Bij hoeveel doden wordt er gestopt met injecteren?

Bericht uit de Matrix

Een bijdrage van Fred Teunissen

De aantallen covid-vaccinatiedoden en gevallen van ernstige bijwerkingen lopen op tot onthutsende hoogten. Desondanks gaat het injecteren onverminderd door. Dat is idioot, onwerkelijk, onvoorstelbaar, maar ook bittere realiteit. Waarom gebeurt dit? Waarom wordt er niet onmiddellijk gestopt?

Het is nog maar twaalf jaar geleden dat zich een vergelijkbare situatie voordeed. Er was toen wereldwijd alarm over de zogeheten Mexicaanse griep (swine flu). Ook toen kwam er een grootschalige vaccinatiecampagne op gang. In totaal kregen 31 miljoen mensen het vaccin. Als snel bleek dat er ernstige bijwerkingen optraden, zoals narcolepsie. Dat is plotseling onbedwingbaar in slaap vallen. Extreem gevaarlijk, bijvoorbeeld als je autorijdt of de trap afloopt.

Toen er wereldwijd bij de autoriteiten 23 dodelijke gevallen gemeld waren werd de campagne afgeblazen. Uiteindelijk liep het aantal officieel geregistreerde dodelijke bijwerkingen met dit vaccin nog op tot 53.

Houdt het eerste getal even vast: drie-en-twintig. Dat was destijds het STOP-niveau.

Mammoet in de kamer

We zijn nu twaalf jaar verder. Er is weer een wereldwijde campagne gaande. Nu met de covid-vaccins. In de EU bedraagt het officieel geregistreerde aantal overlijdens na deze vaccinatie inmiddels meer dan 17.000. Het werkelijke aantal zal een factor 40 hoger liggen. Het aantal ernstige bijwerkingen in de EU (officieel volgens de EMA) is al ruim een miljoen: 1.161.000.

En niet alleen wordt deze campagne niet afgeblazen, hij wordt zelfs geïntensiveerd met booster-injecties en plannen voor jaarlijkse herhalingsronden.

Ieder weldenkend mens ziet dat zich hier een ramp voltrekt en dat we – omdat er niet gestopt wordt – afstevenen op een nog veel omvangrijker catastrofe. Maar de overheden lijken er niet mee te zitten. Ze communiceren hun zorgen over het grote aantal ‘besmettingen’. Niet over de grote aantallen vaccinatiedoden en voor het leven beschadigden. Dit is de levensgrote mammoet in de kamer waar overheid en mainstream media finaal langsheen kijken.

Disaster capitalism

Ik ga het nu nog een graadje idioter maken: zou het feit dat er niet al veel eerder gestopt is betekenen dat deze enorme schade aan leven en gezondheid een gevolg van doelbewust beleid is? Het is een vreselijke vraag, maar hij dringt zich op als we onbevangen naar de bovenstaande feiten kijken.

Kan een overheid belang hebben bij een sterk verzwakte bevolking? Jazeker, want wie ziek en gebrekkig is kan gemakkelijker onder de duim gehouden worden. Dat kan een beslissend voordeel zijn in perioden van ingrijpende transformaties (Great Reset).

Kan een overheid belang hebben bij een ‘radicale bevolkingsreductie’? Jazeker. Al was het alleen maar om de grote stuwmeren aan pensioentegoeden en andere uitkeringen aan de staat te laten toevallen.

Het kan ook zijn dat een overheid koste wat kost een geavanceerd biotechnologisch controlesysteem wil invoeren – samen met 5G- en 6G-netwerken, satellieten, enzovoort – en de menselijke schade die dit alles veroorzaakt als collateral damage beschouwt en die dus ijskoud op de koop toeneemt.
En er zijn uiteraard nog meer mogelijke beleidsmotieven, zoals toewerken naar een andere opbouw en samenstelling van de bevolking.

Wie vanzelfsprekend eveneens belang kunnen hebben bij een structureel zieke bevolking zijn de medische en de pharma sector. Aan de coronavaccins worden nu al astronomische bedragen verdiend, maar aan de schade die ze veroorzaken ongetwijfeld nog een veelvoud daarvan en dat ook nog op hele lange termijn.

Het is dus niet zo moeilijk om mogelijke ‘belanghebbenden’ te identificeren. Er zijn boeken over volgeschreven. Het trefwoord: disaster capitalism. Je veroorzaakt een ramp en verdient schatten aan zowel de organisatie als de bestrijding ervan.

Is dit wat er gaande is? Voltrekt zich onder onze ogen een georganiseerde aanval op de volksgezondheid?

Dat hangt af van het antwoord op de vraag wanneer met het injecteren gestopt wordt.

Stop-niveau

Laten we nu naar het Lareb gaan.
Bij deze instelling staat het aantal geregistreerde overlijdens nu op 546. Het is inmiddels genoegzaam bekend dat dit getal met minimaal een factoor 10 vermenigvuldigd moet worden voor de werkelijke aantallen. En wellicht eerder nog met een factoor 40 of 50. Dat weten we pas als er onafhankelijk onderzoek naar vaccinatieschade plaatsvindt en dat gebeurt tot op heden van overheidswege niet. De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie BPOC2020 is met een onafhankelijk onderzoek en meldpunt begonnen en kreeg in korte tijd al vier keer zoveel (ruim 2400) meldingen van overlijdens. Het Lareb weigerde deze gegevens in ontvangst te nemen.

De vraag aan de Nederlandse regering is deze: bij welk aantal doden gaat u ingrijpen? Bij 2000 doden? 4000? 10.000? Wat is uw officiële STOP-niveau? Als er geen antwoord komt op deze vraag dan IS er geen STOP-niveau en zullen we serieus met de mogelijkheid rekening moeten houden dat deze immense schade willens en wetens wordt toegelaten, zo niet toegebracht.

Bronnen

EU: Oostenrijks parlementslid Gerald Hauser over de lockdown voor ongevaccineerden, 16 november (de video start bij de passage over vaccinatiedoden)

VS: officieel (VAERS) 7500 doden, werkelijk (geschat) meer dan 300.000

NL: Thierry Baudet waarschuwt voor een nachtmerrie scenario

 

Klik hier voor de volledige speech.

Gibraltar, Ijsland, Taiwan en Israël

Zie ook: Gibraltar, Island, Taiwan und Israel zeichnen ein düsteres Bild für die Geimpften

 

 

Thüringen (Duitsland): oversterfte is hoger waar de vaccinatiegraad hoger is

Dit artikel verscheen eerder op Transitieweb.

10 Comments

 1. Bcop2020 zat +/-6 maanden terug al op boven de 1900 meldingen..met feitelijk hoorzittingen te zien op youtube.
  We moeten loslaten, als mensen dit willen blijven nemen…je druk blijven maken kost je je eigen gezondheid.mensen worden wel steeds meer wakker. Waar een bizarre wereld. Vrede liefde en waarheid voor iedereen 💜

 2. Het is inmens schandalig dat dit gebeurd. Op een aantal na zijn het allemaal psychopaten. Die van het leed van anderen genieten.
  als je naar de houding van die mensen (want dat zijn ze volgens mij niet) kijkt dan kan je zo zien dat ze staan te liegen. En dan de msm brrrr wat een slecht volk.

 3. In ons al langere tijd door het WEF van Klaus Schwab bezette parlement zijn de laatste tijd enkele zeer opvallende woorden gevallen. Zoals “landverraad ” en “handboeien”. En dat is niet onterecht.

  Het huidige monetaire systeem is kapot gegraaid door hetzelfde tuig dat nu zegt dat we helemaal in het verkeerde monetaire systeem zitten en aan een nieuw toe zijn. Dus digitaal geld. Digitaal geld is programmeerbaar en zal o.a. een vervaldatum krijgen. Je kunt het dus niet sparen. Hieraan voorafgaand zal echter eerst onze economie moeten worden vernietigd (nieuw geld met rente heeft onbeperkte economische groei nodig!) en dit is precies de reden waarom onze covid-dictators waaronder vriend Rutte de griep hanteren om deze vernietiging keihard -men gaat over lijken!- door te voeren. Vandaar de misdadige anti-corona maatregelen. Een zeer interessant en verhelderend kijkje in de donkerste gekrochten van de zware criminaliteit dat u gegarandeerd nooit in de gecorrumpeerde mainstream media zult vinden:

  https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/

  Wie dit begrijpt zal ook inzien dat de op handen zijnde staking in de haven van Rotterdam een zeer welkome actie is voor onze politici. Rotterdam is de slagader die niet alleen ons eigen land maar ook een enorm deel van het achterland economisch kan vernietigen. Dus ook hier: de rode draad is ALTIJD het geld.

 4. Ik zeg het nog een keer:

  ALS RUTTE EN ZIJN TRAWANTEN NIET WORDEN GEARRESTEERD GAAN WE ALLEMAAL EEN AFSCHUWELIJKE TOEKOMST TEGEMOET. BEWIJZEN DAT JE GEZOND BENT…DAT HOEFT EEN HOND NOG NIET EENS.

 5. De politie. “Waakzaam en dienstbaar”. “Uw vriend en helper”. Maar men moet mijn eerste comment eens plaatsen naast het zeer recente met scherp schieten door de politie op demonstranten in Rotterdam. Dan valt het kwartje wel!

 6. De Bilderberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Weet U wie er gearresteerd gaat worden?…onze volksheld Willem Engel en wel door Norbert Dikkeboom …maar wie is nou eigenlijk deze pis lul van Norbert Dikkeboom???
  Een 1 of andere ranzige NSB-ER die de wakkere mede mens dood mond gaat maken??

  Ik als mens ben al diverse male voor gelogen door al die mensje die over het covid pleuris gaan!…en dat is zekerssss geen FAKE!!

  Misschien dat er hier op deze site nog een keertje over bericht kan gaan worden?
  Ik dank U!

 7. 2x meer doden onder 2x gevaccineerden dan onder niet gevaccineerden:
  https://www.frontnieuws.com/de-prik-werkt-50-procent-minder-doden-onder-de-ongevaccineerden/

  Laten we maar eens goed onderzoeken of het grafiekje in de link klopt. Als het juist is; dan weten demissionair kabinet, parlement, alle media en de hele Nederlandse bevolking meteen welke koers we in ieder geval níet moeten opvaren! En dat geeft ons allemaal dan een opening om ons schip de goede kant op te sturen. Het schip waar we allemaal op zitten.

 8. De moeilijkste tijd van een lockdown van drie weken zijn natuurlijk de eerste 6 maanden. Maar ik kom hier nog op terug want de kat is uit de zak. Het is Napoleon niet gelukt, het is Hitler niet gelukt en het gaat Klaus Martin Schwab, zoon van een NAZI-collaborateur die tijdens de tweede wereldoorlog schatrijk is geworden aan slavenarbeid ook niet lukken. Dit vieze zaakje hoeft alleen maar in de openbaarheid te komen en dan ziet het er heel slecht uit voor Rutte en zijn trawanten. Slechts weinigen zullen beseffen waarom Rutte hier liegt en wat voor enorme klap hier in werkelijkheid aan Rutte is uitgedeeld:

  https://www.youtube.com/watch?v=jjPAr3YFktk

 9. Vergis je niet: op de video hierboven schrikt onze charlatan Mark Rutte zich dood en vreest hij voor zijn leven!

 10. Heel veel trollen op deze website?

  De situatie waar we nu in leven hebben we zelf over ons afgeroepen. Om niet al te lang terug te gaan: de 1e en 2e wereldoorlog zijn natuurlijk niet toevallig ontstaan. Dat was allemaal gepland.
  En toen het voorbij was zijn we doorgegaan met ons leven. Op de middelbare school kregen we geschiedenisles en we zagen het ook echt en niet meer dan ‘geschiedenis.’ Ik maak nu een grote stap: in het begin van deze eeuw was er dat er dat 9/11 event. Aluminium vliegtuigen zouden in New York tegen 2 hoge flats zijn gevlogen (WTC 1 en 2) en dat was de oorzaak dat de hoge flats ineens in een paar seconden in elkaar stortten en er bleef voornamelijk enkel stof van de ze over. Zelfde verhaal m.b.t. WTC 3 alleen was daar geen enkel vliegtuig tegen aangevlogen. WTC 5 was een ander dingetje: na 9/11 was er daar enkel een grote krater te zien. Er kwam een 2e oorlog tegen Irak en in Londen was daar toen al een betoging met 1 miljoen demonstranten. We keken naar de TV en lazen onze kranten, maar niets over al het voorgaande. Toen was er dus al iets fundamenteels fout met onze media en journalisten. Denk aan de invloed van persbureaus zoals Reuters, het frequente intieme contact tussen de BVD (later AIVD genoemd) en de NOS, de knusse bijeenkomsten van het Genootschap van Hoofdredacteuren om samen zaken af te stemmen, en de fusies in de media sector. Nu zitten we in eind 2021. Ik herinner me nog een uitspraak van mijn toenmalige biologieleraar; hij waarschuwde ons toen dat we niet aan ons DNA moesten gaan prutsen. Dat is wat we nu wel aan het doen zijn. En dat kan allemaal maar want een hele kliek van volstrekt incompetente (meest vriendelijke woord wat ik kan bedenken) politici, journalisten, en zomeer; die worden nu serieus genomen als ze praten over besmettingen, effectiviteit van injecties m.b.t. een nooit aangetoond en bewezen virus. Zelfs het fenomeen van besmettelijkheid is nooit onderbouwd. En in Nederland wordt in onze reguliere media en in de 2e kamer wel gesproken over het Covid syndroom maar niet over de totale onbetrouwbaarheid van de PCR testen en vaccinatieschade (vooral in het buitenland is geconstateerd dat de ziekenhuizen en de IC’s vol liggen met voor 80 tot 100% gevaccineerden, en we weten inmiddels ook dat bij het Lareb, VAERS en EudraVigilance enorme aantallen doden en ernstige bijwerkingen zijn gemeld van de vaccins; daadwerkelijke aantallen mag je met factor 40 vermenigvudigen). En dan, op 26/11/2021 zien we dat Mark Rutte en Hugo de Jonge op hun zoveelste persconferentie opnieuw van alles aan elkaar staan te liegen. Maar goed, het hoort allemaal bij het spel dat nu wordt uitgespeeld en het is goed dat nu alles op tafel komt te liggen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.