Bericht van het slagveld – steeds meer slachtoffers onder gevaccineerden

Bericht uit de Matrix

Terwijl WO III iedere dag meer slachtoffers trekt, komt de herfst dichterbij. In ons land dreigt de herfst een hele hete te worden. De demissionaire regering wil immers het vaccinatiepaspoort gaan gebruiken om toegang tot allerlei instellingen en winkels te gaan verbieden. Macron geeft sinds kort het voorbeeld aan zijn collega regeringsleiders. Onder de gevaccineerden vallen steeds meer slachtoffers terwijl het echte griepseizoen nog moet beginnen.

Meest dodelijk

Volgens arts Dr Peter McCullough zal het ‘gedwongen covid-19 massavaccinatieprogramma de geschiedenis ingaan als een van de meest dodelijke in de geschiedenis’.

“Israël was een van de eerste landen die zijn bevolking massaal vaccineerde op basis van een overeenkomst met Pfizer.”

Hier zijn tachtig procent van de volwassenen volledig gevaccineerd en ondertussen zijn de ernstige ziekenhuisopnames sinds begin juli vertwintigvoudigd met meer dan tachtig procent nieuwe gevallen onder gevaccineerden, volgens het Israëlische Ministerie van Gezondheid.

In het Verenigd Koninkrijk heeft meer dan drie kwart van de volwassenen (76%) een tweede dosis van de covid-19 injectie gekregen en negentig procent minstens 1 prik.
Hier is de toename van Covid-19 patiënten die in het ziekenhuis terecht komen het zevenvoudige sinds begin juni van dit jaar.

Voorkomen

Het meest recente rapport uit het koninkrijk gepubliceerd door “Public Helath England’ onthult 58 procent van de Covid-19 sterfgevallen volledig gevaccineerd zijn.  Dit getal komt zelfs op 67 procent als je de mensen meetelt die een enkele injectie hebben gekregen.

“Deze data,” zegt McCullough, “toont aan dat de vaccins falen.”

Covid-19 ongeacht de variant is gemakkelijk thuis te behandelen met eenvoudige verkrijgbare medicijnen, volgens McCullough, die stelt dat “ongeveer 88 procent van de ziekenhuisopnames en doden kan worden voorkomen” met een vroegtijdige behandeling.

Dr Peter McCullough – “The failed mass Covid-19 vaccination programme will go down as one of the most deadly in history”

WO III

Zoals tijdens iedere oorlog doden en verminkten niet nodig zijn, zo geldt dat natuurlijk ook voor deze Derde Wereldoorlog. Omdat de gebeurtenissen die nu wereldwijd plaatsvinden niet door de massamedia als wereldoorlog worden gemeld ziet het gros van de bevolking deze nog niet op deze manier.

Deze oorlog tegen de mensheid gaat echter door totdat de mensen hem stoppen. Anders zullen de machthebbers en hun puppets in regeringen hiermee doorgaan totdat het door hen gewenste aantal mensen zal overblijven.

Lees ook: Maak je vrij: zo stap je uit de matrix

Rob Vellekoop, 28 augustus 2021

9 Comments

 1. er gebeuren hier vreemde dingen. enerzijds zegt de goede dokter dat het vaccin faalt omdat er zoveel mensen aan sterven, anderzijds zegt rob dat het juist de bedoeling is dat zoveel mensen eraan sterven, zodat je zou denken dat het vaccin prima werkt. dus hoe zit dat eigenlijk?

 2. Cinisch: Je moet het zo zien,degene die dit allemaal begonnen zijn willen ook hun zuur verdiende centen veilig stellen. Dit kan niet met 7 miljard mensen op aarde die hun eten opwreten. Al die fatsoos,en maar wreten. En een grote bek hebben ze ook. Later we die losers maar eens injecteren met iets om ze onvruchtbaar te maken of door een hartziekte of herseninfarct te bewerkstelligen om alles eens even uit te dunnen. Die debielen hebben we niet nodig. Alleen mensen die luisteren. We geven die asoos een prikje en ze sterven als ratten. En wij blijven over met een paar miljard klanten,we hebben schoon drinkwater,landbouwgrond ,biologisch eten,pitamientjes,we kunnen onze vrouwen bevruchten en gezonde kindjes maken. Laat die klojoos maar rotten.
  Haha en die medewerkers die ons helpen hebben niet in de gaten dat ze de laatsten zijn die opgeruimd worden.
  Nee,ik hou er nu mee op. Dit heeft geen zin. Maar vraag rustig aan je medemens waar ze mee bezig zijn en dus een antwoord. Groetjes allemaal!

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Nu gaat het ook gebeuren dat werk-gevers(alias de SLAVEN DRIJVERS)hun werk slaven verplichting gaat stellen anders megen die NIET meer komen werkrn of minder betaald gaan krijgen.

  Nu wil ik dan ook weten —welke bedrijven maken zich hier schuldig aan de verplichten daad….welk bedrijf is–zijn dat.

  Kom maar met die lijst…gaan wij namelijk die bedrijf///ondernemingen de grond in trappen!!!

  Kom maar op met die namen voor de zwarte lijst!!!

  het verzet gaat beginnen tegen al die corrupte..criminele bv;s van dit land…..NET ALS DE BERUCHTE —ZUID-ASS!!
  GEEN WOORDEN MEER NA 70 JAREN LANG GEZWEGEN TE HEBBEN—MAAR DADEN!!!

  Ik danke U bij deze!!

 4. En wat als uitkeringsinstanties mensen gaan verplichten om zich te laten vaccineren. Bijvoorbeeld als ze je kunnen plaatsen je bij een werkgever die verwacht dat mensen zijn gevaccineerd (zoals in de Zorg of Horeca).
  Ze hebben dan wel de stok gevonden om iemand mee te slaan.

 5. Beste Rob, zou je alsjeblieft de linkjes willen plaatsen van de nieuwsberichten over de vele doden in Israel en GB die met vaccinatie in verband gebracht worden? ik ben op zoek naar de waarheid namelijk. Heb al eens geprobeerd deze info te achterhalen maar mij lukte het niet. Blijkbaar heb jij betrouwbare informatie hierover.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.