Kort nieuws: Van Haga weg van Linkedin – PCR-test 97% onwaar – D66 wil internetvergunning en meer

Nieuws in het kort aan de hand van berichten uit de sociale media van de afgelopen dagen.

 

Van Haga geschorst van Linkedin

Het account op LInkedin van een Tweede Kamerlid van de oppositie is al enkele dagen verwijderd. Wybren van Haga, sinds kort Kamerlid voor Forum voor Democratie, publiceert in strijd met de community regels van het ‘sociale platform’. Van Haga is een van de grootste critici van kabinet Rutte. Hij diende afgelopen week nog een motie van wantrouwen in tegen Rutte. Nu maar afwachten hoe lang Linkedin de schorsing aanhoudt. Het zal er in ieder geval niet heel erg veel populairder door worden bij de carrièretijgers van het platform.

PCR-test produceert 97% vals positieven

Wie durft er eigenlijk nog PCRtesten zo langzamerhand serieus te nemen? Alleen het kabinet Rutte neemt de testen nog dodelijk serieus, maar ja die baseren hier hun coronabeleid op.

D66 wil internetvergunning

In het programma WNL op Zondag heeft D66-Minister Ollongren aangegeven dat ze vergunningen voor het internet wil. Dat betekent dat deze partij feitelijk de overheid wil laten bepalen wat wel en wat niet door de regering toegelaten wordt voor internetpublicatie. Hiermee zouden ze in een keer alle regeringskritiek kunnen blokkeren. Ik kan me levendig voorstellen dat ze moe worden van de bakken kritiek die zij over hun draconisch beleid krijgen uitgestort.

Deze Minister van Binnenlandse Zaken stond eerder aan de wieg van de dood van het raadgevend referendum. De partij blinkt steeds meer uit in het kelen van de democratie.

Van deze liberale club loopt trouwens een wetsvoorstel dat het aantal instemmingsverklaringen nodig om als partij te kunnen deelnemen aan de verkiezingen wil verhogen van 600 naar 5000 stuks. Krispijn zag dit, in zijn reactie hierop als een groot compliment omdat de regering echt bang aan het worden is voor de oppositie.

Minister De Jonge: mondkapjes geven schijnveiligheid

Ja, hij zegt het echt en komt er een aantal maanden later even gemakkelijk weer op terug. Waarschijnlijk zullen de mondkapjes hem de rest van zijn leven blijven achtervolgen en laten we eerlijk wezen hij heeft het verdiend.

Op 26 december om 5.19 uur is deze link nog in de lucht, maar je weet het nooit bij Linkedin. Dus ik zou hier nog even kijken…

 

Rob Vellekoop, 26 december 2020

4 Comments

 1. D66 is vanaf 1966 de partij van de vernieuwde nazi’s alleen hebben zij zich heel slim niet nazi’s genoemd in dat ‘roemruchte’ 1966. Dat lag toen echt een beetje verkeerd maar kijk naar die partij en vooral naar haar kaderleden en zie veel van hetzelfde type onmens dat achter Hitler en zijn partij stonden: technocraten en bureaucraten, dictators en machiavellisten die bereid zijn om alles te doen voor hun ideologie. Hun doel heiligt hen al hun middelen. Denk maar aan Brinkhorst die bekend staat als kille koude dierenmoordenaar, alsof dieren gebruiksartikelen zijn waar de mens mee kan doen wanneer en wat hij maar wenst. Dat is de mentaliteit van nazi’s: nazi’s bepalen wie mag leven en wie ‘geruimd’ moet worden, wie privileges en vrijheden heeft en wie ‘opgehokt’ moeten worden. D66 bepaalt al veel te lang de politiek, D66 is een wolf in schaapkleren. D66 zou heel goed de architect van wat er nu plaatsvindt kunnen zijn en wat door trekpoppen Rutte en De Jonge wordt uitgevoerd: als de een maar premier mag blijven spelen dan is wat hem betreft alles goed, en die ander laat via zijn bloemetjes schoenen in een bijna ziekelijke wens om op te vallen zien dat hij een bijzonder groot minderwaardigheidscomplex bezit dat dringend behandeling nodig heeft. But we ain’t seen nothing yet: Dingetje C. loopt zich al warm, eerst de kwibus JP, daarna en nu nog steeds de studentikoze MR en dan straks ook dat nog?

 2. Helemaal eens met bedonderde burger: D66 is een echte NAZI-partij.

  Het Nederlandse volk heeft -evenals het Franse en het Ierse- TEGEN toetreding tot de EU gestemd. Dat was voor Laurens Jan Brinkhorst geen bezwaar. Hij vond dat je het volk daar helemaal niet over moest bevragen “want dat Nederlandse volk was veel te dom om daar over te kunnen oordelen”. En zo kwam Nederland toch in de EU.

  Koningin Beatrix, dochter van de loepzuivere NAZI (want SS en SA) prins Bernhard, heeft Brinkhorst toen ook eerlijk betaald voor zijn gore verraad aan het Nederlandse volk. Voortaan mocht zijn dochter Leontien officieel vies doen met haar zoon prins Constantijn.

  Tegenwoordig zien we D66 Kajsa Ollongren de deur platlopen bij de koninklijke familie en we moeten daar vooral niets bij denken.

 3. heb al jaren aangegeven dat d666 inhoudsloos geworden is met het referendum verbod, daarmee schrijven ze hun eigen doodvonnis of moeten ze net als Biden stemmen onterecht naar zichzelf toewijzen bij de toekomstige verkiezingen?
  Mi geen kans door het ziekmakende en arrogante karakter!
  De burger wordt geframed en onder de buik van het paard gebonden!

 4. D66 en VVD stemden voor, voor het uitvoeren van verplichte vaccinaties, weet u nog?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.