Dr. Madej: Covid-19 vaccin zal ons lichaam genetisch veranderen

Dr Carrie Madej onderzocht het voorgestelde covid-19 vaccin en komt tot verontrustende conclusies. De injectie modificeert volgens de dokter ons lichaam genetisch, zorgt dat we deels de eigendom over ons lijf kwijtraken, geeft een digitale code af en opent mogelijkheid ons te verbinden met AI. Kortom met een “goed” vaccin kan de wereldbevolking 10 tot 15 procent afnemen.

Met deze 21 minuten durende video van Dr Madej luidt zij de alarmbel voor de wereld die naarstig een vaccin wil tegen het covid-19 virus. Uit haar onderzoek blijkt dat dit vaccin geen normaal griepvaccin is, maar een compleet nieuw type. De hierin gebruikte technologie kan de manier veranderen hoe we leven, wie en wat we zijn.

 

Genetische modificatie

Een van de fabrikanten is het bedrijf Moderna van oprichter Derek Rossi. Deze man was succesvol in het reproduceren en het veranderen van de functie van een stamcel met wat aangepaste RNA. Hij maakte het genetisch gemodificeerd. Rossi bewees volgens Carrie dat je genetisch iets kan modificeren door met aangepaste RNA te werken.

Op dit concept stichtte hij Moderna. Het bedrijf heeft nooit eerder vaccins noch geneesmiddelen gefabriceerd. Recent was het bedrijf in het nieuws omdat het razendsnel het vaccin ontwikkelt. Binnen een half jaar is het al in fase 3 van de ontwikkeling. Terwijl deze normaal in totaal vijf tot zes jaar duurt.

Echter gebaseerd op dierproeven waar deze technologie getest werd bleek dat je kan verwachten dat de kans op kanker toeneemt, genen muteren en er ook een toename van auto-immuun reacties is.

Micronaalden

Het idee is om een pleister te gebruiken dat naar de patiënt kan worden gestuurd. Deze brengt het pleister aan op de hand en voila je bent gevaccineerd.

In de pleister zitten namelijk kleine naalden met hydrogel met daarin het luciferase enzym en het vaccin. De naalden gaan door je celmembraan zodat synthetisch DNA binnenkomt. Je lichaam ‘leest’ dit en reproduceert het. Het idee is dat het lichaam daardoor eraan gewend raakt en zal weten wanneer het antibodies moet maken voor een verbeterde T-cel respons.

Transfectie

Volgens Dr Madej is echter het probleem ‘transfectie’. Dit is een manier om genetisch gemodificeerde organismen te maken. Kijk zegt ze, naar gemodificeerde aardappelen, deze zijn niet zo gezond als de originele.

Dus nadat wij genetisch gemodificeerd zijn zullen we niet zo gezond meer zijn als voorheen.

De vaccin producenten hebben verklaard dat het vaccin ons DNA niet zal veranderen. Volgens de dokter is dit onwaar. Transfectie kan een tijdelijke verandering in je cel teweeg brengen of het kan een permanent deel van het genome worden. Het kan permanent of tijdelijk zijn, voorlopig zullen we dit niet weten omdat dit over een aantal jaar pas kan worden vastgesteld.

Patent

Dus concludeert Madej, we hebben iets dat ons genome kan veranderen, maar wat is het effect daarvan?

Het is een synthetisch stukje DNA of RNA. Synthetisch wil zeggen ‘niet natuurlijk’. Alleen op synthetisch RNA of DNA kan de maker een patent aanvragen. Dat wil zeggen dat het eigenaren heeft. Voor ons als mens kan dit betekenen dat anderen delen (die genetisch gemodificeerd zijn) van ons in eigendom krijgen.

Maar volgens Carrie Madej’s schokkende verhaal blijft het niet daarbij.

Luciferase enzym

Zoals we gezien hebben zit het luciferase enzym in de hydogel. Dit kan licht produceren. Het zit onder je huid waar je het niet kunt zien. Dankzij luciferase kunnen ze zeker weten dat je gevaccineerd bent en dat de transfectie succesvol was.

Door met een mobiele telefoon over de huid te gaan kan een app een digitale code lezen of iets dat identificeert dat je de injectie hebt gekregen. Het geeft de mens dus een ID, een nummer of een barcode, en dergelijke.

Hydrogel

Het hiervoor benoemde hydrogel is ontwikkeld door het Amerikaanse leger volgens Madej. Hydrogel is nanotechnologie, dit biedt de mogelijkheid een verbinding te leggen met Artificial Intelligence. Het gevaccineerde menselijke lichaam kan dus verbonden worden met bijvoorbeeld een smartphone, de cloud, enzovoort.

Nadat de verbinding tot stand gebracht is, blijft deze permanent aanwezig, 24 uur per etmaal, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar.

Dr Carrie Madej waarschuwt dat dit direct onze autonomie en privacy kan veranderen, inclusief onze vrijheden.

Je emoties, je nutriënten in je lichaam, maar ook of je drugs gebruikt, ja bijna alles wat in je lijf omgaat kan als data worden verzameld en doorgegeven. Denk ook aan het gedrag, of het beïnvloeden van de stemming.

Op deze manier is de informatie niet alleen te versturen, maar ook te ontvangen.

Waarschuwing

De dokter vertelt dat ze veel verkeerde dingen in dit vaccin ziet waarover niets gemeld wordt in de massa media.

Ook vindt ze het vreemd dat het militaire apparaat betrokken is bij de ontwikkeling, naast de Bill en Melinda Gates Foundation. Gates komt uit een familie die voor Eugenics is (bevolkingscontrole). Er zouden te veel mensen wonen op de planeet. Ze zegt dat het belangrijk is om dit te weten. Bill heeft namelijk gezegd dat met een ‘goed’ vaccin de wereldbevolking met 10 tot 15 procent kan afnemen.

Door genetische mutaties te gebruiken door middel van transfectie is het mogelijk volledig een soort op aarde uit te roeien. Ze stellen bijvoorbeeld voor om muskieten in Afrika uit te roeien.

Carrie waarschuwt als we dit met een insect kunnen doen, dan kan dat ook met een dier of met een mens.

Doordat de Amerikaanse fabrikanten van het vaccin geen enkele aansprakelijkheid hebben voor welk ongeval de patiënten dan ook oplopen na injectie hiervan, ontbreekt er dus ook een beloning om het veilig te maken!

Hoop

Gelukkig kan de dokter de lezer een stukje hoop bieden.

De overheid (Amerikaanse en Nederlandse?) kan geen vaccin verplichten als er tevens een werkend middel bestaat tegen covid-19.

Dit verklaart dat dokters volgens Madej wereldwijd worden gecensureerd over behandelingen of preventie van covid-19.

Zoals we in Nederland al hebben gezien en wat Dr Cahill ook aangeeft is dat covid prima met HCQ te bestrijden is. Een conclusie die huisarts Elens ook al getrokken had en daarna werd aangevallen door het RIVM.

Dr Carrie Madej

Dr. Carrie is medisch directeur van de Phoenix Medical Group of Georgia, waar ze een full-time praktijk heeft in interne geneeskunde.
Meer info over haar vind je hier

Rob Vellekoop, 30 oktober 2020

13 Comments

 1. Er staat

  De overheid (Amerikaanse en Nederlandse?) kan geen vaccin verplichten als er tevens een werkend middel bestaat tegen covid-19.

  Klopt dat?

  Dan impliceert dat ‘ dwang ‘ , immers , het wordt hier verbonden aan een voorwaarde.

  Er staat, ‘ als er tevens een werkend middel bestaat tegen .

  Een dergelijke redenering is ‘ hellend vlak’

  Er bestaat per definitie geen verplichting, ongeacht wat dan ook.

  Anders introduceer je hier een merkwaardig soort hoop.

  Corrigeer dit!!

  Onderken je wat daar staat!!

 2. Mij was de functie van mensen gerust RNA in mijn studietijd ruimbreed bekend, daarom mijn schrik voor vaccinatie en andere rommel die de bloedbarriere overschrijden!

 3. dag rob, in de eerste plaats mijn dank voor je zeer informatieve website. ik heb er veel aan gehad de afgelopen jaren. ik dacht dat dat ook wel eens gezegd mocht worden.

  ok, dan mijn reactie op dit provocerend verhaal, provocerend in de zin van dat het vraagt om verder onderzoek, want ik heb weinig verstand van genetica en zelfs van biologie in het algemeen. ik ga dus uit moeten zoeken in hoeverre deze uitspraken wetenschappelijk verantwoord zijn. ik vertrouw al lange tijd geen ‘experts’ en ‘deskundigen’ meer, zeker als het om een arts gaat. maar veel van wat gezegd wordt is in ander verband terug te vinden op het internet. er gaat niets boven eigen fysiek onderzoek, maar dat is zelden mogelijk. mijn eigen lab is op electronica gebaseerd, ja..

  ik wil hier nog wat radicale uitspraken achteraan gooien.

  alle infectieziekten waaronder corona, maar ook hart en vaatziekten en nog veel meer zijn eigenlijk geen ziekten als zodanig, maar symptomen van een erfelijke ziekte, die we allemaal hebben, namelijk de gulo mutatie. deze mutatie is de basis van alle ellende op gezondheidsgebied en tevens de basis van de fantastische fraude begaan door de medische maffia, namelijk het verzwijgen hiervan.

  door de gulo mutatie, waardoor een enzym defect raakte kunnen de primaten, waar wij biologisch toe behoren, niet meer onze eigen vitamine-c aanmaken. vrijwel alle andere zoogdierfamilies kunnen dat wel en worden daardoor zelden ziek.

  die mutatie heeft al 60 miljoen jaar geleden plaatsgevonden, maar onze voorouders leefden in de tropen en kregen genoeg vit-c naar binnen uit hun voeding. ook heden nog haalt een vrije gorilla in de boomtoppen zo 10 gram vit-c per dag op.

  pakweg 60.000 jaar geleden is homo sapiens, zoals we heel eufemistisch onzelf noemen, vertrokken naar het noorden. dat was niet zo’n goed idee, want daar wordt het elk jaar weer winter en het valt niet mee om dan aan genoeg vit-c te komen. vandaar de jaarlijkse griepgolf, waar zo een half tot anderhalf miljoen mensen aan overlijden. in noordelijke streken, jawel, niet in het tropische deel van africa. rara hoe kan dat.

  omdat hier in suriname maar niemand aan corona wilde sterven heb ik in maart eens wat naar corona in afrika gezocht. dat bleek ook voor de ‘deskundigen’ een “mysterie”. alleen in dakar, senegal kon ik een ‘coronadode’ vinden, maar die was twee dagen tevoren -levend- ingevlogen uit frankrijk. een paar weken terug weer eens gechecked en ja hoor, half jaar later, nog steeds een ‘mysterie’. intussen zijn alle somaliers in noorwegen doodziek las ik ergens, wederom ‘mysterie’! verwacht van ‘deskundigen’ geen poging tot demystificatie, eerder het tegenovergestelde.

  je kan ook eens bij pubmed kijken, de officiele medische info van de usa regering. ergens bij aanbevolen doses voor mens en dier vindt je voor vitamine-c voor mensen 80mg en voor gorillas 5 gram, meer dan 50x zoveel dus! ja wat zou daar achter zitten. ik denk dat een mens meer opbrengt wanneer hij ziek is en een gorilla in de dierentuin als hij gezond is. zo simpel is het.

  intussen sterven er honderden miljoenen mensen elk jaar weer volkomen onnodig, en die kassas rammelen maar door. weet je dat vit-c tekort zelfs depressie veroorzaakt. ik vond een onderzoek uit jaren zestig naar een depressie epidemie in een psychiatrische inrichting, waar IEDEREEN depressief was. met slechts een gram vit-c per dag gedurende 3 weken waren alleen de ‘echte’ depressieven nog depressief. daarna is het dieet wat aangepast.

  goed, het wordt zo lang nu. er is veel meer over te zeggen, maar daar begin ik alleen aan bij gebleken belangstelling. dit laatste blijkt namelijk verbijsterend schaars te zijn.

  nog even: neem per dag minimaal drie gram vit-c en als je toch ziek wordt, neem 10x zoveel. ben je zo weer beter.

 4. Leuke dokter,maar dat ze onderzoek heeft gedaan? Ehh,daar trappen we niet in. Ik ga met Ad van Wijk mee. Ik heb deze dokter al meer gezien. Sorry,niet zwaar genoeg.

 5. Ad van Wijk. Interessant wat je schrijft. En de visie op wat precies een virus is, bestaat ook wel verschil van inzicht. Zo zou Pasteur op zn sterfbed hebben toegegeven dat zn theorien over virussen niet kloppen. Valt mij in ieder geval op, dat er in de wetenschap verschil van mening is over wat een virus doet. Is het een ziekteverwekker, of ruimt ie juist infecties op? Volgens het Amerikaaanse CDC zou er nog nooit een Covid 19 virus zijn geisoleerd. Opvallend.

 6. Reactie op Ab van Wijk,
  Zeer interessante onderzoeken. Vandaar dat mijn dokter vroeger zei: heb je het begin van de griep eet dan een sinaasappel, bron van vit/c. Nu heb je ook supplementen.
  En om aan het ‘gebrek aan belangstelling’ iets te doen heb ik dit artikel doorgelinkt naar viruswaanzin.be

 7. Gelukkig zijn er mensen die opletten en niets anders kunnen concluderen dat deze hele exercitie tot doel heeft om iedereen te enten. Dwang zoals ik dat vaak hoor en dat het niet mag enz. is helemaal niet de methode.
  Deprivatie en nog eens deprivatie is het middel om de druk op te voeren.
  Kijk voor een goed voorbeeld naar de geschiedenis van de joden in europa en zie hoe het hen is vergaan, om maar te beginnen met de jodenster en beroepsverboden.
  Dan speelt de verplichte applicatie een rol in wie wel en wie niet, voedsel mag kopen, buiten mag zijn, de normaalste privileges wel of niet krijgen, Toegang tot medische verzorging\tandartsen, kortom alles wat het leven dat extra geeft en wat simpelweg noodzakelijk is. Afzien en kort gehouden worden, totdat… je instemt met de prik. Dat glij je langzaam in het assimilatie proces met 5G als besturing van de weg naar zombie met een online AI programma.

 8. Is dichterlijke vrijheid van Eric. Moet zeggen dat ik het commentaar van Van Wijk ook zeer interessant vind!

 9. Ik reageer even op enkele reacties hier over dwangmatig enten. Ik was al vanaf het begin tegen vaccinatie tegen Covid-19. Vaccinatie zal namelijk niet éénmalig zijn maar meerdere malen. Daarnaast hebben wij het over dwang. Zover ik weet kunnen ze mensen niet dwingen maar, wat ik steeds meer lees, is dat men wel praat over vaccinatie paspoort.
  Zodra er een vaccin is op de markt dan mag je vanaf dat moment, zonder vaccinatie niet veel meer doen. Je mag niet meer op vakantie in het buitenland (op dit moment wilt Australie geen mensen die niet gevaccineerd zijn, Canada maakt ook geluiden hierover) en als men verder wilt doorpakken dan kan het ook zo maar zijn dat je in je eigen land niet naar openbare gebouwen mag of uitgaan, etc. Dit laatste is nog niet aan de orde maar angst doet rare dingen met mensen. Laten wij hopen dat er meer mensen “wakker” worden en steeds meer gerichte vragen gaan stellen. Onze vrijheid staat op het spel en daarmee ook vrije keuze.

 10. Over de negatieve bijwerkingen op lange termijn van de vaccins van Pfizer en Moderna, wordt in alle talen gezwegen. Daarom probeert men ieder zo snel mogelijk in te spuiten.
  Behind closed doors, the US Food and Drug Administration (FDA) has discussed a long list of serious health problems that will be caused by new covid-19 injections. These “adverse events” are not publicized because vaccine companies and their media cohorts need everyone to believe that the vaccines are “safe and effective.”
  But the list of adverse events and negative health outcomes is a matter of public record now. A list of 22 negative health outcomes (including death) were discussed on October 22, 2020 during the FDA’s advisory committee meeting titled, Vaccines and Related Biological Products. The list is part of a larger presentation by Steve Anderson, PhD, MPP Director, Office of Biostatistics & Epidemiology, Center for Biologics Evaluation and Research (CBER). This list is a working draft of very serious adverse events and does not include all the minor and unstudied negative health outcomes that will result from these injections.
  FDA reports 22 serious health issues caused by covid-19 vaccination
  These health issues include transverse myelitis, a serious nervous system disorder. The vaccine can cause the immune system to attack its own cells, interrupting the messages that the spinal cord nerves send throughout the body. This issue is similar to paralytic polio infections and can cause pain, muscle weakness, paralysis, sensory problems, or bladder and bowel dysfunction. The condition requires extensive rehabilitation and some people are left with major disabilities. This list includes other autoimmune diseases that may arise, along with arthritis and joint pain. One of the most troubling autoimmune diseases that could occur is acute disseminated encephalomyelitis, a condition marked by sudden, widespread inflammation of the brain and spinal cord.
  The FDA also warns of potential for negative pregnancy and birth outcomes. The vaccine is designed to attack coronavirus spike proteins transcribed by the vaccine’s messenger RNA, but these spike proteins contain syncytin-1, a protein created by endogenous retroviruses for placenta development in humans. After covid-19 vaccination, an individual’s immune cells will be trained to attack syncytin-1, leading to potential miscarriages, birth defects and infertility.
  A common reaction across most vaccine types and also a problem with the covid-19 vaccinations will be Guillain Barre Syndrome, which is characterized by rapid-onset muscle weakness. The vaccine causes the recipient’s immune system to damage its own peripheral nervous system, leading to abnormalities in heart rate and blood pressure.
  The list also contains thrombocytopenia, a condition in which a vaccinated person develops a low blood platelet count. Without the platelets, blood is unable to clot, causing internal bleeding issues. On the other end of the spectrum, the list also includes venous thrombosis, a condition where a blood clot forms within in a vein. The list also includes acute myocardial infarction and stroke along with convulsions and seizures!
  CDC preparing to list vaccine injuries as complications to covid-19
  The list includes multistage inflammatory syndrome in children, which involves inflammation of the heart, lungs, kidneys, brain, skin, eyes or gastrointestinal organs. The list also includes Kawasaki’s disease, a common vaccine injury for children under five. This adverse event is a vague collection of symptoms, including fever, rash, swelling of the hands and feet, irritation and redness of the whites of the eyes, swollen lymph glands in the neck, and irritation and inflammation of the mouth, lips and throat.
  The Centers for Disease Control is preparing to list these adverse events as childhood complications from covid-19, as public health officials prepare to cover up most of these types of vaccine injuries. As such, the public is not being informed of the risks associated with rushed mRNA vaccines and are constantly misled about the origins of disease. This widespread medical malpractice and wrongful death has been going on for decades with the childhood vaccine schedule and sudden infant death syndrome (SIDS), which are “unexplained deaths” clustered around the vaccine schedule. Due to wide scale coercion and fraud, governments and pharmaceutical companies are in violation of the Nuremberg code of medical ethics and are committing crimes against humanity.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.