De priktatuur

123rf

Een bijdrage van Willem Grunbauer*

Nog geen honderd jaar geleden.  1925, maar het geschrift was al eerder gereed gekomen. Een jaar eerder, vermoedelijk althans en na verloop van tijd werd de inhoud van het boek steeds meer bekend. 

Sommigen schonken er, al kenden ze de inhoud, geen aandacht aan.  Anderen betitelden het als een waanzinsgeschrift die de moeite van het lezen niet waard was.

Toch stond het er duidelijk, klip en klaar, beschreven, maar het “klonk” zo ongeloofwaardig dat het er veel van weg had of de “ideeën”  ver buiten de werkelijkheid stonden.

 

Inmiddels zijn we nog geen honderd jaar later; weer verschijnt er een geschrift, en, toeval of niet, wederom van een Duitser; althans een Duits-schrijvende.

Beide schrijvers met een duister, weggestopt verleden.

 

Wederom een geschrift waarin de meest waanzinnige “ideeën” werden opgeschreven.  Huiveringwekkende gedachtenspinsels.

Inmiddels doet, gelijk als de jaren van weleer, de propaganda zijn slavenwerk.

 Slavenwerk voor krankzinnige, zieke geesten, bezeten door demonen. 

Na 1925 ging het snel; reeds acht jaar later, in 1933, werd de macht gegrepen terwijl enkele jaren later, na een afgrijselijke kristalnacht, de wereld in brand werd gestoken.

 

Tevoren al was het duidelijk: een deel van de mensheid werd, overal waar de machtswellustelingen verschenen, ontmenst en, uiteindelijk, geëlimineerd. Precies zoals dat in het geschrift werd “geprofeteerd”

 

En nu?  Nog geen honderd jaar later; na “Mein Kampf” verschijnt daar `De Great Reset`. In het licht van duizenden jaren geschiedenis is men nog nauwelijks bekomen van de afschuwelijkheden die plaatsvonden onder `Mein Kampf`, of de overval neemt steeds vastere vormen aan; nu met een nieuw, gruwelijk, geschrift.

In een jaar veranderde een groot deel van de wereld van een betrekkelijk normale tot een priktatuur; waarin zo ongeveer de gehele mensheid wordt opgeroepenen, of, nog sterker, “bevolen” zijn lichaam ter beschikking te stellen van de “prik”, een soort nieuwe Messias die onder de naam Vaxias schuilgaat. 

 

Onderwijl én intussen volvoeren dit keer niet één, maar vele “Adolfs” hun snode plannen. Ditmaal niet tegens één specifieke, maar thans jegens de globale mensheid. Beschreven in het nieuwe “Mein Kampf”, The Great Reset waarin de plannen voor een wereldwijde zelfexecutie worden ontvouwd.  En de priktatuur is daar maar een klein onderdeel van.

 

Aldus schreef ome Willem.

 

1 Comment

  1. Dreigingen door naasten die gevaccineerd zijn, terwijl zij zelf beschermd zijn?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.