De foto van het jaar (12 november 2021)

Vrijdag 12 november 2021.

Het duo van demissionair minister van volksgezondheid Hugo de J. en demissionair minister-president Mark R. houdt de zoveelste persconferentie in Den Haag. De stad is afgegrendeld door talloze eenheden ME, omdat de vrijheid van demonstratie en van meningsuiting al lang bij het groot vuil zijn gezet door het democratische parlement.

Desondanks protesteren enkele honderden mensen tegen de medische apartheidspolitiek. Een twintigtal mensen van hen zit vreedzaam bij elkaar als protest in de buurt van het Binnenhof. Het is koud en guur en de politie intimideert hen. Dan nadert een waterkanon van de politie. Deze rijdt op de verkleumde groep demonstranten af en spuit ijskoud rioolwater over hen heen.

Zo maar, omdat de leiding dat nodig vindt.

Zij houden verkleumd en bibberend van de kou stand.

Want zich neerleggen bij de oorlog, die de elite voert tegen de mensheid, dat willen ze niet.
Omdat instemmen met de dictatuur van het kabinet R. gelijkstaat met berusting met het naderende einde van de mensheid.

Zij zijn zich bewust van het onheil, dat op ons afdendert als een waterkanon, tenzij we ophouden hiermee (stilzwijgend) in te stemmen.

10 Comments

 1. De BildeRberg Groep Sloper,
  De Sloper,
  Een magazine uit 1997 voorspelde “10 zaken die kunnen fout lopen in de 21ste eeuw”,ze kwamen bijna allemaal uit.

  De uitbraak van een “oncontroleerbare” ziekte werd in de jaren 90 al voorspeld, alsook de oplopende spanningen tussen de VS en China.

  Gebruikers van sociale media hebben deze week een artikel uit 1997 van het magazine WIRED opgegraven.
  In het stuk,geschreven door Peter Leyden en Peter Schwartz, staan een aantal profetische voorspellingen opgelijst.
  Het betreft een lijst van zaken die-kunnen mislopen in de 21ste eeuw-en vreemd genoeg bijna allemaal realiteit zijn geworden.

  De 10 voorspellingen en hoe ze (grotendeels) uitkwamen

  Leyden en Schwartz voeren in het 24 jaar oude artikel tien scenario’s aan die de economische boom van de jaren 90 plotseling dreigen te onderbreken.
  1.De spanningen tussen China en de VS zullen escaleren tot een nieuwe Koude Oorlog,en zelfs bijna een ‘warme’ oorlog.

  Het klopt inderdaad dat de relaties tussen de VS en China sinds het presidentschap van Donald Trump bijzonder bekoeld geraakt zijn.
  Beide naties werken, zowel in de ruimte als op het vlak van wapentechnologie zoals hypersonische raketten, een stevige technologiewedloop in de hand.

  De vergelijking met de wapenwedloop tussen de voormalige Sovjetunie en de VS is niet ver zoek.
  Zal een conflict over het democratische eiland Taiwan de Cubacrisis van deze nieuwe Koude Oorlog worden?

  2.Nieuwe technologieën zullen teleurstellen.
  Ze zullen niet de gewenste verhoging van productiviteit of grote economische boosts teweegbrengen.

  De voorspelling die het moeilijkst te verdedigen valt.
  Hoewel een groot aantal technologieën dreigen tegen te vallen(denk maar aan de aantasting van de publieke opinievorming door techbedrijf Facebook/Meta),hebben nieuwe innovaties de industrie en zakenwereld voor eeuwig veranderd.
  Denk maar aan artificiële intelligentie,gedecentraliseerde financiële technologie,zoals cryptomunten,en de opmars van elektrische wagens.

  De rijkste man op aarde,met een fortuin van 290 miljard dollar,is dan ook Elon Musk,de baas van Tesla,een producent van elektrische auto’s.

  3.Rusland vervalt in een kleptocratie,geleid door een maffia, of trekt zich terug in een quasi-communistisch nationalisme dat Europa bedreigt.

  De huidige Russische federatie,onder leiding van Vladimir Poetin,wordt exact zo beschreven door de meeste vrije media;als een schurkachtige oligarchie.

  4.Het integratieproces van Europa komt tot stilstand.
  Oost- en West-Europa kunnen een hereniging niet verfijnen,en zelfs het proces van de Europese eenwording hapert.

  Vooral de spanningen tussen het oosten en westen zijn een actueel probleem in 2021.
  De recente ruzie tussen de EU en Polen over de aanstelling van rechters is hier een goed voorbeeld van.
  De Brexit is ook een geschikte illustratie van de hapering van het Europese project.

  5.Een grote ecologische crisis veroorzaakt een wereldwijde klimaatverandering die onder meer de voedselvoorziening verstoort – overal grote prijsstijgingen en sporadische hongersnoden.

  Die wereldwijde klimaatverandering is inderdaad elke dag zichtbaarder aan het worden.
  De voedselprijzen zijn dit jaar ook al serieus beginnen stijgen,dankzij verschillende problemen met de globale aanvoerketen.
  Die werden voorlopig wel veroorzaakt door de pandemie,niet door een klimaatcrisis.

  6.Een grote toename van misdaad en terrorisme dwingt de wereld om zich terug te trekken uit angst.
  Mensen die constant het gevoel hebben dat ze kunnen worden opgeblazen of opgelicht,zijn niet in de stemming om zich open te stellen.

  Europa en de rest van de wereld hebben sinds de aanslagen van 11 september inderdaad de ene aanslaggolf na de andere moeten verwerken.
  Dankzij de pandemie is er nu zelfs sprake van het einde van de globaliserende wereld.
  Dat komt exact overeen met wat de twee journalisten voorspeld hadden.

  7.De cumulatieve escalatie van vervuiling veroorzaakt een dramatische toename van kanker, die het slecht voorbereide gezondheidssysteem overweldigt.

  Kankergevallen nemen helaas wereldwijd toe,ook bij jongere mensen. Gelukkig zijn nieuwe behandelingen tegen deze verschrikkelijke ziekte ook steeds geavanceerder aan het worden.

  8.De energieprijzen schieten door het dak.
  Stuiptrekkingen in het Midden-Oosten verstoren de olievoorziening en alternatieve energiebronnen blijven uit.

  De autoriteiten van de wereld slagen er maar niet in om een uniforme energietransitie door te duwen.
  Inmiddels zijn de energieprijzen,ook deels door de pandemie,dit jaar naar ongekende hoogten geklommen.

  9.Een onbeheersbare plaag – een moderne griepepidemie of het equivalent daarvan – verspreidt zich als een lopend vuurtje en doodt meer dan 200 miljoen mensen.

  Wellicht de uitgekomen voorspelling die het makkelijkst te identificeren valt op dit moment.
  Met elke nieuwe variant en vaccins die hun werkzaamheid verliezen,lijkt het steeds moeilijker om het coronavirus onder controle te krijgen.

  Kanttekening:
  Er stierven wereldwijd al 5,2 miljoen mensen aan de gevolgen van Covid-19.
  Dat cijfer is nog steeds mijlenver verwijderd van 200 miljoen doden.

  10.Een sociale en culturele terugslag stopt de vooruitgang, de mens moet ervoor kiezen om vooruit te gaan.
  Misschien kiezen ze ervoor om dit niet te doen.

  Of deze voorspelling uitgekomen of niet,zou het onderwerp van veel discussies kunnen zijn.
  Velen zullen echter verwijzen naar de wereldwijde opkomst van het populisme als een teken dat ook deze profetie is uitgekomen.

  Ik dank U!

 2. armand van …ben ik te min…zong hier al over in de 60-er jaren ongeveer als volgt: de laatste stuipen van een decadent ras zijn duidelijk voelbaar, de blanke man heeft zijn beste tijd gehad, ook al bralt hij nog steeds over zijn successen, de rest van de wereld is hem zat, hij komt hen de strot uit….hierbij wel bedenken dat dit poëtisch opgevat mag worden…………hartegroet

 3. Verreweg de meeste Nederlandse volksvertegenwoordigers zijn stiekem KLaus Schwab van het WEF in de kont gekropen. Om het geld en de mooie baantjes. Mensen moeten zelf eens gaan beoordelen of Klaus Martin Schwab nu gewoon een vriendelijke oom is of dat hij het gluiperige zoontje van een tijdens WO-2 aan dwangarbeid schatrijk geworden NAZI-collaborateur is. Klaus Schwab heeft net als Adolf Hitler een boekje geschreven. Het heet: covid 19 the great reset. En alle gore ideeën en plannetjes die in dat boek staan worden nu meedogenloos uitgewalst over de bevolkingen van 190 landen. Het Nederlandse volk heeft dit soort collaborerende volksvertegenwoordigers absoluut niet nodig en het is dan ook de hoogste tijd voor een tribunaal. Ikzelf werd al jaren “geshadowbanned” door YT maar heb nu een totale ban gekregen. Daarom ben ik begonnen kamerleden direct aan te schrijven. Want ik houd niet op. Ik ben een oude kerel maar blijf vechten tegen deze landverraders. Tot aan mijn dood.

  We moeten ons afvragen of we de aarde hebben gemaakt of alleen maar onder onze voeten hebben gevonden. Ons afvragen wat mensen het recht geeft goud uit de bodem te halen, het in baren te gieten, in kluizen op te stapelen en te zeggen: “Zo, nu ben ik rijk en jullie zijn arm”. Deze oorlog is de oorlog van rijk tegen arm en als we deze oorlog verliezen gaat het licht uit. En er is nog iets. Of we ooit nog in de gelegenheid komen om te stemmen weet ik niet maar het microfoon schakelaartje van de kamervoorzitter toont ondubbelzinnig aan dat Wilders en Van Haga (beide zijn afkomstig uit de VVD!) twee ratten zijn die slechts de opdracht uitvoeren het FvD stemmen te ontfutselen. Dus, indien nog mogelijk, stem in godsnaam op het FvD want daar zitten de laatste mensen met een rechte rug. Voor heel de rest in ons “huis van de democratie” moet levenslang worden geëist wegens landverraad. Verschrikkelijk wat dit achterbakse tuig inmiddels al heeft aangericht.

 4. Ik dank ze uit de grond van mijn hart. Als m’n gezondheid het maar enigszins toe zou laten dan stond ik er ook. Telkens weer.
  Dank je dank je dank je dat je er voor mij staat en de ellende ondergaat.

 5. Ik ben vrouw, 74 heb 2 dochters en net als velen het nodige meegemaakt altijd kop op en hard gewerkt
  Mijn ouders die 100 en 95 zijn geworden hebben altijd gesproken over de oorlog en de onderdrukking van de Duitsers over De meelopers die mensen aangaven deJoodse mensen die
  Ze hebben helpen onderduiken de strijd om te overleven de honger de angst en de tirannie. Mijn vader zei soms zet een man een pet op en hij verraad je. Ik moet er vaak aan denken nu dat we zo verdeeld raken en ik minachting krijg omdat ik die smerige gif prik niet wil.Hoe weinig eensgezind pro volk dit parlement is dat door ons is gekozen en ervoor ons zit meelopers zijn het Hoe kunnen we dit laten gebeuren?Je staat erbij en je kijkt ernaar. Ik ben blij dat mijn ouders dit niet meer hoeven mee te maken en ik ook de langste tijd erop heb zitten De democratie is dood en straks moeten we buigen voor koning Schwab

 6. ook ik ben blij dat ik mijn ‘langste tijd heb gehad’
  en wacht slechts op een genadig einde

  wat moet er gebeuren om de race naar beneden te veranderen
  SOLIDARITEIT zoals op deze site altijd aan de orde is
  en de REGIE in eigen handen nemen
  in zoverre dit mogelijk is

  mensen ga uit van de eigen kracht en laat je niet pesten
  groeten aan alle lieve en vredige mensen

 7. De BildeRberg Groep Sloper,
  De Sloper,

  Vraagje aan M Rutte en H de Jonge!

  Zouden jullie bij de eerst volgende persconferentie een ondertiteling toe willen voegen in het Arabisch,dan kunnen de niet Nederlandse mens die geen Nederlands begrijpen het ook gaan begrijpen wat ze wel en niet zouden kunnen gaan doen in opdracht van jullie!

  Ik dank U!

 8. Klaus Martin Schwab raakt nu snel en wereldwijd (zie ook DWN) zwaar in discrediet. Waarom moeten de bevolkingen van 190 landen de natte droom van een stokoude en zwaar criminele oplichter verwezenlijken? Het is gewoon te gek voor woorden. Dit vieze zaakje komt de vele politieke en mediale handlangers van Klaus Schwab waarschijnlijk nog heel duur te staan. En er is nog meer goed nieuws: de Amerikaans-Duitse advocaat Reiner Fuelmich heeft Neurenberg-2 volgende maand operationeel. Lieve mensen: het begint er steeds meer op te lijken dat ze hun hand hebben overspeeld!

 9. Nederland kent de doodstraf niet. De doodstraf is ook geen straf maar een elimineringsmaatregel. Nee, landverraders krijgen in Nederland levenslang….en dat is nog veel mooier. Rutte, Grapperhaus en De Jonge drie griepprikken en een boostershot in de knie. Lekker dansen met Jansen!

 10. Dromen beginnen uit te komen.
  Ik kijk er naar uit om iedereen die aan de grote leugens, manipulaties hebben meegewerkt voor het tribunaal te zien. Hun straf aan te horen. Zodat iedere slaper dan echt wakker word. Ze zullen het een nachtmerrie vinden dat ze zo belazerd werden.
  Hier ligt onze nieuwe taak, hen helpen zich ervan schoon te maken.
  Zonder veroordeling zonder vingerwijzing.
  Zodat er werkelijk een andere nieuwe wereld zonder honger,oorlog, haat en nijd is. Waar een ieder mag zijn wie men is en de echte gave en talenten zichtbaar worden voor ons allen.
  Ik kan haast niet wachten en het voelt al zo dicht bij.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.