Speech voor de manifestatie die Den Haag verbood

Foto 123rf - gevangen

Dit is de tekst van mijn speech die ik uit wou spreken tijdens de manifestatie op 30 januari op het Malieveld in Den Haag, maar helaas verboden werd.

Beste mensen,

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Rob Vellekoop. Ik ben vrij journalist en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Vrije Journalisten. Schrijven doe ik voor DLM Plus.

Vanmorgen zouden we een vergadering hebben van de Nederlandse Vereniging van Vrije Journalisten, maar door een politie-inval is dat onmogelijk geworden.

De overheid is namelijk helemaal niet blij met ons. In tegenstelling tot de gewone journalisten die werken voor de massamedia brengen wij wel kritische berichten naar buiten over de 1,5 meter, de lockdowns, mondkapjes, PCR-test, covid-19 vaccinaties en het politiegeweld tegen vreedzame andersdenkenden.

Ik werk al 10 jaar voor DLM en de censuur heeft ondertussen ongekende vormen aangenomen. Als Vereniging van Vrije Journalisten zijn we bijvoorbeeld al zes maanden bezig om een bankrekening te openen. Dat is moeilijk misschien zelfs onmogelijk omdat onze mediavereniging onder de Terrorismewet valt.

Ook gebeurt het dat onze vrije collega-journalisten worden aangehouden en opgesloten omdat zij hun werk doen, namelijk verslag leggen van wat er gebeurt in ons land. Zo mogen wij eveneens niet de ME filmen wanneer zij de avondklok handhaven.

Dit in tegenstelling tot Ruptly, nota bene een Russisch persbureau, die wel opnames mag maken. Zo filmden zij aan het begin van deze week hoe de Koninklijke Marechaussee in zwarte pakken door de stille straten van Rotterdam marcheerden.

Elkaar

Maar gelukkig hebben wij elkaar.
Zoals we hier bij elkaar staan. Wij zijn het meer bewuste deel van de bevolking. Wij zien wel wat zich afspeelt en uit bezorgdheid manifesteren wij ons! We waarschuwen onophoudelijk onze medelanders.
Omdat de maatregelen van de overheid, van het regime Rutte, steeds ingrijpender worden.

Alleen samen kunnen we proberen op vreedzame manier iets te doen tegen de uitrol van de gevangenis. Nederland verandert met iedere maatregel meer in een gevangeniscomplex. Met binnen de muren steeds strengere en krankzinniger maatregelen met als enig doel de onderwerping van de bevolking.

Wij zijn onze vrijheid kwijt. En de politie is aangesteld als cipier van het cellencomplex NL.

Helaas wordt het allemaal nog erger. De totale onderwerping van de mens staat op de agenda. Met lichaam en geest moeten we slaaf worden. Iedere dag zien we dit duidelijker. Daarnaast maakt de overheid ons ook nog eens ziek met het covidvaccin, dat ons DNA zal veranderen.

Nodig

Daarom hebben wij elkaar keihard nodig. Mensen die in hun kracht staan zijn geniaal en wilskrachtig.
ieder evenwichtig mens bezit capaciteiten om de aarde tot een paradijs te maken, door gebruik te maken van onze wilskracht en de kracht van onze verbeelding.

Zo lang wij in staat blijven om niet doodsbang te worden, geen woede-aanvallen te krijgen of ons door verdriet te laten leiden bezitten we die wonderbaarlijk kracht.

Dan stralen we licht en liefde uit. Dan zenden we schoonheid de wereld in. Dan bieden wij hoop en warmte.

Alleen met die ongelofelijk menselijke krachten kunnen we mensheid redden van de ondergang!

We moeten niet vechten tegen de demissionaire dictatuur van Rutte, want dan versterken we alleen maar de negativiteit van hun maatregelen. Door hier tegenin te gaan geven we negativiteit niet alleen meer kracht, maar breken onze eigen positiviteit ook af.

Krachtigste

Het krachtigste wat we kunnen doen is verder te gaan met ons leven zoals het was. Elkaar lief te hebben, elkaars nabijheid op te zoeken, elkaar te knuffelen en te strelen en voor elkaar te zorgen.

En als de dictatuur van Rutte voorbij komt ons om te draaien en hen de rug toe te keren. Niet uit minachting of boosheid, nee omdat we niet besmet willen raken van het virus van de kwaadaardigheid.

Bewustzijn

Beste mensen, met onze positieve instelling en ons groeiend bewustzijn zal het cellencomplex Nederland verdwijnen als ijs voor de zon.

Het concentratiekamp van zieke mensen in aanbouw, wat ons land aan het worden is, zal nooit uit de stijgers komen!

Omarm elkaar. Steun elkaar. Verlicht elkaar. Zoals we hier samen zijn.

Hou elkaar vast en help elkaar deze inktzwarte tijd door.

Wij hebben de kracht en elkaar.

Liefde overwint altijd.

 

Rob Vellekoop, 30 januari 2021

 

8 Comments

 1. Robert! Verstaan! Ontvangen.

  Ik zend je vandaag de eerste 5 korte hoofdstukken uit een werk, zoals dat vanochtend vroeg ‘ lente -beknopt ‘ , ontstond, om
  het naar de knoppen gaan, in een lenteknop perspectief te plaatsen!

  Hoe?

  Niet zo veel anders als dat vriezen en dooien ook de levende uitkomst is van , wat wij agregatie-toestanden noemen!

  Dus , de wijziging bij bepaalde temperaturen .

  Zo zal ik, de omgekeerde lockdown, en een omkeer van zoiets als ‘ wat heet ‘ ‘ avondklok ‘ , plaatsen in het licht ( het perspectief ) van , een mind jump !

  Zou aardig zijn wanneer dat ook als ‘ na negenen ‘ , ruimte geeft aan , de literaire , toegang , die niet minder tijdloos en soeverein bestaan als bv de gedichten van Slauerhoff .

  Robert

 2. Rob, je schrijft het correct.

  De ongebreidelde Haagse censuur neemt vormen aan die het gevangeniskamp Nederland tot een concetratiekamp maakt en waarin de corona dictatuur uit Den Haag mensen onderwerpt aan dwang die de methodes uit de 2e wereld oorlog straks voorbij zullen gaan als we hen niet stoppen, afzetten!

 3. Het probleem is hoe krijgen we mensen uit hun hypnose zodat ze uit die corona-sekte-waanzin-angst wakker worden? En ook gaan zien hoe ze belazerd worden!

 4. DANK DANK DANK Rob en al je medebroeders en zusters van het Vrije Woord en anderszins…je hebt prachtige woorden gesproken en woorden die ER TOE DOEN… dat meer en meer mensen mogen ontwaken en VOELEN dat je gelijk hebt…laten we in Vrede en Liefde er voor Elkaar in Vrijheid ZIJN…

  IngridMaria

 5. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Beste Rob,mocht u een boeten krijgen ..ik betaal daar aan mee…ten tweede..mocht je een taak straf krijgen om dat je het vrije woord uit spreekt..wil en kom ik die taak straf ook mee helpen uit voeren.

  Er is niemand die je het zwijgen op KAN leggen,staat namelijk in alle internationale verdragen vast gelegd..

  Ik las op een ander site dat er steeds meer mensen via het sociaal media op gepakt worden…..
  ik heb een vraag —-wie deden er vroeger ook mensen van de straat oppakken..als ze een ander menig en/of geluid hadden????

  Door wie zijn toen ONZE verzetsmensen verraden???????????
  De Smerige NSB-ers!!!

  Nederland is een Nazi Staat der Nederlanden geworden en dat anno 2021!!

  Ik ga ook opruien…

  Beste mensen doe massaal aangiften tegen het beleid van Politicie en Ambtenaren die over de schreef gaan…er is onder tussen al massaal grove schending rechten gepleegd door die mensen.

  Het feit dat gezag hebben de het medium TV,gebruiken om HUN spietjes uit te dragen….het medium dat alleen maar gebruikt wordt voor amusement door middel van pek-tok tafeltjes,voetbal/film/spel….en niet voor officiële gerechtelijke doeleinden!!!
  Zoals de overheid dat nu doet..er zijn mensen die kijken geen tv of geen tv hebben….kijken niet naar wat M Rutte te mededelen heeft…Medium TV en Radio is gebakke lucht..niet meer en niet minder!!
  Het heeft verder ook geen status en valt ook niet onder het juridisch gebeuren.

  Op dit moment staat het vrije woord en menig van de gewone staats burger van Nederland -00000,0000!!!

  Het World Wide Web wat NIET eigendom is van de Nederlandse Staat!!!,al denken zei van wel!!

  Ps,doe massaal aangifte bij de politie omdat u onterecht opgesloten wordt na 21,00 uur..zonder enige vorm van juridische uitspraak van de rechtbank,dat is namelijk verboden en u heeft het ook niet opschrift ontvangen waar in dat staat vermeld dat U na 21,00 uur binnen moet blijven….is dus een vorm van vrijheids- beroving!

  Ook ik zal uitkijken naar bezoek van M Rutte zijn handlangers cq ge-stapo die op mij afgaan komen.
  Sinterklaasje!!!! kom maar binnen met uw knechtjes(loop mensjes)….380 Volt staat voor u klaar….zint voor dat u begint…in dit huis ben ik de baas en verders niemand anders!!…geen enne menselijke sofi-nummer.

  ik dank U!!

 6. Heel veel dank Rob voor deze prachtige woorden, ik ben het helemaal met je eens. Liefde overwint altijd. Trouw te blijven aan mijzelf, mijn eigen weg te gaan. Het is een fascinerende tijd. Ik maak mij wel zorgen over de kinderen die nu opgroeien, hen wordt zoveel ontnomen en daardoor stagneert hun ontwikkeling……wat zal dat allemaal voor gevolgen hebben!?
  Veel wijsheid en kracht gewenst voor jou en andere moedige mensen.
  Hartelijke groet,
  Sophie Hordijk

 7. ongelofelijk hoe ver dit inmiddels gaat! En de meeste mensen zullen dit niet geloven, of afdoen als een hetze , idiotie, paranoia; onwaarheden om onszelf allemaal de das om te doen met corona. Onwillige idioten, maar ik vrees dat de gewilligen idioter zijn.
  Dank voor al je kracht, moeite en mooie woorden.

 8. Juist door niet te provoceren kom je verder dan met de boel vernielen én dat moeten ze juist niet want dan kunnen ze de slapende schapen nog minder verder laten inslapen!
  Probeer bekenden te laten inzien dat deze lui je absurde gedragingen opleggen, waardoor je beseft dat door elke keer van strategie te veranderen je en je medemens erin te laten luizen!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.