De soevereine mens: Hoe je jezelf bevrijdt

Al ver voor coronatijd zijn mensen bezig aan te tonen dat het politieke systeem waarvoor gekozen is ons gevangen houdt. In de huidige tijd blijkt dit nog duidelijker. De uitersten van onvrij en vrij zijn nu iedere dag beter zichtbaar dan een paar jaar geleden. Vandaar dat dit boek een opnieuw populair is. Wat de schrijvers destijds helder zagen, beginnen steeds meer mensen nu in te zien. Daarom brengen we deze klassieker nog even onder de aandacht.

Het boek ‘De soevereine mens’ neemt de lezer mee op een wonderlijke tocht door onze samenleving en toont zaken die niet zo normaal zijn als ze lijken, maar die aangeleerd zijn.

Verandering en bevrijding zijn mogelijk. De schrijvers gaan je hierin voor.

Volgens de schrijvers robert; boerman en luca; van dinter, worden mensen voorgespiegeld als staatsburgers met een bijbehorend uniek burgerservicenummer in plaats van als een Mens.

‘Je wordt als vrij mens geboren waarna je met een juridische truc van de overheid slaaf wordt gemaakt.’

Zij laten zien hoe een mens een slaaf wordt die zijn hele leven lang belastingen moet betalen aan een overheid die fraudeert, mensenrechten schendt en de burger wijsmaakt als vrij mens in een vrij land te leven. Het boek is een aanmoediging om ‘te leven in vrijheid met respect voor elkaar en de omgeving’  in plaats van ‘verder leven in de gevangenis die Nederland heet’.

Staatsburger

Ze leggen uit dat iedere burger een contract heeft met de Nederlandse Overheid en op welke manier de overheid erin slaagt om belastinggeld af te ‘troggelen’. ‘ Als natuurlijk persoon is iedere burger een STAATSburger, met andere woorden eigendom van de staat. En op welke manier je hieraan iets kunt doen en het zelfs ongedaan kan maken. Aangegeven wordt op welke manier je je naam kunt claimen en hoe je met de belastingdienst en de banken kunt omgaan:

“We zijn niets meer dan slaven, maar ook de 99% die een doorbraak kan forceren in dit corrupte land”, aldus de schrijvers. “Zeven miljard mensen danst naar de pijpen van die ene procent, van de dertien families. Omdat zij de media, het leger, de politiek, de banken, de gezondheidszorg, het voedsel, educatie…controleren. Zij hebben de macht om woorden op papier te zetten en daar met behulp van corrupte en psychopathische politici wetten van te maken die het volk nog verder zal knechten.”

Besluit

De schrijvers besluiten positief en vol goede moed:

“Wij hebben nu de mogelijkheid om dit corrupte systeem te laten eindigen en het is aan ons om de verandering door te voeren. Nu.
Wij zijn immers degenen waar we op gewacht hebben. Dus waar wachten we nog op?”


De Soevereine Mens
Hoe een Burgerservicenummer levend wordt en iedere Staatsburger een Vrij Mens kan zijn…

Robert Boerman, Luca van Dinter
ISBN 9789078070788
Paperback 224 pagina’s met illustraties
Bestellen via Academy of Happiness

Rob Vellekoop, 14 april 2021

 

7 Comments

  1. Volgens de MSM was de opkomst bij de laatste verkiezingen iets groter dan de keer daarvoor. In werkelijkheid was de opkomst echter LAGER dan vorige keer maar zijn toch nog bijna 79% van de kiesgerechtigden gaan stemmen. Uiteraard valt dit soort propaganda niemand op in een land als Nederland waarin de leugen omarmd wordt en de waarheid als uiterst ongewenst wordt ervaren. Deze stemmers zijn in ieder geval NIET de slachtoffers van de infantiele en misdadige politiek waar we nog vele jaren mee van doen zullen hebben. ZIJ ZIJN ER DE HANDLANGERS VAN.

  2. @Corné:
    Hier nòg een fan van de Duitse jurist Dr. Reiner Füllmich! Füllmich is er van overtuigd dat de huidige politiek maatschappelijk op een dermate grote weerstand zal gaan stuiten dat er een moment komt dat ze zich zullen moeten verantwoorden. Het kantelpunt ontstaat automatisch als eenmaal aan voldoende mensen de bodem van het bestaan is ingeslagen.

  3. Ik heb al van meerdere kanalen gelezen over soeverein, verdronken op zee ed.,maar ben nog niet echt op de hoogte. Maar ik dacht ingeschreven te zijn onder de nederlandse corporatie, eigendom van de BV Nederland, ingeschreven in Washington of Londen, daar hoor ik verschillend over. En dat vanwege die corporatieve staat dat wat wij de Grondwet noemen eigenlijk een illegaal instituut is, even als alle instituten van de corporatie zoals belastingdienst etc.
    Zoals ik het begreep gaat het om deze tegenstelling, de corporatieve vorm ten opzichte van een Staatsvorm, het juridisch legale land, de Natiestaat.
    Hoe zit het nu precies?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.