Chemtrails en HAARP, wapens in de strijd om de volledige controle over de aarde

In deze tijd van ‘extreme weerstoestanden’, ‘toevallige’ aardbevingen, orkanen en plaatsgebonden branden (Lahaina) biedt het boek van Elena Freeland ‘Chemtrails en HAARP’ inzicht. Het boek onthult uitgebreid hoe chemtrails en ionosferische heaters zoals HAARP samenwerken om ‘het weer te controleren’, wereldwijd draadloos SmartGrid te onderhouden en ruimte te bieden voor experimenten met chemicaliën en biologische middelen op onbewuste bevolkingen.

Samenvatting

De beste samenvatting van dit werk bieden de toelichtingen op de verschillende hoofdstukken. Het is zo’n gigantische berg feiten met bronvermelding dat iedere andere samenvatting eigenlijk hopeloos tekortschiet.

Het eerste hoofdstuk geeft een historisch overzicht van het Tesla-wapen HAARP en een chronologisch overzicht van chemische en biologische oorlogsexperimenten, waaraan burgers en militairen zonder toestemming zijn onderworpen sinds de Koude Oorlog. Vervolgens belanden we in de ionosfeer die wordt gebruikt als een spiegel zodat straalwapens (energie- of laserwapens) extreme lage energie (ELF) kunnen richten op gebieden ver van hun bronnen! De ionosfeer bevindt zich 80 tot 1000 kilometer boven het aardoppervlak. Door de hoge concentratie van vrije elektronen en ionen kan het radiogolven terugkaatsen naar de aarde.

In het derde hoofdstuk blijkt hoe essentieel chemtrails zijn voor het HAARP netwerk. Ze bevatten namelijk nanodeeltjes van metalen, polymeren, sensoren, microprocessors en biologische ziekteverwekkers die continu een geïoniseerde atmosfeer in standhouden. In hoofdstuk 4 wordt een antwoord gegeven op de vraag wat Big Oil en HAARP met de aarde doen.

Plunderkansen

Het volgende uiterst actuele onderwerp is de exploitatie van de aarde door veranderingen. De ‘opwarming van de aarde’ en de werkelijkheid achter bodemdaling, zoutkoepels, zinkgaten en aardbevingen. Daarna volgt een hoofdstuk over de winst- en plunderkansen van klimaatengineering, voedsel en weerderivaten. De HAARP/Chemtrails, geoengineering, extreem weer en ‘aarde veranderingen’ leveren interessante winstkansen voor investeerders.

Vervolgens komt het zevende hoofdstuk  met de geoengineering van de milieuoorlogsvoering. Hier zien we dat weermanipulatie gebruikt wordt als vermeerderaar van militaire kracht. Met daarin opgenomen verslagen van grote aardbevingen, orkanen, tornado’s die blijken te zijn ontworpen als krachtvermeerderaar.

Tot slot het angstaanjagende relaas over morgellons. Dit zijn vezels die we inademen en eten. Freeland legt een verband tussen gebioengineerde vezels die uit chemtrails vallen en ‘nanodraden’ die uit zweren van morgellons patiënten steken.

Bronnen

Om je nog verder op weg te helpen in het labyrint van informatie waarin we met zijn allen terecht zijn gekomen geeft Freeland talloze bronvermeldingen.

Haar werk laat er geen twijfel over bestaan: onze lucht en ruimte worden al decennialang gebruikt voor wat in het Engels ‘full spectrum dominance’ heet – volledige controle over alle aspecten om de mensheid aan te sturen. Hoewel steeds meer mensen het beginnen te zien, heeft een groot deel van de bevolking nog altijd niets in de gaten.

Volgens haar bevinden we ons in het laatste stadium van een duistere agenda. Tenzij we omhoog kijken en ons realiseren dat de mensheid aan de rand van de afgrond staat, zal de val van permanente onderdrukking voorgoed dichtslaan.

Boek

Chemtrails en HAARP, Wapens in de strijd om de volledige controle over de Aarde van auteur Elana Freeland.

Dit boek is verkrijgbaar via onze sponsor Academy of Happiness

 

Rob Vellekoop, 3 september 2023

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.