Energetische aanvallen van zwarte magiërs en hoe je daartegen te beschermen

Deze keer een bericht van Dr Verelst dat ver buiten de main stream ligt, maar weleens van beslissende invloed op het gedrag van tal van personen zou kunnen zijn.

We have only to remove those who oppose us
— Saruman, Lord of he Rings

Sta jij in de frontlinie van de huidige strijd om gerechtigheid? Steek jij je nek uit op creatieve wijze? Slaag jij erin om dingen in beweging te zetten, mensen de weg te wijzen en te onderrichten over kennis die moet gedeeld worden? Grote kans dat je dan momenteel persoonlijk getarged wordt.

Heb je minder energie? Lijkt het geluk tegen te staan? Gebeuren er aan de lopende band vervelende dingen? Wordt je site gehackt of willen de klanten plots niet (meer) komen? Kruis je vaak politie als je je naar buiten begeeft? Last van nachtmerries met vaak bedreigende situaties of achtervolgingstaferelen waarbij je soms wakker schrikt omdat je dreigt gewond te geraken? Of nog vreemder: voel je in je halfslaap iemand in je bed rondlopen als ware het je kat, waarbij je soms moet vechten om jezelf uit een slaapverlamming te halen?

Zwarte magiërs

Doordat ik door ‘mijn’ werk met orgonite in 2005 plots tegen dezelfde zere schenen begon te stampen als van degenen die er in de maatschappij nu zo’n feest van maken, werd ik op ruwe wijze in contact gebracht met een wondere wereld: die van psychics (helderzienden) die jou als doelwit kiezen. Het zijn door grof geld gecorrumpeerde healers, die wereldwijd in (loon)dienst van verschillende geheime diensten tegenstanders van het systeem etherisch aanvallen om hen uit balans te brengen, te dwarsbomen of zelfs te doen overlijden.

Zwarte magie

Extrasensoriële perceptie is het kunnen zien of voelen van mensen op afstand. Aura’s of het subtiel energetisch lichaam voelen werd dit voorheen genoemd. Ik denk dat we het beter hoogsensitief of zelfs ‘normosensitief’ noemen, zodat het duidelijk is dat iedereen daarin ontwikkelingstappen kan zetten of deze oorspronkelijke vaardigheden weer kan oppakken.

Het is niet zo dat hoogsensitiviteit of helderziendheid automatisch gepaard gaat met een verheven vorm van spiritueel inzicht. Het is perfect mogelijk om the Dark Side te verkiezen en daar carrière in te maken. Je ziel aan de duivel verkopen dus.

Voodoo, zwarte magie, vervloeking is het onderwerp van dit artikel. Vergeef me de wat lange introductie. Ik denk dat het dringend nodig is op dit onderwerp uitgebreid in te gaan. In het netwerk van personen die van ver of nabij te maken hebben met TransitieWeb bereiken ons de laatste tijd veel berichten van mensen die in de frontlinie staan en met wie het ‘niet lekker’ gaat.

Wat kun je daartegen doen?

1. Voorzie allereerst je leefomgeving, nabije zendmasten, scholen en andere grote gebouwen waar 60Ghz wifi staat van orgonite, zodat je gespaard blijft van de ergste stralingseffecten.

2. Verplaats je je voor geruimere tijd in ‘vreemd gebied’, neem dan orgonite mee. Op zak en misschien zelfs een HHG voor bij de dichtstbijzijnde zendmast. Ik ben hier reeds uitgebreid op ingegaan in vorige artikels.

3. Wees alert op ‘voodoo’.

4. Vecht terug. Later meer daarover.

Slechte voodoo

Nu over naar de kern van dit verhaal. Deze zwarte magiërs doen in principe één ding: gedurende je slaap (maar soms ook overdag) jou slechte energie toesturen die je organisme dan (extra) moet verwerken. Het tegenovergestelde principe van healing dus eigenlijk. Healing is immers gebaseerd op het schoonmaken van het subtiel energetisch systeem, zodat ziekte kan verdwijnen. In dit geval gaat het om ‘vuil maken’.

zwarte magie

Deze slechte ‘voodoo’ energie kan gericht worden ingezet, bijvoorbeeld aangehaakt worden in iemands hart of ander zwak orgaan of zwakke plek. Bij een overmaat aan slechte energie krijgt je organisme last van oude kwaaltjes. Het ontbreekt je dan aan energie, nog los van het feit dat het lastig slapen is als je voortdurende nachtmerries hebt die je wakker doen schrikken.

De kunde en helderziendheid van degene die deze voodoo uitvoert is vanzelfsprekend van belang voor het effect ervan.

“Als iemand over dit soort energie beschikt dat ik in me heb, zullen er altijd mensen zijn die haar voor andere doeleinden willen misbruiken, ook voor politieke doeleinden. Op een dag kwam er een man bij me voor een healing die gehoord had van mijn vermogen om genezende olie te materialiseren. Na twee of drie sessies deelde hij mee dat hij als geheim agent werkte voor een Zuid-Amerikaanse regering. Omdat hij wist hoe nauwkeurig een goede paragnost kan zijn, bood hij me een grote som geld aan om als helderziende informant te werken om staatsvijanden aan te wijzen. Dit klinkt misschien vergezocht, maar ik heb genoeg excentriekelingen ontmoet om te weten dat zijn aanbod echt was, ook al was het een vreemde man. In sommige landen worden helderziende vermogens alom gerespecteerd en op deze manier geëxploiteerd.”

Anders dan in dit fragment uit het boek ‘Stem van de Bron’ van healer Geoff Boltwood (‘Tareth’) misschien wordt gesuggereerd, hebben inlichtingendiensten als CIA, NSA een uitgebreide afdeling met psychics in dienst die momenteel wellicht overuren draaien. Deze werken samen met of in opdracht van andere geheime diensten wereldwijd.

Ik heb door de jaren meerdere malen kunnen ervaren hoe het typisch een dag of twee-drie duurde voor ‘de bestelling’ werd uitgevoerd, vaak voorafgegaan door een uitgebreid fysiek bezoek van een overvliegende helikopter. Lees: als ik weer ‘stout’ was geweest. Datvwas dan nadat ik weer eens spijkers met koppen had geslagen met orgonite op het terrein. Of een ‘verkeerde’ post online had gezet. Ook bij of vanuit de vrijmetselarij heb ik dezelfde praktijken mogen ervaren, al weerhoud ik me ervan om hier alle vrijmetselaars over één kam te scheren, iets wat al te vaak gebeurt.

Voorbeeld: Tisjeboy Jay

Voodoopraktijken worden al sinds mensenheugenis gebruikt om (politieke) tegenstanders onschadelijk te maken of stokken in de wielen te steken. Dit is geen folklore maar een ‘schone’, praktische manier om dingen op te lossen. Iedereen die wel eens dagen of weken aan elkaar ‘s nachts wakker geworden is, weet wat dit doet. Als illustratie hieronder de recente getuigenis van Tisjeboy Jay, die door het establishment overduidelijk gemist kan worden als kiespijn. Het gaat mij om de tweede helft van het filmpje. De kans dat zijn slaapproblemen op zijn minst mee veroorzaakt worden door voodoo is volgens mij zeer groot.

Tisjeboy Jay: Ik kap ermee!

En, nu we toch in de voorbeelden van de showbusiness zitten, nog enkele voorbeelden:

Iemand als Frank Zappa, die politiek zeer onwenselijk was en op vrij jonge leeftijd aan kanker overleed…
Iemand als Whitney Houston, die ijs en harten kon doen smelten en eigenlijk aan massahealing deed en te vroeg stierf, blijkbaar het noodlot aantrekkend…
Iemand als George Carlin, die ongetwijfeld ook een heel aantal levensjaren heeft moeten inleveren als gevolg van psychics die hem flink onderhanden genomen hebben. Als u deze man nog niet kent, zijn stand-up comedy was soms zeer to the point (hier in dit filmpje vooral in het tweede deel)…

George Carlin – The Three Categories of Brainwashing

Als het allemaal te erg wordt, kan men natuurlijk nog altijd overgaan tot vermoorden, maar dat komt vermoed ik met wat karmische problemen (en wellicht wat praktische). Coluche, een Franse komiek die de politie en daarmee het gezag voortdurend op efficiënte en hoogst ongewenste manier belachelijk maakte waar dat gepast was, bekocht het met zijn leven in een verdacht verkeersongeval.

Terugvechten

Gedurende jaren aan een stuk ben ik één of twee keer per week in de Etheric Warriors chatgroep samengekomen met een aantal mensen die flink in de vuurlinie lagen in de tijd: ik kon teren op de ervaring van Don Croft en zijn helderziende vrouw Carol Croft, Dooney (Laura Weise) en haar man Dr. Stevo, Georg Ritschl van Orgonise Africa en later ook Francisco van orgonita.eu. Dat waren de zogenaamde ‘wounded warriors’ chats – de naam zegt het al – waarin we elkaar om beurten (degene die er die week behoefte aan had) een healing gaven door energie te sturen.

Deze aanpak heb ik mezelf in die chats dan ook al doende eigen gemaakt en daar gaandeweg mijn eigen weg in gevonden. De synergie van deze chatgroep was dermate sterk (ook al zat iedereen op een andere plek van de wereldbol) dat velen onder ons spontaan helderziende beelden of flarden kregen. Het was een subtiele combinatie van beelden doorkrijgen, erop reageren met andere beelden of gericht energie sturen volgens verschillende tactieken. Ook kregen we vaak de hulp van dolfijnen die dan etherisch meekwamen ‘vechten’ tegen de ‘slechte’ psychics of hun opdrachtgevers.

Het had eigenlijk nog het meest weg van het gevecht der tovenaars in de Walt Disneyfilm Merlijn de tovenaar. Er is geen makkelijke manier dit uit te leggen. Ik wilde niet aan dit stukje persoonlijke geschiedenis voorbijgaan, ook al klinkt het misschien als het relaas van een geestesgestoorde. De manier waarop het voor mij duidelijk werd dat dit allemaal geen oververhitte onzin is, was de enorme boost aan energie die het me keer op keer gaf, en de hele reeks met’ confirmaties’ zoals Don Croft het graag noemde. Geen oorzaak-gevolg relatie, maar desalniettemin erg mysterieus hoe we sommige aanslepende problemen met een of twee sessies weg kregen.

Ongeziene interferentie

Nu wil ik je graag op weg helpen:
Eerste stap is (h)erkennen dat er mensen van vlees en bloed bezig zijn met jouw subtiele energie te dwarsbomen. Dit besef is parallel aan het besef dat dit in de sociale ruimte, (‘out there’) ook gebeurt met afzichtelijke ‘kunst’, agressieve gebouwen, triomfbogen, obelisken, enzovoort. Ik verwijs naar eerdere posts over orgonite. Maar proficiat, dus: je bent blijkbaar goed bezig. 😊 Nu de bewustwording nog dat je goede acties onverwachte consequenties hebben.

Opdat je dat nog lang zou kunnen blijven doen, is het misschien nodig dat je eerst je zaakjes energetisch weer op orde krijgt. Misschien is het moment gekomen om dat gezondheidsprobleem dat weer opspeelt eens grondig te laten behandelen door een alternatieve therapeut (of allopathisch arts) naar keuze.

Je kunt er ook voor kiezen, en dat zal vroeg of laat nodig zijn, je te verdiepen in het jezelf verdedigen tegen aanvallen met subtiele energie. Het is niet alleen nuttig voor het soort ongeziene interferentie dat je te beurt valt, maar het zal je ook meer inzicht verschaffen in je normale sociale interacties en in de wereld zoals die draait.

Mijn ervaringen

Ik heb via Dooney een aantal technieken aangeleerd om energie te sturen vanuit het hart, ook wel boosten genoemd. Ik verwijs naar haar website voor uitleg. Haar hele website is een schat aan inspiratie en illustratie over dit onderwerp. Er is een venster met ‘categories’ in de meest linkse kolom. Eén daarvan gaat over boosting.

Naast de wekelijkse chatsessies, ben ik in mijn slaap gaan voelen wanneer ze op me werkten. Dit gebeurt het vaakst kort voor zonsopgang. Je etherisch lichaam is dan blijkbaar het gemakkelijkst te beïnvloeden. Als ze op mij werken voelt het voor mij als een soort trilling of lichte tinteling. Ik kreeg typische dromen waarbij ik werd belaagd dor een helikopter. Mijn onderbewuste herkende de energie van de helikopters (die mij overdag fysiek vaak kwamen intimideren na het giften) blijkbaar als dezelfde als die van de nachtelijke psychic attackers.

Gaandeweg heb ik geleerd mezelf wakker te maken, en in real time mentaal te gaan terugvechten, Dat doe ik met een stuk orgonite of een powerwand (zie verder) in mijn handen. Omdat orgonite ook een zeer krachtig instrument is om die psychische energie af te wenden, waren dat zeer leuke en leerrijke momenten. Vaak stopten de aanvallen zo al vrij gauw. Ik beeld me zo in dat die aanvallers er flink ziek van werden.

Door orgonite in je slaapkamer of zelfs in je bed te hebben liggen vermindert het effect van de aanvallen sowieso flink. Je kunt hierbij gebruik maken van bevestigingen (affirmaties), of je eigen systeem bedenken. De weinige momenten dat ik er nog last van heb, zet ik mijn powerwand aan: een stuk orgonite in een koperen buis met een om het kristal gewonden coil die aan 15 Hz pulst.

Toughen up!

Slaag je er niet in om wakker te worden en besef je in de ochtend dat je ‘weer slecht gedroomd hebt’, of word je met een kater wakker, dan kun je jezelf best even 5 of 10 minuten healen met een stuk orgonite in je hand. Net als bij het aanvallen van een attacker verbind je je mentaal met het orgonite, je eigen hartregio en de aanvaller, of jezelf en je aura. De kracht van je intentie stuurt deze energie de goede kant uit. Je mag hierbij je fantasie uitgebreid je werk laten doen. Gouden regen, licht en liefde, wat je maar inspireert. En … dat kan ook geweld zijn! Je leest het goed: vanuit je plek waarop JIJ wordt aangevallen is er niets op tegen om het zware geschut boven te halen: een kanon of zo, of gericht bijvoorbeeld de hartstreek van de aanvaller te bewerken met een mes. Typisch knijp ik zelf het hart van mijn tegenstanders helemaal dicht, omdat dat beeld voor mij het best werkt. De aanvallen stoppen dan snel. Ik weet dat dit sommige lezers zal choqueren. Ik begrijp het, want ik kom ooit van hetzelfde (gehersenspoelde) standpunt. Maar:
we need to toughen up.

Net zoals voor degenen die momenteel fout bezig zijn niet tot inzicht zullen komen door licht en liefde, is het drukken of weggedrukt worden. De leidraad hierbij is voor mij steeds geweest dat de energie weer ging stromen. Als de boosheid om zoveel onrecht dat mij wordt aangedaan er oprecht is, dan kan het een kanaal van rechtvaardigheid worden. Ik heb het hierbij duidelijk over de subtiele energetische strijd en dit is geenszins een betoog of oproep tot fysieke geweld, laat dat duidelijk zijn. Vraag jezelf af of degene die jou  willens en wetens voor een zak met geld kwaad wil berokkenen recht heeft op een halfbakken antwoord. Mocht je (nog) niet overtuigd zijn, dan mag je net als ik altijd met Licht en Liefde beginnen, maar keep an open mind about it.

“It is high time for the living to get tough, for toughness is indispensable in the struggle to safeguard and develop the life-force; this will not detract from their goodness, as long as they stand courageously by the truth”

— Wilhelm Reich

Lichtmerries

Ik zal nog een voorbeeld geven: de dodecahedron. Bekijk deze geometrische figuur even op wikipedia. De dodecahedron is een zeer goede geometrische constructie om etherisch mee te werken: je stopt er ‘vijanden’ in, of je bouwt mentaal als bescherming een dodecahedron om je heen.

Je kunt ook ervoor kiezen op een later moment in de dag terug te vechten. Ik ben soms zelfs in staat op afstand te voelen of iemand slaapt of niet: dan bezorg je hen dus nachtmerries of moet ik zeggen lichtmerries’?

Veel van die psychics zetten niet hun wekker, maar opereren vanuit een andere tijdzone. Met andere woorden: je geeft ze een koekje van eigen deeg. De proactieve benadering, maar dan vanuit een healende intentie. It’s a public service! Iemand die zijn ziel verkocht heeft aan The Dark Side, zal in zijn leven versneld karmisch met zijn of haar slechtheid geconfronteerd worden door jouw levensbrengende energie (zelfs al komt die onder de vorm van een mes).

De powerwand

Ik heb de powerwand hierboven al kort beschreven: Het is de enige uitvinding waarvan Don Croft het ontwerp niet gedeeld heeft met de wereld, maar enkel met een paar orgonite-verkopers (orgoniseafrica.com en ctbusters.com). Don noemde het een ‘trainingswheel’ voor psychics.

Het is een koperen buis, gevuld met de gekende orgonite matrix van aluminiumdraaisel en polyesters hars, omheen een centraal kristal gegoten, waaromheen weer een coil gewonden zit die verbonden is met een 15Hz zapper circuit. Dit zappercircuit wordt gevoed door een 9V batterij. Je kunt een powerwand dus aan- en uitzetten en als hij aanstaat hebben aanvallers meer moeite om ‘door’ te komen. Het helpt je ook om je eigen aanvallen sterker te maken.

Powerwand Orgonise Africa

Powerwand

Ziezo, dit is het voorlopig, het is verre van een compleet artikel, maar het onderwerp moest aangesneden worden. De problemen die velen nu ondervinden, doordat ze het bestel onderuit aan het halen zijn, komen met de verantwoordelijkheid een stap te zetten in de eigen ontwikkeling. Het komt er op aan zelf veel gevoeliger te worden en aan dit onderwerp aandacht te gaan besteden. Beseffen dat mentale kracht in staat is tot beïnvloeden op afstand. Healing bestáát, en is verrassend concreet. Meer nog: de ‘dark side’ doet dus aan anti-healing. Het besef van deze realiteit zal voor sommigen zelfs noodzakelijk worden om recht te blijven in deze wereld.

Dit alles kadert volgens mij in een wijder proces waarbij we als mensheid weer bewust onze energetische plek gaan opeisen. In onszelf, maar ook in onze omgeving leren kijken en voelen. Het succes van bijvoorbeeld Feng Shui waarbij je woonomgeving soms op verrassende wijze een spiegel van jezelf blijkt te zijn, maar waarin ook kennis over de subtiele energie wordt toegepast.

De grootste valkuil lijkt me bij dit leerproces te veel te gaan ‘zweven’. Zonder op hol te slaan in magisch denken, groeien in je observatie en leren spelen met intentie. Het gaat in tegendeel zelfs eerder om het concreet werkbaar en praktisch maken van het concept subtiele energie. Zonder het weer opnieuw ontwikkelen van deze kennis zijn we verloren. Dan riskeren we (opnieuw) te worden geïnfiltreerd en in het ootje te worden genomen door mensen of wezens die bedreven zijn in zwarte magie.

“Unless we proceed cautiously, there might well arise a few generations of mystics who conceive of the orgone metaphysically, divorced from non-living nature and who do not comprehend it from the standpoint of natural science. And it seems to me that we have more than enough mysticism as it is.”
— Wilhelm Reich

Wilhelm Reich was met zijn orgone accumulator en orgone cloudbuster een meester in het praktisch maken van wat voorheen ‘esoterische kennis’ werd genoemd (in de negatieve zin van het woord). Jammer genoeg heeft hij wellicht pas volledig op het einde beseft dat hij in het overheidsapparaat bijna alleen maar vijanden had. Ook zijn voortijdige ondergang is ongetwijfeld gedurende jaren etherisch ‘voorbereid’ met behulp van zwarte magie.

Foto’s: LeandroDeCarvalho
Foto op Home: Sammy-Sander

Dit bericht verscheen eerder op Transitieweb

1 Comment

 1. erg goed inhoudelijk en qua tekst geschreven artikel
  door Dr. Dirk Verelst
  al is het een lang epistel
  het blijft begrijpelijk en aansprekend
  ik zou meer over dit soort zaken willen lezen

  is hij niet te porren voor wekelijks ‘bijpraten’
  op De Lange Mars plus
  ik denk dat ook de meestal afwerende ‘meute’
  die niet teveel moeilijke taal wil lezen
  hiermee gewonnen kan worden
  groetjes aan alle vredelievende mensen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.