Vaccin Vrij volgende gecensureerde boek

Bericht uit de Matrix

Censuur in Nederland verloopt niet direct, maar indirect als het gaat over boeken. De boeken in kwestie zijn opeens niet meer leverbaar, niet een of twee weekjes maar meteen maanden lang. Bepaalde multinationals weigeren de titels te verkopen of uitgevers gaan dwars liggen. Dit keer was het boek Vaccin Vrij van Door Frankema aan de beurt.

Boekencensuur

Een andere schrijver, die veel hinder ondervindt van censuur is Robin de Ruiter. Volgens De Ruiter in zijn interview met DLM Plus:
“Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Naar aanleiding van twee door mij geschreven brieven aan de hoogste baas liet Bol mij weten dat in mijn boeken mogelijk sprake is van complottheorieën, racistische, discriminerend en haatdragend passages die kunnen aanzetten tot geweld.”

Zoals je ziet houden niet alleen sociale media berichten tegen die niet voldoen aan het algemeen gangbare verhaal van de Matrix (covid, vaccinatie, e.d.) maar ook boekhandelaren van multinationals en een nieuwe categorie namelijk uitgevers.

Vaccin Vrij

De uitgever van het boek heeft de levering van het vaccinatieboek twee maanden opgehouden, terwijl algemeen bekend was dat er meer dan 800 exemplaren op voorraad waren.

Volgens berichten uit de wandelgangen stopte de uitgever plotseling met de levering van het door hem gewraakte boek. Hij was zelfs enige tijd in onderhandeling met een andere uitgeverij over de overname van de boeken waarmee de man blijkbaar in zijn maag zat.

Een telefoontje naar de uitgever bracht evenmin duidelijkheid. “Er zijn onderhandelingen gaande, verder kan ik u ook niets vertellen,” luidde het antwoord.

Ook de schrijfster wist niet hoe het verder zou gaan.

En dan is er opeens witte rook die uit de schoorsteen van de uitgever in Rotterdam komt. Het boek is weer leverbaar. Vriend en vijand snappen er niets van, de speculaties zijn niet van de lucht. Er wordt gefluisterd dat de geheime dienst overactief aan het worden is, in de richting van kritische boeken.

Kritisch boek

Het boek van Door Frankema draait er niet omheen als het gaat over vaccinaties. Toen niet en nu evenmin. Het boek draagt de dreigende ondertitel:
“Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien.”

Frankema besluit ruim vijftien jaar geleden haar kinderen niet te laten vaccineren. Die beslissing stuitte toen ook al op een muur van onbegrip en vooroordeel.

Het was voor haar het begin van een langdurig onderzoek om de feiten op een rij te krijgen.
– Er blijken giftige ingrediënten in vaccins te zitten.
– De voorlichting is uitermate gebrekkig.
– Er is nauwelijks onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar ongewenste reacties op het vaccin.
– Vrijwel al het beschikbare onderzoek is gefinancierd door de farmaceutische industrie.

Door besloot de resultaten van haar zoektocht op de website www.vaccinvrij.nl te zetten. Dat leidde ook toen tot een lawine aan reacties. Vaccinatieschade bleek en blijkt een veel voorkomend probleem. Zij werd spreekbuis van een grote groep ouders, artsen en deskundigen.

Dit zijn op het ogenblik niet bepaald onderwerpen waar de overheid niet blij van wordt in hun zucht om de vaccinatiegraad met het covid19.
Sterker nog het boek heeft een groeiende populariteit, steeds meer mensen willen het fijne weleens weten van vaccineren en waarom een boek zoveel reuring veroorzaakt.

Levering

Gelukkig is het magazijn weer opengesteld. We weten natuurlijk niet hoe lang dit gaat duren. Vorig jaar waren er ook ‘leveringsproblemen’ met hetzelfde boek. Toen duurde het een week of zes.

Voor mensen die meer over de schrijfster willen weten is hier het interview met haar te zien:
The trueman show 40 Door Frankema

Academy of Happiness (de sponsor van DLM PLus) levert dit boek graag aan iedereen die het maar hebben wil. Misschien is snelheid geboden.

Volg de link hier

Nog wat links over de vaccinaties in Israël:
Vaccinaties in Israël blijken nu al rampzalige gevolgen te hebben
Israël levert burgers als proefkonijnen aan Pfizer voor experiment
Israëliërs slepen regering voor strafhof

Rob Vellekoop, 18 september 2021

1 Comment

  1. Stel je voor dat alle aangeleerde angsten een echte werkelijkheidswaarde zouden hebben: zou de mensheid dan niet al lang moeten zijn uitgestorven zo onderhand?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.