Wat brengt de nabije toekomst en wat kan je ertegen doen?

Weg uit de Matrix

Er zijn veel mensen die zich voorbereiden op wat komen gaat. Sommigen noemen het de Great Reset, anderen de Crash of de Derde Wereldoorlog. Over een ding zijn ze het in ieder geval eens, het oude normaal komt nooit meer terug. Wat kunnen we verwachten en wat kan je het beste doen volgens Max Igan, Liesbeth Becu, David Icke, Christina von Dreien om hier doorheen te komen?

Liesbeth Becu

Liesbeth vertelt in de video onderaan wat er volgens haar aan de hand is en waarmee we in de nabije toekomst rekening moeten houden.

Zij is een Vlaamse dame die niet meedoet aan de protesten met een geheel eigen kijk op de zaak.

Toekomst

Volgens Becu zal het ‘zotter en zotter worden’. De politici en rechtssystemen hebben eigenlijk geen macht meer. Ze zijn feitelijk slaaf van onze stijgende frequentie.Als er meer harde maatregelen komen betekent dit dat de trilling stijgt. En dat er meer onderdrukking nodig is! Ook ziet ze dat steeds meer mensen intunen op hogere frequenties. Dat, zegt ze, is super positief.

De landen die voorop gaan, daar waar de onderdrukking het sterkst is, daar is de kracht van de natuur het grootst. Denk aan Australië en Canada.

Er is volgens haar steeds meer ongecoördineerd optreden. En dat komt omdat sinds medio oktober de natuur is begonnen met het overnemen van de planeet.

Advies

Zij raadt ons aan rust te nemen. Ze zegt:”Het is tijd om ons terug te trekken uit de maatschappij.” Ze vertelt dat we niet moe zijn om te vechten of van verontwaardiging, maar dat we vermoeid zijn omdat we ons lichaam aan het aanpassen zijn voor wat er komt. We zijn ons lichaam zodanig aan het herschrijven, zodat ons multidimensionale zijn hier kan landen.

Daarmee bedoelt ze dat je niet alleen een lichaam hebt, maar ook een beperkte zijn en een oneindig zelf. “We zitten hier in ons lichaam in de derde dimensie, maar ons zijn, het wezen dat we in essentie zijn, is een wezen dat in heel veel dimensies zit.” “Dat wezen wil hier nu volledig landen, het wil in jouw lichaam komen. Het heeft echter een zodanig hoge trilling en kracht dat jouw hersenen dit onmogelijk kunnen belichamen.

De beperking die de buitenwereld ons oplegt is een geschenk, want zegt ze je lichaam zit hierop te wachten.
Ze vraagt ons ook te stoppen met vechten tegen het systeem en de beslissingen die genomen worden.

“Trek je grenzen, aanschouw het, lach met de ridiculiteit ervan en LEEF UW LEVEN.”

Ze trekt nog een prachtige vergelijking. “De frequentie van het oude systeem en de frequentie van het vechten tegen het oude systeem. Dat is exact hetzelfde.”
Met andere woorden daar schieten we dus erg weinig mee op.

 

Zie Facebook

Max Igan

Max adviseert ons te stoppen met denken in de trant van regeringen en naties, want zegt hij:”We hebben een multinationale, multigeneratie criminele cabal.” Volgens Igan proberen ze een plan uit op Australië en kijken ze of het op die manier lukt. Ze gebruiken het ook als voorbeeld voor de wereld.

Hij dringt erop aan dat de mensheid niet gehoorzaamt, want dan stopt alles. We zullen op een omslagpunt komen waarop de mensheid zich zal realiseren dat er geen wettelijke of militaire oplossing is. Evenmin zal een revolutie iets oplossen.

Igan vindt dat het enige dat we moeten doen is elkaar en elkaars verschillen accepteren en ‘NEE’ zeggen, dat zal de wereld in 1 dag veranderen.

Losmaken

De Australische banneling vertelt ook hoe we volgens hem we de nabije toekomst van drie tot twaalf maanden moeten doorkomen.

Om de Reset te kunnen doorkomen moet je je volledig losmaken van het systeem. Igan gelooft dat je niet aan de samenleving zal kunnen deelnemen. Hij voorspelt dat je zelfs registratie ID’s nodig zult hebben om op het internet te kunnen inloggen. Zij die niet deelnemen zullen volledig terug moeten naar de natuur. Net zoals de Amish, want dat is volgens hem de enige manier om hier doorheen te gaan.

Je zult als mens een pure ziel moeten blijven. Op deze manier komt er een nieuwe mens op aarde, die hem zal bevolken. Wat nu aan het gebeuren is, kan niet meer worden gestopt. Herinner je het pad te bewandelen als een strijder. Focus je ziel.

Zijn raad

We kwamen hier omdat je wist dat je het kon.

Geloof in jezelf. Blijf in je hart en houdt de begeleiding pure.
Je zult de meest verschrikkelijke dingen zien de komende periode, maar realiseer je dit is een tijdelijke geboortepijn.

David Icke

De Engelsman David Icke drukt zich heel helder uit. Hij geeft een advies vanuit twee invalshoeken. Het ene is op het praktische vlak en het andere gaat over perceptie en hoger bewustzijn.

Voor onze toekomst waarschuwt hij iedereen. Hij zegt zonder een blad voor de mond te nemen, we zijn op een punt aangekomen dat we niets meer te verliezen hebben. Er is niets erger dan wat zij ons willen opleggen.

David Icke ziet een toekomst waarin een enorme ontvolking gaat plaatsvinden. De cabal probeert miljarden mensen te vermoorden. Hij zegt, dat het einde van de mensheid eraan komt tenzij we opstaan. Degenen die de verschrikkelijke moordpartij overleven zullen ‘getransformeerd worden in niet meer dan een synthetisch biologisch wezen’ gekoppeld aan kunstmatige intelligentie.

Zijn advies luidt dat er niets belangrijker is in ons leven dan op te houden mee te werken aan het systeem. Dat moet de prioriteit in ons leven zijn.

Over de twee miljoen Oostenrijkers die omdat ze ongevaccineerd zijn hun huis niet meer uit mogen, zegt Icke, “Laat je niet betuttelen door de een of andere aristocraat. Ga de straat op en negeer hem. Als twee miljoen mensen opstaan is het voorbij, daartegen kan geen overheid op.”

Ook vertelt hij moe te worden van de mensen die zeggen:”Wat kunnen we doen?” Tegen hen zegt hij:”Kijk naar de aantallen.” “Mag je niet zonder masker of c.paspoort in het openbaar vervoer? Ga dan met zijn allen. Maak het onmogelijk om het af te dwingen. Dat is de enige manier!”

Tegenovergestelde

Zijn raad is het tegenovergestelde te doen van wat ze zeggen. Uiteindelijk zullen ook de mensen in uniform zich realiseren dat alles hen ook raakt.
“Dit is geen oorlog tegen een deel van de mensen, het is een oorlog tegen de mensheid. Besef dat je aan de poort van de hel staat. Als we niet opstaan gaan de poorten open.”

De cabal ontleent zijn macht aan de berusting van de bevolking. Wanneer genoeg mensen zeggen ‘we doen het niet’ dan houdt hun macht op.

Volgens Icke kan je uit hun programma, hun matrix breken door in een hogere frequentie te komen.

Frequentie

Iedere gedachte en emotie genereert een frequentie. Dus als je je in een lage vibrationele staat bevindt, zoals depressie, angst en vrees, dan vibreer je in een lage frequentie. De cabal en het controle-apparaat opereren op een hele lage frequentie.

Ze kunnen je onbewust beïnvloeden vanaf het moment dat ze je in een lage frequentie kunnen trekken.

Echter wanneer we in staat zijn ons bewustzijn te laten toenemen dan hebben ze geen vat meer op ons. Dit kan je bereiken door jezelf niet langer te identificeren met ‘ik ben maar een mens’ of ‘ik ben een man, of ik ben een vrouw’. Want dan blijf je binnen de grenzen en de beperkingen van je vijf zintuigen. Nee, vanaf het ogenblik dat je je identificeert met ‘Ik ben het bewustzijn, al het oneindige bewustzijn, ik ben eeuwig en meer dan ik ervaar met mijn lichaam’ dan verandert ALLES.

Meer hierover vind je in een ander artikel of bekijk deze video.

Dit is de site van David Icke

Hier een van zijn boeken, vertaald in het Nederlands en te verkrijgen via onze sponsor Academy of Happiness.

Christina von Dreien

Eigenlijk vind je alles wat voorgaande wegbereiders zeggen terug bij Christina. Ik zou haar tekort doen door dit schrijfsel van haar samen te vatten. Daarom volgt het integraal hierna.

Onze toekomst

Hun grootste fout . . .
Ze wisten dat het menselijk collectief een zeer hoge vibratie bereikte.
Maar ze waren zich niet bewust van het aantal wakkere zielen.
Ze merkten de evaluatiefout op.
En ze werden bang.
Nu verbergen ze zich niet meer.
Nu hebben ze haast om officieel een “nieuwe wereldorde” te lanceren.
Nu zijn hun aanvallen direct en frontaal.
En de aanvallen zullen toenemen.
Ze zullen met alle middelen proberen te voorkomen dat mensen wakker worden.
Ze zullen met alle middelen proberen ervoor te zorgen dat de “wakkeren” niet kunnen communiceren om de anderen niet wakker te maken.
Ze zullen met alle middelen proberen dat de ontwaakten als krankzinnigen of delinquenten worden gezien.
Wat ze ook doen, het maakt niet uit.
De kwantumsprong heeft al plaatsgevonden.
Het is niet te stoppen.

Ik beschouw dit als haar adviezen:

Zielen

De mensheid beschouwt planten en dieren al als zielen die hen bezielen.
De mensheid respecteert moeder aarde al. De mensheid begrijpt al dat er geen scheiding tussen zielen is. De zielen die ze nu belichamen komen al als leraren.
Niet meer experimenteren.
Ze belichamen alleen om te leren lief te hebben. We zijn misschien getuige van een totale verandering of niet. De overgang kan een week of 300 jaar duren. Maar het is niet te stoppen.
Wat er ook gebeurt tijdens de overgang, onthoud één ding, jij was het die jezelf aanbood. Om hier en nu te blijven.
Wat er ook gebeurt.
Wat je ook ziet.
Jullie zijn de motoren van verandering.
Er wordt maar één ding van je gevraagd.
Maar een.
Wees geen “voedsel”.
Het is het enige wat je hoeft te doen.
Een simpel ding.
Wees geen voedsel.

Draaikolken

De mens is een van de krachtigste generatoren die er bestaan.
We zijn draaikolken.
Afhankelijk van de polariteit waarop je afstemt, creëer je hoge of lage frequenties.
Deze duistere entiteiten voeden zich met lage frequenties, we hebben ze millennia lang gevoed.
Het ontwaken van de mensheid heeft de collectieve draaikolk naar hoge frequenties gekanteld.
Daarom vallen ze met zo’n felheid aan.
Ze verhongeren.
Verbind je met je ziel.
En let op jezelf.
Als je ziel met deze woorden resoneert, geef dan geen seconde van je bestaan meer om voedsel te zijn.
Elimineer de lage passies van je leven.
Haat, wrok, afgunst, angst, ondeugden, junkfood, leugens, ambitie.
Egoïsme, verdriet, wantrouwen.
Dit alles genereert dichte energie.
Voedsel voor de duisteren.
Wees je bewust van je emoties.
Luister. Van jou.

Vrolijk

En als je bij welke gelegenheid dan ook je in een van deze lage trillingen voelt, verander dan meteen je energie.
Zet wat muziek op waar je vrolijk van wordt.
Zing. Dans. Adem.
Steek wierook aan.
Knuffel je katten.
Knuffel een vriend.
Knuffel je hond.
Knuffel je moeder.
Omhels uw huisdieren.
Ga wandelen in de natuur. Mediteren.
Oefeningen.
Doe wat nodig is.
Maar het verandert die energie meteen.
Omdat je als voedsel dient.
Wees altijd op de hoogte.
En het enige dat van je wordt gevraagd, is de duistere hordes niet te voeren.
Voed je ziel met alles wat je helpt op te staan.
Als je gewend raakt aan het leven in de frequentie van liefde, zal je realiteit moeiteloos veranderen naar jouw wil.

Tot zover Christina, lees hier verder.

Hier een van zijn boeken, vertaald in het Nederlands en te verkrijgen via onze sponsor Academy of Happiness.

Rob Vellekoop, 28 november 2021

2 Comments

 1. “Wat kan je er tegen doen?”

  Gewoon niet meedoen voor zover dat mogelijk of wenselijk is.

  Verder valt op:

  Het gebruik van het begrip “frequentie” is hier controversieel.

  “we zitten in ons lichaam in drie dimensies maar ons zijn is een wezen dat in heel veel dimensies zit.”

  Dit klopt echt niet. Er zijn er zowel in ons lichaam als daar buiten vier dimensies. Dat zijn de lengte, breedte, hoogte (orthogonaal Cartesisch stelsel) en de tijdlijn. Omdat je geen vier lijnen haaks met elkaar kunt laten snijden -toch is dit wat in werkelijkheid gebeurd!- is het ons ook niet mogelijk om deze vierdimensionaliteit goed waar te nemen. Maar ik licht een tipje van de sluier op: als je in een auto rijdt verschijnt de toekomst vóór je en verdwijnt het verleden in je achteruitkijk spiegel. De pientere lezer ziet het al: verplaatsen in de ruimte is verplaatsen in de tijd. Tijd en ruimte komen nooit op zichzelf maar uitsluitend samen voor!

  De auteur heeft het hart ongetwijfeld op de goede plaats maar ik ben wars van prietpraat.

 2. Na veel onderzoek naar de tijd op zich (je hebt van die idioten en ik ben er één van) lijkt het niet uitgesloten dat de tijd alleen in onze psyche bestaat. En ik ontdekte nog iets anders. Voor ons loopt de tijd in één richting. Stel je voor dat een hoopje anorganische materie zich tot een grijsaard vormt die vele jaren later weer in de baarmoeder verdwijnt om niet lang daarna opnieuw deel te nemen aan de anorganische evolutie…dat kàn gewoon niet. Maar als alle hemellichamen de andere kant op zouden roteren en zouden omkeren in hun baanrichting…dan blijft het systeem volkomen intact! Hetzelfde geldt voor subatomaire deeltjes. Kennelijk is tijdomkering niet altijd dramatisch of onmogelijk. Een foton kan een positron en een electron vormen maar een electron en een positron kunnen ook een foton vormen. Tijdomkering is op dit niveau zelfs heel gewoon.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.