Een oplossing voor pcr-test op scholen en universiteiten

PCR test (123rf)
Oud-advocaat Frank Stadermann heeft deze brieven voor scholieren gemaakt die onder druk worden gezet om zich te laten testen. Hierin verklaart de onderwijsinstelling aan zijn leerlingen of aan de ouders dat de pcr-test niet tot schade kan leiden.

Verklaring school of universiteit aan leerling

GARANTIEVERKLARING VAN onderwijsinstelling

m.b.t. PCR-test

Datum …………………..

Plaats ……………………

Beste STUDENT/ LEERLING naam invullen

Als onderwijsinstelling verlangen wij dat jij als onze leerling een PCR test ondergaat.

Wij begrijpen dat jij daartegen sterke weerstand hebt.

Desgevraagd kunnen we jou bevestigen dat wij ons verdiept hebben in de PCR-test en wij weten wat die inhoudt.

We kunnen jou daarom met de hand op het hart garanderen dat het uitgesloten is dat je door je medewerking te verlenen op welke wijze dan ook enige gezondheidsschade zou kunnen oplopen.

Voorts bevestigen wij dat, als je onverhoopt toch schade zou oplopen ten gevolge van de PCR-test, hetgeen wij dus uitgesloten achten, wij onze verantwoordelijkheid zullen nemen.

Wij doen deze toezegging omdat wij vinden dat wij, door een ingreep als vermeld van jou te verlangen, verantwoordelijkheid voor de gevolgen behoren te dragen.

Vorenstaande betekent dat we zo nodig aansprakelijkheid zullen erkennen en jouw schade zullen vergoeden.
Tot schadevergoeding zullen wij overgaan indien je klachten er op het eerste gezicht op zouden kunnen wijzen dat zij gerelateerd zijn aan het ondergaan hebben van de PCR-test. Wij aanvaarden dat het in dat onverhoopte geval aan ons is om te bewijzen dat jouw schade géén gevolg is van het ondergaan hebben van de PCR-test.

Voorts bevestigen wij jou dat wij over het bovenstaande contact hebben gehad met onze aansprakelijkheidsverzekeraar. Deze heeft ons medegedeeld dat zodanige aansprakelijkheid is gedekt onder onze polis.

Wij hopen met het bovenstaande jouw zorgen te hebben weg genomen.

Met vriendelijke groet,

NAAM EN HANDTEKENING ONDERWIJSINSTELLING

Opgesteld door mr. F. Stadermann, bedoeld om vrijelijk gebruikt te worden. Voor vragen: frank@stadermann.nl

Download hier de verklaring van school of universiteit mbt pcr

 

Verklaring school of universiteit aan ouders

GARANTIEVERKLARING VAN ONDERWIJSINSTELLING AAN OUDERS

m.b.t. PCR-test

Datum …………………..

Plaats ……………………

Geachte ouders van NAAM INVULLEN LEERLING

Als onderwijsinstelling verlangen wij dat uw kind als onze leerling een PCR test ondergaat.

Wij begrijpen dat u daartegen sterke weerstand heeft.

Desgevraagd kunnen we u bevestigen dat wij ons verdiept hebben in de PCR-test en wij weten wat die inhoudt.

We kunnen u daarom met de hand op het hart garanderen dat het uitgesloten is dat uw kind door medewerking te verlenen op welke wijze dan ook enige gezondheidsschade zou kunnen oplopen.

Voorts bevestigen wij dat, als uw kind onverhoopt toch schade zou oplopen ten gevolge van de PCR-test, hetgeen wij dus uitgesloten achten, wij onze verantwoordelijkheid zullen nemen.

Wij doen deze toezegging omdat wij vinden dat wij, door een ingreep als vermeld van uw kind te verlangen, verantwoordelijkheid voor de gevolgen behoren te dragen.

Vorenstaande betekent dat we zo nodig aansprakelijkheid zullen erkennen en de schade van uw kind zullen vergoeden.
Tot schadevergoeding zullen wij overgaan indien de klachten van uw kind er op het eerste gezicht op zouden kunnen wijzen dat zij gerelateerd zijn aan het ondergaan hebben van de PCR-test. Wij aanvaarden dat het in dat onverhoopte geval aan ons is om te bewijzen dat de schade van uw kind géén gevolg is van het ondergaan hebben van de PCR-test.

Voorts bevestigen wij u dat wij over het bovenstaande contact hebben gehad met onze aansprakelijkheidsverzekeraar. Deze heeft ons medegedeeld dat zodanige aansprakelijkheid is gedekt onder onze polis.

Wij hopen met het bovenstaande uw zorgen te hebben weg genomen.

Met vriendelijke groet,

NAAM EN HANDTEKENING ONDERWIJSINSTELLING

Opgesteld door mr. F. Stadermann, bedoeld om vrijelijk gebruikt te worden. Voor vragen: frank@stadermann.nl

De Verklaring school of universiteit voor ouders kan je hier downloaden

13 Comments

 1. Wij begrijpen dat u daartegen sterke weerstand heeft.

  Desgevraagd kunnen we u bevestigen dat wij ons verdiept hebben in de PCR-test en wij weten wat die inhoudt.

  Precies om die reden hebben wij inzicht dat de pcr test geen infectie kan vaststellen, de school geen steriele ruimte betreft waardoor de uitkomst van een monster niet te vertrouwen is door omgevings vervuling,een positieve uitkomst niet betekent dat u patient bent.

  En wij willen als universiteit bijdragen aan juiste berichtgeving door u op uw rechten te wijzen waarin blijkt dat u nimmer verplicht bent dna of elk soortige biometrische gegevens hoeft af te staan aan een onderwijs instelling noch welk andere onderwijs of zorginstelling daar wij er zonder uw toestemming geen recht op hebben.
  Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, om de pcr test waan te doen stoppen.

  Advokaatjeleefjenog.

 2. Rob, Vraag aan de leerlingen om foto’s te maken van ingevulde verklaringen en door te sturen naar jou.
  Zij zijn later ‘goud’ waard als deze hele toestand uit de wereld is en toekomstige generaties op zoek gaan naar wat de trigger was om die te beëindigen.
  Het zal de jeugd zijn die het moet oplossen want het is hun toekomst die er van afhangt, willen ze niet eindigen als willoze schapen. De meeste volwassenen zijn al te ver heen als je ziet hoe gedwee ze zich laten muilkorven.
  PS ik heb je vorig blog gelinkt bij viruswaanzin.be

 3. Ik had liever een vorm van persoonlijke aansprakelijkheid van schoolbestuur en- leiding gezien. Nu kunnen ze nog steeds duiken.

  Volgt er nog een aansprakelijkstelling van ouders aan onderwijsinstellingen?

 4. Is dit nou bedoeld om te printen als ik Never nooit een staaf in het kleine neusje van me kind wil stoppen. Want dan print ik hem zo natuurlijk direct uit.

 5. Leuk deze brief, maar mocht er schade zijn aangericht, zit je er toch mee. Terugdraaien kan dan niet meer. Kan je schadevergoeding eisen misschien, maar wat heb je daaraan als de schade wel groot is? Je kunt het beter voorkomen door niet te testen.

 6. ze hebben meteen je DNA ( geen probleem mee hoor ) Maar ze raken wel je 3 oog aan en inderdaad er is geen steriele ruimte en je bent toch vrij om je te laten testen????

 7. Dank voor de link, Ka. Want mogelijk word je dus al gevaccineerd dmv de pcrtest zelf!! En allemaal zonder dat je dit weet. Echt misdadig.
  Dit dient iedereen te weten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.