Hoe stoppen we de monsters?

Een weg uit de Matrix

De wereld stevent af op een ramp van ongekende proporties. Het is deze keer niet de oorlog tussen het ene blok en het andere, of die waarbij de ene bevolkingsgroep de andere uitmoordt. Deze keer is het een oorlog tegen de mensheid door een elite die van geen ophouden weet. David Icke legt uit hoe we deze bedreiging het beste kunnen bestrijden en waarom.

Waar gaat het om?

Tijdens het interview met Alex Jones vertelt de Engelsman David Icke wat volgens hem de nabije toekomst is. Hij verwacht ontvolking door de moord op miljarden mensen en dat de overlevenden getransformeerd zullen worden tot synthetische biologische mensen die verbonden zijn met kunstmatige intelligentie. David Icke zegt dat het einde van de mensheid eraan komt tenzij we opstaan.

Icke vertelt dat de cabal haast heeft. Ze moeten hun ideaalstaat zo snel mogelijk verwezenlijken voordat te veel mensen zich realiseren wat er werkelijk aan de hand is.

De ongevaccineerden zijn de gebeten hond omdat zij de wakkeren zijn die zich roeren. De niet gevaccineerden hebben volgens Icke een bewust proces doorlopen, terwijl degenen die ingeënt zijn geluisterd hebben naar wat hen is opgedragen.

David geeft het advies dat er voor de mensheid op dit moment niets belangrijkers is dan op te houden met het meewerken aan het systeem. Dat moet de prioriteit van ieder zijn!

Tegenovergestelde

Hij raadt iedereen aan het tegenovergestelde te doen van wat ze van je vragen. Uiteindelijk zullen ook de mensen in uniform zich ook realiseren dat het hen raakt.

“Dit is geen oorlog tegen een deel van de mensen. Het is een oorlog tegen de mensheid. Besef dat je aan de poorten van de hel staat. Als we niet opstaan gaan de poorten open.”

“We zijn op een punt aanbeland dat we niets meer te verliezen hebben. Er is namelijk niets erger dan wat zij ons willen opleggen.”

Val

“We moeten niet in de val trappen dat deze mensen superintelligente wezens zouden zijn. Bill Gates, Anthony Vauci en Claus Schwab krijgen hun macht van de bevolking doordat deze berust. Wanneer genoeg mensen zeggen we doen het niet, dan houdt hun macht op.

De cabal moet onze perceptie controleren, doen ze dit niet dan stort hun kaartenhuis in. Ze moeten de mensheid linken aan de cloud met Kunstmatige Intelligentie en 5G-straling. Zover moeten ze komen, want voor de totale menselijke slavernij moeten ze de perceptie van iedereen beheersen.

Het lijkt dat ze uit zijn op onze lichamen, maar het lichaam is slechts het vehikel om onze geest te bereiken. Onze geest, onze perceptie moeten ze controleren.

Icke neemt de tijd om uitgebreid uit te leggen hoe de perceptie werkt en op welke manier dit de spil is in het eindspel.

Zwak

De Engelsman beschouwt de slag om de menselijke samenleving feitelijk als de strijd om de controle van de menselijke perceptie. Als teken van zwakte signaleert hij de censuur. Hij zegt:”Ze weten dat hun verhaal niet klopt (de massamedia, Silicon Valley), daarom moeten ze het beschermen via censuur.

Hij vindt de platforms met alternatieve nieuwsvoorziening waanzinnig belangrijk, zelfs van levensbelang. Dit komt omdat onze perceptie afkomstig is van de ontvangen informatie.

Hoe breek je uit het programma?

Volgens David Icke heeft het antwoord op deze vraag alles te maken met frequentie.

Met iedere gedachte en iedere emotie genereren we frequentie, zegt hij. Dus als je in een lage vibratie zit zoals tijdens een depressie, of angst of vrees, dan vibreer je een hele lage frequentie.

De ‘cult’ en het controle-apparaat opereren op een hele lage frequentie. Zij kunnen zich met jou verbinden door jou in een lage frequentie te trekken. (Ze halen je letterlijk naar beneden, Red.)

En op dat moment kunnen ze jouw perceptie voeden via het onderbewustzijn.

Toen David Icke dit vertelde, realiseerde ik mij ineens wat een belangrijke rol het onderwijs speelt binnen de matrix. Alles wat ons van jongs af is geleerd voedt onze manier waarop we de ‘werkelijkheid’ zien. Daar hoort dus ook bij de kennis dat we mens zijn, man en vrouw. Met die wetenschap zijn we ons zelf gaan zien als onbeduidende wezens. Want zegt Icke, als je je identificeert met ‘ik ben klein’ of ‘ik ben maar een mens’ dan blijf je binnen de grenzen en beperkingen van de vijf zintuigen.

Door te stappen over de grens van de perceptie (waarneming) van de vijf zintuigen laat ons bewustzijn groeien!

Perceptie van de vijf zintuigen

Ze willen ons namelijk houden binnen de perceptie van onze vijf zintuigen, omdat we daarmee communiceren met de Matrix.

Ons bewustzijn reikt echter veel verder dan de waarnemingen van onze zintuigen. Icke licht dit toe aan de hand van een eenvoudig voorbeeld.

Hij zegt dat we met onze zintuigen punten kunnen waarnemen, als vlekken met licht ertussen. Dankzij een hoger niveau van bewustzijn zijn we echter ook in staat om verbindingen tussen die punten waar te nemen.

Het fundament van de samenzwering tegen de mensheid is om ons in een laag niveau van bewustzijn te houden. Hun plan om de hersenen van de mens te verbinden met Artificial Intelligence betekent dat AI onze manier van waarnemen met de vijf zintuigen rechtstreeks overneemt. De menselijke geest kan dan totaal in verwarring gebracht worden over wat de realiteit is.

Hoger bewustzijn

Vanaf het moment, spreekt Icke vurig, dat we ons verbinden met ons hogere zelf, dan kunnen ze ons niet meer manipuleren!

Dan kunnen zij niet meer hun wil opleggen en hun perceptie.

Want zegt hij heel kernachtig:”Wat je gelooft dat neem je waar en wat je waarneemt dat ervaar je!”

“Als je jezelf ziet als een mens en je jezelf identificeert met alle labels die bij het mens zijn horen inclusief alle beperkingen, dan zal je een begrensd leven leiden. Maar als je je menselijke identiteit verplaatst naar ‘Ik ben het bewustzijn, het oneindige bewustzijn, ik ben eeuwig, ik ervaar via mijn lichaam, dan verandert ALLES.”

Kernadvies

Met zijn kernadvies geeft hij feitelijk een antwoord op de vraag hoe je de monsters kunt stoppen.

Met een hoger bewustzijn heeft de cabal dus geen vat meer op je! Letterlijk kunnen ze je niet meer bereiken.

David moedigt dit de mensen van harte aan. Hij vertelt, dat je bijvoorbeeld de angst voor de dood direct verliest, omdat je je realiseert dat dit leven slechts een korte ervaring als mens is. Dan kunnen autoriteiten of ‘uniformen’ je niet langer intimideren.

Het is een compleet andere manier om naar de wereld te kijken, het haalt enorm veel angst weg.

Dus je kunt je bewustzijn uitbreiden door jezelf te identificeren met een uitgebreid bewustzijn (zie hiervoor). Je begint dan groter te worden dan de gevangenis waarin je zit. Je begint dan dingen te zien die je eerder niet zag. Dit uitgebreide bewustzijn kan je inspiratie geven bijvoorbeeld waar dit alles over gaat.

Meer hierover in deze video.

Dit is de site van David Icke

Hier een van zijn boeken, vertaald in het Nederlands en te verkrijgen via onze sponsor Academy of Happiness.

 

Rob Vellekoop, 29 november 2021

7 Comments

 1. De catalogus heeft haast omdat ze zich verrekend hebben in tijd.
  De aanstormende zonnewenteling, dit keer de grote universele, komt sneller dan ze verwacht hadden.
  Dit is de zgn. eindstrijd van de eindtijd.
  Men maakt een keuze ( helaas zijn zeer veel mensen zich dit niet bewust omdat ze in de angstval zitten) zoals oude geschriften dit al aangaven. Daar wordt men op beoordeeld.
  Verder als ontzielde ( het slavencollectief wat weer miljoenen jaar duurt voordat men beseft dat men een ziel heeft) of meer ziel dan mens.
  Voor deze ” hemel op aarde” zich gesetteld heeft en men door de afslag is probeert de cabal, of hoe ze zich wensen te noemen, zoveel mogelijk zielen met zich mee te trekken.
  Dat lukt hen door angst en terreur.
  Overzie de komende tijd, neem maatregelen en vergeef hen, want de woorden vergeef hen want ze weten niet wat ze doen brengt je dichter bij de meer zielen.

 2. Jeanne, kunnen we elkaar spreken? Ik vind het van essentieel en wezenlijk belang , zielen als jij , te kunnen ontmoeten. Niet slechts via digitaal verkeer .
  Ik heet Robert .

 3. Hallo Robert, dat lijkt mij ook erg fijn. Maar mijn technisch inzicht, om niet zichtbaar een telefoonnummer te geven, is belabberd slecht. Facebook en al die andere heb ik ook niet. Als jij een oplossing weet, graag.
  Ik woon in Oosterhout N-VA.

 4. Ik weet dat we naar de eindtijd gaan zoals WIJZELF diezelfde weg gingen duizenden jaren geleden en massaal verdwenen van de planeet, daarna werd de planeet opgeschoond (aardas verplaatsing)voor nieuwe bewoning en incarnatie. Dit keer zijn wij weer aan de beurt, maar we hebben dit dus al eerder meegemaakt en die kennis is aanwezig in ons onderbewustzijn. Het grootste deel van de mensheid is nog steeds niet bewust van de verschrikkingen die ons wachten. Inderdaad zoals “Jeanne” zegt vergeef hen en omring ze met liefde waardoor hun plannen zullen oplossen in het niets.

 5. Het verhaal heeft ook nog een andere diepte en daarmee wil ik de kwintessence niet verstoren want in essentie is dit wel waar het om draait. Het verhogen/verdiepen en uitbreiden van het bewustzijn is idd. essentieel. Niet alleen de Schumannresonantie (de eigen trilling van de Aarde is omhoog gekatapulteerd maar ook de invloed van de fotonengordel is in aanloop naar 2012 enorm gestegen en dit heeft tot gevolg dat o.a. het hele menselijke DNA verhaal een evolutionaire sprong gaat maken omdat de tijd ervoor klaar is. Van de slapend 10 strengen ‘junk dna’ gaan samen met de reeds actieve 2 strengen, een volledig ‘orkest’ vormen waardoor men de beschikking krijgt over oervermogens die allang waren vergeten maar weer actief raken. Teveel om op te noemen maar één ding is zeker, de slaven en ‘batterijen’ zijn ‘ze’ daarmee kwijt.
  Om dit te voorkomen is de prik in het leven geroepen om zodanig aan het dna te rotzooien dat er in ieder geval een zo groot mogelijk pool bruikbare konijnen overblijft. En die konijnen hebben dit vrijwillig laten gebeuren. Omdat de tijd dringt en meer en meer mensen niet kiezen voor de konijnenoptie is het panieken geblazen en zo zie je de ene na de andere dwaze onlogische advies-regel ontstaan.
  Een tijdje geleden werd er uitgebreid gewag gemaakt van de komst van het Aquariustijdperk. De tijd van de man met de kruik, zo ook genoemd in de bijbel waarin gewone mensen de zelfde vermogens zouden kunnen krijgen al Jesus zelf!
  Maar let op! Iedereen kan rennen maar slechts enkelen winnen een olympische wedstrijd.Dat is een kwestie van aanleg en willen.
  Het feit dat zeer werkzame stoffen als Ivermectine en Hydrochloroquine die al jaren met succes worden gebruikt tegen bijv. parasieten, zijn ineens… verboden!
  Naar mijn idee komt dit omdat de ziekte die gemaakt is om iets als covid te veroorzaken, gerelateerd is aan een parasiet en deze is weer de stoffelijke vertegenwoordiging van een aspect van Lucifer.Een archontische kracht die op die manier tot het lichaam kan doordringen en dat geldt zeker voor de spuit! Vandaar dat ie niet mag. Het geheel waar we op een paar maanden na bijna 2 jaar inzitten is het werk van satanische krachten die willen redden wat te redden is. Maar ook als alliantie in deze eindstrijd en niet de minste hulp in de strijd tegen het onlicht, Jesus die jaren geleden daarin voorging en klaarstaat om te helpen waar ook.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.