The wayseer manifesto of het wappies manifest

Wakkere Mensen, de wappies hebben het moeilijk. De Zieners van het Pad zoals ‘The Wayseer Manifesto’ hen omschrijft, de brekers van de regels, de probleemschoppers, maar ook de complotdenkers, de coronasceptici. Het zijn allemaal vrije geesten en pioniers, visionairs en non-conformisten. Zij zien met verdriet de agenda die uitrolt. Dit manifest van negen jaar geleden steunt deze regelbrekers voor een wereld van vrede en liefde, vertelt waar ze vandaan komen en wat hun thuis is.

The Wayseer Manifesto – de tekst – Het wappies manifest

Opgelet: jullie regel-brekers, jullie mislukkelingen en probleemschoppers – jullie vrije geesten en pioniers – jullie visionairs en non-conformisten …
Alles wat de gevestigde verteld heeft klopt niet volgens jou  – dat is wat er zo klopt aan jou.

Je ziet dingen die anderen niet zien. Je wilt hardnekkig de wereld veranderen. In tegenstelling tot negen van de tien mensen – jouw geest is onbedwingbaar – en die bedreigt het gezag. Je bent een geboren revolutionair.

Je kunt regels niet verdragen omdat je in je hart weet dat er een betere manier is. (een beter pad)

Je hebt krachten die gevaarlijk zijn voor de gevestigde orde – en deze willen het elimineren, Dus levenslang is je verteld dat je krachten je zwakte was – Nu vertel ik je wat anders.

Je impulsiviteit is een geschenk – ingevingen zijn jouw sleutel naar het wonderbaarlijke,

Je bekwaamheid om verwarring te scheppen – is een artifact van je geïnspireerde creativiteit,

Je stemmingswisselingen – weerspiegelen natuurlijke vibraties van het leven, ze geven jou niet te stoppen energie als je high bent en diep zielsinzicht wanneer je ongelukkig bent.

Verslavende persoonlijkheid

Was je diagnose een “stoornis”? Dat is de nieuwste manier van de maatschappij om haar eigen ziekte te ontkennen door naar jou te wijzen. Je verslavende persoonlijkheid is juist een symptoom van je enorm te weinig gebruikt potentieel aan heldhaftig, creatieve uiting en spirituele verbinding, je uiterst gebrek aan verdringing, je breed idealisme, je onverminderde open mind – vertelde niemand je dit?!

Dit zijn de kenmerken van de grootste pioniers en visionairs en vernieuwers, revolutionairen, uitstellers en drama queens, activisten op sociaal terrein, luchtfietsers en buitenbeentjes, filosofen en zwervers, vliegende straaljagers met business suits, voetbalsterren en seksverslaafden, beroemdheden met ADD, alcoholisten die nieuwe dingen zoeken, eerste beantwoorders – profeten en heiligen, mystici en wisselagenten.

We zijn – allemaal – hetzelfde – dat weet je
‘omdat we allemaal zijn geraakt op dezelfde manier –
We zijn – allemaal – hetzelfde – dat weet je
‘omdat we allemaal worden aangetrokken door het vuur –

Jij weet in je hart dat er een natuurlijke orde in het leven is,iets dat oppermachtiger is dan welke regel of wet door mensen gemaakt, ooit kan uitdrukken.

Deze natuurlijke orde heet “het Pad.”

Het Pad is de eeuwige ondergrond van de kosmos. Het stuurt de huidige tijd en ruimte. Het Pad is bekend bij sommigen als de Wil van God, Goddelijke Voorzienigheid, de Heilige Geest, de ingesloten orde, de Tao, omgekeerde entropie, levenskracht, maar nu noemen we het eenvoudig “het Pad.” Het Pad wordt in jou weerspiegeld als de bron van jouw inspiratie, de bron van je passies, je wijsheid, je enthousiasme, je intuïtie, jouw spiritueel vuur – liefde. Het Pad neemt de chaos weg uit het Universum en ademt leven in door de Goddelijke Voorzienigheid te laten zien.

Het Pad is als je geest het ondergaat geniaal, het is schoonheid wanneer je het waarneemt met je ogen, genade als je het voelt met je zintuigen, en wanneer toegelaten in je hart… liefde.

De meeste mensen kunnen het Pad niet direct waarnemen. … Maar dan zijn er de Zieners van het Pad. De bewakers van de vlam. De Zieners van het Pad hebben een onverklaarbaar talent om het Pad te kennen. Zij worden het gewaar in de kern. Ze kunnen het je niet uitleggen waarom of hoe ze op het juiste antwoord zijn gekomen. Ze wisten het gewoon. Ze kunnen hun werk niet laten zien. Dus vraag dat ook niet. Hun geest resoneert met het Pad. Als het Pad er is, dan zijn zij er ook.

Gestapo van de hersenen

Terwijl anderen het niet kunnen zien, en de maatschappij smeekt om het te ontkennen, beroert “het Pad” je van binnen. Neurologische onderdrukking blokkeert bij de meeste mensen het bewustzijn van het Pad – het censureren van alle gedachten en impulsen van het onbewuste is hun prefrontale cortex – de gestapo van de hersenen – niets dat het gesocialiseerde programma schendt komt er door; maar jouw geest is anders, jouw geest is opengebarsten voor het Pad – door de een of andere wonderbaarlijke genetische eigenschap, de een of andere psychotropische chemische stof of misschien zelfs door de wil van je eigen ziel, als de beloning van je hersenen zijn wegen gegijzeld, – dopamine gebruikt om de fascistische dictatuur van je prefrontale cortex af te zetten- nu zijn je hersenen vrij van onderdrukking, je geest vrij van censuur, je bewustzijn staat open voor de turbulente zeeën van het onbewuste – via deze doorgang schijnt goddelijk licht in je bewustzijn en laat je het Pad zien.

Dit maakt je een Ziener van het Pad.

Negentig procent van de menselijke beschaving wordt bevolkt met degenen wiens hersenen worden geblokkeerd door het Pad. Deze hersenen zijn ingebed om de sociale programmering af te dwingen, die is geïndoctrineerd sinds de geboorte. In tegenstelling tot jou kunnen zij niet van de programmering loskomen, omdat ze nog niet de noodzakelijke revolutie van de geest hebben ondergaan. Deze geprogrammeerde mensen nemen maatschappelijke instellingen en regels heel serieus.

De maatschappij is vol met spelen die zijn geprogrammeerd om de menselijke geest bezig te houden zodat zij niet in opstand komen. Deze spelen veroorzaken vaak zieke fixaties op bepaalde protocollen, machtsstructuren, taboes en overheersing – allemaal subtiele vormen van menselijke slavernij – Deze duidelijke vorm van krankzinnigheid wordt niet alleen getolereerd door de massa maar er wordt ook op aangedrongen. De geprogrammeerden geloven zo krachtig in regels dat ze bereid zijn iedereen te vernietigen die deze schendt.

Roeping

Zieners van het Pad zijn degenen die hun bluf benoemen. Aangezien de geesten van de Zieners van het Pad vrij zijn om de sociale programmering af te wijzen, zien zij sociale instellingen zoals zij zijn – denkbeeldige games. De Zieners van het Pad stellen de verontrusten op hun gemak en verontrusten degenen die zich comfortabel voelen. Het helpen van degenen die zijn verdwaald in deze spelen en weigeren zichzelf te helpen is een roeping van veel Zieners van het Pad.

Omdat Zieners van het Pad degenen zijn die in contact blijven met de oorspronkelijke bron van realiteit zijn zij in staat maatschappelijke conventies te verstoren en zelfs regeringen om zodoende de mensheid weer op het spoor van het Pad terug te brengen.

De Zieners van het Pad zijn van een oud geslacht. Een soort priesterschap – dragers van het vuur – degenen die het weten. Er moeten altijd Zieners van het Pad zijn om de duizelingwekkende psychotische draaimolen van de maatschappij – enorme hersenloze hamster wielen die de pure blauwe lucht verduisteren, die de mensheid aan een donkere kooi kluisteren – dus de Zieners van het Pad worden geroepen – om licht te werpen op de krankzinnigheid van de maatschappij – om voortdurend de transcendente Geest van de Waarheid in stand te houden.

Welkom thuis

Zieners van het Pad openbaren de goddelijke waarheid door zich te wijden aan de geboorte van de een of andere creatieve of verstorende handeling geuit door kunst of filosofie, vernieuwingen om de nijverheid te stimuleren, revoluties voor democratie, coups die huichelachtigheid overwinnen, bewegingen van solidariteit, veranderingen die een testament achterlaten, opstanden tegen beleid, geestelijk bezielde technologie, momenten van duidelijkheid, dingen die uitdagen tot barbarij, tweesprong van oprechtheid, belangrijke campagnes voor liefdadigheid.

We zijn – allemaal – hetzelfde – dat weet je
‘omdat we allemaal zijn geraakt op dezelfde manier –
We zijn – allemaal – hetzelfde – dat weet je
‘omdat we allemaal worden aangetrokken door het vuur -<

Dit is je roeping, Ziener van het Pad.
Je hebt je stam gevonden.
Welkom thuis.

(Nederlandse vertaling door ondergetekende)

The Wayseer Manifesto – de video

 

Rob Vellekoop, 24 oktober 2020 / 18 juli 2021

4 Comments

 1. Het is wel schrikken als gevaccineerden zeggen, dat ze besmet kunnen raken door anti-vaccers?
  Dan hadden ze wel even na moeten denken voordat ze ertoe besluiten?

 2. Dat je mij zo mooi beschreven hebt zie ik als een compliment…!

 3. Mooi omschreven, deze mensen staan ook mooi omschreven bij liefdevoorjeziel, kwam heel erg binnen bij me, herkenning en innerlijk weten.

  Vorige levens, innerlijk weten van de ziel.

  De mensen op aarde zijn wakker geworden. Herinneren zich hun Goddelijke kern, herinneren zich de misstanden.

  Wij zijn de lijn van kinderen van de Katharen, van de Essenen van de heksen, gnostici enzovoort die allen vermoord zijn door de elite. De Zigeuners, Nomaden, Inheemse volken verbannen van hun land.

  Wij zijn het die deze misstand van het verleden voelen in onze ziel en daarom zijn wij degene die de waarheid aan het licht willen brengen.

  Wij laten het niet weer gebeuren, wij hebben de tijd van kosmisch licht mee. Wij mogen en kunnen onszelf nu laten zien. Wij zijn een grote zielengroep die de waarheid al langer ziet. Wij zijn de zieners en de strijders van het licht.

  Wij zijn degene die op onszelf leven, niet passend in dit systeem. Wij zijn de mensen die het licht verspreid hebben, jaren en jaren voor deze crisis alwetende.

  Weet jij ook dat het ze dit keer niet gaat lukken! Dat de misstanden uit het verleden recht gezet gaan worden? Dat je hiermee de hele lijn van jouw familie opschoont,

  de familielijnen voor ons tot 7 generaties terug. Ook voor hen die kosmische lichtkrachten niet mee hadden, wiens ziel werd verduisterd door krachten buiten henzelf.

  Eer je voorouders, zet ze in het licht, brand een kaars voor ze en laat ze weten dat je Weet.

  Gerechtigheid zal komen, wij zijn degene die de ziel niet verloochenen en deze is krachtiger dan ooit!

  Maart 2020 …liefdevoorjeziel.nl

 4. Potverdorie

  Zo lang geleden gedeeld, en nu belangrijker dan ooit.

  Dankjeweeeeeeeel

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.