Criticaster bewind moet Australië ontvluchten

Bericht uit de Matrix

Australië voert regeringen wereldwijd aan als het gaat om het intensiveren van de cmaatregelen. Daarom is het niet verwonderlijk dat critici van de coronaregimes in de staten van de Aussies het leven zuur wordt gemaakt. Een van de bekendste critici van het Australische schrikbewind is uitgeweken naar Mexico. Denk echter maar niet dat je zonder toestemming het kangoeroeland kan verlaten.

Intuïtie

Max Igan is een 63-jarige musicus en radio host in een van de staten van Australië en bekritiseert al meer dan 10 jaar de ontwikkelingen in de wereld dus ook deze van de coronaregimes. Hij heeft honderdduizenden volgers wereldwijd, maar dat weerhoudt het regime niet van intimidatie.

Igan vertelt dat hij al zes weken het gevoel had dat hij uit zijn vaderland moest vertrekken. Hij krijgt allerlei aanwijzingen die zijn ongeruste gevoelens steeds bevestigen. Max vertelt dat hij bijvoorbeeld een telefoontje krijgt van een politieagent. De agent nodigt hem uit een praatje met hem te komen maken. De man zegt dat hij weet dat Max geen betogingen organiseert, maar dat ze toch met hem willen babbelen.

Hij krijgt ook een email van een vriend die in de VS is. Deze man vertelt dat je met een zakelijke uitnodiging wel Australië kan uitkomen. Dit heeft hij namelijk zelf ook zo georganiseerd.

Op een gegeven moment merkt de radio host dat ‘ze’ met zijn bankrekening aan het rommelen zijn. Dit beschouwt hij ook als aanwijzing. Hij zegt hierover twee weken lang te hebben gemediteerd. Tijdens deze periode ontvangt hij een uitnodiging uit de VS om over te komen. Na hiertoe een verzoek te hebben ingediend bij de autoriteiten, krijgt hij toestemming om te vertrekken.

Vertrekken

Na een volgende uitnodiging van de politie voor een gesprek, besluit hij te vertrekken en alles achter te laten. En dat is maar goed ook, want later blijkt dat de politie om zes uur ‘s avonds naar het huis van zijn zuster is gegaan, dus waarschijnlijk zou hij gearresteerd worden.

Op de luchthaven, die zo goed als verlaten is, moet hij zes checkpoints passeren. Ook realiseert hij zich wel degelijk dat eenmaal zijn land uit en het niemandsland van de luchthaven is, dat hij een heel groot gevaar loopt.

Igan vertelt in zijn video dat de ‘dingen naar een volgend niveau gaan’ in zijn land. “Ik wist dat mij het zwijgen zou zijn opgelegd, als ik daar zou blijven.” Dat vertelde me mijn intuïtie.

Volgens de Australiër zijn we zelfs nog niet eens bij het begin van de strijd die komen gaat. Hij vindt het veel te vroeg om te zwijgen.

Vluchten

Max Igan’s focus ligt nog steeds op zijn vaderland. Hij zegt dat hij niet gevlucht is, want er is geen plek ter wereld waar je naar toe kan. Het komt namelijk naar ieder land, vroeg of laat!
Wel denkt hij dat we de strijd kunnen winnen. ‘Mijn wapen is mijn stem’.
“Ik ben precies op tijd vertrokken.”
De sympathieke Australische musicus zijn uiterst populaire kanaal is een paar jaar geleden van YouTube verwijderd. Tegenwoordig kan je hem nog horen en zien onder andere via het kanaal van Inspired op YouTube.
Hier kan je meer vinden van Max Igan:
https://www.bitchute.com/channel/tj99AwcN3zlH/
zijn eigen website: https://thecrowhouse.com/home.html
Rob Vellekoop, 13 november 2021

2 Comments

  1. Prima artikel beste Rob, wilde nog even aanvullend aangeven dat Max Igan ook op het kanaal thecrowhouse op bitchute te vinden is: https://www.bitchute.com/channel/tj99AwcN3zlH/
    en tevens op zijn eigen website: https://thecrowhouse.com/home.html
    alwaar hij ook verwijzingen heeft naar andere videoplatforms e.d.
    (P.s. de links in deze reactie mogen ook alsnog verwerkt worden in het artikel indien gewenst en dan is deze reactie niet verder benodigd, mag ook wel weg dan eventueel)
    Mvg. Treowd

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.