Het ongecensureerde verhaal achter de vermiste Belgische beroepsmilitair

Een bericht van Veerle Coulembier*

Het verhaal van een vermiste Belgische beroepsmilitair krijgt aandacht in media over de hele wereld. De kranten en tijdschriften staan er vol van. Ook staan ze vol met tegenstrijdigheden, weinig tot geen bronvermelding en nog minder bewijsmateriaal. Wat is de ware toedracht? 

Wapens gestolen?

Op maandag 17 mei 2021 verlaat de 46-jarige Jurgen Conings in de ochtend zijn woning in Dilsen-Stokkem. Hij gaat naar zijn werk, als beroepsmilitair. Zijn voertuig wordt op 18 mei 2021 omstreeks 18 uur teruggevonden in het bos in de buurt van de Lanklaarse steenweg in Niel-bij-As. Elk spoor van hem ontbreekt.
Men zegt dat Jurgen zware wapens zou gestolen hebben van een wapendepots in de kazerne van Leopoldsburg. Daar zijn geen beelden of bewijzen van, want het camerasysteem in de kazerne zou niet goed gefunctioneerd hebben.
Bron
 

Terrorist?

Jurgen houdt van zijn vriendin, dochter, fitness, bodybuilding, boksen en is fan van de Belgisch voetbalploeg RSCA. Let op dit account meldt ondertussen dat het niet (meer) bestaat.
Bron

Hij heeft in zijn militaire loopbaan een indrukwekkende lijst aan buitenlandse opdrachten uitgevoerd. Op zijn Twitter account, komt hij over als een rechtvaardige man met een hart voor kinderen. Hij spreekt over zijn vriendin en dochter. Hij roept op tot steun voor het kinderkankerfonds.

We kunnen niet meer bekijken wat op zijn Facebook staat. Dit account is sinds kort verwijderd, mede met een steungroep ‘Als één achter Jurgen’, met meer dan 50 000 leden. 

Afscheidsbrief 

Het terroristische karakter zou in de afscheidsbrief te vinden zijn. Hoewel hier, zie foto, geen directe dreiging wordt gemaakt naar iets of iemand. We lezen wel dat hij bedenkingen heeft met hoe alles er nu aan toe gaat in de maatschappij en dat hij daar iets wil aan doen. We weten niet met zekerheid of deze brief echt van Jurgen komt. En er zouden nog brieven zijn, … Maar ook hier krijgen we geen inzage in.
De facebookpagina van zijn vriendin, die nog niet verwijderd is door Facebook, hebben we eens onder de loep genomen. Hier vinden we geen rare extreme zaken terug. Zijn vriendin, zijn vrienden en collega’s beschouwen hem als een liefdevol persoon met een ‘peperkoeken’ hartje.

Extreem rechts?

Er wordt gespeculeerd dat hij extreem rechts is en banden heeft met neo-nazische strekkingen. Hier vind ik tot nu toe geen enkel bewijs van. 

Tot slot…

Wie is Jurgen echt? Wat is er echt aan de hand? Waarom mogen we zijn Facebookaccount niet zien?
Waarom wordt zijn steungroep ‘1 achter Jurgen’ verwijderd? Is Jurgen een terrorist? Is hij wel zo extreem als wordt beschreven? 
Op 27 juni is er weer een nieuwe zoekactie gestart naar Jurgen.
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/05/27/zoekactie-conings/ 
Veerle Coulembier, 27 mei 2021

5 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Het zou wel eens zo kunnen zijn dat deze meneer,een klokkenluider is..dat hij iets meer weet en wat NIET naar buiten gebracht mag worden,het trucje van wapens gevonden is ook het zelfde als ..er is drugs gevonden terwijl je helemaal niets hebt..DE valse falgs.
  Als gezonde mens MOET je je laten volspuiten met 1 chemische stof,ivm covid-19/20—–als je nog geen hoofd pijn hebt ..slik dan maar alvast een paar aspirine…vraagje—-hoe ziek makend klinkt dit??
  Men zegt toch(de democratische dictators)…samen zullen wij alles eerlijk delen!!….in dit geval sla ik maar weer eens een beurtje over.

  O..heeft U het al gehoord???

  Ik heb hier een tijdje geleden al wat weg geschreven—-er komt een nieuwe bevrijdingsdag…hahahahahha…vanwege het einde van het covid plandemie vraagje…hoe ziek is dit dan wel niet????
  Ik denk dat de mens steeds gekker is geworden en/of zijn gemaakt!!

  Is het U ook niet opgevallen….M Rutte poseert als…Stalin!!!???
  Een echte lIJder.
  Ich danke u noch malll.

 2. Wat ik uit alles begrijp is hij een militair die lang bevel is bevel heeft uitgevoerd maar is gaan inzien, zoals blijkbaar ook inmiddels veel militairen in Frankrijk, dat de bevelen vandaag van de verkeerde personen afkomstig zijn, net als in de periode Nazi Duitsland in de jaren 30 t/m 45. Ik hoop dat hoe langer hoe meer militairen meer ook politie mensen en leden van de elites gaan inzien hoe verkeerd zij bezig zijn: dat is denk ik onze enige kans om wereldoorlog of burgeroorlog en helaas dan inclusief ook een gigantische genocide nog te vermijden. Figuren als Soros, Gates, Merkel, Timmermans, Schwaab, Kaag moeten worden gestopt voor zij de hele wereld in opnieuw grote ellende kunnen storten. Deze mensen zijn krankzinnigen die niet zullen stoppen voordat zij hun doel hebben bereikt: totale vernietiging van vrijheden zoals wij die ooit kenden, massa’s mensen ‘opgeruimd’ en het restant tot slaven gemaakt. Wil daar deze militair tegen gaan vechten, ik salueer voor hem!

 3. Hier lijkt maar 1 antwoord mogelijk: voorbereiden van een False Flag operatie.

  Het is gek.

  Maar ja ook die Canadese viroloog ( Plummer geloof ik) stierf ineesn in Kenia bij een congres. Wereldnieuws zou ik zeggen tot de bodem uitzoeken, maar Nee, Loegosjenko of Navalny moeten in het middelpunt staan. Ik kan me deze Belg goed voorstellen, oe dragelijk is deze wereld nog voor een rechtvaardig ingesteld iemand die ook nog eens steentje wil bijdragen en kritisch onderzoeker is.

 4. Als goed getrainde rote baret commando, kan hij heel goed voor zichzelf zorgen. Hij is echt niet meer in de regio waar ze zoeken. Shoot to kill is wat ze hem geleerd hebben. Wellicht is hij achter de schermen bezig een leger op te zetten om die veranderingen in de maatschappij aan te brengen. Ik vind de aanhang die hij heeft niet zo vreemd. Of staan ze zometeen ook bij mij voor de deur in Den Helder vanwege verkeerde sympathieen?

 5. Het ergste vind ik dat zijn mede militaire makkers bereid zijn hem te doden op bevel van een ander. Terwijl toch duidelijk is dat Jurgen tot nu toe niets heeft gedaan tegen de wet. Dit wil zeggen dat de wetteloosheid niet door Jurgen is gepleegd, maar dat de staat zichzelf schuldig maakt aan wetteloosheid!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.