Orgonite maken en giften – handleiding – bescherming tegen de stralingsgekte

Met dank aan orgonita.eu

Bijdrage door Dr. Dirk Verelst

We zijn veel minder machteloos dan het soms lijkt. De mens is een vindingrijk en uiterst creatief wezen. Dat bewijst wel het gebruik van orgonite tegen negatieve straling. Kortom laat je inspireren door Verelst in zijn onstuitbare drang om de wereld schoon van kwalijke invloeden te houden!

Warriors

Er zijn in Nederland en Vlaanderen steeds meer mensen die zendmasten, scholen en andere plekken ontstoren met orgonite. Om beginners en gevorderden te ondersteunen schreef ik een uitvoerige handleiding voor al deze Nederlandstalige Etheric Warriors. Deze is nu als e-book (pdf) beschikbaar.

Don Croft over het effect van giften met orgonite

In 2004 las ik voor het eerst over orgonite. Het enthousiasme van de mensen in combinatie met nieuwe begrippen als ‘giften’ en ‘towerbusters’ was intrigerend maar ook enigszins bevreemdend. Het duurde tot in 2005 vooraleer ik zelf met orgonite aan de slag ging om het eens uit te proberen. Het was het begin van een bijzondere ontdekkingsreis.

Er is op het wereldtoneel ondertussen heel wat gebeurd en orgonite is actueler dan ooit.

Verdwazende invloed wegwerken

Onder andere naar aanleiding van mijn recente artikels zijn er momenteel tientallen mensen met orgonite aan de slag in Nederland en Vlaanderen. Dat is prachtig nieuws! De versnelling in het ontstoren (giften) van zendmasten en andere plekken is hard nodig. Mensen hebben gezondheidsklachten en het politieke circus dat momenteel bezig is rondom de coronacrisis gaat hard.

Gezondheid, vrije meningsuiting, recht op menselijke basisbehoeften staan onder druk. Dit is de apotheose van een voorbereiding die reeds eeuwen aan de gang is en die van achter de schermen gestuurd en ondersteund wordt door zwarte magie.

Eerder dan ons te vermoeien met nutteloze discussies met nietsvermoedende medeburgers, laten we het licht schijnen door de verdwazende invloed van die zwarte magie weg te werken.

Eerder dan te wachten tot anderen ook wakker worden, trekken we de gordijnen open zodat het licht binnenkomt.

De steen van David

Anderen overtuigen is een doodlopend spoor. Heb geen angst, maar steek ook je kop niet in het zand. Er is actie nodig, intelligente actie: orgonite deponeren bij zendmasten, scholen en op andere plaatsen van belang.

Het gaat voorbij aan de conditionering die we allen met ons meedragen, want het vergt een leap of conscience om dit als (een flink deel van) de oplossing te zien voor wat er gaande is. Orgonite is de steen van David waarmee Goliath een flinke slag zal worden toegebracht. We duwen de deur van de mentale gevangenis steeds verder open.

Omdat het wellicht niet lang meer zal duren vooraleer onafhankelijke sites zoals Transitieweb zullen worden aangepakt (‘domestic terrorism’ is de term die in de VS al de kop opsteekt voor alternatief geluid), heb ik op aandringen van Fred een vrij uitgebreide pdf met informatie over orgonite samengesteld.

Het is een verzameling van 182 pagina’s met instructies, artikelen, foto’s en achtergrondinformatie geworden, min of meer in de haast bij elkaar geraapt en geschreven, puttend uit mijn ervaring. Het is ruim voldoende als informatiebron voor de aanstormende Etheric Warrior.

Cruciale informatie

Of u nu pas begonnen bent met giften, nog aan het inventariseren bent, of al jaren gift, ik ben vrij zeker dat u er nuttige info in zult terugvinden die nergens anders te vinden is. Als het in dit document niet staat, is het niet van cruciaal belang. Niet dat ik alle antwoorden heb, maar dat is niet nodig om nuttig werk te verrichten.

Met orgonite hebben we ze bij hun kloten, zoveel is duidelijk.

Sla de pdf ergens op op een veilige plek, download de info in de links die u denkt nodig te hebben. Druk het desnoods af.
Ik zal het document wellicht nog bijwerken, maar versie 1.0 van ‘Orgonite maken en giften: een handleiding en achtergrond’ is vanaf nu HIER te downloaden.

Het zijn prachtige tijden

Ga aan de slag, en geniet: dit zijn prachtige tijden! Deze info over subtiele energie is ongewenst door the powers that be, maar is de kennis van morgen. Maak van de gelegenheid gebruik om je weer sterk en krachtig te leren voelen, wetend dat je het verschil maakt en niet langer afhankelijk bent van iets dat buiten jezelf moet veranderen. Het is ook een prachtige kans om je weer te verbinden met de subtiele energie, die overal in en rondom aanwezig is.

Zij gebruiken een miljarden kostende geheime infrastructuur om mensen ziek te stralen en te brainwashen? Ze ontkennen, maar wij maken die op vreedzame wijze onschadelijk.

Zij sproeien de lucht vol chemtrails? Ze ontkennen, maar wij zetten een orgonite cloudbuster in onze tuin.

Zij doen aan satanisme? Ze ontkennen, maar wij doen de invloed teniet van hun zieke rituelen.

Zij zijn van plan om deze ongewenste kennis te bannen van internet? Wij maken een pdf en laten geïnteresseerden alles downloaden. 😊

“Trouble is just another word for fun”.
Don Croft

Download-link

Lees ook tips en trucs

Ook verschenen op Transitieweb.

9 Comments

 1. Hartelijk dank
  In Soest zijn alle masten gegift en binnenkort komt er een cloudmaster bij

 2. De Bilderberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Beste mede mans mag ik toch heel effe Uw aandacht,

  Frauderende top notaris richtte stichting op voor Ferdinand Grapperhaus,

  Eerst deed CDA-minister Ferdinand Grapperhaus of hij amper iets wist van de mega-fraude door een notaris van het kantoor van de landsadvocaat,vervolgens bleek dat hij al jaren wist van dienst fraude en nu blijkt dat hij persoonlijk samenwerkte met – Frank Oranje,de van miljoenenfraude verdachte ex-topman van advocatenkantoor Pels Rijcken.
  Oranje,heeft eind 2017 een stichting opgericht waarin de zakelijke belangen van Grapperhaus vanwege zijn beëdiging als bewindsman werden ondergebracht

  Tja…nu weet u ook voor wie dat u na 21.00 uur binnen moet blijven.nu weet U ook wie als NSB-er zo ver-rot is…het komt weer uit die beruchte ambtenaren piramide!
  Het is ook maar weer een gegeven wie DE geweldige lands bestuurders zijn!!

  Ik dank U.

 3. Nadat je op de link geklikt hebt ontvang je een pdf file.
  Dat betekent dat je een programma op je computer moet hebben dat pdf files kan lezen.

 4. @Anja Heel goed! Vergeten de scholen niet, dat is erg belangrijk. Zou jammer zijn als je straks toch ‘uitbraken’ krijgt omdat je die niet hebt gedaan. Bij scholen is 1 of 2 goed geplaatste towerbusters genoeg (niet te ver uit de buurt). Groet
  Dirk

 5. Als het over chemtrails gaat moet je wel enige kennis over luchtvaarttechniek, meteorologie en scheikunde hebben. Over de laatste twee heb ik slechts zelf verworven kennis maar over de eerste ruime theoretische en praktische ervaring; 46 jaar werkzaam geweest in de technische hoek van de civiele luchtvaart (KLM).
  Een B777 gebruikt per motor zo’n één liter kerosine per seconde. Verbranding van één kg kerosine levert 1,4 liter water op dat in de vorm van damp uit de uitlaat komt, wat meer dan duizend kuub damp oplevert. Op kruisvlucht hoogte is de buitenlucht temperatuur tussen de -45 en -60 Celsius dus die waterdamp wordt direct omgezet in ijskristallen.
  Dus elke second stoot het tweemotorige vliegtuig een enorme hoeveelheid waterdamp uit dat als een dikke ijskristallen wolk zichtbaar wordt.
  Het is afhankelijk van de luchtvochtigheid van de omgeving van de wolk hoelang dat ijskristallen-spoor blijft hangen, droge lucht kort, vochtige lucht lang.
  Vrijwel alle vliegtuigen die we boven ons hoofd zien is burgerluchtvaart (zie: flightradar24.com).

  In die 46 jaar onderhoud aan grote vliegtuigen heb nog nooit een spoor van een installatie in zo’n vliegtuig gezien die te maken zou kunnen hebben met het verspreiden van chemicaliën.
  Geo-engineering is een bestaande wetenschap maar dat heeft niets te maken met die strepen die we dagelijks boven ons hoofd zien, dat is een natuurlijke reactie op ons onnatuurlijk gedrag hoog in de lucht. Vliegen is voor de vogels.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.