Fuellmich: we naderen het omslagpunt, er is licht aan het einde van de tunnel

De Duitse advocaat Reiner Fuellmich, fel tegenstander van de uitrol van de Nieuwe Wereld Orde, vertelt wat er volgens hem is mis gegaan met de uitvoering van de plannen om de wereld te onderwerpen. Ook licht hij zijn optimistische kijk op de ontwikkelingen toe.

Fuellmich vertelt dat volgens hem na een jaar van c.maatregelen 10 a 20 procent van de bevolking nog steeds het verstand heeft om na te denken. De crisis gaat niet over gezondheid of over het virus, maar is bedoeld om alles van ons af te nemen, zodat we afhankelijk worden. Daarnaast zullen ze proberen de wereldbevolking proberen drastisch te verminderen en complete controle te krijgen.

Tipping point

Er is echter hoop, Reiner Fuellmich gelooft dat we het omslagpunt zullen bereiken. De machthebbers maken volgens hem te veel fouten. Hij gelooft dat het oorspronkelijk de bedoeling was om het plan uit te rollen in 2050. De betrokkenen werden echter hebzuchtig en haalden het naar voren van 2030 naar 2020. Daarom gebeuren zoveel vergissingen. De bijwerkingen van het vaccin waren volgens Fuellmich niet de bedoeling.

Hij zegt:”We hebben het bewijs.We hebben met meer dan honderd wetenschappers gepraat.” Het gebeurt wereldwijd en we zullen een speciaal gerechtshof nodig hebben aan het eind voor hun misdaden.

Superrijken

“Minder dan een procent van de bevolking probeert controle te krijgen over de rest van de wereld. Dit gaat niet om geld. Dit is een groep van misschien 3000 mensen, dit zijn de superrijken. Zij hebben veel meer dan ze nodig hebben. Ze gebruiken geld om om te kopen: de ziekenhuizen, de dokters, politici. Ze gebruiken ook allerlei psychologische technieken om mensen te manipuleren, maar ze bedreigen ook mensen of kopen hen om.”

In 2019 leek de zaak te imploderen en toen kwamen ze met corona, als afleidingsmanoeuvre.

Failliet

De reden waarom Europa in het centrum van deze gebeurtenissen ligt, komt omdat Europa failliet is. De Europese Centrale Bank is failliet omdat ze waardeloze waardepapieren hebben opgekocht. Ook denkt Reiner Fiellmich dat de pensioenfondsen aan het eind van hun latijn zijn. Als mensen daar achter komen, dat hun pensioenen gestolen zijn, dan hebben ze een echt probleem.

Dat is een van de redenen dat ze proberen om Europa onder controle te krijgen voordat de mensen in de gaten krijgen wat er echt aan de hand is.

Goed en slecht

“In een betere wereld, die waarschijnlijk komt nadat dit voorbij is, zullen we geen wetten meer nodig hebben, want de mensen zullen begrijpen wat goed en slecht is. De huidige wetten zijn door mensen gemaakt die ver verwijderd zijn van de werkelijkheid van de levens van mensen, daarom zijn deze wetten nutteloos.”

“Ze gebruiken ze om ons onder controle te houden. In een betere toekomst hebben we dit niet meer nodig, want mensen zijn goed opgeleid. Iedereen zal weten ze kunnen en wat niet.”

“Het globalisme bracht ons waar we nu zijn. We zitten nu met particuliere organisaties, zoals de Wereld GezondheidsOrganisatie en het Wereld Economisch Forum. Zij hebben controle gepakt over de wereld. Dit zijn particuliere organisaties geleid door de superrijken.”

Verbinden

Hij raadt iedereen aan informatie te verspreiden. “Verspreid de waarheid naar zoveel mogelijk mensen. Velen zullen niet alleen hun bezittingen maar ook hun leven verliezen. Toch zal de 10 a 20 procent het tij doen keren. Daarom moeten we ons richten op hoe we dit het beste kunnen doen. Om dat mogelijk te maken moeten we ons met elkaar verbinden.”

Als we verliezen betekent dit het einde van de mensheid, dan verliezen we van de digitalisering en va compleet gestoorde mensen.”

“Daarom verliezen we niet. We kunnen niet verliezen want we moeten winnen.”

Ze hebben zoveel geld en moeite in de mainstreammedia gestoken, dat als ik naar Duitsland kijk, de werkelijkheid helemaal anders is. De oude media zijn zo goed als dood. Mensen zouden geen tv meer  moeten kijken maar het internet voor nieuws en dan de alternatieve media.

Betere wereld

Fuellmich voorziet een veel betere wereld aan het einde van deze tunnel. “Onze leefwijze is zowel individueel als globaal heel erg vernietigend. Er is te veel onrecht, te veel mensen proberen misbruik te maken van anderen, maar dat zal veranderen!”

Hij is oprichter van de buitenparlementaire onderzoekscommissie (te vergelijken met de BPOC in ons land). Sinds juli 2020 onderzoekt de commissie in talrijke zittingen waarom de bonds- en landsregeringen in Duitsland binnen het kader van de corona-maatregelen allerlei beperkingen heeft doorgevoerd en wat de gevolgen daarvan zijn voor de burgers. Kijk op Corona ausschuss

Hier vind je het gesprek met Fuellmich waarvan dit artikel een uittreksel is.

Lees ook Manieren om iets te doen tegen de 1,5 meter maatschappij en de machtselite

4 Comments

 1. In een betere wereld, die waarschijnlijk komt nadat dit voorbij is, zullen we geen wetten meer nodig hebben, want de mensen zullen begrijpen wat goed en slecht is. De huidige wetten zijn door mensen gemaakt die ver verwijderd zijn van de werkelijkheid van de levens van mensen, daarom zijn deze wetten nutteloos.”

  Dat vind ik een bijzondere uitspraak in het nu, een tijd waar de wetteloosheid juist aanwezig is.

  Ik sta er niet achter om het rechtsysteem af te schaffen naar enkel geweten van de mens. Het is niet voor niets ontstaan het leven is ook te veelzijdig, situaties te complex..
  Het wiel opnieuw uitvinden is niet wijs.
  Doet mij ineens denken aan de beweging die kinderen wil laten beslissen OF ze willen leren.
  Een betere wereld heeft gewoon wetten nodig, maar de wet en het recht zal weer volgens vrouwe Justitia getoetst moeten worden.

 2. @ Spring.
  Eens. Een ‘wettenloze’ wereld is alleen mogelijk als elk individu een functionerend geweten heeft, voldoende empathie weet toe te passen, beseft dat persoonlijke vrijheid stopt wanneer het de vrijheid van de ander beperkt.
  Volgens onderzoekers als Jan Storms is 3 tot 5% van de huidige mensheid psychopaat en dat zijn er schokkend veel. Dit zijn de gewetenlozen die de wereld voor goedwillende mensen tot een hel hebben gemaakt en daar nog steeds mee bezig zijn.
  Zolang deze mensen niet onschadelijk zijn gemaakt, op welke wijze dan ook, kunnen we niet zonder sturende en controlerende regels en wetten. Cruciaal is dan wel wie die wetten maken en controleren. In de huidige praktijk stikt het daar ook van de psychopaten.
  Ik hoop dat Fuelmich in staat is, machtig genoeg is, om het gevecht tegen deze misdadigers te winnen. Deutsche Bank en VW waren grote jongens maar waar hij nu tegen gaat vechten zijn toch echt wel een paar stappen machtiger.

 3. Helaas 😔 familieverband is om en nabij hierdoor kapot jaren weten ze van geen wijken,en staan in de rij voor vax, dat ik anti ben en daardoor moeilijk geaccepteerd wordt.

 4. Je mag niet stelen.
  Je mag niet dwingen
  Je mag niet moorden.
  En dan de universele rechten van de mens. Dat is voldoende om mensen te leren. Deze wetten zijn voldoende . We hebben echt geen 6000 wetten nodig.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.