Voorspellingen 2022

Wat heeft 2022 voor ons in petto volgens de economie, agenda 2030, de psyche, de astrologie en de numerologie?

Economie

De inflatie is in korte tijd enorm toegenomen wat past in het plan om het actuele systeem te ontmantelen ten gunste van de elite. Prijsstijgingen zullen maximale economische en sociale chaos veroorzaken op de korte termijn, zeg maar in 2022. In NL bijvoorbeeld is de inflatiestijging de hoogste van de afgelopen twintig jaar. Medium dit jaar is de inflatie nog 1,5 procent, maar ging naar 5,6 procent in november.

Volgens de RABObank zullen de prijzen van voedsel enorm gaan stijgen. De bank gaat uit van een stijging van gemiddeld negen tot tien procent.

Het verkooppraatje voor deze inflatiestijging is ‘onstuimige groei van de economie na 2020’. Er is echter in de achtergrond veel meer aan de hand, anders kunnen de mensen van het WEF hun doelstelling niet halen in 2030.

Het statistich bureau van de EU ziet een prijsstijging van ruim 27 procent ten opzichte van een jaar eerder van de energieprijzen. In Nederland komt dit op een stijging van bijna 43% – ( dat is meer dan tijdens de oliecrises van de tachtiger jaren). De hogere prijs voor energie is de voornaamste boosdoener voor het vreselijk duur maken van het levensonderhoud.

Dat zal in 2022 niet minder worden.

Energieprijzen

Dan is natuurlijk de hamvraag hoe komt het dat de energieprijzen de pan uit rijzen? Voor 2022 zullen deze zeker verder gaan stijgen.

Daarvoor zijn een paar neven-oorzaken en een hoofdoorzaak aan te wijzen.

Volgens diverse bureau’s is de vraag naar energie toegenomen, vergeleken bij de vraag tijdens de coronacrisis (vind ik een vreemde verklaring, want we zitten nog middenin de crisis). En tegelijkertijd is minder aanbod van gas uit Rusland en de VS. Daarnaast is het erg koud de afgelopen maanden (je zou bijna het ‘klimaatverhaal’ van de opwarming van de aarde vergeten!), waardoor de vraag naar energie toeneemt.

Maar dan komt de klimaataap uit de mouw van de cabalgoochelaar. Let op, de prijs van energie is kunstmatig gestegen doordat de prijs voor het uitstoten van CO2 (de emissierechten) duurder is geworden, dit zou volgens de geleerden komen door het sluiten van kolen- en kerncentrales.

Om er zeker van te kunnen zijn dat de prijzen stijgen is er ook nog eens zoiets als de Green Deal.

Green Deal

Onderzoekers van Wageningen University & Research hebben gekeken naar de door de Europese Commissie gewenste halvering van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Volgens de Europese plannen moet ook het gebruik van kunstmest worden teruggedrongen.

De maatregelen hebben als doel om klimaatverandering en verlies aan biodiversiteit tegen te gaan.

Het gevolg is echter dat de opbrengst van landbouwgewassen afneemt. Een lagere productie leidt tot prijsstijgingen, minder Europese export en meer import van agrarische producten van buiten Europa.

Psyche

In het nieuwe jaar zal onze psyche nog meer op de proef worden gesteld door het coronabeleid. We weten al dat zowel Oostenrijk als Duitsland in 2022 met de vaccinatieplicht zullen komen. Zoals eerder gemeld is dit de voorlaatste stap naar de vaccinatiedwang.

Oostenrijk wacht met de invoering hiervan tot februari 2022.

Dat betekent dat de autoriteiten van dit land vol moeten inzetten op het zich gewillig naar de vaxslachtbank laten leiden van hun ongevaccineerde inwoners (twee miljoen mensen). De psychologische druk op de bevolking moeten ze enorm opvoeren.

De vaccinatieweigeraars moeten zich “vrijwillig” laten injecteren. Als zij dit massaal dan weigeren dan moet het land van jodelihee hen gaan dwingen. En daar wringt de schoen.

Let op dit is een aanname, die lijkt te kloppen!

Zolang een persoon iets “vrijwillig” onderneemt, draagt hij er zelf de aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor. Dat is de huidige situatie.

Als het echter onder staatsdwang gebeurt, dan draagt de persoon die het bevel heeft gegeven de wettelijke aansprakelijkheid. Dit is juridisch gesproken een groot verschil, zeker met het aankomende Neurenberg Tribunaal 2.0.

Met andere woorden de psychologische druk op de wereldbevolking zal de komende maanden door de autoriteiten worden opgevoerd.

Astrologie

Laten we eens kijken of de Chinese astrologie ons nog enig soelaas biedt. Het jaar 2022 is het jaar van de Tijger. Hij duurt van 1 februari 2022 tot 21 januari 2023. Dit jaar beschouwt men in het algemeen als extreem. Drama domineert het toneel. Massale onvoorziene veranderingen zullen in de maatschappij onverwachte ontwikkelingen brengen. Zeer waarschijnlijk zullen we militaire coups gaan zien, rebellie van het volk, natuurrampen en schandalen met het doel om politieke corruptie te verhullen. Structuren zijn breekbaar, oorlogen over de controle van hulpmiddelen barsten uit.

In dit klimaat van chronische instabiliteit, zullen we ons snel moeten aanpassen. Tegelijkertijd moeten we nauwkeurig bekijken wat er aan de hand is en de onderliggende waarheid ontdekken.

A huge movement for integrity will emerge. Selfishness, greed, and the manipulations that dominated the past will no longer be supported in the emerging new energy.

Numerologie

Tot mijn spijt brengt de numerologie geen betere vooruitzichten. Het jaar 2022 is een 6 jaarr (2+0+2+2). Verbonde met de planeet Venus, is dit het laatste jaar van het gemene en manipulatieve gevecht tussen de machten van het kwaad en die van het licht. Alles zal nog niet perfect zijn in 2023, maar het ergste zullen we achter de rug hebben. De goede kant van Venus is liefde, vrede, harmonie, evenwicht, en schoonheid.

Ze heeft echter ook de donkere zijde van het conflict, hebzucht, boosheid, jaloezie, en bezitterigheid. We zullen een keuze moeten maken!

Het einde van de cyclus zal ongewoon intensief zijn als de donkere krachten ons voorwaarts duwen met de kracht van wanhoop. De verdeling tussen mensen zal bijzonder opvallend zijn dit jaar. Toch zullen we onze focus moeten houden op de uitkomst die we wensen en niet op de tegenslagen van een jaar dat rijk zal zijn aan plotselinge explosieve gebeurtenissen.

Rob Vellekoop, 5 december 2021

7 Comments

 1. De BildeRberg Groep Sloper,
  De Sloper,

  Moetie Merkel is…..weg!

  En de chaos kan beginnen!

  En…alles wat communistisch is moet gesloopt gaan worden…dat vinden de NSB-ers en dat is al van voor WO2!

  Beertje bij beetje gaat de geschiedenis zich openlijk zichtbaar herhalen.

  Men is allemaal ZO begaan met het milieu,dat men nog een tandje er bij zet om nog sneller de Amazone wouden te slopen.

  Wat een wereld heeft men voor zich zelf gecreëerd.

  ik dank U.

 2. “Inflatie” is een mooi woord voor legale diefstal. Want of u nu van uw spaargeld bestolen wordt of het wordt waardeloos gemaakt is natuurlijk hetzelfde. En er is nog een ander aspect van inflatie: een bedrijf dat b.v. bouwproducten maakt zal al gauw de productie niet meteen in omloop te brengen omdat ze er over twee of drie maanden aanmerkelijk méér voor kunnen krijgen. Met als logisch gevolg onderbrekingen in de toevoer. Verder kan de inflatie die sinds 2019 duidelijk in een hogere versnelling is gekomen (men kan dit heel duidelijk aan de ontwikkeling van de goudprijs zien) nog overgaan in hyperinflatie. Dit is het juiste en misschien voorlopig laatste moment om uw geld in duurzame gebruiksgoederen om te zetten. Een nieuwe CV installatie, het oude autootje vervangen, een paar Krugerrands bijkopen….bedenk dat je èchte waarde altijd kunt aanraken. Mijn vrouw en ik hebben ons zo goed mogelijk voor de komende gebeurtenissen geïnstalleerd en daar zijn we een jaar na de bankencrisis in 2008 al mee begonnen. We zitten in een onbeduidend dorpje ver weg van alles. Overal om ons heen is bos, wild, landbouw en fruitteelt. Maar ook hier zullen we niet ontsnappen aan het verwezenlijken van de droom van Klaus Schwab die overigens parallel plaatvind met het instorten van ons financiële stelsel. De afgelopen jaren is de politiek ons steeds als “alternatiefloos” verkocht maar ook dit is een leugen. Er zou gemakkelijk een veel betere wereld voor ons allemaal mogelijk zijn…..MAAR DAN ZIJN WE VRIJE MENSEN! En dat mag absoluut niet gebeuren want dan kan de “elite” niet meer op ons parasiteren. Dus nogmaals:

  NIET MEEDOEN MET DE CORONA-POEP!

 3. Rob je moet meer van deze artikelen publiceren en zorgen dat ze overal in de “alternatieve” (echte) media gezien wordt!!!

 4. Dank je. In 2018 voorspelde Ralph Smart (van Inifite waters op YouTube te zien) exact wat er in 2020 gebeurde. Kijk zijn video van 2022. Doe dit snel want ze verwijderen het wellicht
  .de video is al moeilijk te vinden. Als je op zijn lage bent op YouTube.. klok op video’s en dan zoeken ..1 maand gelden opgenomen ongeveer.

 5. Het is niet de intentie om de mens als schuldige aan te wijzen, maar we hebben niet meer het ‘doorgeef luik’ van het verleden in ons. Het is een beetje: na mij de zondvloed.. geworden.
  Het gaat niet om straf voor de mens dat zeker niet. Maar wel om zoveel verspilling. Een groentetje met een deukje erin is B groente en werd niet in de winkels verkocht. Nu zullen we die ‘B groente’ wel meer gaan waarderen. Er is een bepaald systeem dat deed alsof na WO2, er nooit meer honger mocht zijn. Echter, door ‘minder kwalitatieve’ groente weg te gooien, stevenen we precies op dat af.o.a.
  Alle plastic, alle wijze hoe of leveranciers dingen verpakten en vekochten. Keuze in hoe we het verpakt kochten was er niet veel. Wel hoe of we ermee omgingen erna.
  Ik hoop dat de mens beseft dat we hier te gast zijn op deze aarde. Als je ergens gast ben, gedraag je je. Niet uit moraal, maar uit respect en hopelijk een beetje levensplezier. Maar diep verborgen verdriet en verwarring over waar ons ‘Thuis’ eigenlijk is ligt straks ook als een spiegel in onze woningen qua energie e.d. Houd moed!

 6. Jaren geleden heb ik eens het boek gelezen van een Amerikaanse theoloog. Naam is mij even ontschoten. Titel van het boek luidt; De de Planeet die aarde heette …Daarin staan al voorspellingen die al je haren rechtovereind doen staan. Die Klaus Schwab en zijn volgelingen zijn al veer verder dan men denkt. We leven nu in de tijd van Satan, let op mijn woorden……

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.