Urk in opstand tegen avondklok

Op meerdere plaatsen in ons land tonen mensen verzet tegen de avondklok van Rutte. Irhuia van ReVrouwlutie maakt hiervan een beeldverslag in Urk op de eerste avond van de invoering. Zij blijft totdat de gewelddadige arm van onze demissionaire dictator op het avondtoneel verschijnt. Kijk en luister naar dit opmerkelijke staaltje van eigengereidheid en vrijheidsdrang zo kenmerkend voor ons land.

Dankzij deze instelling wist Nederland zich gedurende vele eeuwen te ontworstelen aan de overheersing door Spanjaarden, Fransen en Duitsers. De overheersing door een Rutte uit het eigen volk is een nieuwe trend in onze vaderlandse historie, met ReVrouwlutie zitten we op de eerste rij om hiervan getuige te zijn en dit niet te vergeten. De Urkers staan als een van de eersten op tegen het regime van de avondklok.

Hier kan je de pagina van ReVrouwlutie vinden

7 Comments

 1. Lang leve URK! Nu de rest van het land nog!
  Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht…

 2. Op Urk hebben ze een Covid-teststraat van de GGD in de fik gestoken en daarmee liggen ze ver voor op de rest van het land. Geweldige actie, wèg met die misdadige Corona-bagger. De Urkers, die nog maar kort geleden een BOA in de haven hebben gegooid, zijn echte toppers!!!

 3. Eens weg met de corona dictators!!!! Urk jullie zijn de echte verzetshelden net als in Eindhoven en in Amsterdam!
  Ook al worden jullie nu door Grappiewaus en de staats MSM voor criminelen uit gemaakt.
  Het probleem blijft dat het regieme den haag haar machtvertoon ME politie kan inzetten TEGEN DE EIGEN BURGRRS om de bevolking vervolgens weer angst aan te jagen! voorts de samenleving weer verder tegen elkaar pp te zetten.
  MAAR DAT IS HET DOEL VAN REGIEME DEN HAAG.
  DAT KRIJG JE ALS DE BEVOLKING GAAT ONDERDRUKKEN EN OPSLUIT!!!!

 4. Als er massaal tegen de maatregelen wordt ingegaan en het regime negeert met hun media dan zijn wij weer vrij en kunnen allen die aan de misdaden tegen de menselijkheid hebben meegewerkt ter verantwoording worden geroepen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.