Macron wil vaxxpas, maar veel Fransen niet

Zowel op de nationale Franse feestdag Quatorze Juillet als op zaterdag komen Fransen massaal de straat op tegen de vaccinatieverplichting die Macron het volk van vrijheid, gelijkheid en broederschap wil opleggen. De kleine Franse president liet in een toespraak vlak voor de 14e juli doorschermeren dat hij een vaccinatieverplichting voor de gehele bevolking overweegt.

De reactie op deze proefballon liet niet lang op zich wachten. Geheel op Franse wijze komen daarop tijdens de nationale feestdag in meer dan dertig grote steden tienduizenden mensen op de been om te manifesteren tegen de inperking van hun vrijheid en de vaccinaties.

 

6 Comments

  1. Net als WO2 moesten de joden een ster dragen, onderscheiden mag toch niet?
    Neurenberg-proces?

  2. kan die smerige propaganda weg die hierboven staat? facebook: bezoek het C19 info ( wát een gotspe!!)centrum. Vind info over vaccins, staat er. NIETS te vinden , enkel leugens en propaganda. Je kon dit soort viezigheid eerst nog wegklikken maar dat gaat niet meer. Kan het door DLM geblokkeerd worden???????

  3. Ja natuurlijk krabbelt deze rasboef weer een beetje terug, dat is de tactiek bij uitstek om de angel uit de protesten te halen om dan, precies zoals ook Merkel al jarenlang doet, met volle kracht alles door te zetten wat de schooiers wensen: totale macht over alles en iedereen via dat gemanipuleerde ‘vaccin’ om te beginnen. En helaas zullen we tegenstand zwakker en zwakker zien worden. Uiteindelijk dreigen we te verliezen. Om de doodeenvoudige reden omdat we elkaar niet wensen te steunen. Verdeel en heers volgt van hun kant en daar zijn de schooiers gesteund door bijna de volledige pers erg goed in. Wie echt gelooft dat deze schoften zullen inbinden raad ik aan naar een goede psychiater te gaan. Kijk naar dat geval Merkel en weet dan dat dit niet zal gebeuren. Merkel zal liever de Derde Wereldoorlog starten dan te zwichten. Kijk ook naar dat tirannieke manneke Timmermans, die dreigde daar al mee, als tegenstanders van de EU terreur niet zouden zwichten voor de EU: dan OORLOG! Het ziet er erg slecht uit en de kampen worden vast alweer gebouwd. Krachten bundelen? Nee, vele blijven liever allemaal in hun eigen bubbeltje bezig en dat zal leiden tot de niets ontziende dictatuur die ons te wachten staat! Bravo mensheid uw naam in dombo!

  4. We gaan allemaal naarde kloten vanwege ons laffe gedrag en ikke ikke en de rest kan stikke gedrag.
    Niemand komt in opstand en daarom mensen sterkte in de komende tijd!!
    WE KRIJGEN WAT WE VERDIENEN

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.