Miljoenen mensen kregen een onvrijwillige chemokuur

Een bijdrage van Peter van Hees*

Iedere maand neemt Peter van Hees verslag uit van weer en meer. In deze terugblik op de maand juni legt hij uit dat we al meer dan twintig jaar met twee fundamenteel verschillende typen wolken te maken hebben: natuurlijke en spuit-chemische.

Wolken

We schrijven reeds twee jaar elke maand over wolken in de lucht. Helaas gaat dit over twee soorten wolken: de ene soort ben ik gaan typeren als deomutatis wolken, oftewel natuurlijke wolken en de andere soort wordt officieel getypeerd als homomutatis, wat zoveel wil zeggen als door de mens gemanipuleerd.

Natuurlijke wolken zijn er altijd en overal waar lucht is. Alleen bij een bepaalde dichtheid van stof en watervorm nemen we een wolk echter waar. De door de mens gefabriceerde wolk is er ook altijd en overal, maar ook hier is hij alleen bij een bepaalde verdichting waarneembaar. Denk aan een tabaksrooksliert, een puffende auto-uitlaat, een fabrieksschoorsteen waar rook uit kringelt, een vliegtuig-pluim en een chemtrail-wolk. Ook van de natuurlijke wolken kennen we varianten als zandstormwolk, de wolk van een vulkaanuitbarsting, laaghangende mist ja zelfs een sprinkhaanzwerm.

In principe ligt achter de deomutatis-wolk een ander krachtenspel verborgen, dan achter de homomutatis-wolk. Waar aan de eerste het krachtenspel de vier ethersoorten, dwz de levenswereld ten grondslag ligt, stoelt de laatste op louter fysieke wetmatigheden. Het is als het verschil tussen een plant en een steen.

Naast de fysieke krachten en de etherkrachten zijn er de zielenkrachten met het denken, de denkkracht; het voelen als krachtenspel; de wilskracht; en met als vierde de geestkracht. We kennen deze in haar zuivere vorm als tegenwoordigheid van geest.

Uit het dagboek

Afgelopen vrijdag 11 en zaterdag 12 juni kregen weer miljoenen mensen een onvrijwillige chemokuur. Dit is niet even een shot chemo, maar gaat, zo ik waarnam, 18 uur per dag door. De overige zes uren sliep ik, maar bij het wakker worden en bij het in slaap vallen was er nog spuitactiviteit met chemo aan de hemelkoepel.

Het beroerde is dat je officieel niet te weten komt wat voor chemo gebruikt is in de lucht, die wij alle ademen. Elke baan die men uitlaat, betekent vele ademtochten chemokuur voor duizenden mensen.

We kennen vier ethersoorten en vanuit de fysieke krachten kennen we straling, magnetisme en elektriciteit. Het hangt van de intentie van de gebruiker af of straling, magnetisme en elektriciteit, maar ook de vier etherkrachten positief of negatief ingezet worden.

Het gebeurt veel te vaak de afgelopen jaren dat er door vliegtuigen opzettelijk zoveel chemische elementen in de lucht gespoten worden, dat de natuurlijke lucht boven tot een ondernatuurlijke lucht verwordt, die voor straling en/of magnetische en elektrische doelen gebruikt wordt.

Lieve medelevenden op deze mooie aarde waar we zijn om door te groeien, om te leren onszelf tot betere mensen te maken en om meer te harmoniseren met de uiterlijke natuur, en met onze eigen goddelijke innerlijke natuur, lieve kompanen: weiger deze chemokuur! Bouw weerstand op! Deze ademkuur met chemo is noch te bestrijden met een mondkapje, noch met airconditioning of met andersoortige ‘beademingsapparatuur’.

Verzet tegen chemtrails

Het enige dat helpt, is meezorgen dat de spuit in de kast blijft, het vliegtuig in de hangar. Vijzel de menselijke moraal op zodat de menselijkheid er vanaf spat, lieve kompanen, kemphennen en kemphanen: deel rede, vrede en vriendschap. Over het ‘coronavaccin’ wordt reeds gecommuniceerd; laten we nu ook communiceren over deze chemokuur!

15 juni: weer chemokuur van vroeg tot laat, net zoals gisteren en eergisteren! Elke dag spuitende vliegtuigen die stof- en stuffbanen van chemo trekken in onze lucht, waardoor het hele land weer de ‘kuur’ ondergaat.

Ik moet het opschrijven, zodat je het kunt lezen en misschien denk je wel, zoals ik soms doe: “jongen praat over iets positiefs! Wat schiet je er mee op om het, elke dag dat het gebeurt, opnieuw aan de kaak de stellen?”

Je moet weten beste lezer: ik bid ook elke dag en ik mediteer ook elke dag en bidden en mediteren doe ik niet slechts eenmaal, maar zeker driemaal per dag. Doordat ik dit al heel lang doe, jaren en zelfs tientallen jarenlang, dag in dag uit, sta ik hier en wil ik nu getuigen van dit onbetamelijke kwaad.

Deze onvrijwillige chemokuur houdt al meer dan twintig jaren aan. Op West-Europese schaal spuit men chemo in de lucht, zodat er continu een onnatuurlijke sluierbewolking hangt, die ons lucht-gemengd-met-Nano-chemo laat inademen.

Oproep

Teken de petitie Stop chemtrails nu en weermanipulatie nu!

Dit artikel verscheen eveneens op Transitieweb.nl

8 Comments

 1. Mijn hele werkzame leven, 46 jaar, heb ik in het onderhoud aan grote verkeersvliegtuigen gewerkt, KLM. Elke ruimte in deze vliegtuigen ken op mijn duimpje, ik weet de functie van zo’n beetje alles dat in het vliegtuig is ingebouwd. Nooit, nooit ben ik iets tegengekomen dat iets te maken zou kunnen hebben met een installatie voor het spuiten van chemicaliën. Zo’n installatie kun je onmogelijk over het hoofd zien: tank(’s), pomp(en), kleppen, leidingen, elektronica, sproei-openingen. Bovendien weegt zo’n systeem nogal wat en alles dat een vliegtuig aan gewicht moet meenemen kost extra brandstof dus geld, de maatschappij die zich hiermee zou inlaten moet dus (rijkelijk) gecompenseerd worden. Een vliegtuig vraagt veel onderhoud, dus ook de ‘chem-installatie’ is onderhevig aan een onderhoudsprogramma en elke onderhoudstechnicus heeft dan kennis van de installatie, een select clubje die in het geniep het onderhoud doet zonder dat de rest van het technisch personeel daar weet van heeft is onmogelijk, absurd zelfs.
  De strepentrekkers boven ons hoofd zijn vrijwel uitsluitend burgerluchtvaart vliegtuigen, kijk op flightradar24.com.
  Vergeet niet dat een vliegtuigmotor kerosine zuipt, gemiddeld een liter per seconde en één kilo kerosine (+/- 1,2 liter) produceert 1,4 liter water bij volledige verbranding, dat is heel veel waterdamp dus een flinke ijswolk op 10/12 km hoogte bij -60ºC. Per seconde dus!
  Stop met energie steken in die chemtrail onzin en richt je liever op het kwaad waar we middenin zitten, daar gaan we de komende tijd onze handen aan vol hebben.

 2. De BildeRberg-groep Sloper,
  De Sloper,

  Vraagje…of dit ook verteld wordt door DE Nederlandse Media onder andere—DE-NOS/NPO???

  usland, Iran en Turkije bekritiseren Israël voor het schenden van het internationaal recht met luchtaanvallen in Syrië
  In een gezamenlijke verklaring hebben Rusland, Iran en Turkije Israël veroordeeld voor zijn “militaire aanvallen in Syrië, die in strijd zijn met het internationaal recht”, terwijl de naties de discussies hervatten tijdens de 16e ronde van de gesprekken over het Astana-proces.

 3. Zij moeten schadeloos-stellen, die mensen die lichamelijke schade door die zware metalen opgelopen hebben.
  In feite zijn de uliminati falliet en proberen nog te redden de duivelse plannen alsnog vervroegd uit te voeren!

 4. Goed dat er eindelijk iemand is die dit beschrijft. Marthe, mijn huisgenote e ik waren al verbaasd dat we nergens iets over lazen over weermanipulatie, terwijl elke dag angstaanjagende oorverdovende vliegtuigen in Utrecht boven ons hoofd vliegen, soms heel laag. Zodra de zon schijnt, komt er een vliegtuig en wordt de lucht bewolkt, ik noem het een soort van airconditioning. Dat begon al in 2017, maar nu is het elke dag en allang geen chemtrails meer, maar totale bewolking. Dan komt er regen, maar de tuin is nog nooit zo droog geweest, echt bizar. Ik geef veel extra water (gevitaliseerd). We mogen niet blij zijn met de zon, dat is allemaal onderdeel van het leven bijna onmogelijk maken. Maar ook herkenbaar dat het mediteren enorm goed doet. Wij zingen daarna ook samen en alleen, at doen we ook al 10 jaar samen

 5. Vandaag is het 12 juli, gisteren las ik dit bericht. Ik zag gisteren boven Breda strepen en het was bewolkt en de zon scheen toch ook best wel. En wat is er vandaag? : rare wolken, mistige deken boven Breda en wolken en het is benauwd bij 23 gr. Voelt vreemd. Toch weer chemisch goedje boven ons?

 6. Beste Rob,

  In een van jou artikelen wordt beweert dat er metingen vericht zijn aan de oost en westkust van de VS, waarin weldegelijk nano-deeltjes gevonden zijn. Nu zeg je “goed nieuws” omtrent die KLM werker, die het bestaan van chemtrails ontkent . Chemtrails zijn absoluut een feit en v ergiftigen de mensheid. Er staan containers aan bewijslast op internet. Ik hoop dat je onderzoek doet en het publiceert. groeten Dirk

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.