De 5 meest populaire berichten van 2020

Met dank aan Irhuia van Revrouwlutie

Het jaar 2020 was een roerig jaar dat bol stond met opzienbarende gebeurtenissen. Voor nieuwsbrengers een ongekend intensieve periode, waarbij je oren en ogen tekort kwam. Met als opmerkelijk feit dat in de top 5 van meest gelezen nieuwsberichten niet stonden de berichten over een van de talloze demonstraties, maar twee die over het mondkapje gaan. Een onderwerp dat blijkbaar de gemoederen enorm bezighoudt. Daarna komen de Spoedwet en de Slimme meter.

 1. Neuroloog waarschuwt voor hersenbeschadiging door mondkapje

  Margareta Griesz-Brisson werkt als neuroloog in Mulheim en Londen. Ze vertelt waarom de corona maatregelen, en dan met name het mondkapje een regelrechte ramp zijn niet alleen voor jongeren, maar voor iedereen die zich de adem laat afsnijden.
  Lees hier het complete artikel

 2. NL longarts legt in 8 minuten absurditeit coronamaatregelen bloot

  Het filmpje van deze Nederlandse arts David Prins gaat viraal op het internet, althans zolang de censoren van Facebook het toestaan. Bekijk hem en realiseer je het kolderieke van de maatregelen van de overheid. Iedere logica is verdwenen uit de richtlijnen van kabinet Rutte, de enige drijfveer lijkt de instructies van Bill Gates via zijn WHO te zijn. Luister en huiver. We hebben zijn film zeker gesteld (tegen de censuur) op BitChute.com en Open.tube.
  Lees hier het artikel en bekijk de populaire video.

 3. De gevaren van het dragen van een mondkapje

  Met ingang van 1 juni moeten reizigers in het openbaar vervoer een (niet medisch) mondkapje dragen. Het RIVM is niet voor maar ook niet tegen. Toch maakt Rutte het verplicht. Wat zeggen onafhankelijke artsen over het mondmasker?
  Lees hier het artikel.

  Foto R. Vellekoop – Vijver Binnenhof
 4. Nog een keer Spoedwet, Noodwet of Tijdelijke wet maatregelen covid-19

  De Tweede Kamer behandelt op 20 augustus in een commissievergadering al de Spoedwet. De coalitiepartners VVD, D66, CU en CDA samen met Groen Links en SGP hebben hiervoor gekozen. Zij vormen niet alleen een meerderheid in de Tweede maar ook in de Eerste Kamer. De enige die deze wet nog kan tegenhouden zal de Koning zijn. Nederland houdt de adem in, voor zover zij tenminste op de hoogte zijn van de inhoud van het wetsvoorstel. Heel veel mensen blijken niet te weten wat er in een moordend tempo gaande is.

  Hier staat het artikel

  Foto Henk Joosen
 5. Pas op! Slimme meter is niet verplicht

  Aan het einde van dit jaar zal aan alle huishoudens in ons land een zogenaamde ‘slimme meter’ zijn aangeboden. Aangezien de energieleverancier op geen enkele manier aangeeft dat deze meter geweigerd of verwijderd kan worden op verzoek van de consument lopen we nog even door wat de stand van zaken is. Bijgaand een vriendelijke brief van een energieleverancier als voorbeeld van wat u als consument ieder moment kan verwachten of wat u al gekregen heeft.

  Hier kan je het bericht lezen

 

2 Comments

 1. Psychopaten zijn volstrekt gewetenloos en genormaliseerd in onze samenleving. We vinden deze geesteszieken terug in alle bestuurs- en leidinggevende functies en dit fenomeen gaat gegarandeerd leiden tot een totale vernietiging van alle grondstoffen van de aarde en alles dat daar op leeft. We gaan een toekomst tegemoet van graaien wat je kan en mensen met een geweten worden mediaal of letterlijk kapot gemaakt. Je hoeft alleen maar te zien hoe de Chinezen hun eigen land compleet vernietigd hebben en nu hun gretige tentakels naar de rest van de wereld uitslaan om te weten hoe dit afloopt.

  “God schiep de mens naar zijn evenbeeld”.

 2. De BildeRberg-groep Sloper,
  De Sloper,
  Dat slimme metertje is zo slim nog niet eens..fake!

  Ten tweede ..de redenen was indertijd dat de slimme meter moest komen om mark rutte in brussel te laten zien dat hij hier in dit land(bannen republiek)ook wat deed voor het milieu…dat zogenaamde dealtje….en zodat het gepeupel zuiniger om zou gaan met het verbruik hier van…alleen na een jaar..is men tot de conclusie gekomen dat het 1 grote flop is geweest…het heeft alleen maar 1 ding opgebracht en dat is—-als de wanbetaler niet op tijd zijn rekening betaald om die op afstand te kunnen afsluiten..en ten 2de kan men op afstand zien waar dat er een wiet plantage is,om zo op te kunnen treden.

  De slimme meter is gewoon—FAKE–van de bovenste plank!
  IK dank U!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.