OPROEP maak van 5 mei een échte bevrijdingsdag

Bijdrage van Rolf H. van Velthoven*

Alweer een jaar zijn wij – in Nederland en wereldwijd – onderweg met de coronacrisis. Een jaar waarin aan de ene kant bekend werd dat het hier niet om een ‘killervirus’ ging en de WHO haar mortaliteitsratio bijstelde van 3,4% naar 0,23% en waarin aan de andere kant de door onze regering genomen maatregelen alsmaar strenger werden en er steeds minder overbleef van onze grondrechten, ook niet van ons recht om te demonstreren.

Een triest dieptepunt hierin was de manier waarop de politie zondag 14-03 optrad tegen demonstranten op het Malieveld in Den Haag. Via Blckbox TV bereikte mij de hartekreet van Bjorne Willemsen onder de titel “Ik kan niet meer stil zijn.” De onderstaande link maakt het bekijken van zijn video mogelijk.

Onze grondrechten

Op 17 maart 2021 zijn wij gaan stemmen voor een nieuwe Tweede Kamer. De mainstreammedia spraken in de aanloop tot deze verkiezingen over ‘links’ en ‘rechts’ en over partijpolitieke programmapunten, maar die zijn in de huidige situatie helemaal niet meer relevant: alle partijen op een enkele uitzondering na zijn in hun stemgedrag meegegaan met de door deze regering aangedreven en geregisseerde angstpsychose.

Met het voorgaande heb ik niet willen zeggen dat jij niet had moeten stemmen. Wat ik met het voorgaande wél wil zeggen is, dat wij in het gekissebis over de inhoud van allerlei politieke dossiers kennelijk zijn vergeten dat alle gesprekken die wij met elkaar voeren en alle meningsverschillen die wij met elkaar uitvechten, normaliter plaatsvinden onder de beschermende waarden van vrijheid en waarheid, van onze grondrechten.

Verantwoordelijkheid nemen

En precies over die rechten kunnen wij niet meer beschikken onder het mom van een virus zoals weer eens bleek tijdens de demonstratie op het Malieveld afgelopen zondag. Wij kunnen ook zien hoe telkens weer met name jonge(re) mensen lijken in te staan voor onze grondrechten: zij halen voor ons als samenleving de kastanjes uit het vuur. Hierin kunnen wij verandering aanbrengen !

Ook wij ouderen in deze samenleving dienen onze verantwoordelijkheid te nemen en onze bijdrage te leveren aan het herstel van Waarheid en Vrijheid, de twee waarden die het afgelopen coronajaar in het bijzonder hebben geleden. Wij hebben alle tijd én wij zijn bovendien minder kwetsbaar, omdat wij geen werkgever hebben die ons door middel van chantage in de vorm van het verlies van onze baan kan dwingen om aan de maatregelen te gehoorzamen.

Met Bjorne Willemsen en vele anderen kunnen ook wij zeggen: “Ik wil niet meer stil zijn!” Ik roep jou, collega-gepensioneerde, daarom op om met mij op te staan, om te gaan staan voor het herstel van Waarheid en Vrijheid voor onze kinderen, hun kinderen en alle geslachten na hen. Niet meer uitgaan van het gemakkelijke: “het zal mijn tijd wel duren”, maar vanaf nu instaan voor de kernwaarden Waarheid en Vrijheid als grondslag en voorwaarde voor een menswaardige samenleving.

29 april – 5 mei: de Waarheids- en Vrijheidstour

Woensdag 5 mei vieren wij voor de 76-ste keer de bevrijding van Nederland. Toen betrof het een tastbare, externe macht die eveneens door tastbare, externe tegenmachten werd overwonnen.

Nu, in het geval van deze coronagekte, gaat het om een minder gemakkelijk te identificeren,
innerlijke macht – jouw angst – én ook om een niet zo gemakkelijk te identificeren en te mobiliseren tegenmacht: jouw moed, want “Je mag bang zijn, maar niet laf.”

In de week voorafgaand aan 5 mei 2021, dus vanaf donderdag 29 april 2021, wil ik met een auto het land doorkruisen in wat ik genoemd heb de Waarheids- en Vrijheidstour en op zoveel mogelijk pleinen in zoveel mogelijke steden en stadjes met mijn medeburgers in gesprek gaan over angst: over waar die vandaan komt en over hoe je die kan overwinnen en jezelf kan omvormen tot een onderzoeker van de werkelijkheid in plaats van om als slachtoffer van angst alleen maar slaafs en volgzaam te worden, want bange mensen stellen immers geen vragen, maar doen alleen maar gehoorzaam wat hen gezegd wordt te doen.

Laten wij er samen voor zorgen, dat 5 mei 2021 een werkelijke, échte bevrijdingsdag wordt waarin wij onszelf bevrijden van de angst en in de plaats daarvan moedig de regering gaan bevragen op het door haar tot nu toe gevoerde beleid en haar confronteren met alternatieve, evenwaardige en meer menswaardige alternatieven, zodat wij zo snel mogelijk de huidige angsthysterie achter ons kunnen laten en in waarheid kunnen gaan bouwen aan een vrije, open samenleving van verantwoordelijke burgers.

5 mei Actieweek

Wie sympathie kan opbrengen voor deze actie kan tijdens de week van de actie thuis een kaars branden, zodat wij in het Licht en via de geest met elkaar verbonden zijn. Andere voorstellen voor acties in de aanloop tot 5 mei 2021 zijn in voorbereiding. Wie hierin is geïnteresseerd vraag ik om mij dat via email te laten weten, zodat ik jou direct kan bereiken.

OPROEP 

aan alle 65-plussers die zich verantwoordelijk weten
voor de waarden Waarheid en Vrijheid en voor een menswaardige samenleving voor onze kinderen, onze kleinkinderen en voor alle geslachten na hen.

Dit artikel is eerder verschenen op Transitieweb.nl

7 Comments

 1. Een fantastisch plan, wij zijn voorstander!Mijn man en ik horen bij de categorie ouderen en zijn nu al een jaar aanwezig bij heel veel demonstraties zo ook de mars in Amsterdam waar we 5 uur lang zijn gegijzeld op de Leidsche kade en de mars van police for freedom dit omdat wij bij de wakkere ouderen horen en omdat wij ons enorm zorgen maken over de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen! Heel veel mensen willen niet horen wat er werkelijk gaande is waaronder ook vrienden van ons,ik heb ze gewaarschuwd voor het coronavaccin maar het mocht niet baten, een vriend van ons die net kanker heeft overwonnen wacht met smart op de gifspuit zo ook zijn schoondochter. Zij is zo hysterisch en bang voor het virus dat zij,nog voor de eerste lockdown begon,zij haar drie tieners al thuis hield van school en die zij nu ook laat vaccineren ondanks mijn waarschuwingen. Ze zijn totaal de weg kwijt door toedoen van onze uiterst corrupte overheid en de leugens van de mainstream media. ARME KINDEREN!!!
  Wij zullen ons in ieder geval nóóit gewonnen geven en zullen blijven strijden voor de vrijheid want vrijheid is een groot gemis als er geen vrijheid meer is!!

 2. Hoi
  Ik wil mee doen met de actie van 5 Mei. Maar het lukt me niet om te mailen. Kan je me terug mailen? Dankjewel

 3. Ter informatie en overdenking van de huidige staat van beleg en de wereldwijde
  bezetting door een kleine groep van globalisten samenklonterend op de Davos Conferentie in het gebouw eigendom van de Rockefellers en de Bilderberg conferenties van het Koningshuis.

  Bij deze een duidelijk overzicht: moet de bevrijding wederom door Amerika worden uitgevoerd, nadat de tweedeling in de maatschappij (apartheid 3.0) heeft gefaald?

  Globalists Will Need Another Crisis In America As Their Reset Agenda Fails

  https://www.blacklistednews.com/article/79718/globalists-will-need-another-crisis-in-america-as-their-reset-agenda.html

 4. Voor al die ouderen die een leven lang zijn voorgelogen, bedenk dat
  “ruled by the crown”, zijnde de dutch crown, de swedisch crown, de spanish crown,
  de canadian crown, de british crown zijn middeleeuwse instituten die uw leven en dat van uw kinderen en kleinkinderen vormen en ideeen planten ter voortzetting van de macht en geroofd belastinggeld voor voortzetting van hun nageslacht, niet het uwe.

  Hier in Nederland heerst de familie van Oranje, in stand gehouden door al die beroepsgroepen en ambtenaren die trouw zweren aan de koning.

  Zij zijn de mede motor achter het wegroven van uw vrijheid door de agenda 2030/50,
  de great reset met wimlex als aanvoerder van die monarchieen en maxima als conspirator in de U.N. Laat u niets wijsmaken. Zij bepalen de richting, of zoals zij via het slechtste toneelstukje ooit naar aanleiding van de mindkapjesaffaire in griekenland toneelden, sorry, maar we gaan gewoon door.

  Het is moeilijk als je een levenlang geindoctrineerd bent door het schoolsysteem, de media, de propaganda televisie en de NPO, de nationale propaganda omroep, gefinancieerd met meer dan een miljard euro, voor de instandhouding van de macht, tegenover een naive bevolking.

  Voor al die 65 plussers met veel te veel tijd aan hun handen is het tijd om zich te scholen en op te komen voor hun kleinkinderen, die op dit moment ja, massaal gehersenpoeld worden in een slaafs “bell system” voor een globalistische ideologie.

  Straks dan toch maar weer gaan zwaaien met een vlaggetje naar die koets?
  In deze huidige dictatuur genaamd de toneeldemocratie?

  Kom op mensen, Hollanders zijn geen randdebielen, vecht voor je nageslacht, want als het aan hun ligt hebben zij geen vrij leven meer. Het koningshuis dat hier de scepter zwaait is niet uw vriend. Wordt wakker en begin uw autonome ontwaking, laat uw stem horen en vecht!

 5. De “officiële” geschiedenis kan worden omschreven als een verzameling leugens waar men het over eens is geworden. Dat geldt zeker ten aanzien van bevrijdingsdag: we zijn op 5 mei 1945 NERGENS van bevrijd.

 6. Al die monarchieen die zichzelf in stand houden door geroofd belastinggeld is niet meer van deze tijd.

  Wij als belastingbetalers moeten daar vanaf.

  Die enorme pot geld waar zij over beschikken door ons allen bijeengebracht heeft een ander bestuur en verdeling nodig.

  Wij het volk dienen ons te verenigen tot een groepsverbonden samenleving.

  De toneeldemoctatie gespeeld door 2e kamer (de baantjescarrousel) heeft haar geloofwaardigd allang verloren.

  De verkiezingsfraude (zoals die zich altijd heeft voorgedaan) is allang ontmaskert, of zoals hij “de onschendbare” zijnde wimlex ooit zei: “verkiezingen zijn een opiniepeiling van het volk, maar wij bepalen de uitslag”.

  Zoadat al die 65+ ers eens gaan begrijpen hoe het er hier in deze corrupte van bovenaf gedirigeerde samenleving met haar burgers (geregistreerd bij de koning), als staatseigendom, met haar “pound of flesh” garandstaand voor de schulden van staat (koningshuis), haar lichaam en organen als verdienmodel na de dood en nu ook de onderdrukking onder naam van een “virus” voor een failliet europa.

  Verstand en inzicht kun je verwerven, zet die t.v. eens uit, zeg die krant eens op en ga op speurtocht via het internet. Zet die autonome knop eens aan en leer voor jezelf denken inplaats aan dat aan anderen (politici) over te laten.

  De opbouw van na de 2e wereldoorlog door deze generaties gaat zijn impact krijgen nu zij deze 3e wereldoorlog (via de U.N. WHO, 193 landen) gaan herkennen en gaan doorzien dat ons koningshuis en haar regering de bezetter zijn.

  Kom op voor uw kleinkinderen en vecht voor hun vrijheid.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.