Bewustzijn groeit, hete herfst met steeds meer betogingen tegen dictatuur

Wereldwijd vinden er iedere week betogingen plaats tegen de toenemende coronadictatuur. Van Australië tot Oostenrijk en van Utrecht tot Parijs. Steeds meer mensen worden wakker in de Nieuwe Wereld Orde die al is uitgerold en steeds strakker door “democratische regeringen” ingevoerd. We maken een rondje langs de door de overheid meest geterroriseerde landen waar vandaag de mensen massaal de straat op gaan.

Compilatie van demo’s in november. De massamedia zwegen deze manifestaties dood, want het wordt de dictators van deze wereld steeds heter onder de voeten.

En in december gaat het verzet door. Alsof de weersomstandigheden niet slecht zijn trekt Europa weer de straat op. Met name de Oostenrijkers in de voorhoede naar de vaccinatiedwang, niet te verwarren met de vaccinatieplicht die hier per 1 februari wordt ingevoerd.

Ook Australiërs hebben het zwaar te verduren onder de krankzinnige maatregelen van hun leiders. Daar is het hoog zomer, maar wordt deze iedere week heter nu de Aussies zich steeds meer gaan roeren.

We gaan in 2022 de laatste fase in van het vaccinatiespel om iedereen zich met het experimentele gif te laten inspuiten. En dat niet een of twee keer, maar met booster zelfs al drie keer. Zal de wereld het accepteren en zullen, zoals veel artsen voorspellen, miljarden de dood vinden?

 

Utrecht

Oostenrijk

Melbourne

David Icke

Het advies van deze Engelsman vindt steeds meer gehoor.

Tijdens het interview met Alex Jones vertelt hij wat volgens hem de nabije toekomst is. Hij verwacht ontvolking door de moord op miljarden mensen en dat de overlevenden getransformeerd zullen worden tot synthetische biologische mensen die verbonden zijn met kunstmatige intelligentie. David Icke zegt dat het einde van de mensheid eraan komt tenzij we opstaan.

Icke vertelt dat de cabal haast heeft. Ze moeten hun ideaalstaat zo snel mogelijk verwezenlijken voordat te veel mensen zich realiseren wat er werkelijk aan de hand is.

De ongevaccineerden zijn de gebeten hond omdat zij de wakkeren zijn die zich roeren. De niet gevaccineerden hebben volgens Icke een bewust proces doorlopen, terwijl degenen die ingeënt zijn geluisterd hebben naar wat hen is opgedragen.

David geeft het advies dat er voor de mensheid op dit moment niets belangrijkers is dan op te houden met het meewerken aan het systeem. Dat moet de prioriteit van ieder zijn!

 

Rob Vellekoop, 5 december 2021

2 Comments

 1. WAAROM ZE VACCINATIE NOOIT KUNNEN VERPLICHTEN AL WILLEN ZE ONS DOEN GELOVEN DAT HET VERPLICHT ZOU KUNNEN WORDEN!
  Oostenrijk….
  Waarom in de wereld begint deze verplichte vaccinatie pas op 1 februari 2022 ???
  Als deze tirannen al van plan zijn om ze uit te voeren, is er niets ter wereld dat hen ervan kan weerhouden dat morgen te doen. Niemand kon ze hoe dan ook tegenhouden. Maar waarom zo lang wachten?
  Er is maar één logische verklaring voor deze vraag. De psychologische druk op de bevolking moet in deze bijna twee en een halve maand weer enorm worden opgevoerd. Met andere woorden, de massa’s van de tot nu toe ontembare vaccinatieweigeraars zouden gedwongen moeten worden om “vrijwillig” in de naald te lopen. Maar waarom is dit “vrijwillig” zo belangrijk voor ze?
  Het antwoord is uiterst eenvoudig. Zolang een persoon iets “vrijwillig” onderneemt, draagt hij er zelf de aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor. In het tweede geval waarin het echt door officiële staatsdwang gebeurt, draagt de persoon die het bevel heeft uitgevaardigd de wettelijke aansprakelijkheid. Juridisch gezien een ongelooflijk verschil en gezien de mogelijke op handen zijnde Neurenberg Trials 2.0, zou het levensveranderend kunnen zijn.
  De goden weten of deze verplichte vaccinatie in februari ook daadwerkelijk in Oostenrijk komt of niet. De tirannen zijn er alleen maar in geïnteresseerd om zoveel mogelijk mensen te dwingen injecties te gebruiken zonder aansprakelijkheid.
  We zitten in het eindspel, het is gewoon een kwestie van volhouden totdat het hele gebouw van leugens instort. Wat er ongetwijfeld zal gebeuren, want de combinatie van “vaccindoorbraken” en vaccinschade kan niet langer geheim worden gehouden, zelfs de liegende en corrupte massamedia helpen niet meer.
  Dit wetende in het achterhoofd, hebben de criminele elites geen andere keuze dan het gaspedaal tot het uiterste in te trappen. Doorzetten en niet toegeven is nu het devies! Zij hebben bijna geen tijd meer, wij wel…
  Deel deze tekst aub overal, onwetendheid en paniek onder de bevolking zijn de machtigste wapens van de elites. Onze ruggengraat en doorzettingsvermogen zijn van ons. Als we zegevieren en niet toegeven, zal dit hele criminele systeem wereldwijd ten val komen.
  (bron onbekend)

 2. Het gaat niet om de volksgezondheid, het gaat om onze vrijheid. En een deel van een bevolking méér rechten geven dan een ander deel leidt automatisch tot ÜBERMENSCHEN EN UNTERMENSCHEN, tot hetzelfde fascisme dat we ons herinneren uit het NAZI-Duitsland van de dertiger jaren. Het is dezelfde Nationaal-Socialistische structuur.

  Het criminaliseren en minder rechten geven van niet-gevaccineerden is volkomen onterecht en ronduit misdadig aangezien het sluipende gevaar van de nieuwsoortige anti-griep vaccins helemaal niet afkomstig is van de niet-gevaccineerden maar diep verborgen ligt in de werking van de vaccins zèlf en met name in de herhalingen (!) ervan. Hoe levensgevaarlijk de nieuwe anti-griep vaccins zijn wordt hier door hoogleraar virologie Prof. Sucharit Bhakdi uit de doeken gedaan. Prof. Bhakdi is net als viroloog Dr. Wolfgang Wodarg uit Duitsland weggepest omdat ze ons niet het “juiste verhaal” willen vertellen. Men moet deze video eens zorgvuldig bestuderen en beoordelen:

  https://www.youtube.com/watch?v=4KD_3igxz0k

  Aan goorheid is dit niet te overtreffen!

  NIET MEEDOEN MET DE CORONA-POEP MENSEN, HOUD STAND!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.