In gesprek met de man-van-de-5-miljoen-Eyeopeners

Hij liet de afgelopen weken in bijna ieder huishouden een gratis Eyeopener bezorgen. Dat wat de oude media al een jaar lang proberen te verbergen legde Jaap Tieleman in een keer bij alle Nederlandse gezinnen op de huistafel. Het verhaal over het virus dat niet mag worden verteld. Dat wat het regime Rutte tot taboe heeft verklaard. Jaap was bereid met mij en Peter Vlug te praten. Het resultaat is dit niets verhullende gesprek.

Het gesprek

Ik had met Jaap een roerend gesprek. Er stond een man tegenover me die met zijn hart sprak, dat kan een mens alleen maar raken. Dus ook mij.

Hij zegt prachtige dingen in het interview, bij een paar van zijn uitspraken wil ik even stil staan.

Storm

Jaap Dieleman deelt zijn gevoelens over de mediastorm die zijn landelijk verspreid blad veroorzaakte.
Hij vertelt dat hij gechoqueerd was omdat de kerk zich helemaal heeft geconfirmeerd aan de coronaregels.

Destijds hitsten de religieuze leiders het volk op om Jezus te kruisigen. Hij vindt dat ze ook nu ze feitelijk niet anders doen.

Van de oude media, verwachtte hij niet anders. Hij zegt:”De mainstreammedia is een groot leugentheater.” Een tegengeluid accepteren ze niet.

Hij constateert ook dat de regering misdadig is, omdat ze bijvoorbeeld HCQ verbieden. Hij zegt dat ze geen liefde voor de bevolking hebben.

Hij voelde zich een roepende in de woestijn omdat ze vanuit de georganiseerde kerk alleen kritiek en bagger konden gooien. Terwijl de hele kerk had kunnen zeggen:”Lees het blad, want Jezus houdt van je.”

Teken van het Beest

Volgens Dieleman is het huidige vaccin (nog) niet het teken van het Beest waarover de bijbel schrijft. Er staat namelijk dat er een teken op de hand of het voorhoofd werd gezet.
Er bestaat een digitale pleister uitgerust met minuscule pinnetjes waarmee mensen zich op beide plekken kunnen vaccineren. Daarna is het digitaal zichtbaar waardoor iedereen die ingeënt is te herkennen valt.
(Lees hier meer over de pleisters)

Met het huidige vaccin maken ze de wereld klaar voor het zogenaamde ‘nog betere vaccin’.

“Het is de conditionering van de wereld om hen zo tot slaven van de duisternis te maken.”

Terugslaan

Jaap zegt niet te willen terugslaan, ondanks alles wat hij sinds de verschijning van zijn magazine aan narigheid over zich heeft heen gekregen. Daarin wil hij zijn grote voorbeeld Jezus volgen.

“Ik ga niet terugvechten. Ik ga ook niet in discussie. Ik geloof door niet met bagger terug te gooien, door niet iedereen te vervloeken, maar door hen juist te zegenen, dat hun ogen open gaan.”

Hier kan je nog een exemplaar van Eyeopener krijgen.

Rob Vellekoop, 12 maart 2021

2 Comments

 1. Prachtig ! maakt niet uit wat voor geloof je nastreeft , ieder die wat doorgeeft,van deze duivelse agenda , doet goed ,het kan van alles zijn .Ik heb een krijtbord ,bij het raam ,waar ik elke keer weer iets anders opschrijf ,om maar zoveel mogelijk volk uit die donkere bubbel te trekken , b.v Wij zijn het eigenlijke virus ,die ze uit willen roeien ,of spertijd deden ze in de oorlog

 2. Laten we niet uit het oog verliezen waar het allemaal om draait: The Great Reset.
  De regels zijn het doel en Covid (straks Climate) is het middel voor implementatie
  van de SDG Doelen voor 2030-2050.
  Alle United Nations leden zijn gekocht en betaald, wie betaald bepaalt.

  “[Microsoft] are essentially trying to sense, analyze and control molecular information” “Imagine a biological computer that operates inside a living cell,” says Dr. Andrew Phillips, head of bio-computation at Microsoft Research.

  We have developed the DNA Strand Displacement (DSD) tool,
  a programming language for designing and simulating computational devices made of DNA. DSD is a first step towards the development of design and analysis tools for DNA strand displacement and complements the emergence of novel implementation strategies for DNA computing.”

  “DNA is highly programmable, just like a computer.
  And we can program a whole range of complex behaviors using DNA molecules.”
  Microsoft Research, Georg Seelig, Associate Professor at the Gates-funded University of Washington.

  Moderna described mRNA as “an information molecule” and even trademarked the name “mRNA OS” – meaning ‘operating system’, according to bigtechtopia.com
  We have Moderna’s head honcho “on tape” describing the mRNA vaccine as “information therapy”:

  Documents obtained from Moderna reveal that the so-called vaccine being peddled by the company is actually an ‘operating system’. This startling admission confirms what vaccine skeptics have claimed – that COVID is about control, not a virus.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.