Zondagmiddag De Vrije Radio met live verslagen en gasten

Foto R. Vellekoop

Gezelligheid, vrijheid en koffie staan centraal tijdens deze allereerste live radio uitzending op zondagmiddag 18 april. De makers Niels Lunsing, Fred Teunissen en Rob Vellekoop gaan met internetradio de zondagen wakkerschudden en opfrissen. Niet alleen met muziek, maar ook met live verslagen vanaf plekken in het land waar de actie plaatsvindt. Dat zijn pleinen en straten waar bezorgde mensen, medelanders, wappies, vrijheidsstrijders, veteranen, police for freedom en anderen elkaar ontmoeten. Dit alles met ‘gezellige opstandige’ gesprekken en interviews vanuit de studio.

Programma

Uitzending 18-04-2021 ( met geschatte tijden )

Let op 1 uur voor aanvang, dus om 13 uur is de link bekend waarmee je de uitzending van De Vrije Radio kunt volgen.

Deze wordt bekend gemaakt via TransitieWebBlik op de Maatschappij, DLM Plus en diverse sociale media.

14:00 uur ( Uur 1 )

Muziek (4 minuten)

Opening ( 3 min )

Live verslag Rob Vellekoop (5/7 minuten)

Gesprek Fred Teunissen (5 minuten)

Muziek (4 minuten)

Interview Pieter Stuurman (10 minuten)

Muziek (4 minuten)

Live verslag Rob Vellekoop (5/7 minuten)

Gesprek met Fred Teunissen (10 minuten)

Muziek (3 minuten)

 

15:00 uur (Uur 2)

Muziek (4 minuten)

Opening (3 minuten)

Interview met Tilasmi en documentaire maker (10 minuten)

Muziek (3 minuten)

Live verslag Rob Vellekoop (5/7 minuten)

Muziek (3 minuten)

Gesprek met Fred Teunissen (5 minuten)

Muziek (4 minuten)

Live verslag Rob Vellekoop ( 5/7 minuten)

Afsluiting met Fred Teunissen (5 minuten)

Muziek (4 minuten)

 

 

7 Comments

 1. Mooi initiatief! Hoe meer mensen via zoveel mogelijk kanalen een ander geluid laten horen hoe beter. Wellicht worden er dan meer mensen bereikt en gaan die zelf ook nadenken over wat er nu feitelijk gebeurt in de wereld in zijn algemeenheid en in ons land in het bijzonder.

 2. Voor al diegenen op zoek naar duidelijkheid en graag gefundeerd willen discussieren, spijker je kennis bij met deze documentaire waarin nederlandse onafhankelijke onderzoeksjournalisten uitleggen hoe uw goedheid wordt misbruikt voor politieke doeleinden.

  Het goede doel heiligt de middelen. een film van Marijn Poels.

  https://youtu.be/NV0Lln1fFsw

 3. Een leuk discussiepunt voor mensen die geloven dat kinderen kunnen worden gebruikt om een politieke machtsagenda uit te voeren zouden eens kennis moeten nemen over: hoe zat het nou ook al weer met die autistische Greta Thurnberg die zomaar de U.N. kon toespreken? en hoe dat dan een katalysator wordt voor de indoctrinatie van uw kinderen in het onderwijs.

  Greta Thunberg – Professionele mediahype van grote spelers
  https://www.deblauwetijger.com/greta-thunberg-professionele-mediahype-van-grote-spelers/

  Of nog dieper “down the rabbit hole”
  The Manufacturing of Greta Thunberg
  https://www.theartofannihilation.com/the-manufacturing-of-greta-thunberg-for-consent-the-political-economy-of-the-non-profit-industrial-complex/

 4. Met klank en/of beeld wordt het al geschreven woord nog meer kracht bijgezet, door intonatie, toon en het gevoel dat je in je stem en klanken kan leggen. Ik vind dit een mooi initiatief zoals François het verwoord heeft.
  Never underestimate the power of one’s voice. Met twee of meer sta je sterker en kan je meer bereiken ( groter bereik letterlijk )Ook belangrijk om de waarheid te kunnen uitspreken en uit te stralen via resonantie. Succes!
  Even iets anders : oude gsm gebruikers worden verplicht mee in de matrix-trechter gezogen en bijna verplicht ook aan de smartphone te gaan willen ze nog iemand kunnen bellen. https://www.tele2.nl/2g-uitzetten#lijst

  Sterkte aan allen in deze moeilijke tijden.

  Bedankt aan Rob (en co )voor de immer doorlopende informatiestroom DLM plus.
  Moedig!

 5. Stopzetten van 2G
  Tele2 gaat stoppen met ondersteuning van het 2G-netwerk
  Op 1 juni 2021 stopt Tele2 met het support van 2G. Daar zul je waarschijnlijk weinig van merken, want de kans is groot dat je een 3G, 4G of 5G telefoon hebt. Maar voor sommige is deze informatie toch van belang. Zij maken nog gebruik van telefoons die alleen 2G ondersteunen.

  Maak je gebruik van een mobiele telefoon die alleen 2G gebruikt? Lees dan de informatie en stappen hieronder.

  Wat merk ik als klant daarvan?
  Als je een telefoon hebt die alleen geschikt is voor een 2G-netwerk, dan kun je deze na 1 juni 2021 niet meer gebruiken in combinatie met een Tele2 abonnement. Zorg ervoor dat je voor die tijd beschikt over een mobiele telefoon met 4G of 5G, zodat je altijd verbonden kan blijven.

  Heb je een nieuwe telefoon nodig?
  Bekijk onderstaande stappen om zeker te weten of je een nieuwe telefoon nodig hebt.

  Heb je een 2G-telefoon?
  Dan heb je vanaf 1 juni 2021 geen bereik meer op die telefoon en zul je een nieuwe aan moeten schaffen. Weet je niet zeker of je een 2G-telefoon hebt? Dan hebben we hier die telefoons overzichtelijk gemaakt.

  Nieuwe telefoon aanvragen
  Heb je inderdaad een nieuwe telefoon nodig? We helpen je graag verder. Check ons uitgebreide aanbod of de beste telefoon-aanbiedingen.

  Check je simkaart
  Je huidige simkaart is waarschijnlijk te groot in een modernere telefoon.

  Hoe zit het met mijn telefoon?
  Denk je nog een oude 2G-telefoon te hebben, maar weet je niet precies welk model het is? Hieronder staan de meest voorkomende 2G-telefoons. Ook hebben we overzichtelijk gemaakt welke 2G-telefoons nog in omloop zijn. Na 1 juni 2021 werken deze telefoons niet meer op het Tele2 netwerk:
  Nokia 100
  Nokia 100

  Nokia 108
  Nokia 108

  Nokia 6300
  Nokia 6300

  Samsung e1190
  Samsung e1190

  Samsung e1200
  Samsung e1200

  Samsung e1270
  Samsung e1270

  Nokia 100, 105, 108, 113, 150, 1600, 1616, 1650, 2310, 3310, 3720, 6300, 6303i, 6310i, C1-01
  Samsung b300, c260, c270, e1120, e1150, e1550i, e1170, e1180, e1190, e1270, Pusha, Stratus, GT-e1190, GT-e1150, GT-e1200
  Alcatel 2004C, 2008G, 1016D, 1035X
  Sony Ericsson alle toestellen
  Emporia alle toestellen
  Doro alle toestellen
  Primatronix Nanho M6900
  Ruggear RG100, RG19
  CAT B26
  Op zoek naar een geschikt alternatief?
  Heb je een telefoon die alleen geschikt is voor 2G? Dan is het goed om na te denken over een alternatief, zodat je na 1 juni 2021 gewoon verbonden kan blijven. Hieronder staan opties die in gebruik het meest op een 2G-telefoon lijken. Kies je liever voor een andere 4G-telefoon? Bekijk dan alle losse telefoons in onze shop.

  Weet je niet zeker of je al kunt verlengen? Check het dan op onze verlengpagina.

  Alcatel 30.80
  Alcatel 30.80

  Emporia Active Glam
  emporia-active-telefoon

  Samsung A21s
  Samsung A21s

 6. Beste eigenaar van dlmplus.nl,

  Wat een geweldige website! Ik geniet altijd van de diverse en actuele artikelen die jullie delen. Ik volg graag jullie zondagmiddaguitzendingen met live-verslagen en interessante gasten. Het is verfrissend om naar de vrije radio te luisteren en de inhoudelijke discussies te volgen. Ga zo door met het leveren van kwaliteitsnieuws en -uitzendingen.

  Met vriendelijke groet,
  Mabel Chavez

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.