“Het zal hen nooit lukken ons te stoppen”

Bericht naar de Nieuwe Wereld

Iedere vrijdag is er een live-stream met Christina von Dreien waarin ze haar nieuwsbrief toelicht. Het mooie is steeds als je kijkt naar Christina, de vertaalster Nicola Good en de host Angel Ribo, dan voel je de liefde stromen tussen hen en naar jou toe. Het is alsof ruimte en tijd dan verdwijnen en er iets magisch straalt wat je alles doet vergeten.

Love Stream

Angel Ribo interviewt Christina Von Dreien for XPNSion Network, met simultane vertaling in Duits en Engels. Dit doen zij standaard op de vrijdag, ook tijdens de komende feestdagen.

Er gebeurt veel meer dan dat drie mensen online met elkaar spreken en duizenden anderen dit volgen. Er stroomt iets dat met de zintuigen niet waar te nemen is.
Ik raad je aan een dergelijke Love Stream mee te beleven.

#14

Zoals Christina vertelt in deze Love Stream zal onze wilskracht en liefde ons naar ons doel brengen. Beide krachten heb je nodig. Hiermee onderscheiden we ons tevens van het “onlicht”, zoals Christina dit noemt. Het onlicht beschikt enkel over wilskracht zonder hart, mensen hebben zowel liefde als wilskracht tot hun beschikking.

Het is zaak dat we ons realiseren wat we willen en dat we een keuze maken. Om een beslissing te nemen moeten we dit als prioriteit stellen in ons leven. Deze prioriteit krijgt dan de meeste energie.

De mensen die werkelijk de macht hebben en aan de touwtjes trekken zijn slechts met enkelen vergeleken met de miljarden mensen op aarde. Vandaar dat deze mensen afhankelijk zijn van het meedoen van de bevolking. “Bij ons mensen ligt de macht.”, zegt Christina zacht maar beslist.

“Als wij mensen een andere toekomst beslissen in te slaan en hiernaar handelen dan kan de toekomst alleen zo worden.”

Zwaar

De mensen, zegt Christina, vergeten ondertussen, nu het zo zwaar is, dat zij hun wil kunnen inzetten.

We zitten nu twee jaar in dit hele verhaal. Veel mensen voelen zich onmachtig, twijfelen en denken aan opgeven.
Doe dit niet, vindt Christina, als je wilt opgeven dan is het doorzetten in deze twee jaar voor niets geweest.

“Als je de oplossing niet kent, en niet weet hoe je daar kan komen, blijf dan toch doorgaan, want daardoor komt alles goed.”

“Het zal hun nooit lukken ons te stoppen. Wij zullen winnen. En daarom zetten zij steeds meer druk! Daarom moeten we standhouden, ook als de druk toeneemt.”

Christina von Dreien

Een liefdevol boekje dat ons veel moed geeft. Christina von Dreien is geboren met een sterk verruimd bewustzijn. Van jongs af aan geeft ze al blijk van een opmerkelijk inzicht in de huidige wereld. Ze behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit.

Christina von Dreien is negentien jaar oud en geboren met een multidimensionaal bewustzijn en andere paranormale bekwaamheden. Ze gaat er met een uiterst natuurlijke manier mee om, omdat het slechts bijzaken zijn van haar ware zelf. Ze behoort tot de nieuwe generatie van jonge evolutionaire denkers en ze blinkt uit vanwege haar uitzonderlijke ethiek, wijsheid en diepe innerlijke vrede. Christina is een jonge vrouw van onze tijd die haar leven in dienst stelt van de wereldwijde verschuiving, overgang die zal leiden tot een goede en constructieve uitkomst.

„Het wakker worden van de mensheid gebeurt in verschillende stappen. De volgende stap zal zijn  de revolutie van liefde. Liefde is de kracht binnen alle mooie, creatieve en prettige dingen die onze wereld maakt. In onze samenleving zouden deze kwaliteiten op een veel grotere schaal naar buiten moeten komen. Dat zijn de energieën die leven geven aan onze planeet. Op het moment dat we allemaal onze liefdesenergie loslaten, zal de mensheid het element vuur de tweede keer herkennen. Het is aan ons de aarde te veranderen in een reflectie van de hemel. Een dunne draad van licht zal zich ontwikkelen in een hemels licht. Omdat we allemaal zijn geboren als licht en iedereen zal zich dat herinneren.“

Website Christina von Dreien
Friday Love Stream
Boeken van Christina, vertaald in het Nederlands, verkrijgbaar via sponsor Academy of Happiness

Rob Vellekoop, 5 december 2021

4 Comments

 1. Wat een lief en perfect meisje die Christina….

  Persoonlijk denk ik niet dat we deze oorlog gaan winnen met de zoetheid van warme limonade. Ik denk eerder dat we zuinig moeten zijn op onze woede omdat we die nog hard nodig zullen hebben.

 2. Al die idiote regels verbasterd tot wetten door vreemden die ik niet ken,
  imposeren autoriteit, door geweld en propaganda opgelegde dwang,
  uitgevoerd door politie en militaire hersenlozen, zonder autonoom denkvermogen,
  trouw gezworen aan Willem Alexander en zijn familie voor het leven,
  waar ik dan maar gehoorzaam aan moet zijn en opvolgen?

  Mijn Lichaam, Geest en Ziel zijn Mijn, en Mijn Alleen !

  Geen eigendom van de Staat der Nederlanden, als bedrijf geregistreerd in het district
  Columbia, USA, met Rutte als directeur en 500 dochterondernemingen geschonken
  aan de Kroon met nog eens 500 dochterondernemingen in bezit.

  Denk daar maar aan, wanneer je in de rij staat voor de zoveelste injectie,
  met je QR code. Taxpaying Cows Funding The Empire.

  Mijn Lichaam, Geest en Ziel zijn Mijn, en Mijn Alleen !

 3. Angst is het ultieme wapen om mensen klein en in hun schulp te houden. Kijk en zie hoe ze het spelen en onderneem je stappen zonder woede of angst. Je bent groter en met meerderen, zij zijn bang van jou. Daarom drukken ze nog even maar ze weten dat ze te laat zijn.
  Houd moed.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.