Kan je als Nederlander nog dieper vallen?

Photo 129049130 © Agami Photo Agency | Dreamstime.com

Winkeliers die alleen mensen toelaten die een QR code hebben. Kinderen die zich na de zwemles niet in de verwarmde kleedruimte mogen omkleden, maar naar buiten, de kou in gestuurd worden omdat zij een geel polsbandje omhebben. Een kindervriend als Sinterklaas die ongevaccineerde kinderen verbant, omdat zij het feest niet mogen meevieren.

Nederlander ben je echt een Vernederlander aan het worden?

Medelanders die massaal wegkijken als hun landgenoten niet worden toegelaten op evenementen, op het terras, in de kroeg of in het restaurant. En dan roepen “Dan hadden zij zich maar moeten laten vaccineren!” “Wat zegt een prikje nu?”

Link

Nederlander ben je echt een Vernederlander geworden?

Op school heeft ieder Nederlands kind geleerd dat door verraad in de beruchte Tweede Wereldoorlog mensen op transport werden gezet om nooit meer terug te keren. Ook dat mensen werden aangegeven bij de politie die andere mensen hielpen die een Gele Ster droegen.

Hoe noemen we over dertig jaar het verraad door Nederlanders van hun landgenoten die geen QR-code droegen?

Ben jij ook een Vernederlander geworden?

En dan de wekelijkse persconferentie van twee mannen die ik slechts wil aanduiden met hun initialen Mark R. en Hugo de J. Dat zijn de leiders, weliswaar ongekozen en naar huis gestuurd, maar desondanks aangebleven als demissionaire ministers. Zij leiden de Vernederlander naar nog zwartere dalen. Zij volgen trouw de koers van andere regeringsleiders die eveneens hun volken naar de afgrond leiden.

Ben jij ook zo’n volgzame Vernederlander?

Ga je ook mee de afgrond in, waar mensen nu nog worden uitgesloten en misschien straks worden opgesloten? Ga jij mee in die volgende stappen. Je hebt immers al A gezegd door alle uitsluitingsmaatregelen tot nu toe te accepteren. Of ga je door met het vernederen van je medelanders totdat ze jou ook een Geel Polsbandje omdoen, omdat je de derde, vierde of zelfs vijfde ‘booster’ niet gehaald hebt?

Kan je echt ongeroerd toe blijven kijken wanneer je ziet dat je medelander wordt verstoten, omdat hij of zij de injectie niet neemt?

Hoe lang blijf je nog de leugenaars volgen?

Rob Vellekoop, 16 november 2021

11 Comments

 1. een prikje nemen betekent helaas helemaal niets
  dat is gebleken: gevaccineerden worden ook ziek
  het statement dat ze minder ziek worden
  (met alle achtergrondinformatie erbij gehaald)
  zegt ook niets wat een overtuiging teweeg brengt

  mensen zijn zo slachtoffer en dader tegelijkertijd

  niemand weet hoe de pandemie te stoppen
  dat is de enige waarheid

  het gevolg van de regels is
  dat dit ook nog lang zo zal blijven
  en dat de tweedeling een feit is

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Het bewust verzwijgen van en openbaar maken van de mensen die er ziek zijn geworden van dit vaccin……de zo ge hete —DOOFPOT CONSTRUCTIE–.
  Als het VOLK meer zou weten of er dan nog animo is om zich vol te laten spuiten.

  Lees ook de—Neurenberg Verdragen—-wat daar in op is genomen wat betreft het experimenteren met geneesmiddelen op de mens.

  Ik dank U!

 3. Als er nou eens een èchte pandemie zou zijn….zou het dan ook nodig zijn om de bevolking dag in dag uit, jaar in jaar uit, massief te bestoken met het propageren van het geloof er in? En wie is toch die achterbakse en slappe koning die elke wet waarmee zijn volk en land systematisch en volgens alle regels der kunst wordt vernietigd ondertekend? En wat doet zijn pampabruid op audiëntie bij de stinkend rijke fascist Klaus Schwab? Zijn gezonde mensen ineens verdwenen omdat we allemaal òf ziek zijn òf verdacht worden van het hebben van een ziekte? Zomaar een paar vragen….

 4. De BildeRberg Groep Sloper,
  De Sloper,

  Het 2G–3G,is een eerste klas schending van de privatie van alle burgers.
  Een werkgever eist een openbaring van de werk nemer of die gevaccineerd is zo niet ontslag tot gevolg,die zelfde werkgever gaat naar een UWV of uitzend organisatie waar ook daar weer moet vermeld worden of de zoekende werknemer wel of niet gevaccineerd is….zelfs uitkerings/gemeentes instanties weten dan ook of u wel of niet gevaccineerd bent ja of te nee,tot gevolg dat iedereen het weet en het wordt letterlijk en figuurlijk opgeslagen in het data center(s) Nederland.

  Ik dank U!

 5. Het zit in de genen van de vernederlander.
  Al 400 jaar lang kijken ze de andere kant op als er onrecht wordt gepleegd, slavenhandel, kolonisatie, moordpartijen met gifgas enz.enz. Als het maar geld oplevert.
  Tijd dat ze gaan oogsten wat ze gezaaid hebben.
  Die paar goede mensen hoeven niet bang te zijn, ook zij oogsten wat ze gezaaid hebben, is een natuurwet.
  Nog ff en de krokodillen tranen vloeien als nooit tevoren, te laat, dat ze jankend d’r eigen graf mogen graven. Kudtvolk, schaam me al m’n hele leven dat ik hier tussen zo’n laf volk ben geboren.

 6. Inderdaad @Markus, “als het maar geld oplevert”…

  Voor het aanbrengen van onderduikers kregen de Nederlanders een beloning. Het is al weer lang geleden dat ik de boeken van het RIOD heb gelezen maar als ik me niet vergis was de beloning 16 gulden. Dat was tamelijk veel geld in die tijd. Nog een ander mooi voorbeeld van die typisch Nederlandse lamzakkerigheid is de volgende gebeurtenis:

  Een paar uur na de inval van het Duitse leger -dat was om 5 uur in de ochtend- staat er een Duitse tank met bemanning ergens op een kruising. De commandant weet niet waar hij naar toe moet en bevraagt een paar huisvrouwen. De soldaten worden gedienstig de weg gewezen. Er komen nog meer vrouwen aanlopen en één heeft zelfs een schaaltje met vlees meegenomen. Met vorkjes er bij voor de heren. Er wordt wat gelachen en het wordt een vrolijke boel. Er komt een man aanfietsen en ziet het schouwspel. Hij stapt af, gaat er bij staan en zegt tegen de vrolijk lachende vrouwen dat hun echtgenoten misschien op dit moment op de Grebbeberg aan het vechten zijn tegen de Duitsers. Pas dan druipen de vrouwen langzaam één voor één af…..

  De lezer raadt het al: mijn vrouw en ik wonen niet meer in Nederland.

 7. “Ze” hebben geen enkele reden om mensen te sparen, de creatie van de nieuwe mens is al heel lang een feit, kijk naar de smartphone-gebruikers, die mens is er al maar dat gaat hen niet ver genoeg. Dit plan is al heel oud en het komt van een plek die ik hier niet zal benoemen, daar tegen zijn wij niet opgewassen in ieder geval. Is dit voltooid dan komt er weer een nieuwe jaartelling, dan beginnen ze gewoon opnieuw maar dan zonder ons, we waren hun eigendom al maar men kan dat niet beseffen. Denk aan vee, denk aan boeren en hun afnemers dan heb je een idee.

 8. @Joepiedepoepie: Orban heeft ook in het klasje van Klaus Schwab gezeten (weet ik van Ernst Wolff) en het is niet onmogelijk dat hier een vaccinatieplicht gaat komen. Voor mij is jouw bericht ook nieuw en ik ben er eerlijk gezegd wel een beetje bezorgt om. Misschien is het bluf. Ik weet het niet. Maar mocht het zo ver komen dat ongevaccineerden zich moeten melden bij oven twee klep drie dan heb ik hier nog het betrekkelijke voordeel dat ik me kan laten inenten met het Russische anti-griep middel Sputnik dat in ieder geval geen gen-therapeutisch middel is. Het gaat hier allemaal wel wat vreemd toe vergeleken bij de andere Europese landen. Er is wel degelijk bangmakerij maar het beleid is niet repressief en grote afwezige in het hele verhaal is de politie. Ook geen politie te zien in de grote steden hier in de buurt behoudens voor verkeersregeling e.d. De mensen houden zich aan de opgelegde regels maar verder lijkt wel een beetje alsof Hongarije voor spek en bonen meedoet. In ons dorpje merken we helemaal niets van de corona-poep en we willen hier trouwens ook niet meer weg. Het hoofdgebouw heeft een mooie architectuur met arcaden. Vooral de hal is prachtig (er past wel een vinex-woning in!) en verder staat er nog een vrijstaand gastenhuis op het terrein en is er een mooi uitzicht over een ondiepe vallei. Ik heb het voor niet al te veel gekocht maar we hebben nog wel een paar jaar flink de handjes moeten laten wapperen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.