Kracht van gedachten en schoonheid van water voor parallelle samenleving

In deze grillige tijd overheersen negatieve gedachten, angst en boosheid. Dit alles heeft zijn weerslag op het weer, op de aarde en op onze gezondheid. Het water vertelt ons waartoe we in staat zijn met onze gedachten. Deze kunnen namelijk zowel een positieve als een negatieve bijdrage leveren aan ons leven. Door meer bewustzijn hierover, zijn we in staat om de grootste bedreiging van de mensheid aller tijden in ons voordeel om te draaien en er iets goeds van te maken voor iedereen.

Water

Mensen bestaan voor meer dan zeventig procent uit water. Net als water moeten mensen vrij kunnen stromen of leven. Als ze belemmerd raken door bijvoorbeeld verstikkende regels dan zullen ze net als water, uiteindelijk een uitweg vinden. Eerst zullen ze de barrière op allerlei manieren passeren dankzij hun creativiteit en daarna zal door de enorme kracht van het water het obstakel vernietigd worden. Niets is bestand tegen de waterkracht, niets is opgewassen tegen de doorzettingskracht van de mens. Daarom zijn alle dictaturen ten dode opgeschreven, ook de huidige. Het water leert ons op welke manier.

De Japanse wetenschapper Masuru Emoto laat zien wat de invloed van onze gedachten, woorden en gevoelens is op watermoleculen.

Emoto gebruikte hiervoor speciale fotografie. Met talrijke tests liet hij zien dat kristallen gevormd in bevroren water veranderingen tonen nadat specifieke geconcentreerde gedachten hier naartoe gestuurd zijn. De dokter ontdekte ook dat water uit heldere bronnen of blootgesteld aan liefelijke woorden de meest prachtige sneeuwvlokpatronen krijgen.

Dat geldt dus niet voor water dat vervuild is of dat is blootgesteld aan negatieve gedachten. Dan zie je incomplete asymmetrische patronen met vale kleuren.

Dit onderzoek maakt ons ervan bewust dat we op een positieve manier de aarde en onze gezondheid kunnen beïnvloeden. Simpelweg door dit met onze gedachten en gevoelens te doen.

Genezende gedachten

De in 2014 overleden Japanner merkt op dat we ons moeten concentreren op positieve dingen rondom ons en niet op de kracht van vernietiging (denk aan de uitrol van G5 of de medische dictatuur van het moment). Die wetenschap haalde hij uit zijn observaties van water in kristalvorm.

Ook het water waaruit ons lichaam bestaat kunnen we op deze manier voeden met positieve gedachten. Emoto spreekt van jezelf vervullen met een gevoel van vrede.

Hij zegt als je water blootstelt aan woorden zoals stommeling of hufter, krijg je nooit een mooi gevormd kristal. Het is dus beter je te focussen op het goede en het mooie dan op het slechte en verkeerde.
Het is dus duizend keer beter aan de slag te gaan voor een parallelle samenleving dan tegen de apartheidsstaat van het bewind van Rutte. Hoe verfoeilijk dat laatste ook is.

De dokter gaat zelfs zover, gebaseerd op de effecten die hij heeft waargenomen, door te beweren dat je zelfs dat wat stervend en rottend is met liefdevolle aandacht en woorden weer tot leven kan wekken.

Verbeeldingskracht

Dr Masaru nodigt iedereen uit om naar zichzelf te kijken en zich te realiseren dat je water bent. Met andere woorden met je gedachten kan je dus jezelf schoonmaken door positief te gaan denken. De waterkristallen in je lichaam zullen dan gezonde vormen aannemen. Eigenlijk is dit het gevolg van de verbeeldingskracht waarover iedereen beschikt.

Wat mensen voelen geven ze aan elkaar door, via het water. De uitdrukking is niet voor niets:”Je voelt het aan je water.” Op deze manier kunnen we elkaar versterken en bevestigen of met negatieve gedachten bestoken.

Stromen

Leven is stromen en gaat net als water eindeloos door. Water kent verschillende vormen, van ijs tot damp en water. Zo kent ons leven ook verschillende vormen. Denk aan de ziel en ons lichaam.

Emoto is ervan overtuigd dat ook het water in ons lichaam de behoefte heeft om te stromen. Eigenlijk leert het ons niet vast te zitten, maar los te laten. Anders gezegd: blijf niet stilstaan in boosheid, verdriet en verzet. Nee, laat los en stroom al maar verder omdat ons leven iedere seconde nieuwe mogelijkheden krijgt!

In deze tijd van censuur en onderdrukking ben jij nog steeds vrij. Jouw gedachten kunnen nog steeds alle kanten op, tenzij je je leven laat inperken door angst of wrok. In die gevallen staat je leven stil en lijkt het net alsof je in een rivier ligt terwijl je aan een tak hangt in het water. Het water stroomt onder je door, maar jij blijft op dezelfde plek liggen.

Schoonheid

Het water is de spiegel van de ziel. Als je het water bedankt dan vormt het schone kristallen uit dankbaarheid. “Als het hart van de bewoners van deze planeet vervuild is, wordt de aarde dit ook.”, zegt Emoto.

Dus alles om ons heen is een weerslag van onszelf. Kijk maar naar de natuur. Als we deze zijn gang laten gaan en respecteren dan toont hij zichzelf op zijn mooist. Willen we daarentegen voortdurend invloed uitoefenen en de natuur een bepaalde kant uit sturen dan gaat het mis. De natuur sterft, planten en bomen die we bij elkaar zetten verdringen elkaar of zitten elkaar in de weg. Direct verliest het zijn natuurlijke schoonheid.

Eigenlijk beletten we de natuur om te stromen. En net zoals wij moeten kunnen blijven stromen, geldt dat ook voor de natuur.

Liefde

De medische dictatuur die over de aarde wordt uitgerold belet mensen te stromen, te leven. Letterlijk ontnemen de heersers hen bewegingsvrijheid met de 1,5 meterregel, de adem met het mondkapje en de gezondheid met het vaccin.

De heersers bestrijden geeft nog meer negativiteit. Door te demonstreren plaats je hen zelfs op een voetstuk. Je suggereert dan dat ze macht hebben.

Wel kunnen we onze gedachten wereldwijd gaan inzetten en optimaal gebruik gaan maken van onze verbeeldingskracht. We gaan elkaar positieve gedachten sturen, houden op met wrok en haat te dragen naar de heersers. We richten ons op de opbouw van de parallelle samenleving waar liefde regeert in plaats van gekozen enkelingen die daarna steeds vervallen in corruptie en machtsmisbruik.

De kracht van de stroom die de mensen van het positieve pad met elkaar verbindt zal enorm zijn. Deze zal bruisen van optimisme en leven. En dat waaraan velen twijfelen zal gebeuren: de controle-maatschappij zal ophouden te bestaan zonder enige vorm van geweld, doordat er gewoon een alternatief naast ontstaat. Dat is wat we voorlopig de parallelle samenleving noemen.

Rob Vellekoop, 24 mei 2021

3 Comments

  1. Het Nederlandse volk is zijn vrijheid kwijtgeraakt en onteigend van zijn gezondheid. Want voortaan bepalen we niet meer zelf of we gezond of een tikkende tijdbom zijn. En het mooiste is dat de Nederlanders hebben hier zèlf -in alle vrijheid en na zorgvuldig te hebben nagedacht- om hebben gevraagd bij de stembus.

    NEDERLANDERS HEBBEN DUS HEEL VEEL PECH MET NADENKEN.

    Mijn vrouw en ik hebben op niemand gestemd (wij doen geen zaken met misdadigers) en dus ook niemand het mandaat gegeven om onszelf of onze evennaaste op de kop te laten schijten. Maar ook onze vrijheid staat nu ineens op het spel met dank aan de kiezer. Vanaf nu zijn we genoodzaakt om in onze vrijheid te investeren en dat gaan we doen ook.

    Het falderappes moet het verder zelf maar zien wat het doet. In ieder geval NIET bij ons aankloppen.

  2. eindelijk iets positiefs. Zijn deze boeken er ook in een Nederlandse uitgave?

  3. Ik begrijp de mensen niet meer. Waarom zien ze niet dat ze de verliezers zijn? We verliezen onze vrijheid, onze veiligheid en onze welvaart. Waarom zijn die niets meer waard?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.