The Vaccine Death Report: “Het is veel erger dan we denken”

Bericht uit de Matrix

Een bijdrage van Fred Teunissen*

De Newyorkse arts Vladimir Zelenko behandelde 7000 covid-patiënten, onder wie Donald Trump en de Braziliaanse president Jair Bolsonaro met wat bekend is geworden als het Zelenko-protocol. Samen met co-auteur David John Sorensen maakt hij in The Vaccine Death Report aannemelijk dat er nu al miljoenen covid-vaccinatiedoden zijn. De opstellers waarschuwen de wereld voor het gevaar van een genocide zonder precedent.

Samenvatting

The Vaccine Death Report

Dit is een samenvatting van hun bevindingen (op pagina 10 van het rapport):

Volgens wetenschappelijke gegevens wordt minder dan 1% van de gevallen van gezondheidsschade als gevolg van vaccinaties gemeld. De overheid houdt de meerderheid van die 1% meldingen ook nog eens verborgen. Ze heeft systemen ingevoerd om het grootste deel van de sterfgevallen door vaccins buiten beeld te houden.

Als we deze feiten combineren met wat er door klokkenluiders bij de overheid wordt onthuld, dan zien we dat in de Verenigde Staten honderdduizenden zijn overleden aan de injecties. Aangezien de rest van de wereld dezelfde injecties gebruikt, weten we dat het aantal vaccinatiedoden op wereldschaal in de miljoenen moet lopen.

Dit is slechts de tsunami van bijwerkingen op de korte termijn. Bill Gates, ‘s werelds grootste vaccindealer en een drijvende kracht achter de wereldwijde vaccinpush, zei in een interview met de BBC dat de meeste bijwerkingen pas na twee jaar optreden. Dat is de reden waarom de ontwikkeling van vaccins meestal vele jaren duurt. Dit betekent dat de golven van sterfgevallen en ernstige bijwerkingen de komende jaren exponentieel groter zullen zijn. Vooral omdat er steeds meer boostershots aan de bevolking worden opgelegd en er vaccinatiepaspoorten worden ingevoerd.

Tot zover deze samenvatting van The Vaccine Death Report.
Klik HIER om het volledige rapport (pdf, 51 pagina’s) te downloaden.

“We zijn allemaal joden nu”

Zoals uit het onderstaande interview blijkt, vindt dr. Zelenko de vergelijking met de vervolgingen tijdens de Tweede Wereldoorlog in het geheel niet misplaatst. Het verschil is volgens hem alleen dat er nu een situatie dreigt te ontstaan die vele malen erger is. “De genocide in de vorige eeuw was een opmaat naar wat er nu gaande is. Momenteel worden er miljarden mensen met de dood bedreigd. Dit is de Derde Wereldoorlog. Een oorlog waarin een onzichtbare vijand strijdt tegen de gehele wereldbevolking. Daarom zijn we allemaal joden nu.”

Goede afloop

Ik heb dit interview nu twee keer gezien. Het kost tijd om deze informatie te verwerken. Stel dat Zelenko gelijkt heeft…. wat gaat er dan de komende maanden en jaren dan in mijn directe omgeving gebeuren? Hoe kan ik me daar goed op instellen? Hoe kunnen we de gevaccineerden helpen?
Of is dit angstzaaierij?
Komt deze informatie wel van het licht of misschien toch uit een meer duistere bron?

Vooral het tweede deel van het gesprek heeft – wat deze vragen betreft – indruk op me gemaakt. Zelenko vertelt ons hier aan de hand van enkele aangrijpende persoonlijke ervaringen wat zijn morele en spirituele houding is. Ook licht hij toe waarom hij gelooft in de goede afloop van dit nare verhaal. Hij verwacht een paar heel moeilijke jaren, maar wel Licht aan het einde van die tunnel.

Mijn advies: deze informatie serieus nemen.

Het Zelenko-protocol

Dit artikel verscheen ook op Transitieweb

5 Comments

 1. Gelijk als zo’n psychopaat zegt dat de bijwerkingen pas na 2 jaar ontstaan, moet dit toch vraagtekens oproepen?
  Als je die halsstarrige houding van de Jonge ziet en oppostie hem erop wijst dan zegt dit genoeg?

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  dat er hier een algehele zwijg plicht in werking is getreden dat als een paal boven water.

  Het zijn merendeel de vrouwen die schijnbaar last hebben van deze vaccin…de rest is schijnbaar niet gerelateerd aan deze vaccinaties..zegt men dan luidkeels..zegt Hugotjes.

  Maar goed ik laat die lui ook lekker praten tot zij zelf een ons wegen van de bijwerkingen…..zo gezegd…..het zal mij een reet hoesten wat die lui nog te wachten staat…ik ben door die lui —opgesloten gezeten—voor gelogen–gemanipuleerd—gechanteerd.

  Nogmaals….al die lui die daar de vinger in de pap hebben…of dat gaan krijgen zijn geen knip waard.

  Geld is het enigste wat telt….laat dat heel goed voor op staan…niets meer en niets minder…

  als u ziek word door deze vaccin dan heeft u letterlijk en figuurlijk pech,en wel hier om…

  al deze verantwoordelijke mensen zijn gevrijwaard van rechts vervolging en schade cleans!!

  Dat heb ik hier al eerder gezegd en het gaat wekelijkheid worden!!!
  Ben ik in hun ogen een CORONA WAPPIE…liever dat nog dan een vieze ranzige menselijk wezen!
  Dus Hugotje gaat er keihard mee door want het is een verdien model geworden…te kust en te keur!
  Wist U dat er al miljoenen weg is gesluisd naar de belasting paradijzen??…men verdien er geld als water mee te koste van uw gezondheid.

  Hitler was een schoft …..tijden wo2 deed men dat ook zo…men sprak er schande van….en nu…tig jaren later….gebeurd het op een legale manier!

  Ik dank u naar weer eens voor mijn betoog.

 3. Laten we al dat geschiedenis blablabla eens even overslaan en een realititeitsmoment opzoeken
  in het hier en nu, ter versterking van een collectief bewustzijn…,

  Het Volk zou zich moeten realiseren dat er een onwettig oorlogskabinet heerst met
  goedkeuring van de Koning onder leiding van een internationale bezettingsmacht.

  Laat dit maar even tot u doordringen…..voordat u uw verstand gaat testen, testen,testen…

 4. Iemand die corona heeft gehad heeft betere natuurlijke afweerstoffen dan een covidgevaccineerde en dat afweersysteem zorgt er dan voor dat je er op langere termijn steeds minder ziek van wordt en gewoon een soort influenza wordt bij de ongevaccineerde dan. Dit is het tegenovergestelde voor de gevaccineerde die wordt juist met de jaren steeds zieker ook van griep schijnt dat je natuurlijke weerstand afbrokkelt en de cel een open deur word voor allerlei virussen.Waarschijnlijk wordt daarom de ongevaccineerde met de maatregelen daarom o.a bij bepaalde plekken geweerd want een gevaar op den duur voor de gevaccineerde mensen kijk ook op oversterfte die blijft stijgen dit vind ik zeer dubieus en verontrustend.

 5. Heb 4 mensen gesproken die iemand kende die na de vaccinatie is overleden; collega van, vriend van, kennis van, buurman van. 6 mensen die gezondheidsklachten na deze hebben, een ervan kan al bijna 3 maanden niet lopen, jonge vrouw van 38 jaar. Mensen in de omgeving vinden dit allemaal gewoon toeval. Kijk eens hoeveel sporters ineens het loodje leggen, ook toeval.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.