Een oplossing voor werknemers bij verplichte vaccinatie of pcr-test

123rf

Frank Stadermann, oud-advocaat, biedt deze brief aan mensen die door hun werkgever onder druk worden gezet om zich te laten vaccineren of testen.
Hij schrijft:”Iedere werkgever zou deze verklaring moeten willen ondertekenen als er geen enkel risico is verbonden aan de test of het vaccin.”

 

GARANTIEVERKLARING VAN WERKGEVER

Datum …………………..

Plaats ……………………

Geachte WERKNEMER naam invullen

Als uw werkgever verlangen wij dat u een PCR test ondergaat/zich tegen Covid-19 laat vaccineren.

Wij begrijpen dat u daartegen sterke weerstand heeft.

Desgevraagd kunnen we u bevestigen dat wij ons verdiept hebben in de PCR-test/het vaccin en wij weten wat het inhoudt.

We kunnen u daarom met de hand op het hart garanderen dat het uitgesloten is dat u door uw medewerking te verlenen op welke wijze dan ook enige gezondheidsschade zou kunnen oplopen.

Voorts bevestigen wij dat, als u onverhoopt toch schade zou oplopen ten gevolge van de vaccinatie/de PCR-test, hetgeen wij dus uitgesloten achten, wij onze verantwoordelijkheid zullen nemen.

Wij doen deze toezegging omdat wij vinden dat wij, door een ingreep als vermeld van u te verlangen, verantwoordelijkheid voor de gevolgen behoren te dragen.

Vorenstaande betekent dat we zo nodig aansprakelijkheid zullen erkennen en uw schade zullen vergoeden.
Tot schadevergoeding zullen wij overgaan indien uw klachten er prima facie op zouden kunnen wijzen dat zij gerelateerd zijn aan
de vaccinatie/het ondergaan hebben van de PCR-test. Wij aanvaarden dat het in dat onverhoopte geval aan ons is om te bewijzen dat uw schade géén gevolg is van de vaccinatie/het ondergaan hebben van de PCR-test.

Voorts bevestigen wij U dat wij over het bovenstaande contact hebben gehad met onze aansprakelijkheidsverzekeraar. Deze heeft ons medegedeeld dat zodanige aansprakelijkheid is gedekt onder onze polis.

Wij hopen met het bovenstaande uw zorgen te hebben weg genomen.

Met vriendelijke groet,

NAAM WERKGEVER

de PCR-test/het vaccin; telkens doorhalen wat niet van toepassing is

 

Opgesteld door mr. F. Stadermann, bedoeld om vrijelijk gebruikt te worden. Voor vragen: frank@stadermann.nl

Download Door werkgever te ondertekenen verklaring mbt vaccinatie of pcr

 

2 Comments

  1. hoe kan het dat de nederlandse ,,politici,, niet voor een tribunaal worden gesleept? ik zou hier graag een antwoord op krijgen want ik begrijp niet waarom dat niet gebeurd.ja ik weet dat ze doen wat de nwo ze opdraagt maar wilt u mij hierop antwoord geven s.v.p.? vriendelijke groet, j. v.d. velde.

  2. Dat is omdat momenteel de criminelen de wet maken dan wel zo aanpassen dat hetgeen zij doen daarbinnen valt. Wat zij doen is daarmee ‘legaal’, maar allerminst moreel. Zij hebben dit namelijk voor elkaar gekregen door misleiding en paniekzaaierij.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.