Regime Rutte bouwt met rellen verder aan gevangeniscomplex Nederland

Beeld 123rf - Gevangen in angst

Het demissionaire regime van de heer Rutte voert een tactische oorlog om de avondklok nog verder te kunnen uitbreiden. Aan de hand van enkele voorbeelden is het duidelijk welk spelletje de demissionaire dictators spelen. De sociale media spelen een cruciale rol. Nederland wordt verbouwd tot een openbare gevangenis.

Censuur

De vrije media kennen als geen ander de kracht van de censuur. Als een van de leden van dit clubje kan ik daarover persoonlijk mijn verhaal doen. Kenmerk van de censuur is dat onze artikelen verdwijnen tot in de laagste regionen van de zoekmachines. Ja dit is meervoud, de zoekprogramma’s worden vrijwel allemaal indirect gecontroleerd door de overheid, niet alleen Google.

Daarnaast weet bijna iedereen zo langzamerhand dat artikelen over het virus en met name de video’s hierover kunstmatig verdwijnen of belaagd worden door het trollenleger van de regering. Probeer eens wat artikelen te vinden hierover.

Hetzelfde geldt voor de vreedzame demonstraties van de afgelopen maanden. Vreedzaamheid is niet wat het regime wenst. Met andere woorden dat wat voor de Bende van Rutte onwenselijk is weren de sociale media tot op bitsniveau.

Geweld

Opvallend feit is dat filmpjes over geweld echter vrijwel ongecensureerd circuleren op de asociale media. Vergelijk dat eens met de video’s over vaccinaties, deze moet je met een zaklamp zoeken en dan nog lijkt het alsof ze verdwenen zijn.

Op dit moment, zeg maar sinds de gewelddadige explosie van de politie op het Museumplein van 17 januari, is geweld de topic op het internet.

Al deze beelden zetten voor- en tegenstanders van de vrijheidsbeperkende maatregelen, in de volksmond coronamaatregelen genoemd, op scherp.

Lockdowns

Laten we nog even terugkijken naar de manier waarop de lockdowns ingevoerd zijn. Rutte en zijn club wachten totdat de Kamer strengere maatregelen eist.

Met andere woorden door tal van berichten, denk nog maar eens aan de dagelijkse sterftecijfers van vermeende covid-19 patiënten, het aantal resterende IC-units en de positieven van de PCR-testen laat Rutte de bevolking strengere maatregelen eisen.

Aanvankelijk stelt Rutte zich terughoudend op, de vrijheid levert hij quasi niet graag in, maar daarna kan hij door de druk van buitenaf niet anders meer. Hij speelt de vermoorde onschuld en moet weer strengere maatregelen in het landsbelang invoeren. Die show voert de regering nu al negen maanden lang op, zogezegd voor onze veiligheid!

Rellen

We zien nu een herhaling van zetten. Dankzij het instellen van de avondklok groeit de ontevredenheid, zoals verwacht en gehoopt door het regime. Met name de jongeren zijn klaar met de onzinnige maatregelen die hen opsluiten en hun jeugd afnemen. Natuurlijk weten zij dit op allerlei handige manieren te omzeilen. Zo floreren houseparty’s als nooit tevoren.

Echter met de instelling van de avondklok nadert ook bij hen de grens van acceptatie.

En dan zijn er ineens de sociale media die exploderen van de aankondigingen van allerlei relletjes. De rellen worden niet alleen niet onderdrukt maar zelfs gepromoot. Er circuleren zelfs lijsten waar het allemaal zal plaatsvinden. Beelden over oprukkende ME en Marechaussee in Rotterdam mogen allemaal gefilmd worden. De autoriteiten werken hier enthousiast aan mee.

Leger

Dus de anti-vaccinatieberichten verdwijnen vrijwel van het internet. Ik heb meer dan 180 artikelen over dit onderwerp en de 1,5 meter samenleving geschreven. Terwijl je nu bijna verdrinkt in de berichten over geweld en de oproepen om te rellen.

We zien dus dat de Ruttiaanse dictatuur nog even wacht op eisen van meer controle door de politie. Kamerlid Wilders heeft ondertussen zelfs gevraagd om de inzet van het leger.

Dit moet een natte droom voor het regime zijn. Volksvertegenwoordigers die om nog meer repressie eisen, in de vorm van de inzet van het eigen leger om het eigen volk te onderdrukken. Heel veel middenstanders doen natuurlijk hetzelfde. Ze staan al op de rand van het faillissement en deze rellen brengen dit alleen maar dichterbij.

Hoofdprijs

Het regime Rutte zal binnenkort weer de hoofdprijs kunnen cashen. Zij kan desgevraagd, nee opgeëist door bang gemaakte burgers en Tweede Kamerleden, de dictatuur verder uitbreiden met nog meer inperking van de bewegingsvrijheid.

Rutte timmert langzaam Nederland helemaal dicht. Het traliewerk wordt steeds beter zichtbaar en moet bange mensen het gevoel van veiligheid geven, terwijl zij al hun vrijheid aan de dictatuur aan het overdragen zijn. Straks zullen onze eigen soldaten onze cipiers worden?

Rob Vellekoop, 27 januari 2020

 

13 Comments

 1. Ik zeg dit ook al een hele lange tijd nog voor de cojona ellende verwachtte ik al zo iets, na jaren hebben ze het volk weer in hun macht en ze zullen niet zo maar een twee drie opgeven we zullen dit echt met zijden handschoenen moeten aan pakken dus absoluut niet in de geweldspiraal mee doen is de remedie samen als een man.

 2. Helaas! Precies de spijker op z’n kop! En het grootste deel van de bevolking ziet nog steeds niet dat deze fascistische salamitactiek van deze misdadigers ons alles afneemt ,onze vrijheid,waardigheid, menselijkheid.
  Sterkte voor iedereen in deze strijd,want er wacht ons nog een hele lange mars naar vrijheid en gerechtigheid

 3. Maar wat nu?
  Ikzelf zie de gangbare media als de hoofdschuldigen. Van politici weten we dat ze liegen, opportunisten zijn, drukker zijn met zichzelf of partijbelang dan met het welzijn van hun achterban. Een premier die vriendelijk lachend het hele land de verdommenis inhelpt kan niet anders dan aan psychopathie lijden.
  Het is de ultieme taak en plicht van de media, zeker in deze rampzalige tijden, om uiterst kritisch te onderzoeken en berichten over de motieven van onze leiders. Om wat voor reden dan ook hebben zij ervoor gekozen om volledig achter het beleid van dit regime te gaan staan en hier en daar zelfs op te roepen voor zwaardere maatregelen. Zij moeten gestopt worden!!
  Dus: overlaad ze met protest mails, massaal opzeggen van abonnementen, neemt abonnement op De Andere Krant en Gezond Verstand.
  En voor de komende normale jaarlijkse griepgolf (die gegarandeerd misbruikt gaat worden om de angst en maatregelen erin te houden) houd je vitamine D spiegel op peil. Vroeger als kind kreeg ik in de winter elke dag een lepeltje smerige levertraan. Waar is die wijsheid gebleven?

 4. De BildeRberg – Groep Sloper,
  De Sloper,

  Beste mensen,

  Waarom gaan jongeren massaal aan het vernielen?
  Hun toekomst wordt letterlijk en figuurlijk kapot gemaakt door M.Rutte en de zijne!
  Het feit is dan ook nog eens dat zei in hun begin staan van hun leven op een bepaalde manier alles wordt ontnomen,en dat pikken de jongeren gewoon weg niet,deden wij vroeger ook niet.het is dan ook dat ik persoonlijk deze jongeren groot gelijk geef..kom in actie tegen de misdaad tegen de menselijkheid van deze heren en dame;s die deze terreur veroorzaken!

  Wie is M.Rutte om de baas te laten zijn in Uw eigen woning,is toch bizar voor woorden dat M,Rutte gaat bepalen hoeveel mens bij u binnen in de woning mag hebben/verblijven…bizar voor woorden…het belangrijkste is dan ook nog…het is juridisch niet onderbouwd,er is geen rechtelijke uitspraak geweest dat U hier aan moet gaan voldoen…IN DIT GEVAL RAAD IK DAN OOK IEDEREEN AAN…GA MASSAAL AANGIFTEN DOEN BIJ DE POLITIE VAN WEGEN HUISVREDEBREUK EN CHANTAGE!!!

  Pak op een ander manier M.Rutte met zijn demissionaire kabinets-vriend/in-en aan….U laat toch het kaasplakje niet van Uw boterham weg halen door deze mensen die een wanbeleid/terreur beleid er op na houden??

  Kijk alleen maar naar dat vaccinatie gebeuren…de farmaceuten die zijn gevrijwaard van schade schadeclaims en rechts vervolging,onze overheid laat er een gelikt voorlichtings- spotje er op los…heel onschuldig moet dat overkomen om de mens op die manier over te halen om zich rechteloos te vaccineren en maar hopen dat die persoon niet ziek er van gaar worden of nog erger er van te kom te overlijden.
  M Rutte en zijn kompaan die gaat u niet verplichten om te vaccineren,men wil geen schadeclaims van ons hebben,vandaar dat mooi gelikt reclame spotje van onze geweldige overheid!

  Schone schijn bedriegt en dat is heel goed te zien bij Hugo de Jonge(de farma.familie).

  Beste mede mens,ga massaal aangifte doen bij de politie tegen M.Rutte tegen het verplicht opsluiten van u als mens zonder enige vorm van rechts vervolging….M.Rutte is niet gemachtigd om U na 21.00uur op te sluiten en ook nog eens daar mee te chanteren met een boete van 95,00euro…het is juridisch niet onderbouwt…het mag dus niet…ten zij het naar u toe is gestuurd op schrift.

  Dit is mijn uitspraak en doe hier uw voor deel mee…deel dit zo veel mogelijk!

  Ik dank U voor het lezen van MIJN betoog.

 5. Top artikel Rob. Je hebt het door. Ik had ook niets anders verwacht van je. Alleen wordt het wel erg zwaar nu voor de wakkeren onder ons . Daarom begrijp ik de jongeren onder ons heel goed,en per slot van rekening heeft de overheid de oorlog verklaard aan de jongeren voordat de acties ,zo noem ik ze maar,plaats hebben gevonden. Ga zo door jonkies,last ze maar een Poepie ruiken.

 6. Vreedzaam demonstreren, prima, moeten we blijven doen. Beste is echter massale dagelijkse burgerlijke ongehoorzaamheid. Dus allemaal na 21:00 de straat op. Als het kan ook in de stad honderden café’s en restaurants tegelijk open (hoe dat gedaan te krijgen?) en wij daar met duizenden tegelijk eten en drinken. De politie kan dit onmogelijk allemaal handhaven. Boetes en rechtszaken kunnen uit een pot betaald worden. Crowdfunding. Dan gaat de politie naar de politie-k. Als het vreedzaam is, is er geen reden het leger in te zetten (mag in principe ook niet tegen de eigen bevolking behalve voor bv. wegblokkades). Massaal, consistent, iedere dag, iedere avond. Net zolang tot ze breken.

 7. Geert Wilders is vanaf het begin van zijn politieke carrière een handlanger geweest van Mark Rutte maar is nooit als zodanig herkend.

 8. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  De Rockefeller Draaiboek uit 2012 van deze P(l)andemie.

  Er staat in vermeld dat die door kan gaan tot dat er een luidere roep gaat komen uit de onderdanen voor een sterkere leider.

  Deze Plandemie mag voor al geen schade berokken bij deze 3 instanties..

  1.alle banken mogen GEEN schade onder vinden.
  2.alle verzekeringsmaatschappijen mogen GEEN hinder hebben.
  3.alle multinationals op deze planeet mogen GEEN schade onder vinden.

  Alles wat daar niet onder valt mag verdwijnen!

  Dat staat vermeld in het VERHAAL van de Rockefeller document die te downloaden is op dit medium.

  Ik heb het al eens geprobeerd om het hier op deze site geplaatst te krijgen ,maar helaas is dit toen hier ge-bant!

  Yoe tjoeps filmpjes en links hier van mag blijkbaar wel.

  Overigens…heeft U al aangifte gedaan bij de politie,over het feit dat U berooft wordt van Uw vrijheid na 21.00 uur en daar mee ook nog gechanteerd wordt door M.Rutte en de zijne met 95,00euro boete op een illegale wijze??

  Nogmaals het is niet juridisch onderbouwt,heeft U het zwart op wit ontvangen bij U in de brievenbus???
  Nee he..dan is het juridisch ook niet mogelijk om bestraft te worden voor als U buiten vertoeft na 21.00 uur.

  Ik dank U voor het lezen en doe hier uw voordeel mee!

 9. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Wat is de historische betekenis van de avondklok?

  Bekendmaking van de avondklok. Burgers die zich tijdens spertijd zonder dwingende reden op straat begeven, worden direct standrechtelijk doodgeschoten”, zo valt te lezen in onderstaand document dat rechtstreeks van Wikipedia komt. Ook onderstaande tekst komt rechtstreeks van Wikipedia:

  Tijdens de Duitse bezetting van Nederland (1940-1945) werd er een spertijd ingesteld die oorspronkelijk liep van 00.00 uur tot 04.00 uur in de nacht. Deze spertijd lag niet vast. Op elk willekeurig moment konden de spertijden worden aangepast. Gedurende de oorlogsjaren werd vanaf 1 februari 1942 – als extra strafmaatregel – de spertijd in Amsterdam aangepast: nu moesten de inwoners van Amsterdam binnen blijven vanaf 20 uur tot aan de volgende ochtend. Degenen die moesten werken gedurende de spertijd (zoals mensen van de Luchtbeschermingsdienst) hadden een extra vergunning van de Duitsers nodig. Zo’n vergunning werd een Sonderausweis of kortweg Ausweis genoemd, die ook bij het persoonsbewijs werd bewaard.

  Dus als het kabinet, dat zichzelf eind vorige week demissionair heeft gemaakt (om daarmee elke discussie in de tweede kamer ongeldig en niet van invloed te maken en zo dictatoriale macht te verkrijgen), de avondklok uitroept dan is dat niets meer en niets minder dan een teken aan de wand van met wie we te maken hebben.
  fotobron: wikipedia.org

  “Ja, maar dat kun je toch niet vergelijken Vrijland! Toen hadden we met een regiem te maken dat de Joden als een gevaar voor de maatschappij zag en dat de Joden uit wilde roeien, nu hebben we gewoon met een gevaarlijk virus te maken, dus dan zijn drastische maatregelen nodig!“

  Die lezer herinner ik er even aan dat het de propaganda van dat ’40/’45 regiem was dat miljoenen mensen overtuigde te geloven dat de Joden het gevaar waren. Die propagandamachine beschikte slechts over radio, kranten en bioscopen. Televisie bestond nog niet. Facebook, Google, Twitter, Instagram en WhatsApp bestonden nog niet. Real time news feeds op smartphones bestonden nog niet.

  Wat dat regiem wel had, was de steun van de Telegraaf. Wat ook bestond waren politici en experts die het gevaar van de Joden bevestigden. Zij konden hun boodschap verkondigen en iedereen die kritiek had werd het zwijgen opgelegd.

  Vandaag de dag hebben we een nieuwe vijand. Het is geen bevolkingsgroep in de zin van een ras, maar een onzichtbare vijand die nog gevaarlijker is dan ‘de erfzonde’ (de ‘zonde’ waarmee je volgens de kerk geboren werd en waarvan diezelfde kerk je kon redden door je te bekeren en je wekelijkse financiële afdracht te doen). De laatste onzichtbare vijand “is besmettelijk”; deze onzichtbare vijand “muteert” en de experts van de staat overtuigen u net zo indrukwekkend als ons gesnorde oosterbuurman en zijn experts en ministers dat in ’40/ ’45 deden met de Duitse bevolking.

  Dit keer is het echter niet alleen de Duitse bevolking die overtuigd wordt, maar de gehele wereldbevolking. Gelukkig hebben we dan ook tools van wereldformaat: we hebben internet, satelliet, tv, social media en we hebben greenscreens, computer generated imaging (CGI), deepfakes en wat nog zo meer aan het arsenaal toe te voegen valt. En “gelukkig” hebben we elke criticaster heel slim kunnen koppelen aan het merk Trump en het stigma complotdenken (zie deze toelichting), zodat je elk verzet voortaan als gevaarlijk weg kunt zetten.

  De inverse van de Jodenster van toen vinden we in het vaccinatiebewijs van nu. De Jodenster moest zichtbaar gedragen worden. Het vaccinatiebewijs zal een digitaal pasje zijn, gekoppeld aan je smartphone, dat er voor zorgt dat jij wel bepaalde gebouwen in mag en anderen niet. Wat deed de Jodenster? Die liet zien dat de Joden niet in bepaalde gebieden mochten komen of van bepaalde diensten gebruik mochten maken, waar diegenen zonder Jodenster dat wel mochten. Het vaccinatiebewijs wordt het Sonderausweis.

  Ausweis bitte!

  En straks komen er de heropvoedingskampen en concentratiekampen (die quarantainefaciliteit genoemd zullen worden). Die “faciliteiten” zullen gewoon naast de steden liggen en de massa zal het omarmen als noodzakelijk en zal niet zien wat daarbinnen gebeurt. “Wir haben es nicht gewusst”.

  Buurman, vriend of collega zal u verraden als ongevaccineerde of mogelijk besmette. Smartphone apps waarschuwen hen voor de gevaarlijke tikkende tijdbom die u bent; de nieuwe Jood. “Voor uw eigen veiligheid en die van uw omgeving zijn wij genoodzaakt u in quarantaine te plaatsen“.

  Houdt u als u onderstaand document leest even in gedachten dat de staat nooit haar horror zal beschrijven als horror, maar het altijd in een lief jasje zal steken. Dat document (onder deze enigszins gevoelig liggende Photoshop) komt van de website van het RIVM. Zie wat zich onder uw ogen ontvouwt! Gaan we een nieuwe bestemming voor oude gevangenissen en “asielzoekerscentra” zien?
  Voor de duidelijkheid: Dit is een ge-Photoshopte foto van Auschwitz. De originele tekst op het hek was ‘Arbeit macht Frei’. De foto is gemanipuleerd maar het cynisme van een liefelijke tekst is sprekend.

  “Wir haben es nicht gewusst”

  Hitler was een schot??

  Welk mens wordt er nu gevaccineerd..de oudjes en de zwakkere mens in de samenleving…oudjes die geestelijk niet meer bij de tijd zijn…die zelf dat niet meer voor zich zelf kunnen bepalen of ze dat wel of niet willen..het worden die mensen gewoon aan gepraat om het wel te doen…anders dan….komt het dreig moment om de hoe kijken….dan moet je dit of mag je dat nog niet…

  Nazi Nederland anno 2021 is een feit!!!!

  En het gaat nog gekker worden!!!
  dat er een officieel nieuwe bevrijdingsdag gaat komen…..om het einde te vieren van de ge-plandemie – covid-19 of te wel de Rockefeller plandemie………hoe bizar kan het worden!!!….wordt ik nou gek of hoe zit dat nou????

  PS,EVEN IETS ANDERS…DE DECEMBER MOORDEN—-TOP-SECRET TOT 2060 Nederland en Suriname op 1 buik!!!

  Dank aan alle klokkenluiders!
  Ik dank U!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.