gaf griepachtige verschijnselen.

Voed je immuunsysteem

Ondertussen heeft Dolores Cahill nog meer goed nieuws, wanneer ze vertelt dat we zelf ons immuunsysteem een handje kunnen helpen.

Dit doe je met goede voeding, water drinken en slapen. Zo help je je immuunsysteem om het griepvirus aan te vallen. Maar als je slechte kwaliteit voeding hebt, dan kan je dit aanvullen met vitamine D, C en zink. Met name zink helpt volgens Cahill het immuunsysteem. Zonder zink werkt het namelijk niet zo goed.

Het mooie is dat wanneer je immuunsysteem het coronavirus ziet, je immuunsysteem wordt gestimuleerd zodat je minder symptomen ontwikkelt, of zelfs helemaal geen.

Coronavirus

Het coronavirus is seizoensgebonden, het heeft de grootste impact tussen december en april. In iedere regio bouwen mensen immuniteit op in zes weken. Dit verspreidt zich normaliter over de hele wereld zodat iedereen het binnen vijf weken krijgt.

Dus, concludeert ze opgewekt, iedereen die in januari nog leeft heeft een immuniteitsreactie gegeven op het virus.

Met andere woorden, ze zijn mensen aan het testen die het al gehad hebben. Maar de test kan ook door een verkoudheid al positief uitpakken.

In maart 2020 riep de WHO de pandemie uit. Ze zeiden dat het al in 114 landen was. Wat in feite betekent dat het virus al over de hele wereld verspreid was. Dit is niet tegen te houden.

Doden

Het aantal doden in december / januari / februari / maart was 4.219 doden.

Dus de kans om te sterven aan covid was 1 op de 1,8 miljoen.

Iedere dag sterven wereldwijd 3.000 mensen aan tuberculose.

Terwijl 1 op de drie in iedere familie sterft aan kanker.

Dus concludeert Dolores Cahill, er was geen reden om een pandemie uit te roepen.

HCQ

Wanneer je de komende winter weer griep krijgt, adviseert Cahill, dan kan je je dokter vragen om doses vitamine C en D voor je bescherming. Je kunt ook vragen naar steroiden inhalator en HCQ. Dit laatste werkt alleen samen met zink. Het is uiteindelijk je immuunsysteem dat het antwoord geeft op ziekte.

Ze vertelt dat HCQ zeventig jaar geleden is goedgekeurd. Het wordt in Afrika gebruikt tegen malaria en tegen verschillende auto-immuunziekten en tegen het coronavirus.

Cahill vindt het schokkend, dat in januari 2020 terwijl het bekend was dat het goed werkte, in enkele landen zoals Frankrijk veel politici en dokters het middel kregen. Daarna werd de voorraad HCQ vernietigd!

Ook de FDA (het Amerikaanse RIVM) verbood HCQ voor te schrijven, terwijl dit een van de veiligste medicijnen ter wereld is.

Je kunt HCQ eveneens preventief nemen, namelijk een dosis per maand (1 x 100 mg).

Vaccin

Enthousiast gaat Dolores verder met haar verhaal. Voor het komende griepseizoen (winter) werkt HCQ tegen iedere griep. Je hoeft dus helemaal niet te wachten op een vaccin, stelt Dolores vrolijk vast. HCQ werkt binnen 3 tot 8 uur!

Doe dit ook als je hoort bij de groep van 1 op de 10 die griep krijgt.

Mondmaskers

Cahill zegt dat er helemaal geen reden is voor een lock down. Ook dat mensen geen mondkapjes hoeven te dragen en afstand bewaren is evenmin noodzakelijk.

Het toch dragen van mondmaskers betekent volgens haar een enorme toename van het aantal zelfdodingen. Als je een masker opzet, adem je opnieuw je eigen adem in, dus de CO2 blaas je niet uit, maar je krijgt er juist veel van binnen.

Dit geeft hoofdpijn, chronische vermoeidheid en geeft hetzelfde effect als het werken in een gevaarlijke omgeving. Tevens onderdrukt het je immuunsysteem en activeert latent aanwezige virussen, waardoor je het volgende griepseizoen zieker zult zijn. Ook geeft het eenzaamheid en angst.

Dolores Cahill

De Ierse Dolores Cahill is niet de eerste de beste. Ze heeft een graad in moleculaire biologie en een PhD in immunologie. Ze is regeringsadviseur voor Ierland en adviseur bij de EU.

Dit is de video van haar persconferentie.

 

Rob Vellekoop, 8 oktober 2020

7 Comments

 1. Dr. Cameron Kyle-Sidell werkt op de IC-afdeling van het Maimonides ziekenhuis in New York. Hij heeft verschijnselen gezien die hij nog nooit eerder heeft meegemaakt en die niet passen in het verhaal van een virale infectie, vergelijkbaar met hoogteziekte en een gebrek aan zuurstof.

  Dr. Cameron Kyle-Sidel:”Het lijkt alsof patiënten zich in een vliegtuig bevinden op 30.000 voet hoogte, waarbij de cabinedruk langzaam wegvalt en mensen een enorm gebrek aan zuurstof krijgen.”

  Zijn bevindingen komen overeen met de technische eigenschappen en effecten van frequenties die worden gebruikt voor 5G. Joe Imbriano, een onderzoeker uit Fullerton (Californië), heeft ontdekt dat het vermogen van hemoglobine om zuurstof op te nemen, wordt verstoord wanneer 5G-straling de frequentieband van 60 GHz bereikt.

  Schiermonnikoog is de enige gemeente waar zich nog geen “corona”-gevallen hebben voorgedaan. Er bevinden zich daar ook nog geen 5G-zendmasten.

 2. Zij zal niet worden uitgenodigd bij Nieuwsuur of EenVandaag , denk ik maar zo…

 3. In Nederland stierven volgens CBS 10 000 mensen aan Covid-19. Dat is 561 op de miljoen en niet 1 op 1,8 miljoen.

 4. De Ierse Cahill zal niet het sterftecijfer voor NL bedoeld hebben, denk je ook niet?
  Waarschijnlijk refereert ze naar het wereldwijde sterftecijfer.

 5. Over welke periode gaat dat dan Gerben Hoeksma? Want sinds maart 2020 waren het er 6200 met covid19.

 6. De uitslag van de testen zijn sowieso niet betrouwbaar dus niets klopt wat dat aangaat. Het is gewoon een griep die al bijna is uitgewoed?

 7. IK DENK DAT HET WAAR IS, DAT JE NIET ZOMAAR EEN PRIK MOET HALEN, WANT JE BENT ALTIJD PROEFKONIJN, ER IS NOG TE WEINIG ONDERZOEK NAAR KUNNEN DOEN. IEDER NATUURLIJK ZIJN EIGEN MENING, MAAR K HEB BESLOTEN ZO LANG MOGELIJK TE WACHTEN HOE ALLES ZICH ONTWIKKELT, EN BEN HET ER MEEEENS, DAT DEZE CORONA OP EEN GEGEVEN MOMENT OOK UITGEWOED IS, EN BESCHOUWD WORDT ALS EEN NORMALE GRIEP. EN VOOR DIE GRIEP HAAL IK OOK GEEN PRIK, WEL OOIT GEDAAN, MAAR BEN ER GOED ZIEK VAN GEWEEST, DAAROM SNAP JE AL DAT IK HIER NIET ZOMAAR AAN BEGIN. ER IS GEEN HAAST OM DE PRIK TE HALEN, WAT IK AANRAAD, KIJK HET EEN TIJDJE AAN, EN MISSCHIEN IS HET DAN NIET EENS MEER NODIG. BIJ DE POLITIEK DRAAIT ALLES OVER CORONO, DAT MOET OOK EEN KEER AFGELOPEN ZIJN, WANT ER ZIJN NOG MEER AGENDA PUNTEN. ZOALS NU BIJ JINEK HOOR JE EVEN NIKS OVER CORONA WANT HET GAAT OVER VERKIEZINGEN, ALS DAT DADELIJK VOORBIJ IS, ZITTEN WE WEET MET Z’N ALLEN AAN DE CORANA.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.