Wereld maakt zich op voor laatste fase vaccinaties

Bericht uit de Matrix

Oostenrijk neemt de ‘leidersrol’ van Australië en zelfs Israël over. Het land waar de wieg van de Tweede Wereldoorlog stond passeert Australië met zijn heftige onderdrukking en eindeloze lockdowns en Israël met de strafmaatregelen voor niet-gevaccineerden. De bakermat van Tirol en schnaps geeft gas in de richting van vaccinatieplicht voor iedereen, de laatste stap die komt voor vaccinatiedwang.

Nieuwe richting

In de beginfase van de coronacrisis speelden regeringsleiders nog het spelletje ‘Mens erger je niet’. Ze hadden niet de intentie om vaccinaties te verplichten, zeiden ze. Veel mensen beseften toen al dat ze spraken met een dubbele tong, mensen hoefden zich weliswaar niet te laten vaccineren, maar dan zou de 1,5 meter en het mondkapje nodig blijven. Demissionair premier Mark R. wist toen al te melden dat de 1,5 meter maatschappij, zijn nieuwe normaal, nooit meer weg zou gaan.

 

Ondertussen zijn we wereldwijd zo ver dat steeds meer mensen zelfs niet meer naar hun werk kunnen, zonder test of een dubbele vaccinatie. De massamedia hebben het tot 2G en 3G systeem gebombardeerd, of anders gezegd de route naar 1G uitgetekend: de mens kan uitsluitend met vaccinatie zijn ‘normale’ leven voortzetten. We moeten met zijn allen naar 1G.

Ik ben overigens benieuwd of dit voor iedereen geldt, want nu zijn bepaalde groepen al immuun voor de maatregelen. Denk aan diplomaten, regeringsleiders, enzovoort.

WHO

Het persbureau van de regeringsleiders, de Wereldgezondheidsorganisatie WHO, verwacht dat de Europese landen tot maart 500.000 coronasterfgevallen zullen registreren als ze niet snel iets ondernemen.(BBC News). Hiermee

De particuliere organisatie houdt dan rekening met hun inschatting van het aantal besmettingen op basis van het winterseizoen, de vaccinatiegraad die zij niet hoog genoeg vinden en de besmettelijkheid van de deltavariant van het coronavirus (Red. op basis van de pcr-test waarmee besmettelijkheid niet is aan te tonen). Volgens de WHO zouden mondkapjes direct bijdragen aan een beperking van het aantal overlijdens door corona.

Kluge vindt een vaccinatieplicht als coronamaatregel een “laatste redmiddel”. De WHO-regiodirecteur Europa zegt dat het de hoogste tijd is voor een gesprek over de juridische mogelijkheden van een dergelijke maatregel.

Kortom de WHO voert de druk op en moedigt haar deelnemers aan tot het instellen van vaccinatiedwang. De toon is gezet voor de komende periode. De route loopt linea recta naar de verplichte injectie.

Tabel

Illustratief voor de gang van zaken en vooral de route die gevolgd wordt is deze tabel.

De regeringen in de meeste landen hebben de fase met rode pijl bereikt. De beperkte keuzemogelijkheden die de ongevaccineerden nog hebben in ons land zal naar Oostenrijks voorbeeld door regering Mark R. en co overgaan in directe vaccinatieplicht.

Dit is de voorlaatste stap naar gedwongen vaccinatie. Je kunt zien dat Oostenrijk, die vaccinatieplicht wil invoeren dan nog slechts 1 stap verwijderd van het einddoel: de vaccinatiedwang.

Vaccinatieplicht in Oostenrijk

Oostenrijk voerde vrijdag een vaccinatieplicht in om de ‘stijgende coronacijfers in het land een halt toe te roepen’. Deze maatregel gaat in op 1 februari 2022. Het is nog niet bekend op welke manier de Oostenrijkse regering dit in de praktijk wil invoeren.

Het afgelopen weekeinde zijn Oostenrijkers massaal de straat opgegaan als protest tegen zowel de lockdown die afgelopen maandag inging als de komende vaxplicht.

Kijk hier naar beelden uit Wenen.

Rob Vellekoop, 21 november 2021

3 Comments

 1. Anderhalf jaar demonstraties wereldwijd zijn volslagen zinloos gebleken. Maar wat er dit weekend in Rotterdam is gebeurd daar hebben ze geen antwoord op. Dit weekend hebben Beau en de Frikadel, Fred Waterhoofd en al die smerige wijven in ons parlement geoogst wat ze gezaaid hebben. Net goed!

 2. Het zou een goed begin zijn als de juiste woorden gebruikt worden ter verduidelijking. Het woord “vaccin” is verworden tot een propaganda instrument, omdat het een accociatie oproept met klassieke vaccins voor bijvoorbeeld polio. Er is geen sprake van een “vaccin” maar een experimenteel gen therapeuticum. Dat is gewoon een feit en kunt u teruglezen in staatscourant.

  Lees ook eens verder dan uw neus lang is:
  The Covid Hoax: The Steamroller to Tyranny. “It’s not Just a Question of Vaccination or No Vaccination”
  https://www.globalresearch.ca/steamroller-tyranny/5760398

  The Covid-19 Pandemic Does Not Exist
  https://www.globalresearch.ca/the-covid-19-pandemic-does-not-exist/5760903

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.