Wat moet je uithalen om nog te kunnen demonstreren in NL?

Rechercheur Dennis Spaanstra heeft de trukendoos volledig moeten opentrekken om een demonstratie te kunnen houden. Met zijn Police for Freedom toont hij niet alleen de onverzettelijkheid aan van de demonstranten, maar ook dat we in een afschuwelijke politiestaat gevangen zitten. Verslag van een mooie dag die ook heel bitter smaakt.

Spelletjes

Vier weken voor de bewuste datum brengt Spaanstra naar buiten dat Police for Freedom een demo zal houden op 10 april zonder de locatie te noemen.

Zelfs op 7 april maakt hij de locatie nog steeds niet bekend, maar hij blijft wel collega’s en oud-collega’s oproepen die dag te komen.

 

Nadat hij bekend heeft gemaakt dat Apeldoorn in de prijzen is gevallen voor de demo, kondigt dezelfde dag op 9 april de burgemeester van deze gemeente de noodverordening af voor zaterdagochtend 4.30 uur tot zondagmiddag 22 uur. De ambtsdrager is blijkbaar zo nerveus geworden dat hij het hele weekend maar tot rampperiode heeft benoemd. Daarin steekt hij Halsema van Amsterdam de loef af, die meestal tien minuten van tevoren voor een bepaalde plek ineens de noodverordening laat gelden.

Spaanstra laat zich echter niet zo gemakkelijk van zijn voornemen afhouden.

Van uur tot uur

Stel je voor dat op zaterdagochtend duizenden mensen wachten op berichten waar de demo van Police for Freedom zal worden gehouden, want nadat Apeldoorn verboden is, zwijgt de organisatie.

Dan zitten de vrijheidsstrijders van oud-militairen, zorgpersoneel, artsen en sympathisanten van de actie achter hun computerschermen om te kijken wat Police for Freedom bericht. Het is zeven uur in de ochtend.

Spaanstra komt nu ieder uur met een mededeling.

Onder het FB bericht staat te lezen binnen welke cirkel de mars uiteindelijk zal gaan plaatsvinden, zowel bereikbaar via openbaar vervoer als per auto.

“7:00
Openbaar vervoer;
Zorg dat je om 10:30 op één van onderstaande stations bent:
– Utrecht CS
– Weesp
– Amersfoort
Bussen en auto’s;
rond 11:00 dienen jullie de volgende plaatsen te zijn gepasseerd en stelling te hebben genomen op bijv. een tankstation langs een snelweg.
– Vanuit het zuiden: Utrecht
– Vanuit het noorden: Stichtse brug
– Vanuit het oosten: Weesp
– Vanuit het westen: Amersfoort¨

Cirkel sluit zich

Ieder uur nadert niet alleen de aanvangstijd van de demo, namelijk 12 uur, maar ook de plek waar hij plaats gaat vinden. Voor de ME, die het regime natuurlijk wil inzetten, is dit een onmogelijke zaak geworden, blijkbaar. Nog even een bericht voor 10 uur. Ondertussen stromen steeds meer auto’s het gebied dat Dennis heeft aangegeven binnen.

Dan gaat het los. De locatie is kasteel Groeneveld in Baarn. Binnen korte tijd verzamelen zich een paar duizend mensen hier voor een vredelievende mars die begint en eindigt bij dit kasteel.
Opnieuw telt de NOS een paar honderd mensen, maar de staatsomroep heeft waarschijnlijk ergens in Baarn een afslag gemist.

De mars gaat om verbinding en het opkomen voor de grondrechten. Politie, marechaussee, militairen, veteranen, artsen, zorgverleners en heel veel sympathisanten lopen zij aan zij door Baarn.
Vandaag zijn er even geen waterkanonnen, geen ME, of politie te paard of agressieve honden en bovenal geen geweld!

In het gelid voor vrijheid

De veteranen hadden als functie om de flanken van de stoet in de gaten te houden, op de veiligheid van de mensen te letten, het verkeer te regelen bij oversteken en potentiële raddraaiers aan te spreken.
De mars verloopt geweldloos, ook door toedoen van de aanwezige politieagenten en marechaussee. Op een klein incident na.

Eén politiebus en 10 agenten versperren de weg. Het lijkt even dat ze niet verder mogen lopen. Dit wekt irritatie op bij de demonstranten, maar vooral bij de leden van Defend Limburg en Defend IJmuiden. Enkelen brengen hen echter tot bedaren, want op geweld zit niemand te wachten.

Even later kiest de politie ervoor om de blokkade op te heffen.

Politie voor Vrijheidsbeweging

Police for Freedom is een internationale organisatie. Dennis Spaanstra vertegenwoordigt Nederland. Het dient als een brug tussen de politie en de burger en heeft als doel meer begrip voor elkaar te krijgen.

Rechercheur Dennis is destijds geconfronteerd met buitensporig politiegeweld. Dat was op 21 juni op het Malieveld in Den Haag. Hij ziet dat de ME heel veel geweld gebruikt tegen vreedzame burgers. De balans in hun optreden is weg. Hij zegt in een interview met Weltschmerz dat de ME blijkbaar een andere geweldinstructie had dan hij zelf gewend was.

Volgens Spaanstra heeft een derde van de politie problemen met de dingen die gebeuren (lees: politiegeweld). De ‘collega’s’ gaan situaties ontwijken, zoals het massaal ziekmelden voorafgaand aan een demo.

 

Rob Vellekoop, 11 april 2021

8 Comments

 1. Diep respect voor Dennis hoe hij dit heeft georganiseerd! Ook de mensen onderling hielden elkaar op de hoogte door meldingen te delen. Het was fantastisch om ook bij deze mars aanwezig te zijn geweest en deze keer werden wij niet, zoals in Amsterdam wel gebeurde, 5 uur lang ingesloten. Wij zijn vredelievende burgers die zich enorm zorgen maken over hetgeen er momenteel wereldwijd gaande is. Dankzij de militairen,de veteranen en police voor freedom is deze geweldige manifestatie een groot succes geworden. De sfeer tussen de duizenden mensen was overweldigend. Hopelijk komt aan de waanzin waar wij in verkeren binnen niet al te lange tijd een einde want de gevolgen van deze Plandemie zijn nu al bijna niet meer te overzien! Het leed wat zich nu al afspeelt onder duizenden burgers is desastreus te noemen.
  Ik en velen met mij maken zich ernstige zorgen over de op handen zijnde verplichting tot vaccineren met een experimenteel vaccin van zowel kinderen als volwassenen. Moeten wij ons onderwerpen aan een stelletje machtswellustelingen die er uit zijn om de wereldbevolking uit te dunnen? DIT MOET HOE DAN OOK VOORKOMEN WORDEN!!!
  GENOEG IS GENOEG!!

 2. Mooie ontwikkeling van groepen die zich verenigen. Dit is de weg.
  Groepsverbondenheid. Oudgedienden die vroeger met nobelere intenties
  voor de staat en trouw gezworen aan het konigshuis zijn gaan werken.

  Maar laten we niet goedgelovig en naive zijn.
  De hervorming van het geweldsapparaat naar meer geweld voor onderdrukking
  van steeds minder vrijheid gaat gewoon door.

  De Mentale Zuivering van het Politie Dier en de Kudde waarin zij leven
  naar meer gelijkstemmigheid voor de inzet van extreem gelegaliseerd
  geweld is in volle gang. Uniformiteit van gedachten is hier de sleutel.

  “Men (people) are rarely aware of the real reasons which motivate their actions.”
  ― Edward L. Bernays, Propaganda

  De geschiedenis bewijst ons keer op keer dat wanneer puntje bij paaltje komt,
  “de Politie” niets meer of minder is dan een Knuppel.
  Zij dient slechts 1 doel, het onderdrukken met geweld van een vreedzame bevolking
  die haar stem laat horen wanneer zij het met besluiten van de heersende klasse
  niet eens is.

  Deze specifiek geselecteerde diersoort op een IQ van minder dan 40, geen geweten
  en een totale afwezigheid van enige moraliteit is tot de meest extreme uitingen van geweld
  in staat voor de Staat, door de eed van trouw gezworen aan de Koning.
  Wij zijn 1, zo roepen zij in groepsformiteit, als legitimatie voor het instrument van onderdrukking.
  Waakzaam en Dienstbaar voor de Koning en zijn Kabinet, tegen de bevolking.
  Schaamte is een mentale toestand hun onbekend.

  Het gaat dus over “Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat de Politie
  zo schaamteloos te werk gaat en hoe kijk je dan in de spiegel en
  hoe vindt je rechtvaardiging voor je abnormale gedrag”.

  Dan maar een andere classificatie van persoonlijkheidsstoornissen
  als voorwaarde voor het deelnemen aan deze “specifieke diersoort”
  ten einde zich met veel genot te laten misbruiken door Koning en Kabinet.

  Volgens Theodore Millon:
  Antisocial: People with antisocial personality disorder depict a long pattern of disregard for other people’s rights. They often cross the line and violate these rights.
  Sadistic: Gain satisfaction through dominating, intimidating and humiliating others. They are opinionated and close-minded. Enjoy performing brutal acts on others. Find pleasure in abusing others.

  De creatie van Totalitair Europa (Agenda 2030, Great Reset), door een ongekozen groep en met Nederlands Bestuur in opdracht van het Koningshuis als hoofdsponsor met geroofd belastinggeld gaat vol gas verder. Onder de vlag van de United Nations en de WHO. Want zoals Rutte vermeldde “zolang de WHO zegt dat de “plandemie” niet over is gaan wij door”. Dus maak je borst maar nat de komende 10 jaar.

  Zuivering van het geweldsapparaat naar een sadistische samenstelling voor onderdrukking van de autonome denkers in verzet is hiervoor blijkbaar noodzakelijk.

 3. Eindelijk vat op De mening van volk, daar heeft overheid met criminalminds behoorlijk in tegengewerkt?

 4. Ik denk dat de overheid zich niet meer heeft kunnen permitteren om opnieuw politiegeweld toe te passen want de afschuwelijke beelden van de zeer ernstige misdragingen van de politie bij de vorige demo hebben via het internet internationaal bekendheid gekregen.

  De anti-corona maatregelen van onze politici maken deel uit van “The great reset” van de door niemand gekozen Klaus Schwab (WEF). “The great reset” is een coup van een klein groepje stinkend rijke en niets ontziende globalistische misdadigers.

  Het tart de verbeelding dat deze misdadigers die slechts onbeschaamde financiële noten op hun zang hebben niet alleen serviel worden bijgestaan door onze “volksvertegenwoordigers” maar ook door koning Willem Alexander en zij doen dit met al hun ten dienste staande middelen. Waaronder het terroriseren, het aftuigen en vervolgens het bestelen (“inflatie” is een ander woord voor diefstal en die komt er aan!) van de Nederlandse bevolking.

 5. En die andere 2/3 van de politie agentes en -agenten die er blijkbaar nog steeds geen probleem mee hebben??? Da’s nog altijd heel wat meer dan de helft.

 6. Het zal de meeste mensen hier wel duidelijk zijn waar we dit banale politieoptreden aan te danken hebben. Onze gluiperige politici zijn doodsbang. Doodsbang dat steeds meer mensen in de gaten krijgen wat zich wat zich achter hun rug heeft afgespeeld en dat het balletje de verkeerde kant op gaat rollen. Dat het moment komt dat ze ter verantwoording worden geroepen voor hun misdaden en hun verraad aan het Nederlandse volk. En weet je wat? Ik zie de weerstand tegen de misdadige anti-corona maatregelen wereldwijd exponentieel toenemen dus de kans dat dit gaat gebeuren wordt steeds groter.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.